Nasveti umetnika za tetoviranje, kako si narediti tetovažo, ki vam bo za vedno všeč

Ilona je kot tetovatorka delala 15 let. Nekoč je imela studio v Veliki Britaniji, zdaj je v Litvi. Obožuje tetoviranje lastnih modelov.

Tattoo avtorja tega članka Ilona Ciunaite.

Tattoo avtorja tega članka Ilona Ciunaite.

Ilona Ciunaite

Kot tetovatorka odgovarjam na veliko vprašanj. Stranke vsak dan prosijo za nasvet. Če resno razmišljate o tetoviranju in se želite izogniti nekaterim pogostim napakam, vas vabim k branju.

Velik del mojega dela je prikrivanje tetovaž. Žal nekaterih črnil ni mogoče popraviti in vse, kar lahko storim, je priporočiti lasersko odstranjevanje, postopek, ki traja dolgo in je zelo boleč in drag. Čeprav bo laser tetovažo zbledel, tako da jo bo mogoče pokriti, koža nikoli več ne bo brez madežev.

To'veliko, veliko pametneje je dobiti tisto, kar želite. Spodaj vključujem vse teme, ki jih obravnavate'Moral bom razmisliti, da se prepričam, da si tetoviram'bom zadovoljen. Prvič naredite prav!

Kako se prepričati, da si boste tetovirali'Ljubil bom za vedno

 • Izogibajte se tem desetim napakam prvega začetnika pri tetoviranju (glejte spodnji seznam).
 • Raziščite, oblikujte in se natančno odločite, kaj želite (s povezavami za navdih).
 • Naučite se jezika in ustreznih, natančnih izrazov za opis vrste tetovaže, ki jo želite.
 • Preden si naredite tetovažo, razmislite o seznamu vprašanj (in o čem se pogovorite s svojim umetnikom, preden začnete),
 • Poiščite najboljšega tetovatorja za tetovažo vaših sanj.
 • Pripravite svojo kožo na velik dan (in potem poskrbite zanjo).
 • Pomirite se in obvladujte bolečino med tem'tetovirate se.

Vsaka od teh idej je v celoti opisana spodaj.

Tetovaža čipke in cvetja

Tetovaža čipke in cvetja

mantas-tattoo.com

1. korak: Izogibajte se teh 10 najpogostejših napak pri tetoviranju

 1. Don'tetovirati se ne moreš prezgodaj v življenju. Tetoviranje pred 18. letom starosti je skoraj zagotovilo za obžalovanje. Kot prvo, to'malo verjetno je, da bi to storil profesionalni tetovator, zato vi'z amaterjem bom moral tvegati. Če ste mladi in želite tetovažo lika iz risanke, si predstavljajte enega od svojih staršev s tetovažo Yoshi in premislite znova. Vredno je počakati. Ni naglice.
 2. Don'ne bo poceni. To'umetnost, ki jo želite, ne kupčija.
 3. Don'ne hodi v katero koli tetovažo. Če ne'Če ne boste raziskovali, boste morda na koncu dobili umetnika, ki slabo dela.
 4. Don'ne tetoviraj osebe'ime na vašem telesu. Niti vaš otrok's.
 5. Don'tetovaže ne pustite nedokončane. Prihranite in se prepričajte, da lahko že na začetku plačate celotno tetovažo. Ni kul hoditi naokoli z nedokončano tetovažo.
 6. Don'ne naredi si tetovaže naključnega tetovatorja. Tudi če ti'ste na dopustu, tetovator pa je na plaži. To ni dobra ideja.
 7. Don'ne jemljite nasvetov za nego tetovaže od prijateljev. Poiščite nasvet pri uglednem tetovatorju.
 8. Don'ne naredim si tetovaže od prijatelja. Dovolite, da nekdo vadi na vašem telesu, je zelo prijazno od vas, ampak to'je recept za katastrofo.
 9. Don'ne tetovirajte se v pijanem stanju. Čeprav je'Zaradi neprofesionalnosti bodo nekateri tetovatorji opravili delo, dokler boste plačali. Don'ne jemljite ničesar, kar bi zameglilo vašo presojo ali odložilo vaše ozdravljenje, ali vas'bo žal.
 10. Tetovatorju nikoli ne govori, naj dela, kar hoče. Vi boste tisti, ki ga boste nosili, zato razmislite sami. Če vidite nekaj, česar ne vidite'ni všeč, medtem ko so'delaš, don'komaj čakam, da kaj povem. Nered bo le še večji in ga bo težje popraviti.

Večina tetovatorjev vam lahko pomaga prikriti tetovažo, ki vam ni všeč ali jo želite spremeniti.

Večina tetovatorjev vam lahko pomaga prikriti tetovažo, ki je ne nosite'ni všeč ali se želi spremeniti.

2. korak: natančno veste, kaj želite!

Če je to vaša prva tetovaža, tukaj'moj najboljši nasvet: vzemite si čas in se odločite, kaj vam je resnično všeč. Ne gre'Ni pomembno, koliko stane, koliko boli ali kako hitro lahko to storite. Ne sprašujte za nasvete tatoo svojih prijateljev, razen če želite imeti nekaj, kar jim je všeč. Če želite tetovažo'Ljubil bom večno, ne gre za najlažje ali najbolj očitne izbire (na primer svoje ime ali začetnice ali tiste svojega fanta ali dekleta). Moda prihaja in odhaja. Tetovaže ostanejo.

Če želite začeti razmišljati o idejah za prvo tetovažo, sedite s svinčnikom in papirjem in začnite risati ideje. Nihče ne more narediti tega namesto vas, ampak to'je pomemben prvi korak. To nalogo morate opraviti sami z uporabo lastne možganske moči. Medtem ko ti'si pri tem, ti'Začel bom dobivati ​​jasnejšo sliko, kaj v resnici želite.

Vprašanja, ki si jih morate zastaviti, preden si naredite tetovažo:

 • Zakaj želim tetovažo? (Don'ne preskočite tega vprašanja: it'pomembno!)
 • Ali si želim hitro ali želim dobro?
 • Kako daleč sem pripravljen iti in koliko sem pripravljen plačati?
 • Ali želim edinstveno tetovažo?
 • Ali ga želim oblikovati sam? (To priporočam samo tistim, ki so zelo dobri v risanju in oblikovanju.)
 • Ali želim, da mi izbrani umetnik oblikuje nekaj posebnega?
 • Ali je pomembno, če ima kdo drug že isto sliko?
 • Ali mora tetovaža kaj pomeniti in če da, kaj potem?
 • Kje je najbolje, da ga imam? Ali ga želim videti ali enostavno skriti?
 • Kakšne velikosti si predstavljam?
 • Na katere barve razmišljam?
 • Kateri slogi tetovaže so mi najbolj všeč (stara šola, minimalna, realistična itd.)?
 • Kaj pa, če se moj okus spremeni?

Če že imate tetovažo, si jo natančno oglejte. Ste popolnoma in popolnoma zadovoljni s tem, kako se je izkazalo? Bi lahko imeli koristi od predelave ali pokrivanja nečesa, kar izgleda staro in utrujeno ali morda ne tako dobro? Preden začnete z novo tetovažo, popravite staro in počutili se boste desetkrat bolje.

3. korak: Previdno raziskujte in oblikujte

Ko imate ideje o tem, kaj želite, je naslednji korak raziskava. Ustvarite datoteko ali mapo, polno stvari, ki so vam všeč. Ti'To bom prinesel s seboj, ko se boš prvič srečal s svojim tatoo umetnikom.

Kako iščem in raziskujem ideje za oblikovanje tetovaže?

 • Instagram, Pinterest, Google Images in Deviantart so dobra mesta za začetek. Drug kraj za iskanje navdiha so revije za tatoo. Najdete jih v trgovinah in tudi na spletu. Te revije vključujejo najnovejše tetovaže in imenike umetnikov. Dizajn lahko poiščete tudi v trgovini s tetovažami; lahko je kaj od umetnika's portfelja, flash modelov, revij za tatoo ali na spletu.
 • Spletne spletne strani za oblikovanje tetovaž (kot so TatRing, Tattoo.com, Tattoon.com in Tatoodo.com) so zelo dobre za ideje in tam boste morda našli svojo sanjsko tetovažo. Če se pomikate po številnih različnih tetovažnih idejah, boste odprli oči za več možnosti.
 • Pustiti'recimo, da želite tetovažo zmaja. Vrsta "tetovaža zmaja" v iskalnik, da vidite, kaj so drugi ljudje že storili, če pa ne želite kopirati nekoga drugega's tetovažo, nato opusti besedo "tetovaža." Že s samim vstopom "zmaj," videli boste zmajeve umetnine, kipe, figurice, nakit in umetnost domišljije. Če iščete "risba zmaja" ali "ilustracija zmaja," ti'Našel bom veliko različnih stilov in modelov. Vse to je odličen material, ki vam pomaga ustvariti svojega edinstvenega zmaja.
 • Pustiti'praviš, da hočeš rože. Bodite konkretni. Kakšna tetovaža cvetja? Poiščite slike določenega cvetja v določenih barvah.
 • Natisnite slike, ki so vam všeč, ali jih shranite v mapo.
 • Če želite pisanje, citat ali besedilo, se poigrajte tako, da besede postavite v različne pisave in velikosti.
 • Natisnite ga, izrežite in postavite na mesto, kjer želite tetovažo. Oglejte si, kako se dizajn prilega vašemu telesu, kako bi lahko res izgledal in če je'vse je dobro.
 • Ne natisnite samo sličice in prosite svojega tetovata, naj od tega dela. Večino časa je kakovost slike preveč zamegljena in podrobnosti se bodo izgubile.
 • Vse bližje ste! Resno vzemite svojo raziskavo, bolj ko boste vanjo vložili razmišljanje in čas, bolj se vam bo zdela vaša tetovaža. Ne razmišljajte o tem, kaj bi morali imeti, temveč o tem, kaj želite. Ne glede na to, koliko ste stari, bi morali tetovažo narediti zase, ne za svoje starše ali prijatelje.
 • Slog je pomemben, saj imamo tetovatorji vsak svojega. Tatoo umetniki imajo pogosto raje en slog kot drugega. Če izberete tattoo umetnika glede na njihov slog, potem je najbolje, da jim dovolite, da počnejo tisto, kar jim je najbolj všeč. Vseeno boste morali vedeti, kaj želite, in dati smernice svojemu umetniku.
 • Ti'Zanima me, kateri slog tetovaže želite. Naučite se besed za slog ali tehniko, ki vas privlačijo, da boste lahko učinkovito komunicirali s svojim umetnikom.

Slogi risanja tetovaže

Črna in siva/zasenčena

Stara šola

Nova šola

Japonski

Plemensko

Keltsko

Pisanje/Besedilo

Realističen

Portreti

Biomehanski

Fantazija

Divje živali

Botanični

Neotradicionalno

Akvarel

Izvirno oblikovanje avtorice Ilone, Inspired by Mehndi tattoo art

Izvirno oblikovanje avtorice Ilone, Inspired by Mehndi tattoo art

4. korak: Poiščite pravega izvajalca

To je najpomembnejši korak. S tem si vzemite čas in zapomnite si: umetnik ni isto kot trgovina. Umetnik je oseba. Če kdo priporoča določeno trgovino, ga vprašajte za ime določenega umetnika, ki mu je všeč. Včasih ljudje gredo na priporočeno mesto in tetovirajo vajenca ali gostujočega umetnika, ki ima zelo malo izkušenj. Izogibajte se razočaranju!

 • Najboljše mesto za iskanje ljubitelja tetovaže je od ust do ust. Če vidite tetovažo, ki vam je všeč, ne'Ne oklevajte in vprašajte, kje so ga dobili.
 • Drugo najboljše mesto za iskanje umetnika je na internetu. Profesionalni umetnik bo svoje delo zagotovo prikazal na spletni strani. Velikega umetnika najlažje prepoznate po "wow" faktor. Če delo ni impresivno, potem ne'ne pričakujte čudežev. Upoštevajte tudi, da fotografije, ki jih vidite na umetniku'Spletni portfelj je najboljši, kar je naredil, in najverjetneje se dotakne Photoshopa.
 • Oglejte si fotografije tetovaž, ki jih je umetnik že naredil. Preverite, ali je njihov stil tisto, kar iščete. Nekdo, ki rad plemeni, na primer, morda ni idealen za portretno delo.
 • Pazite se prevarantov. Če vidite v umetniku'biografijo, ki jo je študiral na umetniški akademiji, a lahko't remi, potem je zmagal'ne morem vam dati umetnine.
 • Poiščite fotografije ozdravljenih tetovaž pri umetniku's portfeljem. Če so vse fotografije svežih tetovaž in nobena neozdravljena, je to morda zato, ker se niso zacelile po načrtih in so videti le sveže.
 • Če morate potovati, da pridete do umetnika, ki vam je všeč, to storite. "Zdaj želim tetovažo" ni prava miselnost, ko nekaj dobiš za življenje.
 • Ne vzemite vedno samodejno svojega prijatelja'nasvet za tetoviranje. Prepričajte se sami. Prosim, ne zaupajte prijatelju s tetovažnim strojem, ki bo vadil na vas. Včasih tetovaže, ki so jih naredili prijatelji, niso popravljive in s tem se lahko prijateljstvo konča.
 • Ko srečate umetnika, si vzemite trenutek in opazite, kako se počutite okoli njega. Ali jim zaupate? Ti je udobno? Ali te poslušajo? Če ne, pojdi! Naredite si uslugo: Ne idite v nasprotju s svojim črevesnim občutkom. Intuicija najbolje ve. Če menite, da ste na pravem mestu, se dogovorite za sestanek.

Mavrica in delfin se preobrazita s čudovito rdečo lilijo.

Mavrica in delfin se preobrazita s čudovito rdečo lilijo.

5. korak: Delite svoje ideje z umetnikom

Izogibajte se postavljanju vprašanj, kot so:

 • "Koliko za angela 4×8??" (Na to vprašanje ni odgovora.)
 • "Koliko boli?" (Nihče vam ne more natančno povedati, koliko vas bo nekaj bolelo.)
 • "Mi lahko daš cenejšo tetovažo?" (To vprašanje je neumno in žaljivo.)

Preden se pogovorite z umetnikom, bi morali imeti bolj ali manj jasno predstavo o tem, kaj želite. S seboj morate prinesti nekaj primerov slik, da boste lahko pokazali, kaj vam je všeč in kaj ne't.

O čem se morate pogovoriti s svojim tatoo umetnikom?

 • Pogovorite se o ideji, velikosti, umestitvi, barvi in ​​slogu. Vprašajte, koliko časa bo vaš projekt potreboval in koliko'bo stalo. Vprašajte tetovatorja, če se za vas počuti prijetno pri oblikovanju tetovaže: morda vam bodo priporočili koga drugega, ki je za to delo primernejši. Preden začnete, morate zastaviti vsa možna vprašanja.
 • Poslušajte svojega umetnika za tetoviranje'nasvet, saj je strokovnjak, ki najbolje ve, kaj je mogoče.
 • Ne sprašujte svojega tetovatorja, kaj bi morali dobiti. To je vaše telo, zato se odločite sami. Nihče te ne pozna bolje kot ti sam. Lahko zaprosite za strokovni nasvet in povratno informacijo o tem, kateri dizajn bi bil boljši, če bi morali izbrati med nekaj modeli. Prav tako se bo treba pogajati o velikosti tetovaže, saj je to odvisno od njenih podrobnosti in postavitve na telesu.
 • Ko se dogovorite o podrobnostih, se dogovorite za sestanek. To vam daje še eno priložnost, da premislite in se pripravite. Če ima izbrani izvajalec čakalni seznam in vi'ste pripravljeni čakati, to je dober znak.
 • Vprašajte svojega umetnika o negi tetovaže. Vsak umetnik ima svoja navodila, ki temeljijo na izkušnjah z delom. Vsaka trgovina ne prodaja zdravilne kreme, zato jo boste morda morali kupiti sami. Če ga dobite pred sejo, vam potem ne bo treba skrbeti.

Tetovaža, ki jo navdihujejo mehndi, ali tetovaže s kano.

Tetovaža, ki jo navdihujejo mehndi, ali tetovaže s kano.

6. korak: Pripravite kožo

Nekaj ​​besed o koži: Boljše kot je platno, boljša je risba. To pomeni, da če imate suho, luskasto ali poškodovano kožo, bo kakovost vaše tetovaže oslabljena.

Kondicionirajte kožo nekaj tednov pred sestankom z vlažilnimi kremami, losjoni, maslom za telo ali karkoli vam ustreza. Tako bo vaša koža mehkejša, bolj elastična in se bo lažje celila.

Na soncu opečene kože ni mogoče tetovirati, zato pustite dovolj časa po dopustu na soncu, da se koža obnovi. Če ste precej dlakavi, je'dobra ideja je, da obrijete območje, preden spoznate svojega umetnika.

7. korak: Med tetoviranjem ostanite mirni

 • Ostanite mirni in sproščeni. Bolelo bo, vendar je intenzivnost bolečine manjša, če ste sproščeni.
 • Lahko noč'Spanje in uživanje velikega obroka tik pred tetovažo vam bo olajšalo.
 • Nima smisla preveč razmišljati o tem, kaj je to'se bo počutil kot. Pretirana skrb zaradi bolečine vas bo izčrpala, še preden se je sploh začela. Če veste, da si tega želite, pojdite. Videli boste, da ni tako hudo, kot si predstavljate.
 • Če vas je res strah, naredite vse, kar morate, da se čim bolj umirite.
 • Izogibajte se uživanju alkohola vsaj 24 ur pred sestankom. Če uživate alkohol, boste močno krvaveli. Alkohol redči kri in tatoologu otežuje vnos črnila v kožo. Vaše zdravljenje je lahko zapleteno.
 • Prinesite sladko pijačo, čokoladico ali kaj drugega sladkega, da ohranite raven sladkorja.
 • Pred tetovažo razmislite o nakupu kreme za nego, da vam kasneje ne bo treba skrbeti. Priporočam Bepanthen, kremo za nego dojenčkov, ki magično deluje na tetovaže. Vprašajte svojega tetovatorja, kaj predlagajo. Po mojih izkušnjah so kreme opisane kot "kreme za zdravljenje tetovaž" morda niso najboljše možnosti. Morda imajo prijeten vonj, vendar se zato ne smete odločiti za kremo.
 • Ne pozabite, da bolj ko ste sproščeni, bolje gre. Če ste preveč napeti, utrujeni ali prestrašeni, obstaja velika verjetnost, da se boste onesvestili.

Kako lahko obvladate bolečino pri tetoviranju?

Če boste ostali sproščeni in pripravljeni, vam bo pomagalo, vendar je vredno vlagati tudi v kremo za omrtvičenje, če veste, da imate nizek prag bolečine. Priporočam kremo Ametop, ki jo dobite pri farmacevtu ali kemiku. Nanesite 2-3 ure pred sejo. Nanesite ga, pokrijte mesto s prozorno folijo in ga zalepite s trakom. Običajno dobro deluje približno 1-2 uri, preden se odstrani.

8. korak: Upoštevajte nasvete po oskrbi

Poslušajte svojega tetovatorja. Ona ali on ve najbolje. Tu je nekaj splošnih nasvetov, ki jih morate upoštevati:

 • Vaša tetovaža bo prekrita s prozorno folijo in pritrjena z mikropornim trakom. Zjutraj po seji odstranite prevleko in si tetovažo operite s toplo milnico. Gel za prhanje je v redu.
 • Bodi nežen; ne drgnite. Obrišite z brisačo in počakajte nekaj minut, da se popolnoma posuši.
 • Nanesite zelo tanko plast kreme Bepanthen. Preostanek odstranite s krpo. Po nanosu kreme ne sme biti bela.
 • Nanesite drugo plast oprijemljive folije, jo pritrdite s trakom in držite do naslednjega jutra.
 • Če je'Če vam je to všeč, ponovite te korake še en dan. Če postane preveč dražilno ali vroče, ga tretjič ne okrevajte.
 • Umijte si tetovažo vsak dan in nanesite kremo dvakrat do konca tedna, zjutraj in zvečer. Če se počuti suho, nanesite tanko plast popoldne. Ne uporabljajte kreme Bepanthen skupaj več kot 2 dni. Po prvem tednu lahko uporabite običajno vlažilno kremo ali losjon, vendar to ni nujno. Koža se bo sama zacelila.
 • Tetovaža se bo luščila kot koža, opečena s soncem. Naj se le zaceli. Ne trgajte in ne praskajte.
 • Ne namakajte v vodi. Brez kopeli, brez parnih sob in brez plavanja, dokler ne ozdravi. Hitre prhe so v redu, kot tudi vsakodnevna umivanja.
 • Nove tetovaže ne izpostavljajte ultravijoličnim žarkom 4–6 tednov. Zaradi sonca bo zbledelo. Kasneje, če greste ven pri močni dnevni svetlobi, nanesite kremo za sončenje.
 • Ena največjih napak, ki jih ljudje naredijo, je predolgo nanašanje novih krem ​​na nove tetovaže. To upočasni celjenje.
 • Sledite svojemu tetovatorju's temeljitim nasvetom.

Galerija tetovaž

Da, uporabil bi kremo za omrtvičenje't.

"Pravim hudiča, ja'd uporabljam kremo za omrtvičenje !!! Pred kratkim sem si naredila prvo tetovažo na hrbtu in me je zelo prizadelo, tako hudo'nervozen sem, da bi to dokončal. Nekateri ljudje imajo visoko toleranco za bolečino in jaz'nisem eden izmed njih."- Anonimno

"Nikakor'je del izkušnje. Pravkar sem si naredil prvo tetovažo na nogi (za katero vsi pravijo, da je zelo boleča) in ne bi'ne zamenjajte ga za nič. Ni se'ni bolelo, bilo je rahlo neprijetno … moja tetovaža je bila vredna bolečine."- Anonimno

"Da, jaz sem šibka z bolečino, vendar vem, da želim tetovažo!!!"- Anonimno

"Osebno ne. Preboleti bolečino je del postopka tetoviranja in zdi se mi kot jaz'sem si zaslužil oblikovanje."- Anonimno

"Če nima negativnih učinkov, zakaj ne?"- Anonimno

"Ne, krema za omrtvičenje vpliva le na vrh kože, medtem ko je tetovaža globlja od tega, zato ne – ker'je nesmiselno."- Anonimno

"Da, vsaka oseba je drugačna in zakaj ima bolečino, če se ji je mogoče zlahka izogniti?"- Anonimno

"Ne – doživite iglo skozi kožo. Glejte na to kot na ritual, bolečina v vašem telesu je cena, ki jo morate plačati novemu tetu."- Anonimno

"Včasih sem mislil, da je to goljufanje, ampak ne'če si ne tetoviramo bolečine, jih dobimo zaradi umetnosti."- Anonimno

"Ne, če lahko'ne obvladajte bolečine, don'ne tetoviraj se. Bolečina je del izkušenj in s črnilom boste veliko bolj ponosni, če boste presegli bolečino, namesto da bi jo izpraznili."- Anonimno

"Imam štiri tetovaže, ki sem jih naredil 100% trezen in brez omrtvičujoče kreme. Vseeno razmišljam o nakupu za naslednjo. Res je odvisno od tega, kje si tetovirate: Nekatera mesta so le bolj boleča kot druga."- Anonimno

"Ne bi uporabila odrevenele kreme! Tetovaža je doživetje. Bolečina je del tega & zakaj jemati vse skupaj? Za nekaj minut bolečine dobite vse življenje lepo umetnost!"- DeniseDurham 2011

"jaz'Načrtujem več tetovaž, kot komplet. Nekatera, na primer, bi morala biti prva dva srednje velika, na mesnatih predelih (nadlakti/ramena). Vendar tetovaža za hrbet, s hrbtenico & lopatice, je verjetno vreden omrtvičitvene kreme, odvisno od tega, kakšni sta bili moji prvi dve izkušnji. "- Anonimno

"Tetovaže niso tako boleče. Trenutno se učim, kako biti umetnik tetoviranja, in ljudje ves čas prihajajo in prosijo, da bi jih omrtvili. Tam, kjer sem, ne ponujamo omrtvičujoče kreme. Neprijetnost tega je cena, ki jo plačate, če imate umetnino na telesu."- Anonimno

"Seveda, zakaj pa ne? Predvsem območje je še posebej občutljivo in vam pomaga obvladati bolečino, tako da lahko tetovator opravi svoje delo."- ferbscosmetics

"Včasih mi je všeč bolečina … ne bi'ne želim zamuditi, če se to sproži. ;)"- Anonimno

Kako deluje lasersko odstranjevanje tetovaž

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2008 Ilona Ciunaite

Komentarji

Helena Lakwatsera s Filipinov 22. februarja 2020:

Ta članek je zelo koristen. Pomagal mi je pri odločitvi, ali se bom tetoviral.

Christine Rudolph 11. decembra 2019:

Pozdravljena ekipa,

Upam, da imate čudovit dan. Prebral sem večino vaših člankov in so res zanimivi, hkrati pa smiselni. jaz'res sem navdušen nad informacijami, ki jih imate na svojem spletnem mestu in poleg tega. Rad bi napisal članek za vaše spletno mesto v zvezi z "zdravljenje kože".

V mislih imam tudi nekaj idej, ki bi jih rad delil z vami, in zagotavljam vam, da bodo moji članki o aktualnih temah zabavali bralce. Zelo bi bil hvaležen, če mi dovolite nadaljevati.

Veselim se vašega odziva.

S spoštovanjem,

Christine.

Ironbuzztattoos dne 20. novembra 2019:

Lepa ideja in neverjetne tetovaže. Zdaj razmišljam, da bi poskusil kaj takega. Hvala, ker delite z nami.

KttyKrvtz dne 27. oktobra 2019:

Ste kdaj prestari, da bi si naredili tetovažo??

Kate dne 16. septembra 2019:

Odlično, hvala za praktične nasvete. Imam nekaj majhnih tetovaž, vendar načrtujem večjo in čeprav bi to želel včeraj, vem, da tega ne morem obravnavati kot nakup nove obleke. Dobro se zavedam, a branje tega je to okrepilo. Nisem našel tistega, kar iščem, glede na to, da sem edinstven & ne morem narisati niti malo), zato bom preveril vire, ki ste jih predlagali. Všeč mi je zamisel o listanju črnil. *Delfinova lilija je čisti sijaj. Neverjetno delo.

Franklin od Humboldta 23. avgusta 2018:

Nekaj ​​časa sem se že napihala in poskusila sem si tetovirati nad zapestjem, črnilo pa ni't ostati. Nikoli prej nisem imel težav. Kaj je dobro uporabiti za črnilo in kaj je najbolje za nego po njem

Honeyuk dne 16. februarja 2018:

Imam nekaj tetovaž v različnih delih telesa na vratu, imam čebelo in majhno rožo. na pasu imam nedokončan cvetlični pas, na hrbtu pa imam starega majhnega leva, ki ga želim pokriti, kaj bi bilo najbolje in dobro zamisliti, če bi več tatujev pomešal s tistimi, ki sem jih že imel, da bo videti samo ena tetovaža. nič prevelikega, saj sem dekle in so mi všeč ženstvene tetovaže. mogoče ideje o odtenkih, tatoo, ki ga imam trenutno, je vmes med zeleno in roza barvo. kakšen nasvet?

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Velika Britanija, 4. januarja 2018:

Sliši se res lepo!

Dolly 02. januarja 2018:

Torej jaz'imam tetovažo lovilca sanj na boku, bi bilo lepljivo, če bi na hrbtu imel veliko tetovažo angelskih kril

Rachel 26. julija 2017:

jaz'imel sem pokrivalo in se vrnil, ko je prihajalo nekaj prvotne barve. Popravil ga je z barvo, ki je prihajala skozi, in ne z barvo, ki naj bi bila, zdaj ne vem'ne vem, kaj storiti!

Joe 8. marca 2017:

Če me tatu začne srbeti, ga moram nanesti še nekaj

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Velika Britanija, 8. aprila 2014:

@preston-andrews-73: zdravo preston,

hvala, ker ste me kontaktirali. pridružil sem se squidoo 21. februarja 2008

takrat, ko je bil objavljen ta objektiv.

preston-andrews-73 6. aprila 2014:

Te podatke bi rad uporabil za predstavitev v svojem razredu komunikacije. Ali mi lahko na kakšen način poveš datum objave?

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, UK 15. avgusta 2013:

@anonimno: Don'ne dobim jih.

anonimno 15. avgusta 2013:

Sovražim tetovaže

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Velika Britanija, 13. maja 2013:

@anonymous: Lepo mesto za majhen dizajn. Vendar ni tako skrito. Tega ne vidite, drugi pa od zadaj. Če ga želite skriti, je tudi lepo mesto v notranjosti roke. Toda tetovaža izgleda najbolje, če zapolni območje. Večja kot je površina, večja je tetovaža, majhne tetovaže izgledajo kot nalepke. Odvisno od okusa, seveda.

anonimno 13. maja 2013:

Že nekaj časa si želim svojo tetovažo. Vem, kakšen dizajn in zakaj si želim – to mi veliko pomeni. Rad bi ga dobil na dnu vratu – tam, kjer mi hrbtenica ustreza vratu, saj želim, da je precej skrit. Je to dobro mesto za to? Zasnova je zelo preprosta, ali je zaradi tega bolj verjetno videti amatersko? Hvala!

anonimno 24. marca 2013:

@anonymous: Na rebru sem imel ogromno tetovažo. To je bila moja prva tetovaža. Rebra naj bi bila eden najbolj bolečih delov za tetovažo. Imel sem dve seji po 8 ur. Med sejami so bili trenutki, ko sem dejansko zaspal, in časi, ko je bila bolečina močna. Ne glede na bolečino lahko zagotovim naslednje:

Takoj, ko je bilo to storjeno in sem si ogledal neverjetno delo, ki ga je opravil moj umetnik, se nisem mogel niti spomniti bolečine! Nasmehnila sem se in umetnika objela!

Če vam je tetovaža res všeč, jo naredite ne glede na bolečino (se vam zdi).

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, UK, 18. marca 2013:

@anonymous: Koga briga, kako boli, edino skrbi je, kje bi moral sedeti do konca življenja. Če ne morete prenesti bolečine, ne'ne dobim. Če si resnično želite tetovaže, vas ne bo ustavila nobena bolečina. In v tvoji glavi se vedno sliši bolj grozno, potem pa dejanski občutek, ni tako hudo, kot si predstavljaš.

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, UK 18. marca 2013:

@hatebeingsingle19: Oteklina je normalna. Če se vname, rdeče, rani, peče, smrdi- to bi pomenilo okužbo, sicer oteklina v nekaj dneh popusti in ni razloga za skrb.

sovražno bitje19 18. marca 2013:

včeraj sem si naredil tetovažo na nogi in zdaj je boleča, otekla in iz otekline odhaja toplota. je to normalno imam še 2 tetovaži in nista'Če to storim, so mi na zapestju in vratu. Kaj lahko storim, da zmanjšam oteklino in bolečino.

anonimno 16. marca 2013:

Živjo, res si želim narediti tetovažo, ampak jaz'nisem prepričan kje. Mogoče sem mislil na gleženj, ampak jaz'Nisem prepričan glede bolečine, zato na lestvici od 1 do 10 koliko bo bolelo.

anonimno 4. marca 2013:

@ICtheLight: BagBalm deluje odlično in to'to uporabljam pri vseh svojih strankah..

anonimno 11. februarja 2013:

ali ste razmišljali o jemanju zdravil proti bolečinam med opravljanjem dela? Za težave s hrbtom jemljem zdravila proti bolečinam vsak dan, ko sem prvič naredil roko, ga nisem jemal, zdaj pa skoraj vsak dan jemljem vicodin.

anonimno 10. februarja 2013:

Tatoo sem si naredil fant, ki je tetoviral veliko p.l. vem in všeč mi je bilo njegovo delo, vendar je naredil moje, obris je bil neenakomeren in neraven, nato pa je v drugem sedenju naredil barvo, nekaj barve je izpihnilo in me vprašal. medtem ko sem mu to počel, sem mu zaupal in trenutno izgleda, kot da je nekaj kar skupaj udarilo, hoče, da se vrnem, da to končam in ne vem'ne vem, kaj storiti

lynsmfraser 11. decembra 2012:

Hej, včeraj sem si naredila prvo tetovažo. Prosil sem za angela Nirvane In Utero v črno -sivi senci s kožo. Vem, da ni izvirno, a obožujem Nirvano in mislil sem, da bo s kožo vseeno videti kot angel. Raziskal sem trgovino in umetnike ter našel enega, kjer so mi bila všeč vsa dela in nisem našel slabih ocen. Prišel sem v trgovino in se o tem prej pogovarjal, svetovali so mi, naj jo nekoliko povečam od slike, ki sem jo prinesel, da se ni'ne bo videti kot risanka. Kakorkoli, naredil sem si tetovažo in bil sem tako navdušen, da potrebujem leta, da zberem pogum, da se ji posvetim, vendar mi ni všeč. Ne maram rok, rok ali obraza, obris pa je videti preveč temen v primerjavi s senčenjem. Roke so videti kot risane, saj je poskušal vnesti preveč podrobnosti glede velikosti … za katere je dejal, da jih ni'ne bom naredil. Roke izgledajo naravnost, držijo, glava pa je bila začrtana vzdolž vratu namesto zasenčene, obraz pa ne'ni bilo močno zasenčeno. Ali se to sliši kot nekaj, kar je mogoče popraviti? Na sredini hrbta je na vrhu hrbta. Krila in nekaj senčenja so super, vendar bi si res želela, da bi se izboljšala, da bi mi bila lahko resnično všeč, saj se mi je zaradi tega zdaj malo nerodno. Imate kakšen nasvet? Najlepša hvala

anonimno 28. novembra 2012:

Ive sem oblikoval svojo lastno plemensko tetovažo, vendar se sprašujem, ali lahko umetniki za tetovaže ponovijo moj dizajn in naredijo temperirano barvo/trajno črnilo, tako da lahko najprej vidim, kako izgleda, preden ga trajno tetoviram?

anonimno 19. novembra 2012:

Živjo. Razmišljal sem, da bi si naredil tetovažo, in že poznam oblikovanje in kraj. jaz'jaz sem piščanec, ko gre za bolečino, in mislil sem na to kremo za omrtvičenje. Imate kakšen nasvet, kakšno kremo za omrtvičenje naj vzamem (živim na Finskem)

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Velika Britanija, 4. novembra 2012:

@anonymous: Živjo Donna, običajno tetovator svetuje, kaj ustreza njegovim strankam. Ne priporočam otroškega losjona ali drugih krem, kot jih ne uporabljam'jih ne poznam. Priporočam kremo Bepanthen, vendar ne'ne veste, kaj lahko dobite v svoji državi.

Morda bi bilo pametno poiskati google in si ogledati, kaj priporočajo drugi umetniki na tem območju.

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Velika Britanija, 4. novembra 2012:

@anonymous: Različni umetniki imajo svoje nasvete glede oskrbe. Nobena krema sploh ne zveni nekoliko čudno. Koža se sama zaceli, krema jo naredi nekoliko bolj udobno. Ne bi dal nobene kreme, vsekakor pa bi uporabil nekaj. Preverite, ali se lahko v svoji državi osvobodite.

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Velika Britanija, 4. novembra 2012:

@anonymous: Nekateri krvavijo, nekateri ne't. Ne bi se sekiral zaradi tega. Med zdravljenjem le skrbno skrbite zanj.

anonimno 3. novembra 2012:

Vzela sem si tetovažo, vendar me ni skrbelo, ker ni krvavela?

anonimno 1. novembra 2012:

Pozdravljeni, pravkar sem opravil prikrito delo in svetoval sem, da ne sme biti krema .. veliko modre barve in rezilo za tuljave .. samo malo zaskrbljeno ??? veliko drznih linij in barvanje blokov .. saj je zajemalo zelo staro tetovažo 20 let .. to je ostalo le še na črti .. hvala..

anonimno 31. oktobra 2012:

Moj tetovator mi je svetoval, naj si na tetovaži uporabim losjon za dojenčke in se dvakrat dnevno umijem z antibakterijskim milom. Zdaj mi vsi govorijo, da je to narobe, jaz'm za uporabo losjona aquaphor in lubiderm. jaz'oklevam, koga naj poslušam, prosim za nasvet!

anonimno dne 30. oktobra 2012:

Fantastičen nasvet. Glede oskrbe so bili zelo zmedeni, vendar so vaši nasveti res pomagali. Najlepša hvala

anonimno dne 22. oktobra 2012:

Če imate majhno tetovažo, velikosti približno ameriškega pol dolarja, in gre za predelavo (rahlo popravljeno), kako pogosto bi morali nanesti kremo? in kako dolgo je na njem predviden čas celjenja? zdi se, da gre že dobro, ampak samo želim imeti idejo. Koliko časa bi morali preživeti zunaj bazena ali vode?

anonimno dne 15. oktobra 2012:

Želim si tetovirati pisavo na svoji strani (tik nad hlačnico), vendar imam na tem področju rahle strije … naj se temu izognem? jaz'sem že slišal, da če so strije precej stare in zbledele, jih je manj težko prebroditi….

anonimno 22. septembra 2012:

zdravo

tetovažo sem si naredila pred 8 tedni in je zelo suha, ali lahko nanjo nanesem kremo e45?

ali lahko uporabim kakšen losjon/vlažilno kremo?

tudi drugi tetovaž sem si naredil pred dobrim tednom dni in ko se je krastica odlepila, je tudi tetovaža, ki izgleda grozljivo, spet začela, toda kot da ima drugo krastico, vendar je njena bela luskasta okrog robovi tetovaže so v redu?

anonimno 19. septembra 2012:

Pozdravljeni, pred tednom sem si naredil tetovažo na vrhu zapestja in opazil, da se je bolelo bolj boleče in vrh mojega m izgleda bolj potopljen v preostanek črk, kot da so šli daleč noter, prav tako se zdi boleče od moje tetovaže po roki, kot otrpel občutek (upam, da je to smiselno), poleg tega pa se je s kraste odlepilo črnilo, zato bom moral iti še enkrat, ko bom popolnoma brez bolečin. mi lahko svetujete, prosim, vrnem se k svojemu tetovatorju, saj sta moja druga 2 tetovaža r ok in didn'ne gre takole. Hvala vam

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Velika Britanija, 13. septembra 2012:

@anonymous: Morda se lahko dotakneš'ni majica'krivda.

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Velika Britanija, 13. septembra 2012:

@anonymous: V takšni oskrbi, don'ne dotikajte se krast. Ko padejo, bo v redu, če pa jih poberete, bo tudi črnilo izteklo. Zato bodite zelo previdni in pustite, da se koža na njej zaceli'svoj. Jaz nanje ne bi ničesar uporabil. Naj telo zdravi.

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Velika Britanija, 13. septembra 2012:

@anonymous: Preveč ste uporabili kremo za betanten. Dobro ga je uporabljati le teden dni ali manj, ne več. Takoj prenehajte z uporabo, da preprečite nadaljnjo škodo. Pustite, da se koža obnovi, ne nanašajte ničesar drugega. Lahko se usede in potemni, če ne, potem je eden od načinov le, da ga popravite in nato ustrezno poskrbite.

Upam, da to pomaga.

anonimno 9. septembra 2012:

oh bog, prišel sem v trgovino s tetovažami in hotel imeti svojo tetovažo, potem pa sem se vrnil z bonusno: zvezda, ki je preveč priljubljena, ko to preberem in se začnem počutiti zelo slabo

anonimno 28. avgusta 2012:

Pozdravljeni, prosil bi za kakšno informacijo, ker nisem prepričan, če je to normalno .. Že prej sem si tetoviral, vendar sem si naredil novo že 5 dni in je prerezana, vendar precej debele kraste in ne'ne želim uničiti tetovaže, mi lahko kdo pomaga pri moji dilemi

anonimno 11. avgusta 2012:

Pravkar imam na levi nadlakti napisano/tetovirano frazo's notranje strani, zadnjo soboto in poglejte, da je prva beseda'Nekatere črke nekako zbledijo'zlomljeno srce. Kaj naj naredim glede tega?

Želela sem, da bi bila moja tetovirana skrita, vendar bi jo morala prebrati, torej to mesto, zdaj pa to .. 🙁

Med delom sem nosila majice s pol rokavi, zato se zavedam, da se je to morda zgodilo zaradi znoja in tkanine. Zdaj sem razburjen. 🙁

anonimno 7. avgusta 2012:

Ravno pred štirimi dnevi sem si tetoviral nogo, to je edini napis, žal pa moram iti ven "tangice" sandale, vendar sem zdaj opazil, da je polovica moje tetovaže temnejša od druge polovice in se mi ne zdi'ne vem, če je to zato, ker se moja sandala drgne ob polovico moje tetovaže in ne po drugi polovici, kaj naj naredim glede te težave?

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, UK, 31. julija 2012:

@anonymous: To bi naredil po dopustu, zaščititi ga moraš pred soncem, saj medtem ko se koža še zdravi, črnilo najbolj zbledi. Svetujem, da vsaj 6 tednov ne sončite.

anonimno 31. julija 2012:

hej, jutri si tetoviram na nogo, za teden v petek grem v Španijo, bo to vplivalo na mojo tetovažo ?

anonimno 25. julija 2012:

Kaj pa tetovaže v ustih? Zdaj vidim toliko ljudi z njimi, zdi se, da krema za oživitev in omrtvičenje, ki ste jo omenili, pri tem sploh ne bi pomagala.

anonimno 15. junija 2012:

Živim v New Yorku, za tetovažo, ki simbolizira moje pretekle splave, sem plačal 250 USD. Toda tetovator ni pobarval vse tetovaže, imam slike, ki kažejo, da moja koža ni temna, zato ni izgovora, zakaj se nobena barva ne prikaže. Opazil pa sem, da veliko teh trgovin zaračunava visoke cene za tetovaže slabe in nizke kakovosti. Če se odločite za velikost, bi morali biti dobri in vedeti, kaj počnete. Jaz ne bi'Ne razmišljam, da bi potoval samo zato, da bi našel odličnega tetovatorja, vse kar želim je, da imajo moje tetovaže barvo Moore in njihovo definicijo, moje tetovaže res močno zbledijo. Narišem lastne modele in jih prinesem v trgovino, zato vse tetovaže izdelujem po meri, kar mi ni všeč'Všeč je, ko barva zbledi in ko umetnik slabo opravi svoje delo. Žalosten del je, da je trgovina, v katero sem šel k umetniku, ni dokončala barvanja moje tetovaže, ker ne bi'nisem imela seksa z njim v kopalnici, morala sem ga preklinjati in takoj oditi. Nikoli več, če bi kdo želel videti slike, mi pošljite e -pošto na [email protected], če me lahko posredujete tudi dobremu salonu ali umetniku, bi bil zelo hvaležen.

Drnumb05 15. junija 2012:

Krema za omrtvičenje je zelo uporabna pri vseh manjših operacijah, prebadanju telesa, oblikovanju tetovaž itd. Kot čudež ponuja takojšnje olajšanje …. Odlične informacije

Kalberti dne 12. junija 2012:

ali sploh obstaja objava trenutne tetovaže in kaj naj bi videli, kaj si ljudje mislijo/če bi jo lahko popravili. Če bi bilo mogoče, bi odpotoval kamor koli, umetniku pa namesto tega dovolim, da naredi, kar si je želel, vendar nisem prepričan, ali je to lahko tisto, kar si želim. Je sploh mogoče objaviti slike?

DeniseDurham 2011 1. junija 2012:

Lepe tetovaže. Dober objektiv. Juhu!

anonimno 13. aprila 2012:

@anonymous: Odvisno od tega, kje imaš tetovažo, če je'je na nerodnem mestu, kjer je'če ga nenehno drgnete, boste vedeli, če je tako'je okužen

anonimno dne 12. aprila 2012:

Pred dobrim mesecem sem si tetoviral rebra. To je 21 besedni citat v malih angleških pisavah. Zdaj, ko je ozdravljeno, sem opazil, da so nekatere besede res zamegljene. Črke so dokaj majhne in na primer vse "w"s so vmes med vrsticami sivi, nekateri obrisi pa se že zelo mešajo. Ali lahko popravim to zamegljenost ?? Kaj naj naredim?

anonimno 8. aprila 2012:

Resnično cenim fanta, ki je to storil, ko ljudje nimajo nikogar, ki bi jim pomagal, je bilo to res super. Najlepša hvala, ker ste si vzeli čas za to, cenim to.

anonimno 15. marca 2012:

Pozdravljeni, tetovažo sem naredil pred skoraj enim mesecem in sem sledil navodilom po oskrbi, vendar me nekoliko peče in ščemi? kako naj vem, če imam okužbo?

ferbscosmetics 1. februarja 2012:

Res super objektiv in nasvet! Zelo informativno. Če ne'Če sledite korakom 1 in 2, si oglejte različne objekte za prekrivanje tetovaže. 🙂

anonimno 5. oktobra 2011:

jaz'tetoviram si za 18. (vem'sem mlad, vendar sem ga oblikoval pred enim letom in jaz'glede oblikovanja sem še vedno popolnoma prepričan'vse sem premišljeval) ampak jaz'dva dni po tem imam rojstnodnevno zabavo. To'gre mi na gleženj, pa me je samo zanimalo, če kdo ve, če je tako'bo v redu plesati/stati celo noč v natrpani sobi? Vem jaz'Znojil se bom, a bo v redu, če bo tako'mi je na gležnju?

Ilona Ciunaite (avtor) iz Worthinga, Združeno kraljestvo, 24. septembra 2011:

Priporočam en teden brez športa, sploh znojenje. Po ozdravitvi tetovaže je vse v redu..

anonimno 24. septembra 2011:

ali lahko po nanosu tetovaže gremo v telovadnico

anonimno 25. avgusta 2011:

hvala! želim si oblikovati svojega. jaz'sem umetnik, torej jaz'zelo sem analna glede tega, kako bo videti. to mi je pomagalo zožiti, kako ga bom oblikoval

anonimno 24. julija 2011:

Hvala za te podatke !!! Resnično me je začelo prenašati idejo iz glave na papir, saj nisem umetnik. Še enkrat hvala..

anonimno dne 22. junija 2011:

razmišljal sem o tem, da bi si naredil tetovažo na gležnju in me je zanimalo, če ima kdo kakšen nasvet, čemur verjetno ne bom šel po nekaj časa, ampak bo to moja prva tetovaža in nimam tolerance do bolečine, ampak tega si res želim tetovažo, ker sem jo nekaj oblikoval in sem vložil veliko dela v to in mi veliko pomeni

anonimno 9. aprila 2011:

Hvala za super nasvet! jaz'Veselim se, da bom kmalu dobil prvo črnilo. vendar ne dobim popolnega dizajna. ki si ga želim..

anonimno dne 10. septembra 2010:

Moj tatoo umetnik je pritisnil na mene, ko je končal, zaradi česar je nekoliko krvavelo. zakaj bi to naredil

LotusMalas 5. februarja 2010:

Čudovite informacije v tem objektivu! Imam hrbet, ki ga cenim od trenutka, ko se je postopek začel! Ta leča je zelo natančna glede mojega procesa in dejstva, da sem tako zadovoljen s svojimi tetovažami. Hvala, ker delite te odlične podatke!

In tvoje tetovaže so ZELO LEPE!

anonimno dne 2. septembra 2009:

zloben nasvet … ko sem naredila prvo tetovažo, sem ugotovila, da priprava H kreme dela tudi čudeže, saj se res hitro znebi oteklin!

anonimno 28. avgusta 2009:

Prvo tetovažo je naredila ilona, ​​ki je natančno upoštevala njen nasvet in po njej, imam odlično tetovažo, ki jo zelo občudujemo. Veselim se, da jo bom pred kratkim spet videl za kakšno delo.

anonimno 15. julija 2009:

Živjo Michelle!

Predlagam (vseeno za oblikovanje) nekaj linij, ki dajejo aluzijo na globino z oblinami in gibanjem, kar bo pripomoglo k temu, da ime postane, upajmo, manj očitno! Če pa imate radi rože, vam predlagam, da razmislite o njih, saj so rože vseh oblik in velikosti, pri čemer je senčenje vgrajeno povsod, kjer želite, črke pa so lahko videti kot vse vrste različnih stebel (npr. v primerjavi z realnim)

Vso srečo! Upam, da je vaše prikrivanje nekaj, kar imate radi in da bo tokrat ostalo tukaj 🙂

anonimno dne 27. junija 2009:

tako da seveda jaz'Prepričan sem, da so to že vsi slišali, vendar imam moža'ime, ki mi je bilo tetovirano na spodnjem delu hrbta kot posebno poročno darilo, ko sva se poročila. no, tri leta kasneje se ločujeva in … želim to prikriti z nečim drugim! ima kdo kakšen koristen napotek? … 🙂

anonimno dne 2. junija 2009:

Lepo delo! Nekaj ​​nasvetov o omrtvičujočih kremah, če imate super občutljivo kožo, bi lahko imeli reakcijo na kremo, ki bo kožo napihnila in jo bolj bolela kot sam postopek tetoviranja, zato boste morda želeli samo trpeti zaradi bolečine tatoo namesto tega, ker bolečina izgine, ko je tetovaža končana, medtem ko lahko alergijska reakcija traja nekaj dni.

anonimno 1. junija 2009:

Odličen nasvet, odgovoril je na veliko mojih vprašanj. Rezerviran sem za ta vikend, prihaja 🙂

anonimno 14. maja 2009:

Jutri si naredim tetovažo, vaš adivice mi je v veliko pomoč, faktor bolečine je bil nekaj, kar me je skrbelo, prosil sem, da pri uresničevanju tetovaže uporabim kremo za omrtvičenje AmeTop. Upam, da deluje, saj ne poznam praga bolečine in če bi mi to uspelo brez omrtvičene kreme, bi bilo zame preveč. Resnično si želim to tetovažo, vendar sem jo želel narediti v začetku tedna, zato sem očitno, da jo naredim jutri, imel čas, da jo raziščem, vendar sem imel tudi več časa, da se vprašam, kakšen bo občutek, Upam, da bo uspešen in se bom lahko pokazal. O tetovaži razpravljam že 2 leti, zato sem zelo zadovoljen s svojo odločitvijo, ko sem'sem ga dobil, če uživam'upam, da si bom še kakšno tetovažo upala 🙂

tdove 29. aprila 2009:

Imate nekaj zelo lepih modelov in podatkov o tetovažah. Hvala, ker ste preverili mojo lečo za tetoviranje stopal!

Kpretorius LM dne 02. aprila 2009:

Odličen objektiv, res sem užival v branju in oba delata res osupljivo delo.

poglejte moje leče na tetovažah

anonimno dne 12. marca 2009:

hej, ravnokar se bom odpravil rezervirati termin za prvo tetovažo. Vaš nasvet je bil res v pomoč. hvala 🙂

anonimno dne 16. oktobra 2008:

Ilona si je lani naredila tetovažo in z njo sem bil zelo zadovoljen … in še vedno sem! Res me je prepričala, da si dolgo in trdo premislim, kaj si želim, in za to se ji zahvaljujem, saj sem popolnoma zadovoljna s tem, kar je naredila zame … moje druge tetovaže, ki so jih prej naredili drugi 'umetniki' vendar potrebujem dodatno delo kot jaz'še vedno nisem zadovoljen! Sledite njenemu nasvetu …'se splača! 🙂

Amanda Blue 9. septembra 2008:

Vsakdo, ki razmišlja o tem, da bi bil "s črnilom" najprej preberite ta objektiv, saj ponujate zelo dobre nasvete. Všeč mi je vaš izjavljeni užitek in mislil bi, da sem ponosen, ko ste pustili pečat na ljudeh; če bi me tetovirali, bi rad prišel k vam!

anonimno 18. julija 2008:

Kul tetovaže..odličen objektiv..lepe fotografije in modeli..

5 zvezdic za vaše tetovaže…

Ali verjamete, da v vaših odnosih deluje vse v vašem življenju? = D

anonimno 5. julija 2008:

Na vaše spletno mesto so me pritegnila vaša imena, saj je moj fant Litovec in mu pravim tudi Mantas!

Vaše delo je odlično! Želim si, da bi živel bližje Brightonu'd bom v sekundi za prvo tetovažo!

Odličen nasvet, Ilona. Vem ja'zdaj sem pripravljen, samo želim se prepričati, da imam pravega izvajalca! Hvala!

tdove 1. julija 2008:

Hvala, ker ste se pridružili tovarni G Rated Lense Factory!

anonimno dne 11. junija 2008:

Najlepša hvala za ta nasvet. Zelo sem nestrpna in razmišljala sem, da bi si hitro prikrila tetovažo. Zdaj bom globoko premislil, kaj si pravzaprav želim, in si vzel čas. Moj prijatelj Jamie je Ilona imel 2 prikrivanja in izgledata neverjetno. Definitivno bom prišel k vam, ko bom približno načrtoval, kaj si želim. Še enkrat hvala xx

anonimno 23. aprila 2008:

To je odličen nasvet, ti'res mi je pomagal temeljito razmisliti o svojem oblikovanju tetovaže.

Pričakujte me na rojstni dan!

anonimno 11. aprila 2008:

Hvala za ta odličen nasvet glede tetovaže. Res me je spravilo v razmišljanje in pripravljen sem narediti prvo tetovažo! Vem, da bo dobra!

anonimno 04. aprila 2008:

Odličen nasvet tako za začetnike kot za začetnike. Mislim, da'me je prepričal, da zaupam tebi in meni'kot rezultat, pridem k vam jutri!

About the author