Ocene 5 najboljših kompletov za nego tetovaže

Kot komentator in pisatelj tetovaž se opiram na svoje osebne izkušnje in čas dela v tetovažnem studiu.

Angel tetovaža

Angel tetovaža

Umetnik – Kobay

Zdaj, ko ti'sem se odločil, da si naredim novo tetovažo, ali pa sem v zadnjih dneh pravkar pobarval vašo neverjetno umetnino'čas je, da razmislite o svoji oskrbi. Za svoje umetniško delo ste verjetno že plačali dobrih nekaj sto dolarjev. Običajen dan, ko sedite z mojim umetnikom, je ravno 850 dolarjev, zato bo še nekaj dolarjev za kreme in losjone za nego po tetovaži pametna naložba, zaradi katere bo vaša tetovaža zasijala!

V trenutku, ko vaš umetnik na koncu seje zavije vašo svežo tetovažo, se začne njen proces zdravljenja. Značilno je, da lahko tetovaža traja od tri do šest tednov, da se sama pozdravi, nato pa še tri mesece, da prenese toploto sonca.

V prvem tednu bo vaša tetovaža potrebovala pomoč pri popravilu in regeneraciji. Oprati ga boste morali z antibakterijskim umivanjem in nanesti ustrezno kremo in losjone za nego tetovaže.

Osebno priporočam uporabo kompleta za tetoviranje. Ohranjanje čiste tetovaže ter uporaba balzamov in losjonov je pripomoglo k temu, da se je veliko mojih tetovaž lepo zacelilo. Želim si le, da bi o tetoviranju in izdelkih izvedel veliko prej!

Na voljo so kompleti ali kompleti za popolno nego. Preberite o pregledih treh najboljših razpoložljivih kompletov in samostojnega mazila za nego.

Zakaj kupiti komplet za tetoviranje?

  • Ko kupite komplet za nego, bo običajno vseboval antibakterijsko peno za milo, zdravilni balzam in losjon za vlaženje. Poleg tega lahko vsebuje zaščito pred soncem za zaščito pred soncem. (Sveža tetovaža ne sme biti izpostavljena soncu'škodljivi in ​​pogosto boleči žarki v prvih nekaj mesecih).
  • Ko uporabljate komplet, veste, da podjetje, ki proizvaja vsak izdelek, enako uporablja podobne sestavine. To pa človeka omejuje'potencialno alergijsko reakcijo ali nelagodje, ki se lahko včasih pojavi pri uporabi katerega koli izdelka.
  • Vsak posamezen predmet v kompletu za nego tetovaže je zasnovan tako, da deluje skupaj z drugimi v določenih fazah tetoviranja'proces zdravljenja. Eno podjetje, ki proizvaja izdelke za nego po tetovažah, poskrbi, da sestavine v mešanici z drugim ne povzročijo neželenih rezultatov's izdelkom.
  • Z nakupom vseh izdelkov za nego naenkrat zagotovite, da boste imeli pri roki poseben izdelek, potreben za vsak korak postopka. Ne zamudite nobenega koraka zdravljenja, ker niste bili pripravljeni.

Baloni za tetoviranje rok

Baloni za tetoviranje rok

Dimity Vision

ČRNILNO OLJE Za nego po tetoviranju & Set za nego

Črnilo olje je eden najboljših 100% naravnih, organskih kompletov za nego po tetovažah na trgu! Lepo, naravno dišeče umivalno sredstvo in balzam vsebuje samo organske sestavine, ki ne vsebujejo nafte. Za tiste, ki se zavedajo izdelkov brez okrutnosti, ne vsebuje živalskih proizvodov.

Naj bo vaša tetovaža sveža in brez mikroorganizmov z enostavnim brizganjem za pranje tetovaž, idealno, če imate proste roke samo eno! Črnila za olja' naravna olja in masla (brez nafte) pomagajo pri hitrem celjenju tetovaže!

** Ta izdelek je avtor's številka #1 – vse naravno – priporočilo **

AfterShock Tattoo Aftercare

Za vrhunske tetovaže so potrebni vrhunski izdelki za nego tetovaže in AfterShock Tattoo komplet za nego ponuja to superiornost in še veliko več.

Vsebuje pet izjemnih izdelkov za nego po tetovažah, ki so jih razvili farmacevt in farmacevtski kemik za pripravo na vsako stopnjo procesa celjenja vaših tetovaž: losjon za kožo, milo iz pene, vlažilno pršilo, balzam za telo in piling gel. Vsako je narejeno samo iz naravnih, čistih organskih olj brez umetnih parfumov ali strupenih kemikalij.

Milo iz pene, balzam za telo in lokacijo kože so priljubljeni pri naravnih zdravilnih oljih. Penasto milo je narejeno iz kokosovega, rafiniranega konopljinega in olja jojobe, balzam za telo in losjon za kožo pa vsebujeta tudi deset različnih olj.

Vlažilni razpršilec je še posebej prijeten, saj se zlahka nanese brez potencialne kontaminacije z uporabo rok. Vsebuje pomirjujoč provitamin B5.

V vrhunski komplet AfterShock Tattoo Aftercare Kit je redko ponujen piling gel za pomoč pri odstranjevanju stare odmrle, luskaste kože.

** Avtor priporoča piling gel **

Komplet za nego tetovaže H2Ocean Ultimate

To je kakovosten komplet za nego tetovaže, ki ga je izdelala industrija za industrijo. Vsebuje edinstven, popolnoma naraven sistem v treh korakih na vodni osnovi in ​​bo novim in obstoječim tetovažam v prihodnjih letih ostal svetel in sijoč. Pranje s peno zagotavlja vlago in hranila za tetovažo, hkrati pa jo očisti, pri čemer se izogne ​​neprijetni, potencialno škodljivi suhosti, ki se običajno pojavi pri uporabi drugih antibakterijskih pranj za peno.

H2Ocean pena deluje kot popolnoma naraven tekoči povoj, ki zagotavlja plast vlažilne zaščite, medtem ko je barvno pritrjen proti mikroorganizmom v zraku, za katere je znano, da med celjenjem povzročajo okužbe in poškodujejo tetovaže. Resnično praktičen izdelek za zdravljenje tetovaž.

Komplet za nego Tattoo Goo

Tattoo Goo'komplet za nego je dobro znan in zaupan v skupnosti ter je odlična proračunska možnost. Tattoo Goo, ki se je sčasoma razvil s pomočjo strokovnjakov iz industrije, izpolnjuje vse faze procesa zdravljenja z zahtevanim izdelkom iz svoje široke palete.

Vsebuje tri korake tradicionalnih kompletov za nego tetovaže in izdelek za zaščito pred soncem s SPF 30 za zaščito pred soncem's žarki, ki bledijo barve.

Ink Fixx Tattoo losjon in mazilo po negi

Ink Fixx Tattoo losjon in mazilo po negi so ga ustvarili strokovnjaki iz industrije in umetniki in je vodilni izdelek za proračunske. Njegov losjon za zdravljenje tetovaž je edina rešitev po negi brez nepotrebnih sestavin. Bogata mešanica vitaminov in mineralov oživi in ​​pomladi naravno celjenje kože'poškodovanih celic. Izvleček grozdnih pešk ščiti 50-krat več kot vitamin C, njegove protivnetne lastnosti pa zmanjšujejo otekanje.

Tetovaža vlaka

Tetovaža vlaka

Tattoo za tretje oko Melbourne – Marshall

Postopek nege tetovaže

Vaša sveža tetovaža je v svoji najosnovnejši obliki odprta rana in jo je treba tako obravnavati. Glavni razlog, zakaj je vaš umetnik zavil vašo tetovažo, ko je bila končana, je bil, da jo zaščiti pred delci, ki povzročajo okužbe, ki obstajajo v vašem vsakdanjem okolju.

  1. Ko ti'na čistem mestu, to je v kopalnici, odstranite ovoj in temeljito operite tetovažo z antibakterijsko peno.
  2. Pustite, da se posuši na zraku približno eno uro.
  3. Ustrezno kremo za nego po uporabi nanesite zmerno.
  4. Ponovno nanesite tri do petkrat na dan.
  5. Prve tri do pet dni si umivajte novo tetovažo trikrat na dan.
  6. Po potrebi še naprej nanašajte kremo po negi in pustite, da se kraste ali luskasta koža naravno posušijo. Ne uporabljajte kreme za nego po krastah.

S tem, ko svoji tetovaži pomagate z potrebno vlago, ki jo prinašajo losjoni za nego po obrazu, in z minimalno izpostavljenostjo okužbi'dajete svoji tetovaži najboljše možnosti, da se razvije v dobro zaceljeno tetovažo brez poškodb ali izpiha.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Komentarji

Luna Blanca dne 15. oktobra 2016:

Ko sem se prvič tetoviral, sem uporabil kremo Aloe Vera in to je bila največja napaka doslej! Zgorilo je kot pekel in dejansko potegne črnilo ven! Drugič, ko sem si tetoviral, sem šel v tattoo studio v Cottonwood AZ in imeli so lokalno izdelan negovalni izdelek, ki mi je bil zelo všeč. Narejen je bil iz organskega kakavovega masla in nekaterih drugih organskih olj. Naučena lekcija: raziskajte, preden na tetovažo nanesete izdelke za naključno nego!

Kathy iz Kalifornije 23. januarja 2014:

Dobre informacije, dobro organizirano vozlišče in podrobna navodila za nove tetovaže!

About the author