Namigi po korakih za priključitev napajanja na tetovažo

Jason Goodrow, sicer znan tudi kot "dober fant," je licenciran umetnik tetovaž, ki v svojih člankih deli svoje znanje s svetom.

To sem jaz tetoviranje.

To'jaz tetoviram.

Kako preveriti vaš osnovni stroj za tetoviranje

 • Če ste kupili komplet za tetoviranje, je najbolje, da svojo opremo preverite. Ti'presenečen bom nad tem, kar boste našli.
 • Preverite vse vijake na napravi. Sčasoma lahko vibracije sprostijo te vijake, kar povzroči napačno delovanje stroja.
 • Med kontaktnim vijakom stroja in sprednjo vzmetjo bi morali imeti približno 1 centimetrsko vrzel.
 • Nazadnje (in to je moja prednost), preden nastavite, vzemite nekaj smirkovine in nekajkrat preglejte kontaktni vijak. To odstrani nakopičeni ogljik na koncu kontaktne točke in omogoči boljši električni stik.

To je model napajanja, ki ga trenutno uporabljam. Deluje tako dobro kot 200 dolarjev p.s. in mi prihrani 120 dolarjev.

To je model napajanja, ki ga trenutno uporabljam. Deluje tako dobro kot 200 dolarjev p.s. in mi prihrani 120 dolarjev.

Kateri napajalnik morate uporabiti?

Izbirate lahko med številnimi napajalniki, vendar vsaka blagovna znamka ponuja isto: nadzorovan pretok električne energije iz svojega izdelka v vaš stroj. To vam omogoča, da tetovirate veliko hitreje in hitreje, kot če bi to storili brez električne energije. (Se spomnite, šivalne igle in niti z indijskim črnilom? Ja, veliko hitreje je.)

To jaz'prepričan sem: ne glede na to, kaj izberete, bo v bistvu deloval kot ostali na trgu. Vsaka znamka in model bosta ponujala različne fizične lastnosti, vendar je njen osnovni namen enak.

Ali potrebujem digitalni prikaz napetosti?

Nekateri napajalniki ne prikazujejo voltov, ki se oddajajo. Če imate enega od teh – samo številčnico s številkami – ne skrbite. To'Še vedno bo dobro delovalo, vendar se boste morali za to prepričati'pravilno nastavljen (glej spodaj).

Kaj moram preveriti, da se prepričam, da je stroj pravilno mehansko nastavljen?

Preverite…

 • za širino vrzeli med kontaktnim vijakom stroja in sprednjo vzmetjo v velikosti kosov.
 • da je spončni kabel tesno priključen v ustrezne reže.
 • da je igla pravilno vstavljena v cev za tetoviranje.

Ti dejavniki bodo močno vplivali na zmogljivost vašega stroja. Ko se prepričate, da je vse pravilno nastavljeno, ste pripravljeni na naslednji korak.

Digitalni zaslon je lahko nekoliko dražji.

Digitalni zaslon je lahko nekoliko dražji.

Merilnik voltmetra (za časovnike ole).

Merilnik voltmetra (za časovnike ole).

Kontrolni seznam za nastavitev napajanja

 1. VKLOPITE napajanje (PS od tu naprej).
 2. Prepričajte se, da sta nožni pedal in sponka priklopljena v ustrezne reže.
 3. Dvakrat preverite povezavo sponke s strojem: Če je vse v redu, držite napravo v roki za tetoviranje in pritisnite nožni pedal navzdol. Če takoj ne zaslišite, to verjetno pomeni, da napetost ni dovolj visoka. Počasi obračajte gumb, dokler ne dobite enakomernega, neprekinjenega brenčanja.
 4. Med delovanjem stroja vizualno preverite, kako daleč prihaja igla od konca cevi'nasvet. Raje imam daljše poteze na podlogi in senčniku. Ne maram vleči konice cevi na kožo stranke in slepo tetovirati črto s podlogami za kratke poteze. Z daljšim udarcem imate nadzor nad vsem, kar počne igla. Potrebuje veliko prakse in izkušenj, vendar je izplačilo neverjetno. Torej, če uporabljate tetovažo za nastavitev krajše kapi, bi morali nastaviti igle, da visijo nad cevjo 1/16 palca. Če želite dlje, bi morala vaša igla izstopiti približno 1/8 palca, igle pa obesite skoraj poravnane s cevjo.
 5. Nato obrnite svoj stroj za tetoviranje proti sebi, tako da vidite pogled od spredaj. Videti bi morali bradavico armaturne palice, ki ste jo vstavili v zanko tetovažne igle. Moral bi se premikati gor in dol zelo hitro – pravzaprav tako hitro, da zanke na igli ne bi mogli razbrati.
 6. Med delovanjem stroja bi morala igla izhajati 1/8 do 3/16 palca. Morda mislite, da to ni velika razlika, toda majhen razmik med kožo in konico igle omogoča tetovatorju, da vidno vidi črte nanesene šablone.

Komaj razberete igle, ki visijo nad konico cevi.

Komaj razberete igle, ki visijo nad konico cevi.

Kako nastaviti vaš stroj brez digitalnega bralnika na vir energije

 • Če pogledate bradavico armaturne palice, ki deluje pod izredno močnim virom fluorescenčne svetlobe, če PS zagotavlja popoln pretok električne energije, boste opazili, da se bradavica armaturne palice premakne na sliki 8.
 • Ne vem natančnega tehničnega žargona, ampak v bistvu svoj stroj uglašujete s fluorescenčno svetlobo, kot da bi bila časovna svetloba.
 • Če vidite premik številke 8, ko tetovažni stroj deluje, obstaja velika verjetnost, da je stroj pripravljen za tetoviranje.

Pod fluorescenčnimi lučmi naj tetovažni stroj deluje. Če teče brezhibno, boste na bradavici armature videli očitno sliko 8.

Pod fluorescenčnimi lučmi naj tetovažni stroj deluje. Če teče brezhibno, boste na bradavici armature videli očitno sliko 8.

Še en način za nastavitev brez digitalnega zaslona ali fluorescenčne svetlobe

Če na svojem PS-ju nimate fluorescenčne razsvetljave ali digitalnega zaslona, ​​boste končno nastavitev izvedli po staromodno.

 1. Najprej se prepričajte, da je vaša oprema pravilno nastavljena. Ko ste pripravljeni, držite nogo pritisnjeno na stopalko.
 2. Začnite tako, da zavrtite gumb za napajanje, dokler ne zaslišite brenčanja naprave. Ko zaslišite to brenčanje, bodite pozorni na to, kako izgleda igla, ko se začne premikati navzgor in navzdol. Zdaj nastavljate tatoo stroj po ušesih in očeh. Stroj mora delovati nemoteno.
 3. Če je vaš napajalnik previsok, bo zvenelo kot zelo jezen sršen in iz vašega kontaktnega vijaka in sprednje vzmeti bodo odletele iskre. Če se to zgodi, počasi obrnite gumb za vklop / izklop napajanja, dokler iskre ne popustijo in stroj mehkeje zazvoni.
 4. Če želite preizkusiti, s palcem drgnite ob bradavico armaturne palice, ko stroj deluje. Stroj za tetoviranje se bo nekoliko zasul. Toda, ko odstranite palec, bo v hipu spet vztrajno brenčal. Če se stroj za tetoviranje zatakne in se po pritisku na nožni pedal ne bo znova zagnal, obstaja verjetnost, da je treba kontaktni vijak nekoliko pobarvati ali pa morate le malo prilagoditi nastavitev moči.
 5. Zdaj pa vizualni del uglaševanja: V prvi vrsti želite preveriti, ali se vaša igla ne premika. Če vidite, da igla odbija v cevi, je lahko nekaj razlogov – morda boste morali dodati gumijast trak, morda ste iglo napačno vstavili v cev ali pa je vaša moč previsoka. Zato se temu ustrezno prilagodite. Ko je popoln, je čas za tetoviranje.

Tukaj moj napajalnik ne črpa električnega toka.

Tukaj moj napajalnik ne črpa električnega toka.

To je napajalnik, ki črpa električni tok. Opazite digitalni zaslon in napetost, ki jo vleče moj stroj.

To je napajalnik, ki črpa električni tok. Opazite digitalni zaslon in napetost, ki jo vleče moj stroj.

Kaj pa napajalniki z digitalnimi zasloni in nastavitvami pomnilnika?

Na kratko se pogovorimo o napajalnikih, ki imajo digitalne zaslone in nastavitve pomnilnika. Vsekakor imam raje te vrste PS.

 • Kot navada poskrbim, da se moj stroj za tetoviranje najprej mehansko uglasi. To deluje odlično, ker ima PS, ki ga uporabljam, vgrajene pomnilniške nastavitve, ki si zapomnijo, katera napetost je nastavljena za določeno vrsto stroja za tetoviranje (podloga/senčnik). Obstajajo razlike in ko boste začeli in postali bolj samozavestni v svoje sposobnosti in znanje, boste videli, kaj mislim.
 • Pri digitalnem prikazovalniku PS mi je najbolj všeč, da lahko vidite, koliko napetosti uporabljate, prav tako pa lahko ugotovite, ali je kondenzator v okvari, ker bo napetost drugačna od običajne. Tudi za lenuhe lahko vizualno nastavite nastavitve moči.

Spletne lekcije in vaje za začetnike tetovaže

 • Mehanika stroja za tetoviranje: Osnovni ogled vašega stroja za tetoviranje, da boste razumeli mehaniko njegovega delovanja.
 • Začetek, nastavitev in pripravljenost za tetoviranje: osnovni vodnik po korakih za nastavitev.
 • Nasveti za upogibanje zadnjih in sprednjih vzmeti za tetovažne stroje: Ker pravilen ovinek vaših vzmeti res da vašemu tetovažnemu stroju udarec, ki ga potrebuje za pravilno opravljeno delo.
 • Postopki sterilizacije pri tetoviranju: Don'Ne preskočite tega izjemno pomembnega koraka.
 • Začetek tetoviranja: Seznam oštevilčenih korakov, ki jih morate upoštevati pri svoji prvi tetovaži.
 • Tattoo vajeništvo, kako ga pridobiti in zakaj ga potrebujete: ali res morate biti vajenec, da postanete umetnik tetovaže?

To je lekcija za ta dan. Ne pozabite, če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje, jih objavite spodaj in z veseljem vam bom odgovoril na vsa vprašanja. Kmalu se pogovorimo z vami!

– Gospod

Vprašanja & Odgovori

Vprašanje: Moja pištola samo klikne. Ni šumenja, le počasi se dotika gor in dol. Kakšne bi bile vaše predstave o tem, kaj je narobe?

Odgovor: Pomladna nastavitev zveni kot morda prevelika napetost.

Vprašanje: Trenutno uporabljam isti napajalnik za mojo tetovažo, za katerega ste rekli, da ga uporabljate. Do nekega dne nisem imel težav. Bil sem sredi tetovaže, ko je nenadoma napetost skočila vse do 19,99. Ko sem poskušal premakniti številčnico, se mi tudi ne izklopi'se ne spremeni ali pa bi se začelo samo spuščati in varnostno kopirati in nikoli ne ustaviti. Kako naj to popravim?

Odgovor: Preverite, če imate pregorelo varovalko, morda je tako preprosto.

Vprašanje: Na kakšno napetost naj nastavim oblogo za senčenje tetovaže?

Odgovor: Za začetek menim, da bi morala vaša naprava delovati okoli 6,6 voltov tako v liniji kot v senčniku.

Vprašanje: Kaj počne nožni pedal na tetovažnem stroju??

Odgovor: Nožni pedal preprosto prekine vezje, tako da napaja vaše stroje.

Vprašanje: Ali je normalno, da napajalna napetost med pritiskom na pedal nekoliko pade ali je nestabilna?

Odgovor: Nestabilno … kar pomeni, da niha samo pri držanju pedala? Potrebujem več informacij, prosim.

Vprašanje: Kaj bi lahko uporabil za izdelavo vzmetnega sistema pištole za tetoviranje, ker je nekdo ukradel vse moje stvari, razen kosa pištole?

Odgovor: Kaljeno jeklo, 20 mm debelina za sprednjo in zadnjo vzmet … morate ga razrezati in ga vložiti ali udariti.

Vprašanje: Včasih, ko sem'm tetoviranje črnila ne'Zdi se, da to ne gre zaradi kota I'tetoviram?

Odgovor: Morda je cilj 45-stopinjskega kota, kar zadeva dober pretok črnila.

Vprašanje: Zakaj moj stroj tuljave zveni kot prazna baterija, ne glede na napetost?

Odgovor: Nekaj ​​stvari … zadnja vzmet se lahko zlomi, manjka vam o-obroča za sprednjo vzmet, mi lahko poveste več informacij?

Vprašanje: Ali bi bila slika 8 na bradavici armature, da bi preverila, ali vaš stroj za tetoviranje deluje previsoko? In če prepočasi, bližje skupaj?

Odgovor: Ne, imaš ga nazaj … če stroj deluje previsoko, bo številka 8 bolj napeta … lahko pa imaš tudi napačno nastavljeno vzmet.

Komentarji

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 4. marca 2020:

Več kot verjetno ga lahko dobite pri proizvajalcu

crazyjay756473055 25. februarja 2020:

kje lahko dobim žični diegram za napajanje

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 8. novembra 2019:

Jeremy, potrebujem več informacij o tvoji situaciji

Jeremy 5. novembra 2019:

Vijak, ki zategne kontaktni vijak, se nenehno lomi

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 10. marca 2019:

Mnenja so dovoljena, toda ljudje v preteklosti so svojo kožo označili z vsemi vrstami materialov iz različnih člankov in žal prijatelj, ni vse v umetnosti'gre za pomen v pravi tradiciji, kako narediti svoje telo tako, da ne marate 100 dolarjev za moj oče'ime, ki bi z iglo in navojem indijskega črnila lahko dobilo manj kot pet dolarjev…

Harley Thornton dne 30. aprila 2018:

Uporabljam napajalnik Hurricane Hp2.

Ampak moja največja težava in za moje življenje lahko'ne razumem .. kako obdržati črnilo na konici, ko tetoviram (vsakih nekaj sekund moram potopiti v črnilo) vem, da'ni prav.

Na splošno uporabljam trik z nikljem in denarjem

Dime za linijski nikelj za senco/barvo,

Napajalno enoto sem nastavil na 6,8 ali 7,3 V za senčenje in pakiranje ter na splošno 9,4 V za linijsko delo.

In samo nasvet za začetnike.

Če imate na napajanju pravilno nastavljen V in je naprava pravilno nastavljena, tega ne bi smeli'nimam veliko težav s tetoviranjem.

jaz'm no pro, to je moje četrto leto v industriji tetovaž, vendar o tem veliko vem.

Edino, na kar poudarjam, je, kako obdržati črnilo v konici? Če mi lahko kdo kaj pove o tem'b super hvala

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 2. septembra 2017:

Oprosti, da je trajalo toliko časa, da sem se vrnil k tebi, rotacijski stroji so skupaj nekaj drugačnega, videl sem tudi druge fante, ki delajo z njimi, vendar se zdi, da izpada barva, kar mi pove, da je treba vaditi, in verjetno pravi rotacijski komplet gor … ne vem'nimam dovolj izkušenj, ki bi jih lahko pravilno prenesel, toda kot vse se prepričajte, da delate na nečem ali na nekomu, ki mu ne bo vseeno, če bo njihovo delo popravil pozneje.

Dave 9. avgusta 2017:

Pozdravljeni, ker ste našli svoj blog Odlično, ali lahko uporabite senčnike za senčenje ali so najboljši za podloge Imam stigmatiziran, bizarni rotacijski stroj, imam pa tudi štiri stroje za tuljavo zmajev jastreb, za katere bi svetovali, da so najboljši za začetnike

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 17. julija 2015:

LOL, prijatelj moj, vsak stroj ima svoj poseben zvok … tako kot avto … dokler slišite trden zvok brez zvočnih vrzeli v tem brenčanju … to bi bilo idealno tisto, kar iščete. Druge spremenljivke pa so … kakšna je pomladna zaloga … kakšna je vaša napetost na vašem spomladanskem kompletu … kako poravnate vodilo z iglo ali s konico? Veliko spremenljivk, ki si jih je treba ogledati … pa si oglejte tudi druge lekcije, kajti njihova nastavitev naredi razliko.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 7. julija 2015:

Tako da nisem prepričan, kaj predstavljata ps15/ in ps17 … če pa začnete, bi vam priporočil nakup podloge in senčilnega tetovaža. Če se ne morete odločiti iz kataloga, ki ga imate, je morda bolje, da nakupujete na ebayu … ali celo na Amazonu … stroji za tetoviranje so deset centov … ampak ne'nočem kupiti niti najcenejšega. Upam, da vam bo to pomagalo.

Hvala za branje

Jason G.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 27. maja 2015:

Človek, res zveni kot težava z zemljo … pretrgana žica (sponka/nožni pedal) Če imate pri roki voltmeter, lahko preverite električno neprekinjenost in ugotovite, ali je napajanje slabo. Nožni pedal boste morali držati priklopljenega in paziti, da ga pritisnete, ko uporabljate voltmeter … prepričajte se, da sponka, ki gre na vašo napravo, ni priključena, ker boste tam testirali z voltmetrom …. če je ta stran dobra, potem izklopite nožni pedal tam, kjer ste testirali z voltmetrom. Če je tudi ta stran dobra, potem imate prekinjeno žico na sponki ali pa je prišlo do težave z maso na stroju za tetoviranje … preverite podložke na stroju … to je lahko preprosto vprašanje.

Upam, da je to pomagalo

Jsngoodrow

Podeželsko obrezan kanak 26. maja 2015:

Hej hvala za odgovor, tako da ok imam napajalnik za dvoboj digitalnega zaslona n ponavadi teče okrog 7,4 žal mi je'Še vedno se učim in vedno se bom pripravljen naučiti več, hvala za pomoč, zato sem poskušal zagnati novo pištolo, da bi jo preizkusil in zmagal'sploh ne deluje, vprašanje je zdaj, ko povežem kable, se vse oddaje dobro prižgejo, a ko gredice za sponke gredo v pištolo, je luč zmagala't ne prikaže se na kablu svetlobno točkovno vreme Preklopim s liner spot spot na shader spot link light'ne gre tako, kot bi moralo biti, vendar se to zgodi šele, ko povežem stroj s pištolo, da pripenjam žice za kabel, dokler ne povežem pištol, vse lučke dobro kažejo na zaslonih za napajanje, vendar pištolo povežite't go, ampak lučka na pedalu še vedno prikazuje n prikaz moči še vedno ugasne samo lučka za priključek sponke ugasne, tudi če pritisnem na pedal, da zaženem pištolo, če veš kakšno idejo o tem, kaj bi lahko bilo narobe, sporoči, da bi mi bila v veliko pomoč ne bi rad kupoval vse nove opreme n to je bilo le nekaj preprostega, prosim, povejte mi, če imate kakšno idejo o moji težavi, pa hvala za dobro krmo

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 20. maja 2015:

Preveril bi, če se na tvoji stebri in sprednji vzmeti nabira kakšen ogljik … kar se običajno zgodi in lahko povzroči, da stroj za tetoviranje ne deluje. Lepil se bo … ali včasih iskril, včasih pa nada … zato vzemite kos smirkovine in očistite svojo kontaktno točko (steber) in celo udarite v sprednjo vzmet, če vidite ogljik ali celo rjo … ČE vidite rje … znebi se vzmeti ni dobro. Redko, a ne tako redko, da je na vašem tetovažnem stroju eksplodiral kondenzator … to boste vedeli, ker bi naredil precej dober zvok in verjetno majhen svetlobni šov. Na istem koncertu preverite vse točke, skozi katere gre elektrika … vaš konec kabla je lahko ohlapen ali slab, enako z vašo nožno stopalko. Če menite, da je vse v redu, zaženite napajanje … lučka zasveti, ali imate prikaz napetosti? Če je odgovor pritrdilen, pri katerem običajno izvajate nastavitve napajanja … Povejte mi, če je to pomagalo … hvala za branje!

jsngoodrow

podeželsko obrezan kanak 20. maja 2015:

Hej, oprostite, samo sprašujem se, če se moj napajalnik prižge in zdi se, da deluje dobro, vendar nobena od mojih pištol na njem sploh ne bo delovala. še vedno zapustite novo samo zatočišče'v nekaj mesecih sem ga uporabil, samo spraševal sem se, če mi lahko pomagate in mi sporočite, v čem bi lahko bil problem …. ne upam, da vam lahko kdo pomaga, hvala -državno obrezan kanak

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 14. aprila 2015:

Woo Hoo! pa lepo se imejte pri učenju njenih zelo dobrih stvari.

Amber 14. aprila 2015:

Pravzaprav sem prav popravil! Hvala za hitre odgovore in objavo vaših zelo koristnih lekcij!!!

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 14. aprila 2015:

Preverite tudi, ali je vaša zadnja vzmet preveč napeta … enostavno pozabite, če se šele pogovarjate z vzmetmi.

Amber 13. aprila 2015:

Ja jaz'motil sem kontaktni vijak in sprednjo vzmet, da bi lahko tekel. Moj stroj je zmagal'ne teči, če je'mlajši od 10 let … zakaj je tako?

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 13. aprila 2015:

Ahhh vidim … zato morda preveri sprednjo vzmet … sliši se kot velika napetost in je ne bo sprostila, dokler se ne poigraš s kontaktnim vijakom. Verjemite mi, če ste novi v tem'verjetno bo tako, o čem hudiča govori, tudi kakšno je vaše razmerje moči, ko uporabljate tetovažni stroj na napajalniku … če ima zaslon.

Amber 13. aprila 2015:

jaz'žal mi je, da nisem bil't zelo jasno haha, kar sem mislil, je, da če vzamem nogo s pedala in znova pritisnem nanjo, zmaga't ponovno vklopiti, bi moral narediti celotno rutino kontaktnih vijakov

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 13. aprila 2015:

Pozdravljeni, Amber, zato še enkrat preberite to lekcijo, vendar vam bom povedal, da morate preprosto držati nogo pritisnjeno na pedal, da stroj deluje … to je samo zato, da imate nadzor nad tem, kdaj tetovažni stroj deluje, ali če se morate na splošno ustaviti, da izbrišete stranko. Prosim, preberite … Imam lekcije, ki govorijo o tem, kako nastaviti vaš stroj od vsega začetka. Upam, da je to pomagalo!

Hvala za branje!

Gman

Amber 13. aprila 2015:

Pozdravljeni, želel sem vedeti, zakaj se moj stroj za tetoviranje izklopi, ko vzamem nogo s pedala? Da se znova vklopi, držim nogo na stopalki in privijem kontaktni vijak na konec sprednje vzmeti, dokler ne klikne, in ga privijem nazaj na sredino sprednje vzmeti in spet deluje v redu. Kaj naj naredim, da bo moj tetovažni stroj še naprej deloval???

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 21. marca 2015:

Bob, prosim, preberi moje druge lekcije, o tem je še veliko informacij, vključno s slikami.

Hvala za branje

Mike dne 17. oktobra 2014:

hej G-Man, odlično branje in te pohvalim, ker si pomagal novincem.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 20. septembra 2014:

Pošljite ga nazaj, če varovalka ni pregorela v napajalniku … to je lahko vse.

srček dne 17. septembra 2014:

Ravnokar sem dobil stroj in ga priklopil, na stroj pa ni moči, ne vem, kaj naj naredim

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 9. septembra 2014:

Morda boste morali preveriti kondenzator, ki je na stroju, morda je napačno spajkan ali popolnoma pokvarjen … najprej pa preverite z voltmetrom, ko pritisnete nožni pedal navzdol in vidite, kakšna je dejanska napetost brez stroja priloženo, to bi vam moralo povedati, da je vaš napajalnik dober ali slab … upam, da je to pomagalo!

Mike 9. septembra 2014:

Pravkar sem kupil nov spončni kabel, ker moj stroj ni dobil energije, vendar še vedno nima dovolj energije za zagon stroja, kaj bi še lahko bilo?

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 4. avgusta 2014:

Ne vem, kakšne so električne razlike, vendar bo večina trgovin s tetovažami za napajanje uporabljala 110 voltov. Zato mi najprej daj razlike in mi povej nekaj stvari.

Kakšno vrsto tetovažnega stroja uporabljate

Na kaj je nastavljen vaš napajalnik

Ali so vaše vzmeti pravilno nastavljene

Kar zadeva obloge, je splošno pravilo za obrise 7-8 linijskih hroščev ali dolgi konus, ki vam je ljubši, podloga pa mora delovati pri 6,7 voltov

Preverite tudi druge lekcije, ki sem jih objavil, da bi morala biti vaša igelna palica na en način le morda to's it/ polomljena pomlad … nikoli se ne ve

Torej informacije so tisto, kar potrebujem, prosim, če so resne.

Hvala

zlovoljen 4. avgusta 2014:

Pozdravljeni, kupil sem nov komplet na enem od spletnih mest I'm iz Južne Afrike imam majhen problem s senčenjem podloge I'Nisem prepričan, kaj napetost shud uporabljam wen senčenje in koliko igel shud uporabljam wen out podlogo Imam tudi problem s črnilom, ki ne klepeta moram dvakrat prečrtati svoje obrise, da se temni, prosim pomagajte

Johne581 16. julija 2014:

Brat je priporočil, da mi bo to spletno mesto morda všeč. Včasih je imel popolnoma prav. Ta objava mi je resnično polepšala dan. Ne morete preprosto pomisliti, koliko časa sem porabil za te podatke! Hvala! dedcdacedeac

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 9. aprila 2014:

Vaša podloga bo imela krajšo sprednjo vzmet in nekoliko strmejši nagib pod kotom 45 stopinj, senčnik pa bo imel daljšo sprednjo vzmet in nagib je bolj plitv, bolj kot 30 stopinj … upam, da to pomaga, upoštevajte tudi poglejte moje druge lekcije veliko dobrih informacij!!!

kaki hemam 9. aprila 2014:

Kako lahko ločimo dva ista stroja od podloge & shader .. pravzaprav sem kupil dva stroja, tako da me še vedno zmede, tj. kateri stroj naj bo linearen/kateri stroj naj bo shader ….. pliz pomagaj mi pri tem…

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 21. februarja 2014:

Upam, da imate račun…

jonh 8. januarja 2014:

najprej se vam zahvaljujem za vašo pomoč,

moje spoštovanje do tebe …. aw začetnik sem kupil dva tetovažna stroja eno senčilo in eno podlogo. Imel sem vtis, da morata biti kot zasenčevalca in podložne točke podstavka enaka o'ura, se motim ??? … in še ena stvar, ki se morda zdi neumna, jaz'm iz Evrope in imam popolnoma enako napajanje kot vaše, moram tetovirati v istih voltih kot vi? 6 -6,8 ?? Nadaljuj z dobrim delom

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 17. septembra 2013:

Sliši se, kot da se vaša pomladna napetost krepi … morda boste morali to pomlad nekoliko oslabiti … ne'ne pretiravajte ali pa bi se lahko zlomili! Sporočite mi, če to pomaga ali potrebujete več informacij

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 15. septembra 2013:

nisem ravno prepričan, ampak skoraj sliši se, kot da ozemljite nekje v svoji opremi … okvarjena žica v pedalu, priključki za priključitev vašega pedala v p.s. to'self … da ne rečem, da bi lahko bila zlomljena vzmet … obstaja veliko spremenljivk … tudi preverite, morda pa so iz nekega razloga vaša vrata specifična za tisto, kar je priključeno vanj … povejte mi, če to pomaga!

Steven dne 15. septembra 2013:

hej v bistvu sem imel nekaj mesecev svojo opremo za tetoviranje in nikoli nisem imel težav z delovanjem strojev pred današnjim dnem, ko sem šel nastavit, sem vse priključil v popolno in zdaj vsakič, ko pritisnem na stopalko, se mi zdi, da se volti upočasnijo /grem dol, tako zmedena sem, kaj se dogaja, zato mi lahko prosim pomagate

najlepša hvala

steven

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 26. julija 2013:

Ko slišim, da nekdo reče papir za vadbo, prevzamem kožo. Izpustili ste nekaj ključnih sestavin, ki bodo morda pomagale odpraviti vašo težavo. Najprej .. super, da je vaš stroj nastavljen na to, kar govorite, toda med delovanjem, kakšna je bila napetost, tudi človek, vaše igle bi lahko bile napačno vstavljene … to je zelo pogosta napaka, naslednji je, kateri slog senčenja ste uporabljali? in kakšen tip senčila (okrogle ali magnumske), nato pa še posebej, kar prihaja iz kompleta, kakšno črnilo … to so vaše glavne skrbi. Upam, da to pomaga!

Mark 25. julija 2013:

Hej, imam vprašanje. Ne dolgo nazaj sem kupil komplet in začel vaditi na papirju za vadbo, moj najboljši prijatelj pa mi je dovolil, da to naredim na njem, ko pa sem to naredil na koži, je bilo vse pravilno nastavljeno. Na napajalniku sem za podlogo porabil okoli 6,5 in 7 za senčenje. Zdelo se je, da so stroji pravilno zveneli in da je vse teklo brez težav. Ko pa sem to začel delati na njegovi koži, sem težko opisal konturno linijo njegovega plemenskega dela, ki je večkrat preletel vsako črto, samo da bi mu ostala v koži. Nato sem jo začel zasenčiti s črno in trajalo je, da sem vsako obliko preletel približno 6 ali 7 -krat, samo da sem mu to vlekel v kožo. Zdaj, ko sem končal, se je naslednji dan stuširal in ko ga je obrisal, imajo oblike lise, ki niso popolnoma obarvane, črte pa niso't v celoti tam. Kaj lahko naredim, da naredim lepe in trdne črte? In kako lahko bolje senčim samo običajno črno ali katero koli drugo barvo?

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 21. julija 2013:

Te številke narekujejo teksture kože in način nastavitve stroja. Ne razumem'nimajo posebne čarobne številke, ker mnogi tetovatorji uporabljajo različne stroje in različne napajalnike, skupaj z različnimi tehnikami senčenja, to ne vključuje vrste črnila, napetosti vzmeti, vrste kontaktne točke, ki jo uporabljate (medenina, baker ali jeklo) . Ko nastavite stroj, pa naj bo napetost vedno enaka kot pri napetosti, pri čemer upoštevajte, da nikoli ne smete teči nad 7 voltov, razen če potiskate ogromno skupino magnumov, in če ste šele na začetku, boste se jih želite držati stran, dokler nimate dovolj izkušenj z različnimi tehnikami senčenja. Upam, da je to pomagalo!

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 27. marca 2013:

Večina tega bo odvisna od velikosti krogov in magnumov, v idealnem primeru pa bi morala biti konstantna napetost, ki jo uporabljate pri.

Begner 26. marca 2013:

Imam to vprašanje .. okrogli senčniki in magnumi delujejo pri isti napetosti? ali drugače?

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 25. marca 2013:

Še enkrat, če kdo uglašuje vaš stroj in uporabljate več kot 7 voltov, bi zelo okleval pri uporabi opreme. Večina strokovnjakov vam bo povedala isto, kar sem jaz. Če ste začeli poceni, ste morda končali s kopico opreme, ki ne deluje. To je sicer redko, vendar sem ga že večkrat videl. Če bi bil jaz, bi začel samo od začetka, nastavil vaše stroje, kot predlagam v lekciji, in tudi preveril, ali se nabira ogljik, še posebej potem, ko ste svoj stroj za tetoviranje zagnali. Vso srečo! Obveščaj me.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 24. marca 2013:

Lahko bi prišlo do nekaj težav, ki pa ne bodo vedno povezane z napajanjem. Vsak profesionalni tetovator, ki sem ga kdaj srečal, upravlja svoje stroje v razponu od 6,0 ​​do 6,8. Če imate težave, da vaš stroj ne deluje pri teh nižjih napetostih, je to lahko povezano z merilnikom vaše vzmeti, vašo kontaktno točko, je medenina ali kovina? Ali ste preverili, ali kontaktna točka nima kopičenja ogljika pri delovanju pri visoki napetosti? Tudi če je cenejši stroj, lahko deluje le pri tistih višjih napetostih, vendar bo kakovost tetovaže ovirana. Tudi na marsikaj je treba biti pozoren. Najprej se prepričajte, da so vaše kontaktne točke pod pravim kotom, kot predlagam v mini lekcijah. Vaša podloga bo ob enem 'o' ura in senčnik bo ob treh 'o' ura. Podloga z razmikom širine kovanca in senčnik z vrzeljo širine niklja. Verjemite mi, da sem postavil ista vprašanja in celo podvomil. V večini primerov težava ne bo v napajanju, ampak v uglaševanju stroja. Upam, da je to pomagalo, prosim, ponovno obiščite tiste lekcije, ki bi jih lahko še kaj dodali. Hvala za branje!

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 25. januarja 2013:

Hej, rob Craog B je imel v bistvu isto vprašanje kot ti, zato sledi navodilom, ki sem mu jih dal, poglej, kaj lahko naredim zate.

Jason Goodrow (avtor) iz zvezne države Washington 4. januarja 2013:

Pozdravljeni Despina, če sem ti všeč in si to lahko privoščiš, kupi novega. Sam se s tem problemom še nikoli nisem srečal, vendar mi nekaj pade na pamet. Včasih vas ne moti pogosto, kako električna energija odteka iz stene skozi napajalni kabel in nato skozi "regulator" ki zmanjšuje količino, ki bo tekla skozi sam napajalnik, te se lahko po letih uporabe poslabšajo in seveda je večina takšnih stvari izdelanih na Kitajskem, ker kako poceni so tam proizvedene. Druga stvar je nekaj teh P.S. imeti varovalke in morda bo pripravljen na zagon. Raztrgal sem ravno ta p.s. Poleg tega sem naredil primerjavo z drugimi, ki jih uporabljam. Če ste pametni, ga razstavite in preverite, ali nimate križanih žic, včasih se s starostjo stvari uredijo. Naslednje vprašanje za vas je, kako dolgo že imate to enoto, ker sem moral zanjo naročiti nov kabel in jo uporabljam že več kot 7 let. Tukaj je vrsta adapterja, ki sem jo našel zanj, upam, da je to pomagalo.

model: ADS-24S-12-1224GPCU

Vhod: 100-240V 50-60Hz

IZHOD: 12 V

Sporočite mi, če je to pomagalo ali ne!

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 22. septembra 2012:

Za gladke ravne črte morate uporabiti več tehnik. Veliko se bo začelo z velikostjo cevi, ki jo uporabljate … Uporabljam 1' cevni oprijem, ki mi ponavadi daje boljši nadzor nad tresenjem linij, zlasti pri ukrivljenih linijah. Naslednja stvar pri linijskem delu …. raztegnite se vsaj za tri točke, saj bo črnilo lažje vstopilo v kožo, ko delate tetovažo, zato obstaja nekaj nasvetov, ki bodo poskrbeli za nekaj stvari … opomba, čeprav traja nekaj časa, da zgradite moč v roki, zato se najprej ogrejte, vzemite pero in ga vstavite v stroj ter ročno naredite šablono, boste zadovoljni z rezultati, to sem storil in če nisem tetoviral najti način, kako si ogrejem roko za tetoviranje, preden grem v službo. Upam, da to pomaga.

Gman

Mario 5. septembra 2012:

Živjo imam vprašanje? Zdaj bi rad, če imate kakšne nasvete ali načine, kako lahko vadim, da naredim popolne ravne črte. Nisem slab, toda na plemenskih ho wh so dolge vrste, težko jih držim naravnost

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 14. avgusta 2012:

Super, 8 se mi zdi tudi visoko. Poskusite pustiti, da stroj deluje eno minuto brez prekinitev. Nato pojdite naprej in se nastavite navzdol, ne pozabite, da ni treba hitro prodreti v kožo kot podloga, zato bodo po zvoku drugačni. Obvesti me

G-Man

nebo 14. avgusta 2012:

zdravo, hvala za nasvet'to je senčni stroj, ki ga lahko'Zdi se, da ni pravilno nastavljeno, ja'mi je uspelo, da je deloval brez isker, potem ko sem odkril, da je moj ps pokvarjen in ga zamenjal, vendar se zdi, da deluje le na zelo visokih nastavitvah (okoli 8ish), medtem ko moja podloga deluje pri približno 4,'očitno delam nekaj narobe, česar preprosto ne razumem'ne vem kaj.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 12. avgusta 2012:

Pozdravljeni Sky … zato se sliši kot težava pri nastavitvi stroja. Brez neke vrste slike lahko to razložite malo več. Zato bodite potrpežljivi. Če je to stroj za obloge, poglejte kot ali nagib vašega kontaktnega vijaka. Moji stroji za obloge so nastavljeni na približno 2 uri'ura, zato lahko, če je višina igrišča izklopljena, povzroči težave … preverite tudi, če kontaktni vijak zadene tudi blizu samega roba vaše sprednje vzmeti, če je nastavljen predaleč nazaj, se bo zgodilo isto. To je nekaj stvari, na katere morate pokukati in kot sem rekel, imam stroj, na katerem moram zamenjati vzmet, zato bom to lekcijo pripravil za vse. Zdrži!!!

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 12. avgusta 2012:

Pozdravljeni Adam … da odgovorim na nekaj vprašanj, ki ste jih objavili. Vaša igla pri polnem prodiranju mora vstopiti le v tretjo plast dermisa ali preprosto povedano približno 1/8 palca. Tetoviram že nekaj let in raje delam z iglo, kar pomeni, da pustim, da igle obesijo konec cevi približno 1/16 palca, nato pa od tam nadziram globino igle. vstop v kožo s tehniko, ki sem se je naučil od drugega umetnika. Torej, ko vaš stroj deluje, bi moralo izgledati, da vaša igla izstopa skoraj 1/4 palca … to je bolj napredna tehnika … za začetnike predlagam, da razbijete kakšno vrsto predmeta melone ali krompirja in vadite na tem nekajkrat, dokler ne boste mogli črniti vanj brez preveč težav. Obveščaj me

nebo 10. avgusta 2012:

zdravo, lahko'se mi zdi, da eden od mojih strojev ne deluje pravilno, ali dobim iskre ali nič, ja'sem začetnik, zato ne vem, kako to odpraviti, prosim za pomoč

adambritsch 10. avgusta 2012:

Sem šele začetnik s tetovažami in nisem umetnik ali celo želim to postati, samo uporabljam pištolo nase in ugotavljam stvari. malo sem zmeden glede tega, kako globoko mora igla prodreti in kako. sliši se kot pravilo palca 'cent za črte, nikelj za senco'. če je to pravilno, potem je moje vprašanje naslednje; ali nastavite konico in cev tako, da lahko konico povlečete čez kožo ali bi morali imeti to 1/16". sliši se, kot da ste celo v svojem zapisu obotavljali omeniti te globine, še posebej za novince. hvala tudi za objavo, bilo je v pomoč. -Adam

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 2. avgusta 2012:

Najprej torej ne tetovirajte nikogar drugega, dokler ne ugotovite svoje opreme … sliši se, kot da ste v bistvu napačno sestavili svojo opremo in nimate pravilnih nastavitev moči. Zatikanje igle pomeni premalo udarca … ali je vzmet slaba ali napajalnik ni pravilno nastavljen. Krastavost in nato preprosto luščenje ponovno nakazuje pomladanske težave, zato začnite od začetka, ne tetovirajte nikogar drugega, dokler tega ne ugotovite, in si oglejte moje lekcije o tem, kako nastaviti stroj za tetoviranje, če ste kaj zamudili.

Obveščaj me

Heather 2. avgusta 2012:

Pravkar sem dobil nov komplet in zdi se, kot da bi se igle zataknile, potem pa se po tat kraste in odlepi …'ne jemlje & ne glede na to, kaj zatika .. Kaj lahko storim ali moram storiti, da to popravim?

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 24. julija 2012:

Preverite vzmeti in kontaktne točke

About the author