Tetovaže na opečeni, brazgotinski ali cepljeni koži

Leta 2002 je moj mož v eksploziji z ognjem močno opekel več kot 85% svojega telesa. Ko so se opekline zacelile, se je tetoviral.

tetovaže-opekline-brazgotine

Ali se lahko tetoviraš na brazgotini?

No, točno to smo želeli vedeti. Tako sem seveda prišel na splet in začel iskati Google. Poskusil sem vse vrste različnih besed in stavkov, ki so vključevali "tetovaža," "zažgati," "brazgotina"… dobiš idejo.

No, ni bilo'Tam ni veliko informacij, kar sem našel, je bil predvsem forum Q&As. Ki je seveda vseboval zelo različne odgovore, brez resničnih informacij, brez fotografij tetovaže na brazgotini in brez pravega opisa postopka tetoviranja na brazgotinah.

Torej, če ste razmišljali o tetoviranju na brazgotini ali cepljeni koži, je tukaj nekaj resničnih odgovorov, ki vam bodo s fotografijami pokazali postopek, ki vam bo pomagal pri odločitvi, ali ste pripravljeni na to razmisliti sami.

tetovaže-opekline-brazgotine

Moj mož's Zgodba

6. avgusta 2002 je moj mož Scott v eksploziji požara močno opekel več kot 85% svojega telesa.

Pred Scottom'po nesreči je imel na eni rami edinstveno tetovažo lobanje, na drugi pa velikega čarovnika. Lobanja je bila popolnoma izgorela in vse razen vrha čarovnika'uslužbenci so pogoreli.

Scott je od nesreče razmišljal, da bi si naredil še eno tetovažo, vendar ni bil prepričan, kako bi cepljena koža naredila tetovažo.

Slišali smo za ljudi, ki si tetovirajo na cepljeni koži, toda Scott ima 100% cepljeno kožo na roki, kjer je želel tetovažo. Zato je bilo za nas pomembno iskanje tetovatorja, ki bi imel izkušnje s cepljeno kožo.

Na spletu smo poskušali poiskati informacije o tetoviranju brazgotin ali cepljene kože in prišli praznih rok.

Pogovarjali smo se s tetovatorjem, ki je prvotno naredil lobanjo na roki, vendar se mu je zdelo, da bo videti dobro ali ne. Zdelo se mu je zelo nejevoljno niti poskusiti. Naša naslednja postaja je bila torej ogled Danga. Dang je mož mojega starega prijatelja in umetnik, ki dela mojega srednjega sina's tetovaže.

tetovaže-opekline-brazgotine

Izbira, kje se tetovirati

Sam imam kar nekaj tetovaž, od katerih so nekatere stare tudi več kot 20 let, zato sem odkar sem dobil svojo prvo, videl veliko sprememb v industriji tetovaž. Nekoč so lahko ljudje preprosto vstopili v trgovino s tetovažami, pijani ali napihnjeni ali karkoli drugega, in si na licu mesta naredili kakšno noro videti tetovažo, ki ste jo zahtevali.

Mnogo starih trgovin s tetovažami je bilo umazanih, z mrzlimi kolesarji, ki so se družili, kadili, pili in prisegali, medtem ko vam je neki mačkarski kolesar dal piškotek z isto iglo, ki jo je pravkar uporabil pri zadnji stranki.

Res je, takrat je bilo to vzdušje del vznemirjenja uporništva in tetoviranja. Na srečo so se časi spremenili. Danes so tetovaže običajno zelo čista in dobro vodena podjetja.

Zdaj obstajajo sanitarni zakoni in tetovažne trgovine morajo upoštevati pravila in imeti licenco. Zaradi tega je tetoviranje veliko varnejša izkušnja kot nekoč.

Kljub temu pa vsa podjetja ne vodijo enako. Ko izberete tetovažo, želite izbrati tisto, ki je čista in kjer je licenca vidno prikazana in posodobljena.

Nikoli si ne tetovirajte v trgovini, kjer jih ne nosijo'ne zahtevajte osebne izkaznice in izpolnite obrazec, ki vam postavlja vprašanja o zdravstvenem stanju.

Prepričajte se, da izbrana trgovina dejansko upošteva varnostne in sanitarne postopke, na primer sterilizacijsko opremo, nošenje rokavic, čiščenje predela telesa, kjer bo tetovaža nameščena..

Moj osebni pregled B-Cool tetovaža, trgovino, ki smo jo izbrali za Scotta's tattoo, je pet od petih zvezdic. Čistejša je od večine bolnišnic, ljudje, ki tam delajo, so prijazni, dobro obveščeni in zelo koristni. Imajo celo stroj s prigrizki!

tetovaže-opekline-brazgotine

Zakaj smo izbrali Dang

No, Dang je bila moja prva izbira ves čas, toda Scott je imel res všeč to tetovažo lobanje in je upal na istega umetnika, da bi lahko oblikoval kaj podobnega. Pogovor s tem tipom je bil dovolj, da je Scotta prepričal, naj se pogovarja z nekom drugim.

Scottu je bil Dang všeč, vedel sem, da bo. Dang mu je zagotovil, da je naredil tetovaže na brazgotinski in cepljeni koži, čeprav je bilo drugače, je bilo vsekakor mogoče.

Plus dang ima tako lahkotno in všečno osebnost. Eden od razlogov, da sem hotel, da gre Scott v Dang, je bil, ker sem se Dang že zavedal'ima neverjetne umetniške sposobnosti. Mnogi umetniki tetovaž se pri oblikovanju tetovaž zanašajo na prenose. Prenos je kraj, kjer fotografijo fotokopirajo s posebnim črnilom ali jo sledijo na karbonskem papirju, nato pa sliko ogljika podrgnejo na mesto, kjer bo tetovaža. Nato samo v bistvu tetovirajo črte in vnesejo barvo.

Vedel sem, da Scott želi edinstven dizajn, in vedel sem, da je Dang imel resnično umetniško sposobnost. Ker si Scott tetovira na cepljeni koži, bo za dokončanje dela potreben več kot en obisk. Na prvem obisku je Dang le orisal plamen in nekaj osnovnega senčenja, da bi videl, kako dobro Scott'koža vzame črnilo. Na Scotta'Ob naslednjem obisku bo Dang v oblikovanje vključil lobanje in več senčenja. Dodali bomo Scotta'naslednji obisk tega članka, potem ko se to zgodi.

Dang naredi fotografijo, preden začne s Scottovo tetovažo.

Dang posname fotografijo, preden začne s Scottom's tetovažo.

Pogovor z Dangom

V: Ali imate raje Danga ali gospoda Danga?

O: Oboje je v redu. To'smešno so vse čudne variacije, ki jih dobimo, ko ljudje pokličejo. Ljudje veliko zahtevajo po Dan G..

V: Kako dolgo se že ukvarjate s tetoviranjem?

O: Približno osem let.

Dang izrisuje zasnovo.

Dang izrisuje zasnovo.

V: Kdaj ste se odločili postati umetnik tetovaže in zakaj?

O: Naredil sem korporativno stvar in bil dober v tem, vendar so tetovaže toliko bolj osebne. Če kdo'Vesel sem, ker sem jim pomagal pri njihovi prvi tetovaži (celo velikosti žig)'res si vesel To'samo še več "čist."

V: Kateri umetnik ali umetniki tetovaže so vam najljubši in zakaj?

O: Ne razumem'Resnično ne delam idola, vendar je veliko inovativnih umetnikov, ki premostijo stil stare šole, ki mi je zelo všeč: Adam Barton, Stevie Edge, Matt Rinks, Seth Cefari in toliko, da nihče ne'slišal za … še.

Dang začne tetovirati obris

Dang začne tetovirati obris

V: Veliko mlajših generacij umetnikov tetoviranja je začelo kot označevalci ali umetniki grafitov. Ste bili v tem prizoru, preden ste postali umetnik tetovaže?

O: Ne, odraščal sem na kmetiji. Tam'd bi bil precej kratek seznam osumljencev, če bi označil kravo.

V: Kateri je najboljši nasvet, ki bi ga dali nekomu, ki razmišlja o prvi tetovaži?

O: Bolj osebno, bolje. Pridobite ga tako, kot želite, kjer koli želite. Če si tega resnično želite, se lahko spoprimete'se bo počutil.

NEVARNO tetoviranje na brazgotinski koži

NEVARNO tetoviranje na brazgotinski koži

Umetnost

Umetnost

V: Razen tetovaže je vaš najljubši umetniški medij?

O: Pop art, sekvenčna umetnost.

V: Kje lahko dobimo DANG opremo, kot so majice, gumbi in nalepke?

O: V moji spletni trgovini.

Cepljena koža ima veliko več teksture kot normalna koža.

Cepljena koža ima veliko več teksture kot normalna koža.

tetovaže-opekline-brazgotine

Dang grafični romanopisec

V: Imate objavljen grafični roman. Povejte nam o tem in kako je do tega prišlo?

O: Moja zadnja knjiga je moja 11. objavljena knjiga (in največja doslej), GREYDUCK: Volume of Roars. jaz'občasno sem ob strani objavljal samozaložbe (v mojem dodatnem dodatnem prostem času). GREYDUCK je bil ideja, da ima vsa naša pop kultura energijo, ves pomen, ki ga pripisujemo stvarim (tako površnim kot nostalgičnim), svoje življenje. V knjigi izpopolnjujem veliko svoje pop-filozofije skozi žanr Daikaiju (velikanske pošasti). Narisano v mojem lastnem izseku stila stare šole tetovaže; to'smešno, divje in tako nadrealistično, da bi lahko njegovi najbolj bizarni trenutki dejansko pomenili nekaj.

Bodite zlobni genij pri delu!

Na delu zlobni genij!

Moj najljubši posnetek!

Moj najljubši posnetek!

tetovaže-opekline-brazgotine

O tetoviranju na brazgotinastem tkivu

V: Kako se tetoviranje na cepljeni koži in/ali brazgotinastem tkivu razlikuje?

O: Ko razmišljate o delu na brazgotinastem območju, želite počakati vsaj nekaj let po poškodbi, počakati, da se brazgotina pobeli ali posvetli. Pogosto podrobnosti niso'Tako hrustljava, tekstura brazgotine lahko vpliva na konsistenco barve/senčenja, koža pa se drugače lušči.

V: Katere so druge vrste brazgotin, na katere ste tetovirali?

O: Poseki, opekline, brazgotine po operacijah, strije. Imel sem celo stranko z majhno tetovažo gekona na trebuhu, ki je bila prepolovljena in se nekoliko premaknila z brazgotine prometne nesreče. Ponovno smo se povezali 'sem.

V: Kakšne tetovaže priporočate ljudem s cepljeno kožo in/ali kožo s hudimi brazgotinami?

O: Tako kot vsi drugi, poiščite tisto, kar vam je všeč. Potrebno je le malo eksperimentiranja, da vidite, kaj bo tkivo vzelo.

Dokončanje senčenja

Dokončanje senčenja

V: Kakšni so vaši načrti za prihodnost … Kaj bo gospod DANG počel čez 5 ali 10 let?

O: Verjetno enako kot jaz'm počnem' zdaj pa pomagaj' svet se izraža … toda v prihodnosti … morda srebrni kombinezon?

Kje si torej lahko ogledamo in kupimo odtise vaših neverjetnih umetnin?

tetovaže-opekline-brazgotine

V: Kaj še trenutno umetniško počnete, za kar želite, da ljudje vedo?

O: GREYDUCK je še vedno precej sveže stisnjen, zato sem'm bom letos dosegel nekaj konvencij za njegovo promocijo (G-FEST v Chicagu in MNCBA Fallcon na sejmišču MN). Dela tudi na več Flash umetnosti in pop artu. Glej A'LA DANG za posodobitve!

Končano!

Končano!

Pogovor z možem Scottom

V: Ali je drugačen občutek, ko si tetovirate na cepljeni koži, kot pa ob drugih tetovažah?

O: Vsekakor drugi bolijo. Ne razumem'na cepljeni koži ni več živčnih končičev, zato je bilo pod zapestjem res le malo bolečine. Povsod drugje je bil kot rahel tlak.

V: Kaj menite o dosedanji tetovaži?

O: Všeč mi je! lahko'ne čakam, da se vrnem in vstavim lobanje.

Scottova tetovaža en dan po prvem obisku. Njegova cepljena koža je bila osenčena, vendar ne obris.

Scott's tetovažo en dan po prvem obisku. Njegova cepljena koža je bila osenčena, vendar ne obris.

Dang konča Scott's tetovaža

Ob našem drugem obisku Dang spet začne risati, kje namerava tetovirati.

Ob našem drugem obisku Dang spet začne risati, kje namerava tetovirati.

Dang doda Scobtu lobanje's tetovaža

Spet vidimo, da Scottova cepljena koža zlahka dobi modrice na mestu, kjer je bila uporabljena senčna igla.

Spet vidimo, da je Scott's cepljeno kožo, na kateri je bila uporabljena senčna igla, se zlahka pojavijo modrice.

Prekleto kamenje! Scott je zelo zadovoljen s svojo novo tetovažo.

Prekleto kamenje! Scott je zelo zadovoljen s svojo novo tetovažo.

En teden kasneje

Teden dni kasneje modrice izginejo in tetovaža izgleda odlično!

Teden dni kasneje modrice izginejo in tetovaža izgleda odlično!

Uspeh tetovaže!

Zdaj vemo, da lahko tetovaže izgledajo odlično na brazgotinski ali cepljeni koži.

Zdaj vemo, da lahko tetovaže izgledajo odlično na brazgotinski ali cepljeni koži.

Scott je zelo zadovoljen s svojo novo tetovažo in komaj čaka, da dobi več. Svojo novo tetovažo je pokazal drugim, ki so preživeli opekline, in zelo so navdušeni, ko izvedo, da si lahko uspešno tetovirajo tudi svojo cepljeno kožo, ko se popolnoma zaceli.

Mi'Rad bi se zahvalil gospodu Dangu in Be-Cool Tattoo, ki sta omogočila ta informativni članek. Upamo, da bodo te informacije v pomoč drugim preživelim opeklinam ali vsem, ki razmišljajo o tetoviranju brazgotine.

Hvala, Bambi in Scott.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2009 Bambi Watson

Prosimo, komentirajte spodaj!

lola 25. aprila 2019:

tako sem žal

Richy dne 30. junija 2018:

Živjo, mi lahko kdo svetuje dobrega tattoo umetnika, ki bi bil pripravljen delati na cepljeni koži, vzpostavil sem stik z nekaj tatui, ki so se sprva zdeli zainteresirani, potem pa so prenehali odgovarjati. Prepričan sem, da bi bil kdo pripravljen narediti prikrito tetovažo, ki jo le težko najdem.

Vse ideje bi bile hvaležno sprejete.

Chantel Daley 2. marca 2018:

Tetovažo sem imel na opečenem predelu gležnja. Ne razumem'ne vem zakaj? Prav tako krvavi na območju's. Kmalu bom šel k zdravniku, da bi ugotovil, zakaj. Toda ali bi lahko bilo tako'je star in potrebuje losjon?

Bill Layton 1. marca 2017:

HVALA VAM!!! Pri 9. letu sem bil v požaru v hiši. Že leta si želim tetovirati brazgotine. Na koži imam nekaj tetovaž, ki niso bile cepljene. Gledal sem televizijo in imeli so fanta, ki si je tetoviral presadke. Mislil sem, da bom preveril. Ali lahko rečete Hello Sleves

Freddy dne 24. junija 2016:

jaz'm 80% in zagotovo pokrit, vendar ljudje že mislijo'je tetovaža, ne't skriti svoje brazgotine tam začetek pogovora lol .. Facebook: Freddy beeson

Lori 13. avgusta 2015:

Še vedno sem v bolnišnici, potem ko sem se hudo opekel zaradi vžiga v manjši kuhinjski eksploziji. Branje takšnih zgodb mi pomaga, da se spomnim, da lahko to prebrodim in bom spet močna in lepa – tako kot Scott.

anonimno 21. avgusta 2013:

@anonymous: Liz, imam podjetje za trajno ličenje, specializirano za paramedicinsko tetoviranje. Kamufliranje kože zelo pomaga, tetovirate pa lahko tudi obrvi, črtalo za oči in definirate ustnice. Rezultati so lahko neverjetni! Moja spletna stran je žal v izdelavi (šele zdaj jo sestavljam), ampak da odgovorim na vaše vprašanje, ja, tetovaža kože's bo zagotovo pripomoglo k izenačenju barve. Upam, da to pomaga!

anonimno 15. julija 2013:

Hvala za slike, zdaj sem prepričan, da bi si lahko opeklino na rami tetoviral z nečim lepim

bozanap 16. maja 2013:

@anonymous: Zdravo Stacey, čutim tvojo bolečino punco !! Od kod si ?? jaz'm 22 in bil sem v požaru pred približno 6 meseci .. le 15 odstotkov mojega telesa, vendar je razpršeno povsod razen obraza, do te mere, da moram vse prikriti .. to bo moje prvo poletje z brazgotinami , in iskreno ne vem'ne vem, kako bom to naredil 🙁 .. tako žalostno, vendar bi bilo lepo imeti nekoga, s katerim bi se pogovarjal, ki razume

anonimno 8. aprila 2013:

Morda bi umetnost, če bi bil boljši tetovator'prišel sem bolje!

anonimno 6. novembra 2012:

Prosili so me, naj bom na črnilu, potem ko je moja prva tetovaža presaditve kože tako dobro uspela. Od takrat sem pokril vse svoje presadke (60% telesa). To je mogoče narediti in narediti, da izgleda neverjetno. Potrebujete odličnega umetnika in vas postavite'ponovno zaupajte vanje. Morate delati s teksturo. Poiščite YouTube- laink se02ep01

anonimno 02. novembra 2012:

Žrtev opeklin sem že od svojega 6 mesečnega otroka. 75% mojega obraza je prestrašeno in sprašujem se, ali bi tetovaža barve kože izenačila drugačno barvo kože. Zdaj jaz'm 41 in bi se rad videl drugačen, preden umrem. Nikoli nisem videl svoje slike brez strahu in se sprašujem, ali je to sploh mogoče.

anonimno 15. septembra 2012:

omg, da je tako super tk bog in boginja, da je našel nekoga, ki bo' pomagati pri zdravljenju healina' bein proces' zažgano……

anonimno 28. julija 2012:

Najlepša hvala za to. Že 45 let imam kožni presadek na rami in razmišljam, da bi ga pokril s tetovažo. To je najboljši primer na spletu, ki sem ga našel s fotografijami in resnično zgodbo v živo. To mi je res pomagalo.

aanarosey 10. julija 2012:

Izgleda neverjetno! Imam pa veliko čudenje glede bolečine pri nanašanju tetovaže. Imam veliko željo govoriti z nekom, ki ima tetovažo !! vem'zveni smešno, ampak res mi je všeč. Hvala za kul prispevek.

izbira najboljšega tetovažnega studia

leftys-bar-9 17. junija 2012:

Ali obstaja črnilo, ki je bolje, da brazgotino vzame? Če je tako, kaj je to in kakšni so stroški?

hntrssthmpsn 16. junija 2012:

Kako lep način "vrniti" koža, ki je doživela travmo. Scott'Tatoo je čudovit, tvoj prijatelj pa zelo nadarjen umetnik.

anonimno 6. junija 2012:

Odlično! ti'pomagal sem se odločiti. jaz'sem preživela zaradi raka dojke, imela sem presaditev kože od hrbta do dojk, maja 2012 so mi ostale brazgotine. jaz'samo čakam, da se ozdravijo. Hvala za ta podatek.

anonimno 19. maja 2012:

jaz'zelo sem vesel, da sem to našel, odgovoril na vsa moja vprašanja. bil sem močno opečen, ko sem bil star komaj 1 leto in še nikoli nisem hodil po hiši, ne da bi imel na sebi dolg vrh, tudi poleti nosim jopice in dolge majice ter nikoli ne plavam. upam, da bom lahko kmalu začel pokrivati ​​svoje brazgotine, le najti bom nekoga, ki tega ne stori'ne stane bogastva. imam 21 let in samo želim biti zadovoljna s svojim telesom. nekateri ljudje svoje telo res jemljejo kot samoumevno….

anonimno 28. aprila 2012:

Hvala za to!

Lorelei Cohen iz Kanade 26. aprila 2012:

Tetovaže na cepljeni koži so res nekaj, na kar si ne bi mislil, vsekakor pa umetnost, ki bi jo upoštevale številne žrtve opeklin. Odlične informacije.

predstavljamdd lm 20. februarja 2012:

Hvala za tole, zelo zanimivo & informativno o tetovažah na brazgotinah zaradi opeklin. Zanimale so me tetovaže na kirurških brazgotinah in to je dobro narejen članek.

SandraGahlinger 3. oktobra 2011:

Odličen servis z odgovori na vsa grda vprašanja. Hvala za deljenje – tetovaže izgledajo neverjetno. Ne razumem'nimam opeklin, vendar brazgotine po operaciji in me zanima, kakšen bi lahko bil postopek. Hvala za deljenje.

anonimno dne 2. oktobra 2011:

najlepša hvala! tudi jaz sem preživel opekline, dve leti in pol po poškodbi in v upanju, da si bom sčasoma naredil nekaj tetovaž, kar mi je res zelo pomagalo! fantje rock!!

anonimno dne 12. septembra 2011:

Najlepša hvala za to. Želel sem si, da bi moje tetovaže naredili še enkrat, saj sem svoje izvirne tetovaže navedel v požaru v hiši pred petimi leti, vendar so do zdaj vsi umetniki zavrnili kakršno koli umetniško delo name. Hvala še enkrat. 🙂

anonimno 3. julija 2011:

@photofk3: Jaz sem opeklina, saj je minilo že 6 let, zdaj imam na levi nogi zelo slabe grafe, prsti na desni roki pa potrebujejo tatoe na hrbtu in nogah, da prekrijejo opekline in hrbet, kjer so mi kožo odlepili s hrbta. Ali je njihov nekdo njihov, ki mi lahko pomaga, je problem, da sem vdova in lahko'ne privoščim plačila, je njihov kot iz njihovega prosim!!!!

Nathalie Roy iz Francije (kanadski izseljenec) 5. aprila 2011:

Odlična tetovažna zgodba! (hvala CCGAL -u, ker je to stran namenil meni).

CCGAL 5. aprila 2011:

Bral sem o gospe, ki je dobila trto & cvetje tetovaža za prikrivanje kirurške brazgotine, ki je ostala po operaciji trebuha, vendar nikoli ne bi pomislil na tetoviranje cepljene kože. To je stvar, za katero je Squidoo tako odlična platforma za skupno rabo. Čeprav ne vem'Če si ne tetoviram, sem bil navdušen nad vašo zgodbo in fotografijami. WOW.

anonimno 16. februarja 2011:

Že leta razmišljam o tetovaži, ki bi pokrila mojo opeklino na nadlakti. Od takrat sem si pokrila roko z majico z dolgimi rokavi tudi v najbolj vročem vremenu. Zelo sem vesel, da je ta članek napisan. Veselim se obiska uglednega salona za tetoviranje, da se spet ne bom počutil tako samozavesten in se bom lahko počutil udobno, ko bom brez majice. Najlepša hvala za ta članek!

photofk3 8. februarja 2011:

Nenavaden in zanimiv objektiv. Vstrajaj.

topseomarketinggroup dne 12. januarja 2011:

Lepo delo, zelo lepi modeli tetovaž si oglejte nekaj naših hišnih modelov tetovaž. West Island Tattoo

ChemKnitsBlog2 3. januarja 2011:

To je neverjetna zgodba. Kakšen odličen način za žrtve opeklin, da si povrnejo svoja telesa!

anonimno 28. julija 2010:

hvala za informacije, ki so mi zelo pomagale.x

Rhonda Albom z Nove Zelandije 16. julija 2010:

Še ena neverjetna zgodba. Hvala za objavo na facebooku

Laurel Johnson iz Washington KS 25. aprila 2010:

Čestitke za tvojo vijolično zvezdo !! Kako zanimiv objektiv in tudi koristen.

AvtorNormaBudden 23. aprila 2010:

Ta leča bo dodana vaši funkciji malo pozneje čez dan ali jutri. Mislim, da boste želeli obiskati ta objektiv: https://hubpages.com/community/luvmyludwigs-purple

anonimno 23. aprila 2010:

Čestitamo za vaš Purple Star Bambi – to je očarljiv Tattoo objektiv.

Robin S. iz ZDA 22. aprila 2010:

Vaša vijolična zvezda je bila nagrajena s kraljico tedna vijolične zvezde, luvmyludwig.

anonimno 28. januarja 2010:

o hvala za informacije.!

jaz'nameravam si na brazgotino nanesti tetovažo, ki sem jo imela, ko sem bila še stara 4 leta.

Odkar sem'Ko bom naslednji mesec dopolnil 18 let, se bom lahko zakonito tetoviral samo zato, da si pokrijem brazgotino na nogi.

norma-holt 25. januarja 2010:

Odlična poteza pri praktičnem problemu, s katerim se mora soočiti veliko ljudi. Všeč mi je pristop vprašanje-odgovor in čudovite slike. Tako sem vesel, da si je Scott opomogel od preizkušnje in se počuti dobro. Je zelo pogumen in navdihujoč človek. Najvišje ocene

Norma

hlkljgk z zahodne maše 21. julija 2009:

kul zgodba. Hvala za deljenje

anonimno 7. julija 2009:

Lepa tetovaža in tudi lepe brazgotine! 🙂 Zdaj ko sem'videl sem, da to počne nekdo drug, jaz'sprašujem se, če sem'Ali bom kdaj pogrešal brazgotine na nogah, potem ko si jih tetoviram? jaz'sem jih imel že skoraj 24 let, odkar sem bil še dojenček. To'vse sem jaz'sem že vedel, da je moja leva noga. Ampak, kot ste rekli, bo pridobivanje posebne, posebne tetovaže, ki jo želim, lepo.

anonimno 13. junija 2009:

po opeklini sem imel kožne grafe na roki. in zdaj ne, lahko si ga tetoviram

super je hvala 🙂

jaye3000 dne 12. junija 2009:

jaz'vesel sem ga'v redu je! In srečna je bila tetovaža. Zelo lep objektiv, 5 velikih 🙂

cyberpunkdreams1 18. aprila 2009:

Odličen, zelo oseben objektiv. Slike samega tetoviranja so bile zelo zanimive.

luvmyludwig lm 20. marca 2009:

čudovito delo. Vesel sem, da sta z možem našla nekoga, ki je tako nadarjen za tetoviranje. Sem velik oboževalec tetovaž! Prepričan sem, da bo ta objektiv odličen kraj za ljudi, ki si želijo informacij.

x3xsolxdierx3x lm 20. marca 2009:

to je precej super objektiv …… dobro sestavljeno …… in osebno … zelo užival! 🙂

bdkz 20. marca 2009:

Še ena zvezdna leča Bambi! Odlične informacije za ljudi, ki se želijo tetovirati'na cepljeni koži!

MikeMoore LM 20. marca 2009:

Zelo, zelo lep objektiv. Všeč so mi bile slike in osebno počutje. S Scottom ste naredili čudovito delo. Objektiv s 5 zvezdicami zagotovo.

Shari O.'Leary iz Minnesote 20. marca 2009:

Lep objektiv! jaz'Prepričan sem, da bo to preverilo veliko ljudi!

About the author