Nasveti in triki za boj proti tetovažnim bolečinam

V preteklosti sem se moral soočiti z bolečino tetovaže in svoje izkušnje in nasvete bi rad delil s svojimi bralci.

Ena od mojih tetovaž

Ena od mojih tetovaž

Pustiti'Resnično: tetovaže bolijo. Vsak ima drugačen prag bolečine in bolečina je del celotne izkušnje. Če lahko'Če se ne spopadete z bolečino, razmislite o tetoviranju. Najboljše, če tega še niste dobili, je, da se pripravite. In najboljši način za to je, da se vnaprej izobražite.

Ali nekatere tetovaže bolijo bolj kot druge?

Moja hči je umetnica tetovaž in nekaj jih imam tudi sama, lahko vam povem, da nekateri deli telesa bolijo bolj kot drugi, kar pomeni, da je v zvezi z bolečino treba upoštevati nekaj dejavnikov.

Tetovaža bo verjetno bolj bolela, če vas'so tanki in imajo manj mišic. Igla na koži in kosti bo bolela bolj, kot če obstaja'tam je nekaj blazin, zato vas bo tele na primer bolelo manj kot zgornji del stopala.

Hidracija pomaga

Preden si narediš tetovažo, ti'Potreboval bom veliko počitka. Pijte tudi veliko vode. Hranite se hidrirano in ne pijte alkohola ali jemljite razredčil krvi, kot je aspirin. Alkohol in aspirin lahko povzročita večjo krvavitev, zaradi česar bo umetnik težje videl, kaj počnejo'delaš. Ostanite trezni in naravnost. Trgovine vas ne bodo tetovirale, če mislite'sem pil.

Mind Over Matter

Trik, ki sem se ga naučil, je, da globoko vdihnem in izdihnem, ko je igla na koži. Don'ne zadržujte diha, čeprav vas morda mika. Nadaljujte z dihanjem. To'kot pri vadbi – pri izdihu dvignete ali se naprežete. Dihajte enakomerno in se ne poskušajte osredotočiti na bolečino. Nekateri bodo med tem gledali'se dela, drugi pa raje ne gledajo. Za nekatere je zaradi pogleda manj boleče, za druge pa bolj boli. Odvisno je od tebe. Lahko se odvrnete s poslušanjem glasbe. Ko vstopite, imejte s seboj napravo. Nekatere trgovine bodo imele televizorje, ki vas motijo.

Nega naredi razliko

Ko ga'vse je končano, naj bo čisto. Obrišite ga s čisto, mokro krpo in nanesite A & D (mazilo proti pleničnim izpuščajem in ščitnik za kožo) ali za razkuževanje. Ne kupujte belega A. & D mazilo, dobite bistro rumeno. Karkoli naredite, NE uporabljajte vazelina na novi tetovaži. Tudi don'ne hodite v bazen ali se sončite zunaj. Prvih nekaj dni mora ostati pokrito.

Tetovaža bo "lopa," in vsak dan bo izbrisalo malo več temnega črnila. Nežno ga obrišite s toplo mlačno vodo, dokler ne pride'je ozdravljeno, kar bi moralo trajati nekaj dni. Če je tako, pokličite trgovino'traja dlje, da se ozdravi ali če opazite, da pušča. Poznaš svoje telo. Bodite pozorni. Lahko se okuži. Razmislite o svoji rani ali poškodbi, ker je tako'kaj je za tvojo kožo. Poskrbite za to kot tako.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Komentarji

Rosana Modugno (avtor) iz ZDA 13. marca 2013:

In hvala za branje & komentiranje.

Maruf Haider 13. marca 2013:

Odličen koncept. Hvala za deljenje.

Rosana Modugno (avtor) iz ZDA, 8. novembra 2012:

Res je odvisno od tega, kje na telesu ga dobiš, in seveda od tvoje tolerance do bolečine. Če pa si ga res želite in ste si ga vedno želeli, pojdite. Živiš samo enkrat. Žal mi je, da prvega tatka nisem dobil prej. 🙂

Rosana Modugno (avtor) iz ZDA 19. julija 2012:

Najlepša hvala za vaš komentar. Ali ne pijete veliko vode't nekaj, kar slišite, kar svetujejo številni umetniki. Z raziskavami sem ugotovil, da pomaga in seveda tudi sam. jaz'Na spletu sem videl nekaj člankov, ki navajajo, kako jemati zdravila za blaženje bolečine in to me je res razjezilo. Ritual tetoviranja vključuje bolečino. Mislim, da če bi'naredil boš, potem naredi prav. In če lahko'ne sprejmi bolečine, potem pa ne'ne dobim tetovaže. Vprašajte se, zakaj ga resnično dobite, če je tako'je primer. 🙂

Michelle Keiper 19. julija 2012:

Všeč mi je, kako poudarjate, da ostanete hidrirani. Mnogi ljudje preprosto ne'ne razumem, kako hidracija ali njeno pomanjkanje vpliva na vašo kožo. Všeč mi je tudi dejstvo, da ste opozorili na Brez alkohola in Brez asprina. Nikoli nisem dobil teta, vendar dajem obrazno sporočilo in vem veliko o koži, alkohol in asprin pa bosta zagotovo povzročila večjo krvavitev.

About the author