Ne obžalujte svoje naslednje tetovaže

Imam trinajst tetovaž. Mislim, da so'vsi ste zelo kul (in zagotovo ne'ne izpolnjuje pogojev za "slaba kvaliteta").

Tetovaža celotnega hrbta 1. Korinčanom; z dovoljenjem bmezine.com

Tetovaža celotnega hrbta 1. Korinčanom; z dovoljenjem bmezine.com

Nekateri pogosti argumenti proti tetoviranju so, "Kako se poznate'si boš to za vedno želel tam? Tetovaže so trajne. Kaj pa če je'je samo faza? Kaj pa če ne'ti ni všeč čez 10 let? Kaj boste počeli, ko boste'ste stari 60 let in na sebi imate tetovažo?" Ljudje lahko rečejo, "Vaše telo je lepo tako, kot je, zakaj bi ga šli uničiti?" In če ti'Če nameravate dobiti podobno tetovažo s prijateljem ali ljubimcem, pozabite na to. "O moj bog kaj pa če se razideš ?! Kaj pa, če ti zlomi srce ?! Kaj pa če nisi't prijatelji čez 10 let?!" Pustiti'razveljavite te argumente enega za drugim.

"Kaj boste počeli, ko boste'ste stari 60 let in na sebi imate tetovažo?!"

Bodite stari 60 let in si naredite tetovažo.

"Kako se poznate'si boš to za vedno želel tam? Tetovaže so trajne."

To'je res. Ne razumem'ne vem, da jaz'tam si ga bom želel za vedno. Ampak to ne gre't pomembno; Želim si ga danes, danes. In ko bom stara, božja volja, jaz'Tatoo bom imel tako dolgo, da bo postal del mene.

"Kaj pa če ne'ne maram te slike/fraze/skupine 10 let od ne?"

Zdaj je to pomembno, zato bodite pozorni. Ti'imaš popolnoma prav. Čez 10 let sem verjetno zmagal'ne poslušam iste glasbe ali nisem tako obseden s podobami zvezd, kot sem zdaj, toda tetovaža bo spomin na čas v mojem življenju, ko so mi bile te stvari všeč, simbol mladosti/eksperimentiranja/svobode/itd..

"Vaše telo je lepo tako, kot je, zakaj bi ga radi uničili?"

Moje telo je lepo, vendar je zmagalo'ne bo nič manj lepo, če ga poudarim s črnilom. Moje telo je moj tempelj, vendar je tudi platno. Lahko pustim prazno ali pa jo okrasim.

"Kaj pa, če se nekega dne razideš/odideš'ni več prijateljev?"

Samo zato, ker ni't zadnji ne'ne pomeni, da ni'se ne zgodi. Mogoče mi'bom zadnji in morda smo zmagali't. Osebno imam tetovažo – citat -, ki jo delim z dvema osebama, od katerih sem trenutno odtujen, drugi pa ne'sploh ne govori Nekaj ​​časa po razpadu naše trojice me je rahlo motila prisotnost tetovaže. Vendar sem se po premisleku kmalu sprijaznil s tem. Vedno obstaja način, kako ga racionalizirati'čustva ali dejanja na smiseln način. Ko sem si na kožo natisnila to posebno tetovažo, sem bila v neverjetnem trenutku svojega življenja. Prišel sem do dolgo pričakovane prelomnice in se nikoli nisem počutil bolj zdravo ali bolj živo. Svež zrak, ki je bil prej onesnažen. Tetovaže ni mogoče jemati le po nominalni vrednosti; njihov pomen je veliko širši. Lahko predstavljajo ideale in ideje, pa tudi mejnike v našem življenju's potovanje. Ne gre't ne glede na to, kaj se bo zgodilo naprej, pomembno je le, da se je to sploh zgodilo.

Tatoo mojega dekleta Danielle pravi:

Moje dekle Danielle's tattoo pravi: "če ti'nikoli nisi bil tam, lahko'ne predstavljam si, kako se počutiš in če imaš, lahko'ne predstavljam si, kako je't." Moj citat, narejen z lastno roko.

Ko sem pri 18 letih naredil prvo tetovažo, majhno črno zvezdo na spodnjem delu trebuha, sem prisegel, da bo to moja edina. Bolelo je in trajalo je nekaj dni, da se je pozdravilo, kar je pomenilo, da so pasovi okoli mojih hlač neprijetni za nošenje. Toda manj kot mesec dni kasneje sem se znašel skoraj brez nadzora in hrepenel po drugem. Ko sem si na spodnjem delu hrbta naredil drugo tetovažo, sem tokrat prisegel, da bom dobil le tetovaže, ki bi jih po želji zlahka skril. A hrepenenje je prihajalo naprej in zdaj jih imam 13, od katerih sta dve popolnoma vidni, druga pa na poti naslednji teden. To'je čisto odvisnost, ampak'je najvarnejši, ki si ga lahko zamislim. Čeprav je boleče, je'je nenavadno prijetno hkrati.

Nekoč mi je rekel prijatelj, "Tetovaže ne bi smele'da jih ne dobijo ljudje, ki mislijo, da trenutek traja večno, ampak tisti, ki večno vidijo v vseh trenutkih."

Oglejte si Moje ostale članke

  • Ideje za tetovaže: zvezde

  • Ideje za tetovaže: Besede & Stavki

Komentarji

NatNatNC iz Severne Karoline 6. marca 2013:

Obožujem tetovaže in verjamem, da je moje telo platno. Imam bližnjega prijatelja, ki ima trgovino s tetovažami, vendar je bil najprej umetnik. Nekaj ​​časa sem bil vajenec in res sem se veliko naučil. Vzame si čas, da spozna osebo in razume, kaj poskušajo izraziti, in pripravi najbolj neverjetne kose. jaz'Opazoval sem ga, kako je delal tudi strašni pokrov. Nikoli si ne bi mislil, da so nekateri deli, ki jih je naredil, prikrivanje. Ti lahko'sploh ne povem, kaj so bili prej. Ljudje mi včasih to rečejo, ko jaz'm 80 I.'Žal mi bo za tetovaže, ki jih imam, no, iskreno povedano'ne mislim pri 80 I'skrbelo me bo za moje tetovaže. jaz'Bom bolj osredotočen na stvari, kot je dihanje in ne lulanje hlač! 🙂

Bea dne 12. novembra 2010:

Pred kratkim sem si tetoviral in mama je bila besna. Ko se je pritoževala, da je moje telo tempelj, sem preprosto odgovoril "Moje telo je tempelj, ja, vendar ga je bilo treba ponovno okrasiti."

mikeD dne 12. julija 2010:

dobro premišljene in pronicljive tate. Sam sem dobil 2 in vem, da bodo drugi sodili njim in potem meni, če pa tako'kaj boš potem naredil'ni mi treba biti prijatelj.

jared 7. decembra 2009:

lepo rečeno, spredaj nazaj =]

devin 21. julija 2009:

(: res si želim, da bi si naredila prvo tetovažo. im 19 in lil prestrašena, ampak res si jo želim! hočem takšno, ki ničesar ne obžaluje, nisem prepričana kje. ampak želim, da je to moj življenjski moto. vsi naokoli mi vedno govori, naj preneham z nekaterimi stvarmi, da jih žal ne obžalujem, toda iskreno povedano, nikoli nisem obžaloval stvari, ki sem jih naredil. da naredim še enkrat in druge imam. in ta tetovaža bi mi nekaj pomenila. in to'to hočem moja mama vedno pravi ne'nočem tega početi, ko si v mojih letih'obžaloval bom, ampak! 1, ne, ne bom, in 2, to je bil del moje preteklosti, na katerega se lahko ozrem nazaj in se spomnim! Hvala vam (:

Ricky dne 16. junija 2009:

Hej, samo priporočam to odlično spletno stran, ki je oblikovala moj arabski dizajn tetovaže http://my-arabic-tattoo.com

Pionir 21 iz Liverpoola 18. februarja 2009:

tetovaže so neverjetna oblika samoizražanja.

Popolnoma se strinjam s tabo- čeprav se časi spreminjajo, prav tako tudi vi, če vas bo pogled na tetovažo, ki je bila narejena 10 let prej, spomnil na to obdobje v vašem življenju in upam, da vam bo prinesel nekaj čudovitih spominov.

Odlično središče

meg 19. januarja 2009:

Hvala, ker ste to napisali! Imam eno tetovažo, ki mi je popolnoma všeč (tik pod ovratnikom) in novo, ki jo imam jaz'Imam težave pri navajanju, čeprav'je slika, ki ima zame veliko pomena. To je bilo spodbudno 🙂

kate 19. januarja 2009:

Všeč mi je! imam svojega moža'ime na mojem poročnem prstu. kmalu bo bivši mož. ampak ne vem'tetovaže sploh ne obžalujem – tako zelo sem ga imela rada in to'dokaz te ljubezni, ki sem jo imel/imel do njega. to je postalo zlorabno razmerje, zato zdaj i'na levem bicepsu dobim feniksa s pol rokavi – prva seja v sredo.

želel sem si ga pred enim letom, zato'tako sem se počutila do njega in mojega novega življenja z njim. ironično, da je pravi pepel i'vstajam iz tistih iz našega zakona 🙁

Ash 20. februarja 2008:

Hvala za argumente:]

becauseilive (avtor) od N.J. dne 7. junija 2007:

To je super ideja, razmišljal sem, da bi tudi sam naredil nekaj podobnega. Obseden sem z besedami. Večina mojih tetovaž je fraz. imam "hočem šele zdaj" na spodnjem delu hrbta, "zbudi svoje sanje" na vratu in citat v poljščini to pomeni "vse, kar bi si želel, že imam" gre okoli moje nadlakti. Vsekakor bi morali dobiti enega.

des donnelly od Co Tyrone …. 6. junija 2007:

hvala za to, ker … jaz'nekaj časa sem razmišljal o tetovaži, zato so nekateri v teh dneh … res trditev, morda bom naredil pesto s poezijo, eno podlogo, primerno za tetoviranje…

Ciao Drax

About the author