Resnične prednosti in slabosti tetovaže obraza in telesa

Imam dve tetovaži: 1, ime dekleta in 2, verski križ. Ona ni več moja punca, jaz pa nisem več religiozna.

Spodnji seznam prednosti in slabosti (pozitivnih in negativnih) vam bo pomagal pri odločitvi, ali je tako'vredno je časa, bolečine in denarja, da ti nekaj trajno vtisne pod kožo. Poleg tega pet začasnih in nebolečih idej za tetoviranje, vrhunske nasvete in zanimiva dejstva o tetovažah (body art).

resnične prednosti in slabosti tetovaže obraza in telesa

Moda in trendi ne trajajo večno

Kolikokrat si spremenimo mišljenje, okus in mnenje? Kako pogosto smo spreminjali zasnovo odej, odej za blazine ali barvo stene doma? Ali pa smo se naveličali našega ohranjevalnika zaslona za namizne/mobilne naprave?

To je to'je kot, ko se odločite, da vam bodo umetniška dela trajno vtisnjena na kožo. Človeška vrsta je nagnjena k temu, da si premisli – spremeni stvari, ki nam niso več všeč ali nas ne predstavljajo več, ker se vsi razvijamo, spreminjamo in rastemo, tako mladi kot starejši.

resnične prednosti in slabosti tetovaže obraza in telesa

Prednosti tetoviranja

Za lepoto in slog

 • Podobno kot pričeske in stili oblačil se tudi prave tetovaže na pravih mestih ne ujemajo'Ne samo, da izgledajo kul, lahko pokažejo vašo osebnost in individualnost – in izrazijo, kar vam je všeč, vendar z uporabo besed in slik.
 • Tetovaže so odličen način, da prebijete led in začnete pogovor z neznanci (za in proti!).
 • Tetovaže so idealne za prikrivanje očitnih znakov brazgotin (sledi) uporabnikov drog zaradi njihove pogoste uporabe drog za injiciranje.
 • Tisti, ki imajo brazgotine zaradi rezanja zapestja (namerno dejanje samopoškodovanja), si lahko prikrijejo tetovaže.
 • Strije, gube in rojstne znamke spremenite v umetniška dela s pametno postavljenim dizajnom tetovaže. (kot je prikazano na spodnji sliki)

reflektorske zgodbe

reflektorske zgodbe

Nadaljevanje: Za lepoto in slog.

 • Tetoviranje ustnic (zardevanje ustnic/kozmetična tetovaža) vključuje tetoviranje ustnic za preoblikovanje ali spremembo barve in običajno traja približno dve do tri leta.
 • Tetovirane obrvi so poltrajna lepotna nega in bodo trajale približno 12 do 36 mesecev, preden začnejo bledeti. Druga možnost je mikroblading.
 • Tetovaža lahko nadomesti potrebo po nanosu črtala za oči. To je zelo priljubljeno pri moških (fantovska linija) in pri ženskah. Tetovaže za eyeliner bodo trajale od 12 do 18 mesecev.
 • Tetovaža na bradavici in areoli po mastektomiji je še en način, s katerim lahko tetovaže izboljšate svojo lepoto ali odpravite zdravstvene težave, ki jih imate.
 • Če ti'Vedno sem si želela lepotno mesto (madež) na obrazu ali telesu, ena od možnosti je tetovaža.

Za identifikacijo

 • Če ste bili ubiti ali umorjeni in vaše telo razkosano in odvrženo, so tetovaže idealen način za identifikacijo delov telesa, če in ko se pojavi potreba.
 • Odličen izgovor (iz mojih opazovanj), da se izpostavite, še posebej, če imate tetovaže na zasebnih mestih! Primer; Zdravo! Ali želite videti mojo opico na mojih prsih? Sute! Kaj pa, da ti pokažem rep!

Za zdravje

 • Raziskava študentov je pokazala, da tetovaže povečujejo njihovo samozavest in zaupanje.
 • Tetovaže z osebnimi podatki o vas se nahajajo na pravem mestu na vašem telesu "bi lahko" izkazati za priročno. In, če je'Ne utapljajo ga na desetine drugih tetovaž. Ker je tetovaža na pravem mestu z informacijami o vaši krvni skupini in morebitnih alergijah, ki jih lahko zdravnik vidi v primeru nujne medicinske pomoči, bi lahko rešila življenje! Opomba: Ni 100% zanesljivo ali mrtvo potrdilo ni uporabno!

Neverjetne ideje za tetovaže – najboljše tetovaže na svetu

Nikoli se ne tetovirajte pod vplivom alkohola, drog, drznite, stavite ali pod vplivom ljubezni, kajti tako kot alkohol in droge je lahko tudi vaša ljubezen do nekoga začasno visoka!

Slabosti tetoviranja

Bolečina

 • Če ne'ne maraš injekcij, zmagal si'ne maram tetoviranja. In tudi ti ne'Ne pozabite, da je tetoviranje na določenih delih telesa lahko zelo boleče. Tatoo stroji, znani tudi kot "puške" lahko ima eno iglo in do 30+ igel. Več kot je uporabljenih igel, hitreje se lahko nanese tetovaža in manj neprijeten občutek. Na koncu vsak čuti različno bolečino v različnih delih telesa. Dobra novica? Tetovatorji imajo zdaj posebne kreme, ki omrtvijo območje, vendar zaradi različnih ljudi's pragovi bolečine, oni'niso nujno učinkoviti za vsakogar, zato se o tem posvetujte s svojim tetovatorjem.
 • Najboljši nasveti za krepitev občutljive kože v pripravah na tetoviranje so, kaj storiti borilni umetniki, da utrdijo in zdravijo svoje kosti. Namesto da bi s koščki lesa ali trčenjem telesa v cement ali kamenje večkrat udarjali po pesti, podlakti in golenicah, uporabite 'ščetka za nohte' ali 'krtača za čiščenje' vsak dan nekaj tednov pred črnilom nežno očistite območja, ki jih je treba tetovirati (previdno).
 • jaz'Imel sem precejšen delež neizkušenih medicinskih sester, ki mi niso mogle pravilno vbrizgati igle v roko za dajanje tekočin ali odvzem krvi. Razen bolečine nikoli ne bi videl črno-modre modrice na roki, če bi bilo to področje pokrite s tetovažo.

Najhujše tetovaže, za katere ne verjamete, da obstajajo

Kazenski / zdravstveni zapleti

 • Ali aparat za magnetno resonanco vpliva na tetovaže? Rekel je fizik Moriel N. Aiver, "Če jih imate in potrebujete slikanje z magnetno resonanco, obvestite svojega zdravnika in strokovnjake za magnetno resonanco, da bodo lahko ocenili tveganje in korist. Če je vaša tetovaža'Črnilo ne vsebuje železa, zato bi moralo biti precej varno."
 • Vsakdo, ki je pokrit s tetovažami in za katerega obstaja sum, da je vozil, medtem ko presega omejitev, ne more nikoli uporabljati "Ne razumem'ne maram igel" izgovor, da se izognete temu, da bi policija vzela vzorec krvi za preverjanje, ali ste presegli mejo.
 • Če ti'so vas napadli, rokovali ali vas kdo poskušal zadaviti, kako naj bi policija ali zdravniki videli sledi in modrice na vašem telesu, če'je prekrit s tetovažami!?
 • Če ti'ste bili v nesreči ali so bili napadnjeni in prekriti z modricami, odrgninami, praskami ali urezninami,'Zdravniki si bomo vzeli veliko dlje, da bodo videli, kje ste'sem bil poškodovan, zlasti s polnim telesom različnih barvnih tetovaž.
 • Če ti'če ste imeli nesrečo in ste imeli hude poškodbe, bo neizogibno trajalo veliko dlje, da boste opazili razbarvanje kože in ocenili vse vaše poškodbe. In več ko ima nekdo tetovaž, bolj dolgotrajen bo.
 • Če ti'Ko boste imeli plastično ali kozmetično operacijo, vaš kirurg ne bo preveč zadovoljen, ko mora risati na tetovirano pokrito telo, da označi območje, ki ga je treba operirati. Sobel, kozmetični kirurg, je dejal, "Označevanje mojih pacientov omogoča vizualno razlago njihovega postopka in zagotavlja odličen rezultat". (kot je prikazano na spodnji sliki)

resnične prednosti in slabosti tetovaže obraza in telesa

Socialni razlogi

 • Pred leti vam nikoli ne bi bilo dovoljeno, da bi se pridružili policiji ali se lotili drugih vrst zaposlitev s tetovažami na rokah, obrazu in vratu, vendar so se časi spremenili. Pogosto se za filmske in glasbene spote iščejo močno tetovirani igralci, a kdo ve, kako 'priljubljenosti' število tetovaž se bo v prihodnosti spet spremenilo!
 • Potovanja v nekatere države vključujejo Nemčijo, Francijo & Slovaška, Japonska, Severna Koreja in Vietnam in razkazovanje določenih tematskih tetovaž v napačni državi lahko vas zapustijo, deportirajo ali kaznujejo.
 • Ljudje so bolj nagnjeni k distanciranju od ljudi, ki imajo tetovaže na rokah, vratu in predvsem obrazu. Za nekatere ljudi, To'Ne gre za postavitev tetovaže, ampak za temo, ki bi določila, kako strašne bi bile. Ni idealno, če ste'ste družabno odhajajoča oseba, ki se rada druži z množico.
 • Mnogi modeli tetovaž temeljijo na posnetkih in simbolih, ki imajo za vsako osebo osebni pomen. Sporočajo lahko tudi skrajne politične, verske, družbene in moralno obsojajoče ideje. Torej, če nameravate oblikovati ali izbrati svojo tetovažo, morate zelo pazljivo izbrati svoj dizajn, simbole in oblike.

resnične prednosti in slabosti tetovaže obraza in telesa

Trajnost

 • Tetovaže, pa tudi osebni okusi sčasoma zbledijo, zato je najslabše pri plačilu tetovaže, ki vam ni več všeč ali si jo želite, znova plačati za postopek odstranjevanja laserskega tetovaža. Ali pa plačate za drugo tetovažo, da prikrijete prvotno tetovažo.
 • V tujini bodite previdni pri jezikovnih ovirah, ko prosite za tetovažo z imenom, besedami ali kitajskim simbolom, ker ne'ne želite nič žaljivega ali napačno napisanega ali oblikovanega.

Identifikacija

 • Tetovaže niso dobre, če ti'ste kriminalec, ki so ga prepoznali po vaših tetovažah.
 • Rehabilitirani zaporniki, ki so mislili, da je kul, ko imajo notranje tetovaže v zaporu, jih zdaj obžalujejo. Večina jih poskušajte pokriti. Drugi so jih prekrili s sodobnimi in tradicionalnimi tetovažami.

Staranje

 • S staranjem naša koža postaja tanjša, mehkejša in manj elastična, zato je za večino ljudi, starejših od 50 let, tetoviranje lahko nekoliko zahtevnejše in bolj verjetno je, da si bo nova tetovaža vzela dlje časa za zdravljenje, pa tudi bolj dovzetna za modrice.
 • Tetovaža obraza (portret) se bo s staranjem na koncu starala skupaj z vami. Ko se vaše telo začne poveševati in se gube/gube, se bo tudi tetovaža začela! Zato razmislite, kje postavite tetovaže!

Čistoča

 • Tetovaže bodo otežile opazovanje kopičenja umazanije, madežev ali nenamernih madežev, zato bodite še posebej previdni pri čiščenju tetoviranih območij.

resnične prednosti in slabosti tetovaže obraza in telesa

Zdravje

 • Kot pri vsakem kirurškem posegu je tudi pri tetoviranju vedno tveganje. Stopnja tveganja je odvisna od velikosti tetoviranega območja'stopnjo izkušenj in črnilo, ki se uporablja.
 • Tetovaže pred bodybuildingom bodo naredile dve stvari, povečale bodo vaše manjše tetovaže in izkrivile tiste, ki jih že imate, še posebej, če so obrazi ljubljenih!
 • Pazite, če imate tetovažo'imate hudo prekomerno telesno težo ali premalo telesno težo (zlasti na mesnatih območjih), ker obstaja možnost, da se bo vaša tetovaža popačila, če boste pridobili ali shujšali, kar ne bo dobro videti, če imate nekoga tetovažo's obrazom!
 • Varnost črnila: nekatera črnila vsebujejo pigmente, ki se uporabljajo v tiskalnikih in avtomobilskih barvah. FDA ni odobrila nekaterih pigmentov za injiciranje v kožo za kozmetične namene. FDA je potrošnike, tetovatorje in trgovce na drobno opozorila na možne nevarnosti.
 • Študija je pokazala, da je 0,6-7% odraslih s tetovažo doživelo infekcijske zaplete. Najpogostejša težava je alergijska reakcija na pigmente za tetoviranje (različne kovinske elemente'se uporablja v barvah črnila). Pa tudi slabe reakcije, ki se lahko pojavijo takoj po tetoviranju ali mnogo let kasneje.
 • Tetovaže obrazov in drugi modeli bodo popačeni zaradi hude izgube teže ali povečanja telesne mase, ki se lahko zgodi vsakomur v življenju zaradi uživanja hrane (debelost), zapletov zaradi jemanja zdravil ali drugih zdravstvenih težav.
 • Tetovaže lahko povzročijo okužbe in druge zaplete, vključno z alergijskimi reakcijami. To se lahko zgodi leta po tetoviranju. FDA je objavila več tveganj za zdravje.
 • Kožni rak melanoma in nemelanoma je eden najpogostejših rakov na svetu. Te vrste raka se bodo razvile v zgornjih plasteh kože. Ni težko zaznati, kdaj je vaše telo pokrito s tetovažami. Če pa jih odkrijemo in zdravimo, jih je mogoče pozdraviti zgodaj. Ampak ne, če rak narašča/se pojavlja neopažen pod tetovažo, ki jo imate! Torej je lahko celo ena tetovaža na napačnem mestu potencialno smrtonosna! Dr. Robert Shmerling, urednik fakultete na Harvardske zdravstvene publikacije, pravi "črnila za tetovaže otežujejo tudi ocenjevanje in spremljanje madežev". (video spodaj)

Znaki kožnega raka

Razno

 • Kdor ima tetovaže in druge fizične spremembe 'lahko' darovati svoje telo medicinski znanosti.
 • Odvisno od tega, kje živite, boste morali po tetoviranju počakati nekaj mesecev, preden dajete kri.
 • Ko ste tetovirani, vsaj 5 tednov po tetoviranju ne morete plavati, se namakati, znojiti, uporabljati savne ali uteži (raztegniti mišice in kožo). Izogibati se je treba neposredni sončni svetlobi in nositi tesno prilegajoča se oblačila, da se omogoči proces zdravljenja.

Zakaj ne poskusite a 'Začasno Neboleče' Tetovaža!

 1. Narišite ali naslikajte sami oblikovanje s flomastrom (Sharpie) ali barvo za telo, vendar se prepričajte, da so'niso strupeni, da se izognemo alergijskim reakcijam na občutljivo kožo.
 2. Barvila iz kane so odličen način, da vidite, kako izgleda tetoviranje. Tetovaže s kano bodo trajale od nekaj dni do nekaj tednov.
 3. Nalepke za tetovaže lahko tudi vajen 'preizkusite vode' preden se odločite za trajno tetovažo.
 4. Tetovaže z rokavi so zbirka manjših tetovaž, ki pokrivajo del ali celo osebo's roko. Lahko kupite prenos rokavov ali najlonsko elastično nogavico.
 5. Prenos tetovaže je še ena možnost (kot je prikazano na spodnji sliki).

A & apos; Tetovaža z rokavi & apos; prenos, po vzoru Youtuberja, pijane družice

A 'Tetovaža z rokavi' prenos, po vzoru Youtuberja, pijane družice

Če se odločite, da prednosti odtehtajo slabosti

Kakšen dizajn želite? Kje ga želite? Kako velik ali majhen? Kakšne barve bo? Ali bo njegov položaj na vašem telesu vplival na vaše možnosti zaposlitve v prihodnosti? Ali jih bo pokrivalo za oblačila lahko pokrilo, če in kdaj bodo morali? Ker čeprav tetovaže postajajo vse bolj priljubljene in sprejemljive, bo vedno obstajal del družbe, ki se ne bo strinjal in se jim bo zdel popolnoma nesprejemljiv.

Poiščite dobrega tetovatorja. Dodatni denar je vredno vložiti za profesionalnega in izkušenega tetovatorja. Ti ne'ne želite na koncu z okužbo ali virusom HIV ali s tetovažo na roki, ki se glasi, "Brez obžalovanja".

resnične prednosti in slabosti tetovaže obraza in telesa

Zanimiva dejstva o tetovažah

 • Najstarejše odkritje tetovirane osebe sega v leto 3370 in 3100 pred našim štetjem, ki je bilo na naravni mumiji človeka, ki so ga poimenovali, 'Otzi ledenik'. Odkrili so ga pod ledenikom Alpe na meji med Avstrijo in Italijo.
 • Tattoo stroj prebada vašo kožo do 3000 -krat na minuto, prvi stroj za tatoo pa je navdihnil električni peresnik Thomasa Edisona.
 • Črno je najlažje odstraniti med laserskim postopkom odstranjevanja tetovaže, za razliko od svetlejših barv, kot sta zelena in rumena.
 • Najbolj priljubljeni modeli tetovaž so zvezde, zmaji, srca, zvezde, lobanje, rože in plemenski vzorci.
 • Glow-in-the-dark tetovaže so tetovaže, ki jih je mogoče videti pod ultravijolično svetlobo!
 • Študija je pokazala, da so ljudje s tetovažami nekoliko bolj spolno aktivni in bolj pustolovski.
 • Na tisoče ljudi po vsem svetu je bilo navdihnjeno, da so si tetovirali čebelo in zbrali sredstva za žrtve bombnega napada v Manchester Areni med koncertom Ariane Grande. Čebelja tetovaža je simbol zvestobe, modrosti, moči in delavnosti.
 • Gregory Paul McLaren, znan tudi kot Lucky Diamond Rich, je v Guinnessovi knjigi rekordov kot najbolj tetoviran človek v zgodovini. (video spodaj)

Najbolj tetoviran človek! Lucky Diamond Rich

Zadnja misel (citat) ameriškega kantavtorja country glasbe, Earl Dibbles Jr; "Včasih so najlepši ljudje, ki jih srečate, pokriti s tetovažami, včasih pa najbolj obsojeni ljudje, ki jih vidite, gredo v nedeljo v cerkev".

Komentarji

Chuck Nugent iz Tucsona v Arizoni, 29. junija 2020:

Odlično središče, o katerem je treba veliko razmišljati, ko gre za tetovaže. Osebno ne razumem'ne skrbim zanje in ga nikoli ne bi dobil. Spomnim se, da sem pred nekaj leti prebral, da se je podjetje za odstranjevanje tetovaž začelo kosati s samim tetovažnim podjetjem, zato bi morali tisti, ki razmišljajo o tetoviranju, pretehtati stroške tetovaže in prihodnje stroške odstranitve..

Gospa Roussou 25. junija 2020:

Ja !!!! Všeč mi je, da si pogledal “oksitocin”

Tony Sky (avtor) iz Londona, Velika Britanija, 24. junija 2020:

OMG, točno to bi si želel, nekakšno formulo, po možnosti pa izmišljeno in izvirno!

Spodnje informacije so z dovoljenjem WWW.

Oksitocin je hormon, ki ga izloča zadnji del režnja hipofize, struktura graha na dnu možganov. To'je včasih znan tudi kot "cucdle hormon" ali "ljubezenski hormon," ker se sprosti, ko se ljudje stisnejo ali družabno povežejo.

Gospa Roussou 22. junija 2020:

Če bi se kdaj tetoviral, bi to bila molekularna formula oksitocina. To'kaj je'je na moji steni.

About the author