Tetovaže po meri in Flash: zakaj so tetovaže po meri boljše

Mogoče imam sosedsko dekle, ampak jaz'imam štiri tetovaže (in hočem več!). Don'o knjigi ne sodite po naslovnici…

Če si vzamete čas za načrtovanje tetovaže po meri, boste zagotovili, da boste na koncu dobili nekaj tako edinstvenega, kot ste vi. Pridobite nekaj nasvetov, kako oblikovati tetovažo po meri.

Če si vzamete čas za načrtovanje tetovaže po meri, to zagotovite'na koncu bom imel kaj takega'edinstven kot ti. Pridobite nekaj nasvetov, kako oblikovati tetovažo po meri.

Slika od coryr930 s strani Pixabay

Pozabite na bliskavico – edini načini so modeli po meri!

Ali ti'ko dobiš prvo ali peto tetovažo, mora biti umetnost, ki si jo naneseš na telo, tako izvirna in edinstvena kot ti!

Poskusite se izogniti trgovinam s plakati in bliskovitimi knjigami. Izberite bliskavico in verjetno ste zmagali'ne biti edina oseba, ki se sprehaja po mestu s popolnoma enakim tatujem metulja ali Betty Boop. In kaj to govori o tebi? Piše, da si pokazal na sliko v knjigi in rekel, "Daj mi to." To'to je to.

Edinstven posameznik, kot ste vi, si zasluži umetniško delo, ki ga bo bolje predstavljalo, ne le kopijo oblikovanja v knjigi, ki si jo je morda izbralo tudi nešteto drugih ljudi!

Pred odhodom v trgovino raziščite načrte

jaz'ne rečem, da lahko'tja ne hodite z mislijo. Mogoče si res želite tega tetovaža metulja ali Betty Boop. Ampak ne't pustite, da tatoo umetnik prenese, kakšen dizajn boste na koncu trajno jedkali na svojem mesu! Naredi svojo domačo nalogo! Raziskave!

Poiščite slike, podobe in modele, ki so vam všeč. Morda boste ugotovili, da vam je v enem dizajnu tetovaže res všeč en vidik oblikovanja, pa tudi drug del druge slike tetovaže. Zberite slike delov in kosov tetovaže, ki so vam všeč, in jih delite s tatoo umetnikom, ki je specializiran za dela po meri.

Ti fantje in dekleta se z razlogom imenujejo umetniki. Če jim pokažete, kaj vam je všeč, in se pogovorite o tem, kaj imate v mislih, bodo zagotovo lahko našli način, da vse vaše ideje združijo v obliko, ki si jo lahko ogledate, preden si naredite tetovažo..

Moja prva tetovaža je izgledala nekako tako.

Moja začetna ideja o tetoviranju je izgledala nekako tako.

Flickr

Kako sem načrtoval svojo tetovažo

Tukaj'je primer, kako sem šel "oblikovanje" ena od mojih tetovaž. Vedel sem, da želim narediti nekaj povsem črnega, z vrtinčnimi/tankimi črtami, črko "J" (kar je začetnica več ljudi, ki me zanimajo), in srce, ampak hudiča – kaj'Je tako ustvarjalno o srcu in pismu? Ni zelo izvirno, zato sem se želel prepričati, da je to tatoo, ki sem ga naredil na koncu, tako kot sem si zamislil v glavi.

Iskanje pravega srca

Tako sem začel iskati svoje srce po internetu. Osrednje srce na sliki ni'popolnoma enako, ampak je'je precej podoben tistemu, ki mi je bil všeč.

Nato sem iskal modele za vrtljivo pismo

Nato sem iskal modele za vrtljivo pismo "J."

Iskanje prave črke "J"

Potem sem moral najti "J" da sem hotel iti v središče svojega srca. Ker je bilo srce nekako vrtinčeno in dekliško, sem moral najti podobnega "J" to bi se zlilo.

Pustiti'rečem, da mi je bilo všeč "J" na tej skodelici kave. To'je zelo blizu temu, za kar sem šel.

Združevanje elementov v logotipu

Pravzaprav sem sedel in malo risal, kopiral in sledil srcu in črki J ter se prepričal, da je to res tisto, kar sem si želel tetovirati na hrbtu. Očitno sem'Nisem umetnik, vendar sem hotel iti v salon za tetovaže z jasno predstavo, kaj jaz želel je videti končni izdelek.

Delim svoj načrt z umetnikom

Določil sem sestanek z umetnikom, ki ga je prijatelj zelo priporočil in se mi je poskušal skicirati. Razložil sem mu, da želim črno srce s pismom "J" v sredini in morda kakšno vrtinčenje in škripanje za/skozi srce.

Končni izdelek.

Končni izdelek.

Moja dokončana tetovaža

Seveda, kot sem rekel'To ni najbolj izvirna oblika tetovaže, a ker sem jaz narekoval, katere elemente želim vključiti v umetniško delo in ne samo kazati na sliko v knjigi, sem vedel, da bo to edinstvena!

Vse moje tetovaže so izhajale iz modelov, ki sem jih nekje videl ali sem si jih izmislil sam:

  • Dizajn bliskavice, ki mi je bil všeč, vendar sem ga želel nekoliko spremeniti (ankh s srcem na vrhu namesto samo običajne zanke).
  • Moje srce/začetnica (kot je opisano tukaj).
  • Zvezde (tam'o zvezdah ni nič izvirnega, vendar sem imel v mislih posebno idejo, kam želim, da gredo, in kako jih želim zasenčiti).
  • Lastovka in rože (spet tatoo lastovk ni't zelo izvirno, vendar sem navedel, kako želim, da je obarvan itd., in kakšno vrsto cvetja želim).

Kaj storiti pred tetoviranjem

Preden si naredite tetovažo, si zapomnite:

  • Naredite nekaj raziskav!
  • Izberite nekaj takega'vam pomeni in poiščite knjige, revije in spletna mesta, da poiščete umetnost, ki vam je všeč!
  • Poiščite umetnika po meri na svojem območju in najprej z njim delite svoje ideje. Zahtevajte, da se naredi skica, še preden si sploh pomislite, da bi iglo pustili preboditi kožo.
  • Če ne'skica ni všeč, naredite nekaj sprememb ali prilagoditev ali po potrebi obiščite drugega umetnika!

Ne razumem'Ni vam treba povedati, da so tetovaže trajne, zato morate biti popolnoma zadovoljni s svojim dizajnom, preden sploh pomislite, da bi si tetovirali!

Komentarji

Čevlji Iacono iz Northern New Jerseyja 3. julija 2012:

Strinjam se … in to prihaja od nekoga, ki naredi vse po svoje. Uporabljam le bliskavico, da sprožim iskrico ideje … Vedno jo spremenim za določeno osebo, ki sem'delam naprej. Odlično središče!

Mala Kim iz katerega koli mesta v ZDA 14. marca 2011:

Imam 10 tetovaž in vse niso edinstvene. Toda malo ljudi bo imelo to, kar imam jaz. Moje plemenske tatte z 2 tigrastimi črtami, za katere vem, da jih nihče nima, dela po meri. Forever Tattoo v rtu koralni, fl. Anson je največji!!

About the author