Mehanika strojev za tetoviranje

Jason Goodrow, sicer znan tudi kot "dober fant," je licenciran umetnik tetovaž, ki v svojih člankih deli svoje znanje s svetom.

Eden od mnogih tetovažnih strojev, ki jih uporabljam.

Eden od mnogih tetovažnih strojev, ki jih uporabljam.

Pustiti's Začnite!

S to posebno tetovažo tetovaže bom razpravljal o pomenu poznavanja tetovažnega stroja in njegove mehanike, da boste bolje razumeli njegovo delovanje.

Vzdrževanje in popravilo sta dve glavni točki te lekcije tetoviranja. Učenje, kako razstaviti in ponovno sestaviti tatoo stroj, je ključna sestavina delovanja tetovažnega stroja. Vsi stroji za tetoviranje niso enaki, zato bo obvladovanje osnov zmanjšalo verjetnost panike, če vaš stroj za tetoviranje neha delovati sredi projekta.

Preden dejansko začnete razstavljati svoj stroj za tetoviranje, ga boste želeli pregledati in po potrebi zapisati, da boste imeli na začetku postopka razstavljanja organizirane vse pravilne kose..

Poglejte si stroj za tetoviranje, ki sem ga prikazal na zgornji fotografiji. To je popolnoma funkcionalen stroj za tetoviranje; če morate vzeti svoj stroj za tetoviranje, da vidite, ali najdete takojšnje razlike med mojim in tistim, ki ga uporabljate, to morate storiti.

Poleg tega, da ne vidim kondenzatorja, je to odličen diagram.

Poleg tega, da ne vidim kondenzatorja, je to odličen diagram.

Shema stroja za tetoviranje

Zgoraj sem predstavil stranski pogled stroja za tetoviranje s tehničnimi pogoji za vsako komponento. Tatoo stroj na tej sliki se nekoliko razlikuje od tistega, ki ga uporabljam. Glavna razlika je v tem, da je na tem stroju jarem za dvig tuljav na ustrezno višino. Tudi jarem bi označil za šim; to ne velja za tehnični izraz, vendar razumete, zakaj se uporablja.

Ko ste pregledali svoj stroj za tetoviranje in naredili vse potrebne opombe ali oznake (predvsem vzmeti), ste pripravljeni na začetek. Odvisno od tega, kje ste kupili tatoo, bo določeno, katera orodja boste uporabili za razstavljanje in ponovno sestavljanje tetovažnega stroja. Vijačni vijaki, uporabljeni na mojem tetovažnem stroju, so metrični, vendar sem uporabil tudi stroje, ki so uporabljali standardne meritve; boste morali ugotoviti, kateri tip vijaka je bil uporabljen za sestavljanje vašega stroja za tetoviranje.

Ko ugotovite, kateri tip vijaka imate, izberite ustrezna orodja, potrebna za razstavljanje tetovažnega stroja. Nato položite nekaj papirnatih brisač, da lahko nanjo položite dele stroja za tetoviranje, ko ga začnete razstavljati; to vam bo pomagalo, da bodo deli organizirani in da bo ponovno sestavljeno.

Opomba: Prepričajte se, da delate na čisti površini, da jo boste zlahka našli, če spustite del.

Kjer je moj palec na tej sliki, je tam, kjer se privije vaša kontaktna postaja.

Kjer je moj palec na tej sliki, je tam, kjer se privije vaš stik.

Odstranite O-obroč.

Odstranite O-obroč.

Korak 1. Odstranite stik s stikom

Ko položite papirnate brisače, odvijte stik in jih privijte ter odstranite. Večino nastavitvenih vijakov lahko privijete ali popustite ročno ali z izvijačem z ravno glavo. Ko odstranite te dele, jih postavite na stran.

Ker kontaktni drog ni prišel, je pravi čas, da odstranite majhen črni O-obroč, ki drsi pod sprednjo vzmetjo in se ovije nad glavo vijaka, ki drži armaturno palico ter sprednjo in zadnjo vzmet skupaj. Nekaj ​​dobrega, na kar morate biti pozorni, so razpoke ali sušenje O-obroča; to bo zmanjšalo moč udarca vaše vzmeti, zato si vzemite čas in ga zamenjajte z novim.

Sprednji vezni drog je bil odstranjen, poglejte podložke in kako so v redu. Oglejte si svoj stroj za tetoviranje ali zgornji diagram.

Sprednji vezni drog je bil odstranjen, poglejte podložke in kako so v redu. Oglejte si svoj stroj za tetoviranje ali zgornji diagram.

Korak 2. Odstranite sprednje zavezujoče stebre

Naslednja stvar, ki jo želimo storiti, je, da vzamete svoj imbus ključ ali klešče, kar izberete, pri tem pa ne pozabimo, da ne želimo poškodovati stroja za tetoviranje ali katerega koli njegovega delovnega dela. Izberite pravo velikost imbus ključa in sprostite sprednji vezni drog.

Ko se pripravljate na to, si oglejte, kako so nameščene kovinske podložke in kako niso nameščene neposredno v povezavi z okvirjem stroja za tetoviranje. Če kovinski podložniki pridejo v stik z okvirjem tetovažnega stroja, se ta sam odstrani, zaradi česar je tatoo neuporaben, dokler se ta težava ne odpravi.

Skoraj vsak stroj za tetoviranje ima gumijaste podložke, ki se prilegajo okvirju, kar močno zmanjša možnosti za težave z ozemljitvijo, ki bi jih lahko imeli med delom. Odstranite sprednji vezni drog in da ne boste imeli težav z izgubo vijakov, ponovno privijte vijak z gumijastimi in kovinskimi podložkami nazaj na vezni drog, ki ste ga pravkar odstranili iz okvirja za tetoviranje.

Odstranite celoten vzmetni sklop tako, da odstranite zadnji vijak.

Odstranite celoten vzmetni sklop tako, da odstranite zadnji vijak.

Korak 3. Odstranite vzmetni sklop

Ker je sprednji vezni drog zdaj odstranjen, se bomo premaknili k odstranitvi vzmetnega sklopa stroja. Vzmeti tetovažnega stroja narekujejo več dejavnikov delovanja; vzmeti so različnih debelin, vzmeti stroja za tetoviranje pa se lahko razrežejo na določene načine, kar ustvari drugačen udarec ali pogon igle. V idealnem primeru so vzmeti, ki so pritrjene na vaš stroj za tetoviranje, v pripravljenem stanju in vse, kar morate storiti, je, da ga nastavite in ste pripravljeni na tetoviranje, vendar boste morda morali prilagoditi vzmeti sami (če možno) ali pa jih zamenjajte.

Rezanje nove vzmeti je lahko za začetnika zastrašujoče, saj morate pomlad natančno ponoviti, za učinkovito vzmet pa potrebujete določena orodja. Odstranite zadnji vijak vzmetnega sklopa, da se vam še ne bo treba ukvarjati s ponovno pritrditvijo armaturne palice in sprednje vzmeti. To naredite SAMO, če morate zamenjati vzmet.

Morda boste potrebovali nekaj, da se držite za vezni drog, dokler ne odvijete vijaka.

Morda boste potrebovali nekaj, da se držite za vezni drog, dokler ne odvijete vijaka.

Korak 4. Odstranite zadnjo vezno oporo

Zdaj bomo odstranili zadnjo vezno oporo, to je preprost postopek, vendar spet poglejte, kako je sestavljena zadnja vezna stebra. Imeti morate gumijaste podložke, ki so v neposrednem stiku s strojem's okvirja, nato kovinske podložke na obeh straneh gumijastih podložk, nato pa na koncu priključek iz bakrene ali kovinske žice, ki ga trdno pritrdi vijak, ki gre skozi okvir, in nato na koncu privije na sam vezni nosilec. Zadnji vezni drog je eno od primarnih točk, pri katerem stroj za tetoviranje dobi svojo moč.

Odvijte vijake iz tuljav.

Odvijte vijake iz tuljav.

Kondenzator in tuljave.

Kondenzator in tuljave.

Korak 5. Odstranite tuljave

Sprednji in zadnji vezni drog sta bila odstranjena, pri čemer sta obe žici, ki prihajata iz tuljav stroja za tetoviranje, osvobojena. To pomeni, da je čas, da odstranite same tuljave. Zdaj, če niste seznanjeni s tem, kako tuljava izgleda na notranji strani, si predstavljajte, da vzamete nekaj tanke bakrene žice in jo ovijete okoli majhnega jeklenega cilindra z uporabo vsakega bakra po 200 čevljev. Ne mislite, da je mogoče na tako majhen valj namestiti toliko žice, vendar je zelo možno in tako nastaja tudi magnetna energija, ki na koncu poganja tatoo stroj.

Odstranjevanje tuljav je preprost postopek. Obstajata dva vijaka, ki držita tuljave na mestu, vsak po en vijak. Odstranite te vijake, pri tem pazite, da ne odstranite niti okvirja niti tuljav stroja, ko odstranite zadnji vijak.

Odložite okvir tetovažnega stroja in si oglejte zdaj odstranjene tuljave. Opaziti morate žico za vsako od tuljav, ki so povezane z majhnim kondenzatorjem, kondenzator uravnava moč, tako da je vsaka od dveh tuljav enaka izhodna energija, in če nenaden porast električne energije teče skozi vaš PS, bo kondenzator eksplodiral oz. poči kot varovalka, zaradi česar vaš stroj za tatoo izgubi moč, pri čemer boste morali zamenjati kondenzator ali tuljave same.

Okvir.

Okvir.

Korak 6. Odstranite namestitev cevi

Zdaj smo pripravljeni odstraniti cevni primež tetovažnega stroja. Na tem stroju za tetoviranje, ki ga uporabljam, ima preprost vijak z metuljem z ločenim cevnim primežem, ki pritiska na cevko, ko se vijak metulja zategne. To bi moralo trajati le nekaj sekund in ko končate, si vzemite čas in uredite razstavljeni stroj za tetoviranje tako, da ga boste lažje ponovno sestavili.

Zdaj, ko je vaš stroj za tetoviranje popolnoma razstavljen, je čas, da vse kritično preučite in od blizu. To je tudi čas za globinsko čiščenje stroja in zamenjavo delov, ki ga potrebujejo. Kadar koli moram zlomiti svoj stroj za tetoviranje, je pravilo, da naredim globinsko čiščenje, pri čemer pazim, da bom temeljit, mislim, da bi morali tudi vi.

Opomba: Ko napravo nastavite in zaženete točno tako, kot jo želite, je ne zlomite; Vlomite ga in uporabite svoj čudovito uglašen tatoo stroj.

Stroj je zdaj organiziran v sklope, kot bi ga ponovno sestavil.

Stroj je zdaj organiziran v sklope, kot bi ga ponovno sestavil.

Zavijanje

Želim dodati nekaj stvari, če ima kdo vprašanja. Vzmeti so najtežji del tetovažnega stroja, ki jih večina ljudi razume. Torej, če ima kdo vprašanje glede prilagajanja globine igle ali podaljšanja udarca stroja, naj le pusti komentar, potrudil se bom, da to razložim in priložim nekaj fotografij, kako upogniti in rezati svoje vzmeti. Izpustil sem ogromno informacij, vendar bo vrsta informacij bolj natančna in tudi vaša vprašanja. Veselim se naslednje lekcije in govoril bom o obravnavi težkih strank.

Hvala za branje!

Zgoraj ista naprava za tetoviranje kot razstavljena.

Zgoraj ista naprava za tetoviranje kot razstavljena.

Vas zanima tetoviranje? Začni tukaj!

  • Začetek tetoviranja: kaj potrebujete, da postanete umetnik tetoviranja?

Vprašanja & Odgovori

Vprašanje: Kakšne velikosti in merilne vzmeti se uporabljajo za pakiranje barv, senčilo in podlogo?

Odgovor: Napredno vprašanje, saj so vse tri različne tehnike in običajno zahtevajo različne nastavitve stroja in celo različne sprednje in zadnje vzmeti.

Vprašanje: Ali lahko na steno vtaknem navaden vtič za pravo pištolo za tetoviranje?

Odgovor: Ne, potrebujete električno regulacijo, sicer bo stroj samo eksplodiral in vas morda udaril v električni tok.

© 2012 Jason Goodrow

Komentarji

Riche2guns 18. julija 2017:

Presenečen sem, koliko ste vložili. Zahvaljujem se vam za vaš čas in pozornost za medij tetoviranja. Želim si, da bi imel tako srečo, da ste bili oblečeni pred leti. V štirinajstih letih sem začel zabadati v park, nisem vedel, zakaj me je umetnost požrla. Za svoja leta sem bil napreden v umetnosti in se mi je smejal in me vrgel iz trgovin. Mladim .. Kapo dol vam gospod, ker ste mi vrnili denar in morda komu spreminjate življenje…

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington, 5. novembra 2015:

Branden, hvala za branje, saj se imaš za dobro vožnjo toliko naučiti, vendar se na koncu poti splača..

branden 5. novembra 2015:

pravkar sem začel tetovirati'niti ne grem dovolj daleč, da bi to rekel, vendar so mi ti članki dali več informacij in tehnik kot tedensko neprekinjeno brskanje po spletu, zato se želim samo zahvaliti in še naprej delati vse, kar počnete, kakršen koli osebni nasvet, ki mi ga lahko posredujete na Sauescobar1017 @gmail.com

Allana Nohra iz Melbourna, Victoria, Avstralija, 4. oktobra 2014:

Hej, Jason iv te je poskušal preiskati pod tvojim imenom in državo'prihaja noben rezultat ni mogoče me prelistati po prošnji za prijateljstvo Allana Nohra hvala 🙂

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 1. oktobra 2014:

Longview Wa, bo zožil vse do konca

Allana Nohra iz Melbourna, Victoria, Avstralija, 1. oktobra 2014:

Živjo Jason,

Tam'nekaj je pod tem imenom, katero je tvoje. Kaj's ur dp

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 28. septembra 2014:

Če imaš facebook … potem prijatelj … rad bi si ogledal nekaj tvojih del … Jason goodrow je tisti, ki ga iščeš, če te zanima.

Jason

Allana Nohra iz Melbourna, Victoria, Avstralija, 28. septembra 2014:

Hvala kupci. Ja, brez skrbi, kako jih objavim?

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 27. septembra 2014:

Ja temno do svetlo, kar zadeva barvno senčenje …. sperite z vodo med … don'pustite, da se posuši na konici cevi … če uporabljate združevanje senčnikov magnuma, boste za senčenje želeli uporabiti premikanje naprej … pomislite na to kot potezo s čopičem … vso srečo in objavite nekatere vaše tetovirane prašičje kože bi si jih želele ogledati.

Jason

Allana Nohra iz Melbourna, Victoria, Avstralija, 26. septembra 2014:

Ok super hvala Jason I'Bom pogledal te stroje in se tudi igral z mojimi. Ja to's tem sem mislil s prakso, kolikor je možno, moj zamrzovalnik je poln prašičjih kož, iv tetoviranih, in samo želim, da bi moja tehnika senčenja itd. postala čim boljša. Nauči se čim več različnih tehnik, ker sem prebral toliko. Iv je doslej delal samo s sivo barvo in črno. Želim pa začeti nekaj barvnih kosov, ko dobim spodoben nabor barv. jaz'so mi povedali, naj začnem od najtemnejšega do najsvetlejšega in samo tečem, da je igla vrgla vodo, da očisti med barvami, ali je to pravilno oz.?

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 26. septembra 2014:

Eikon je odličen napajalnik … moj predlog je seveda, ker se še učite, da si priskrbite enega z digitalnim zaslonom, da boste lahko videli, s kakšno napetostjo delate, ko upravljate tetovažne stroje … resno osebno čutim, da Stroji za tetoviranje Paco Rollins so precej pošteni … so vaš standardni stroj za tetoviranje brez jarmov … niso pretežki in niso preveč lahki, vse nastavitve preprosto opravite z vašimi vzmetmi … 10 zavojnih tuljav uporabljam zelo močno za potiskanje težkih skupin igel … spet lahko prilagodite svojo pomladno napetost, da ublažite udarec … kolikor vam lahko povem, ali je stroj za tetoviranje dober glede na to, kar bi lahko prebral … sem stara šola in samouk, zato bi rekel, preden ga kupite … ugotovite stroje, ki jih imate, tako da jih raztrgate, sestavite nazaj … tudi zato, da vam ne razbijejo jajc, ampak najprej udarite po prašičji koži … vsaj 80 ur … preden bo spet človeško tkivo … doslednost in najprej izgradnja dobrih navad, ostalo bo pač da pridejo na svoje mesto … senčenje je zagotovo nekaj, s čimer se je boril vsak tetovator, in to zato, ker moraš imeti dobre tetovažne navade in dobro etiko. Ok upam da je to pomagalo!

Pišite mi, če potrebujete več informacij ali imate več vprašanj

Allana Nohra iz Melbourna, Victoria, Avstralija, 26. septembra 2014:

Hvala za odgovor Jason.

Stroji iv so me stali 200 dolarjev za oba, vendar sta bila rabljena, iv sta jih nastavila zahvaljujoč vašim vadnicam in dobro delata, vendar bi rada dobila svoj popolnoma nov komplet in se naučila, kako malo bolje senčiti in za katere igle uporabiti kakšen pogled. Gledal sem stroj na protatu'se imenuje AL13 GALAXIE 11, mi lahko poveste, če je tako'je vse dobro. Ne razumem'ne bi smel porabiti dodatnega denarja, ker je moj dolgoročni cilj, da nekega dne odprem svojo trgovino, zato lahko denar porabim tudi za dostojno opremo, ki'bo trajalo prej kot cene, ki vam dajo slabo kakovost in se zlomijo. Tudi kakršne koli predloge o dostojnem napajanju, sem pogledal enega od eikona, vendar spet nisem prepričan, kot vem'ne vem veliko. Dva dni sem delala v trgovini in se nekaj naučila, on pa je rekel, da ni'Ne želim vajenca. Kasneje sem ugotovil, da je to zato, ker ga je skrbelo, da mu ne bom vzel strank. Kar je nadležno, ker je enostavno priti do vajeništva. Moj načrt je, da čim več vadim, da bom lahko trgovini pokazal dostojno delo, in da imam spodobno opremo in pesti bom dobil vajeništvo. Moja prijateljica ima dovoljenje za poslovanje, zato jo lahko naročim, da jo vrže od ameriških dobaviteljev. Najlepša hvala za vse nasvete in pomoč'V tej industriji je težko priti

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 22. septembra 2014:

Zdravo! Eternal so ena izmed več blagovnih znamk, ki jih uporabljam, nikoli nisem uporabil njihove sive barve, samo mešam svojo med tetoviranjem. O strojih je zanimivo gradivo, o katerem je treba govoriti, prav tako pa je pomembno, da jih čim prej razumemo. Že nekaj let uporabljam tetovažne stroje Paco Rollin, nekateri pa so stari več kot deset let in odlično delujejo !. Ne kupujte strojev, ki so 50 dolarjev … večinoma poceni't ne delajte brez večjih popravil na njih. Ne razumem'Ne vem, kakšni so zakoni v Avstraliji, vendar večino časa potrebujete poslovno dovoljenje za nakup pri ameriških distributerjih. Poštena cena pri strojih za tetoviranje je okoli 150,00 do 200,00 ameriških dolarjev …. te izdelke običajno izdelujejo tudi drugi tetovatorji. Črnila za delo s … Starbrite, Eternal in Waverly za vašo črno podlogo, senčenje in plemensko polnilo. Upam, da pomaga!

Jason

Allana Nohra iz Melbourna, Victoria, Avstralija, 21. septembra 2014:

Hej kako si jaz'sem nov v svetu tetovaž in vadil na prašičji koži. Zaloge tetovaž sem dobival pri protatu, zato sem brez skrbi, da so dostojne kakovosti. Iv je doslej kupil večno črnilo v sivi barvi in ​​želim kupiti barvno pakiranje. Ali je večna črnila dobra blagovna znamka za uporabo ali je treba paziti na drugo. Tudi dva stroja, ki jih imam, sem kupila od prijatelja, ki je tetovator, vendar sta vrhunske kakovosti in sta precej stara. Razmišljal sem o nakupu nove podloge in senčnika, saj o strojih ne vem nič, mi lahko pokažete pravo smer, kaj'je dober stroj za nakup? In od kod? Hvala vnaprej

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 18. julija 2013:

Videli boste očitne razlike v črtah, ki uporabljajo standardne kroge, v primerjavi z ožje združenimi iglami.

Tesnejše združevanje = tanjše črte

Vso srečo!

Krit 18. julija 2013:

Vsekakor bom imel vse v mislih. Ali mi lahko prosim poveste druge dejavnike, ki povzročajo težavo, s katero sem se soočil? eden od dejavnikov je bil način spajkanja igle, vsi drugi dejavniki, na katere pomislite, pa povzročajo neenakomerne črte…

in še eno vprašanje, jaz'm trenutno uporabljam 7rl, ali bo prehod na 7rlt kakšna razlika? kar je bolje za fine linije?

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 23. maja 2013:

Ni problema, kar se mene tiče'Zanima me, da so vsa vprašanja pomembna, dokler so predmetno usmerjena in ne razpršena naključno. Videl sem veliko čudnih stvari, ki so se zgodile opremi za tetoviranje, deloma zaradi poceni, pa tudi zaradi naključnih sranj. Spomnim se, da sem na stranki tetoviral velik kos, udaril pa nas je tok energije, popolnoma spekel napajalnik in razstrelil kondenzator na stroju za tetoviranje, s katerim sem takrat obložil. Upoštevajte, da vedno uporabljam zaščito pred prenapetostjo, tako da je bila količina električne energije, ki je še vedno potovala dovolj daleč, da mi je stroj razstrelila, nora. Na mojo srečo sem navdušen skavt in imam vse na zalogi, tetoviral sem brez napajanja baterije, ki sem jo tetoviral. Toda o tem se bomo kasneje naučili. Ne boste dolgoletni novinec, samo poskusite zajebati ljudi, ki jih ne poznate'ne vem, imej v družini in pri prijateljih. Kasneje fant srečno!

krk 21. maja 2013:

no, res se vam moram zahvaliti, ker sem to vprašanje postavil veliko ljudem … ampak skoraj vsi so me razjezili, ker sem novinec, hvala za nasvet, ki mi je res pomagal.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 21. maja 2013:

Ja, občasno jih boste našli, kupil sem škatle, kjer so bile vse take. Vedno je najbolje preveriti tudi malenkosti. Dober ulov!

krk 21. maja 2013:

preveril sem in mislim, da sem končno dobil težavo … mislim, da ima igla težave s spajkanjem, mislim, ko vstavim iglo z zanko na levi strani …. igla je na vrhu, medtem ko je palica je dol … mislim, da mora biti palica na vrhu in igla spajkana na dno…

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 11. maja 2013:

V redu, naslednji pomislek, ki si ga lahko omislim, je preveriti, kako vstavljate iglo v cev, zanka igle naj bo na levi strani, glejte slike, ki jih imam pri nastavitvi vaše opreme. Stavim, da je denar verjetno v tem. Če je vaša igla pravilno vstavljena, preverite spajkanje na igli. Če bo spajkala na zadnji strani cevi, bo to povzročilo tudi težave s podlogo. Preverite tudi to, preprosta napaka, ki pa lahko povzroči frustracije vseh vrst. Vso srečo!

krk 11. maja 2013:

hvala za predlog, vsekakor bi vam poskušal sporočiti, vendar sem pozabil omeniti eno stvar, trenutno uporabljam 7rl ,, in linije mi ne'ne izgledajo kot oni'naredim z uporabo 7rl … izgledajo kot oni'sem končal z uporabo 3rl ali 5rl …. zato me res jezi, veš … vprašal sem veliko izkušenega umetnika..neki pravijo, da bom šel plitvo, ampak to'ni tako … črte postanejo krepke, potem postanejo tanjše in včasih, kot sem rekel, le krvna linija…

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 9. maja 2013:

Zdi se mi, da se morda vaš črnilnik malo zamaši in črnilo ne more pravilno teči … morate obrisati konico cevi, da pomagate pri vlečenju preobremenjenega črnila, ki je v vodnjaku … to lahko težavo rešite takoj. Obvesti me!!!

krk 8. maja 2013:

Pozdravljeni, to je bilo res v pomoč, ampak ja'imam težavo, ki je niti moj mentor ne zmore odpraviti …. i'tetoviram že 2 leti in imam mirno roko … ampak recenlty i'imam problem … ko delam podloge … sprva so moje podloge v redu in krepke … potem pa gre slabo … ne zaradi moje roke, ampak … črte so včasih svetle ali včasih samo krvna linija … ne glede na to, kako globoko grem, … lahko pomagate. je zaradi vzmeti???

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 25. februarja 2013:

Dobra ponudba, obveščajte me in če lahko objavite tudi slike … to bo odličen način za reševanje vseh podobnih vprašanj.

Gozd 25. februarja 2013:

Ti'super si človek! Hvala! Danes sem dobil komplet in ure porabil za uglaševanje. Veselim se nadaljevanja prakse. 🙂

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 25. februarja 2013:

Ja, pozor, nekatera črnila so samo za oris, vendar poslušajte in to vam bo prihranilo čas in frustracije. ENO črno črnilo je edino črno črnilo, ki ga boste uporabili za podlogo in črno polnjenje ter sivo pranje. Če uporabljate Starbright črnilo, vam ne bo treba ničesar razredčiti. Kar zadeva sivo pranje, ga lahko razčistite s črnim črnilom in vodo. Običajno ga razčlenim kot takega.

3 deli črnega črnila / preostanek poti napolnite pokrovček s črnilom (to je vaš svetel odtenek)

5 delov vode / napolnite črnilo do konca poti z vodo (to je vaš srednji odtenek)

vse črno za vaše najtemnejše senčenje.

Upam, da je to pomagalo in hvala za branje!

Gozd 24. februarja 2013:

jaz'Zadnjih nekaj ur sem pravkar bral in gledal več vaj, imel pa sem še eno vprašanje v zvezi s senčenjem, na katerega sem upam, da mi boš lahko odgovoril. Vidim črnilo z orisom. Prebral sem, da tega črnila ne uporabljate za senčenje. Lahko le najdem "greywash" črnilo. Kaj je greywash? je tisto standardno črno črnilo za senčenje, ki ga uporabljate za senčenje?

Ali morate zaliti črno barvo, da jo lahko uporabite za senčenje?

jaz'se opravičujem za vprašanja, ste prvi umetnik, ki sem ga spoznal, pripravljen deliti svoje znanje. To je tako cenjeno. Resno mislim, da se bom lotil tega in naredil prav.

Gozd 24. februarja 2013:

Hvala za info. Pravkar sem naročil komplet Starbrit Ink, zdi se, da je to tisto, kar imajo ljudje raje. Imate kakšne povezave do nekaterih priporočenih strojev, za katere menite, da so vredni, ne da bi bili preveč dragi? Kaj je nekaj dobrih nasvetov, na katere morate biti pozorni pri iskanju nove pištole? Hvala za hiter odgovor. Zadnja stvar, ki sem jo hotel storiti, je bil, da sem malodušen. Kupil sem veliko lažne kože za vadbo, zato sem'Poskušam narediti vse, da se postavim za uspeh.

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 23. februarja 2013:

Kakovost na žalost ne bo več. Tu sem na vozliščih govoril drugemu kolegu, da so ti stroji ponavadi poceni in samo za začetnike. Ne predlagam tetoviranja s temi stroji, razen če uporabljate Starbright Ink ali Eternal. Črnila na spodnji strani se ne držijo in večina začetnikov tega ne ve in se bori in pošteno preneha. Za odgovor na vaše vprašanje boste verjetno prejeli 3 podloge in 3 senčnike, črnilo pa ni dobra blagovna znamka. Toda s 6 stroji boste imeli veliko rezervnih delov, če bo kaj narobe, LOL, kar upam, da ne, in dobili boste odlične stroje za hudo dobro. Upam, da je to odgovorilo na vaše vprašanje, in če potrebujete več informacij, mi sporočite … lahko objavimo tukaj, da ga lahko vsi preberejo.

Še enkrat hvala za branje in cenim odličen komentar.

ripskya 15. februarja 2013:

Hvala, cenim prispevek. Delal sem na hrbtni strani z 12mag -om, kar mi je težko prineslo roza, ne da bi preveč obdeloval kožo. Nadaljeval bom z uglaševanjem/prilagajanjem stroja. Če bom lahko ugotovil, kako priložim fotografije, bom čim prej! Hvala!

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 14. februarja 2013:

Vsekakor, da, veliko je odvisno od preferenc in poznam fante, ki si sami ustvarijo igle, kar jim omogoča, da iglo prilagodijo svojemu specifičnemu stilu senčenja. Tukaj je splošno pravilo, čeprav sem se tako naučil, da je 7 magnuma približno tako majhno, kot bi si želeli (po želji lahko uporabite ukrivljene mage, vendar menim, da je za vloženo trdo delo potrebno še nekaj več dela) fill.) 9 magnumov je super za srednje velike kose in še vedno se boste znašli s svojimi 7 mag, da pridete na težko dostopna mesta tetovaže. Če delate trden kos, ki ima velike prostore za polnjenje, uporabite 15 magnuma. Če ugotovite, da se vaš mahcine vleče in 15 magnum ne črni črnila, bo vaš stroj verjetno treba nadgraditi. Obstaja veliko trikov in vaše vprašanje je bilo široko, zato upam, da vam bo to pomagalo.

Hvala za branje in me obveščajte … če imate slike svojega dela in imate vprašanja, sem prepričan, da vam lahko pomagam.

ripskya 13. februarja 2013:

Pozdravljeni, prosili ste za nekatere zahteve … torej tukaj: ali imate kakšna splošna priporočila (razen tega, da mi to samo poveste'osebne nastavitve) o vrstah senčnikov, magov itd., ki se uporabljajo v različnih situacijah?

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 30. januarja 2013:

No, poglejmo, kaj lahko naredimo tukaj … zainteresirani bralci, upam, da bodo o tem prebrali dobre stvari. Zahteva za prijateljstvo, pristop [ted

Craig B dne 30. januarja 2013:

Ja brat. jaz'Vsekakor bom naredil nekaj raziskav na koži. Prijatelj te je prosil na Facebooku in jaz'Takoj bom dodal nekaj fotografij. Hvala.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 29. januarja 2013:

Ja, pravilo o debelini niklja ne velja samo za globino kontaktne točke, igle visijo tako daleč, ko je vzmet v polnem stiskanju, da je varno delati s cevjo (če vam je to udobno), raje iglo obesim malo dlje imam popoln nadzor nad globino igle in sivim pranjem na ta način, ne da bi mi bilo treba uporabljati različne vrste pranja. Ali naredite tudi kakšno domačo nalogo, koliko plasti ima dermis? Katere plasti so varne za tetoviranje? Kaj je okužba s stafilokokom? (povezano s tetovažo). Teze so nekaj dobrih vprašanj, na katera se mehansko obrnete. Don'ne vem, če to pomaga

Craig B 28. januarja 2013:

jaz'Še naprej se bom trudil in poskušal nove stvari. Zato vsi pravijo, da bi morale biti igle senčnika širine niklja od konca cevi. Ali to priporočate? Če imam toliko igle obešeno, naj svojo cev postavim ob kožo tako globoko, da vstavim iglo, ali se bolj odmikam konic, kot je podloga? Mislim, da sprašujem, ko rečeš, da morda ne bom dovolj globoko, kako globoko naj grem? jaz'Dobil bom tudi nekaj slik za ogled na Facebooku. Še enkrat, hvala.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 27. januarja 2013:

ja, čarovnice so pot … lahko bi bil odsek … tudi pri tem, da se podzavestno morda ne podreš dovolj globoko v kožo, to sem storil, naučil sem se na svojih napakah, tudi če z uporabo magov pometeš stroj od sebe s ščetkanjem.

Povej mi človek

Craig B dne 27. januarja 2013:

Moje linijsko delo je dobro. Za podlogo uporabljam podlogo in senčilo za senčenje. Oni'nikakor niste vrhunski stroji, ampak oni'si v redu. jaz'z uporabo magnumov nisem imel veliko uspeha. jaz'sem poskusil bug pin, ukrivljen ,, 7s, 9s in lahko'zdi se, da jih ne pripeljejo do dela. jaz'Z stanovanji smo imeli več uspeha, a tudi ti niso odlični. Ko jaz'Sam tetoviram, vedno se trudim dobro raztegniti, morda pa jaz'se ne raztezam dovolj ?! Nastavil se bom na Facebooku in poslal nekaj slik. Hvala jason, zelo cenim tvoj čas!

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 25. januarja 2013:

Torej … kako deluje vaša linija? Kakšno črnilo uporabljate? Ali uporabljate podlogo za linijo in senčilo za senčenje? Kakšno senčilo uporabljate (7 magnum, 9 magnum, 15 magnum) ali za senčenje uporabljate okroglo senčilo. Tudi ko se sami tetovirate, je veliko težje doseči raztezanje v treh točkah, ki je potrebno za pravilno pakiranje črnila, podlogo ali senčenje. Zahtevaj kot prijatelja na FB in mi objavi nekaj slik svoje opreme in črnila ter tetovažo, ki si jo pravkar naredil … ki mi lahko pomaga. Facebook.com/gmantattoo

Craig B 25. januarja 2013:

Živjo Jason. jaz'težko dobim dobro trdno črno barvo, ki bi šla v kožo. jaz'Poskusil sem različne napetosti vzmeti, kot ste predlagali, različne napetosti in različne hitrosti. jaz'Sprašujem se, če po vaših izkušnjah vi'sem naletel na kakšne nasvete ali stvari, ki bi jih lahko poskusil dobiti tako gladko črno. Lahko ga vnesem no, ampak'je madež, ko se zdravi in ​​res se moram potruditi, da se na koncu drobim. Vse, kar pomislite na to, bi lahko pomagalo kot jaz'postanem precej razočaran. Hvala še enkrat.

Craig B 19. januarja 2013:

Najlepša hvala Jason.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 18. januarja 2013:

Zadnje vzmetenje je težko razložiti in kar se tiče razbijanja stroja, ki je slikovit za prikaz stopinj in višin, tudi jaz ne morem storiti, ampak tukaj je moj urok. Manjša je višina, na kateri zadnja vzmet sedi na mehkejšem udarcu … to je ena od stvari, ki razlikuje senčnike in obloge … druga stvar je, da napetost zadnje vzmeti pomaga nadzorovati hod vašega stroja . Nekaj, kar morate storiti, je, da dobite kos pločevine 18 in naredite nekaj vzmeti. Za gladke izreze potrebujete komplet kositrskih izrezkov, naravnost izrezan, prednostno klešče in fino pilico. Že imate predlogo, pomlad na vašem računalniku … zato jo le ujemajte, izrežite jo, oblecite in poglejte, kako deluje … Kar se tiče črnega senčenja, so me vedno učili, da pospešim senco za pranje v sivi barvi, pri črnem pakiranju pa je vaš pristop podoben barvnemu delu.

Sporočite mi in srečno hvala, ker ste prebrali dobro vprašanje, na katerega bi morali biti vsi pozorni.

Craig B dne 17. januarja 2013:

Imam pa par stvari. Najprej imate kakšen nasvet, kako ugotoviti dobro napetost zadnje vzmeti. V tem, kar jaz'Ko berem, se zdi to pri delovanju stroja zelo pomembno, vendar je malo podatkov, kako ugotoviti, ali imate napetost pravilno. Drugič, ali moram pri pakiranju v črni barvi stroj mehko poganjati kot senčnik ali trše, bolj kot bi barval pri pakiranju? Hvala stari.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 17. januarja 2013:

Bom, toda glede na to, da je življenje trenutno, sem bil zelo zaposlen, toda marsikaj mi pride na misel, kaj naj delim, zato če imate kaj posebnega, kar bi želeli nagovoriti, potem vprašajte, naredil bom vse, kar je v moji moči, da bom dal nekaj odgovorov ti. Hvala za branje in če je potrebno, ne pozabite napotiti bacxk na lekcije.

Hvala še enkrat,

Jason

Craig B dne 17. januarja 2013:

Živjo Jason. Moje ime je Craig. Pravkar se učim tetoviranja in naletel sem na vaše lekcije. Želel sem se samo zahvaliti, ker ste si vzeli čas in delili svoje znanje. Boste še naprej objavljali lekcije ali druge članke o tetoviranju? Hvala še enkrat.

About the author