Tetovaže so šle narobe

Všeč mi je dobra tetovaža … ko pa vidim res slabo, se mi kar naježi.

Kaj je slaba tetovaža?

Lahko razmislite o tetovaži "slab" iz več razlogov: slaba umetnost, slabe tajnosti, slabe ideje in napačno črkovanje so le nekateri od načinov, kako lahko dobra tetovaža pokvari.

Vse, kar je bilo pod tem prikrivanjem, je še vedno jasno vidno.

Vse, kar je bilo pod tem prikrivanjem, je še vedno jasno vidno.

1. Slabe naslovnice

Zakrivanje slabega tetovaža slabega tetovatorja je verjetno ena najbolj neumnih stvari, ki sem jih videl.

Vedno znova se zgodi, ko imaš svojo slabo tetovažo pokrito z drugo slabo tetovažo'verjetno nimate sreče in jih bo res težko popraviti.

Morala zgodbe bo za tri tetovaže plačana trikrat … samo plačajte denar in najprej opravite raziskavo.

Ničesar ne obžalujte - razen te napačno napisane tetovaže.

Ničesar ne obžalujte – razen te napačno napisane tetovaže.

2. Napačno črkovanje

Gospodične tetovaže so neverjetno pogoste in se jim je tako enostavno izogniti.

Slovnica je lahko tudi tetovatorka'Največji padec, kot pravi pregovor, je lahko razlika med tem, da poznaš svoja sranja in spoznaš sebe'sranje.

Ti'ste nazadnje odgovorni za črkovanje vaše tetovaže, naj vas umetnik vedno prosi, da preverite tetovažo fraze ali citata prej to'naneseno na kožo. Zato preverite, dvakrat preverite, Google in še enkrat preverite.

slabe tetovaže-tetovaže so šle narobe

3. Smešne tetovaže

Zmagal je vsak dostojen tetovator'Ne daj na svoje staro sranje, da bi hitro zaslužil. Če bi si na obraz tetovirali očala, bi ti vsak dostojen umetnik rekel, naj greš domov in dolgo razmišljaš o tem.

Če ti'Pokrite s tetovažami, obstaja velika verjetnost, da boste imeli nekaj zabavnih ali nagajivih, ampak to'Naloga vsakega dostojnega umetnika je razlikovati med smešnim in ustreznim.

Ti primeri so precej ekstremni, vendar obstaja veliko smešnih tetovaž.

slabe tetovaže-tetovaže so šle narobe

4. Slaba zasnova

Nekatere tetovaže so preprosto slabo oblikovane ali, kot jih rad imenujem – sranje!

Te običajno obžalujejo in so med prvimi tetovažami, ki jih človek naredi, večina ljudi, ki jih poznam, obžaluje svoje prve.

Tatooist vam običajno naredi nekaj, če vprašate, don'ne bodi sramežljiv, če jim ne poveš'ni mi všeč, ali pa želim, da se na kakršen koli način spremeni'je tvoje telo!

Tudi če se lotite oblikovanja in vam tatoo umetnik pove, da ne bi'ne naredite dobre tetovaže, upoštevajte njihov nasvet, oni so umetniki, navsezadnje to počnejo že dolgo in vedo, kaj dobro deluje kot tetovaža (v večini primerov).

slabe tetovaže-tetovaže so šle narobe

5. Tetovaža z brazgotinami

Neizkušeni ali težki tetovatorji lahko in vam pustijo tetovažo z brazgotinami.

Videz se bo dvignil in trajalo bo veliko dlje, da se zaceli, veliko barve lahko izpade in črte bodo videti nejasne.

Te je nemogoče popraviti, prekriti ali odstraniti.

Ta močno poškodovana tetovaža je imela 3 seje laserskega zdravljenja in bo na koncu pustila trajno brazgotino.

slabe tetovaže-tetovaže so šle narobe

6. Portretne katastrofe

Torej želite portret svojega malega angela? Spominski kos ljubljene osebe'je umrl? Ne glede na okoliščine je treba portrete narediti do popolnosti.

Tukaj morate res raziskati, saj se lahko zataknete pri nečem, zaradi česar želite jokati, in ne na dober način.

Nekateri umetniki so boljši pri portretih kot drugi, sprašujejo in vedno preverjajo svoje delo!

Kako se lahko izognem slabemu tetoviranju?

 • Naredite svojo raziskavo: Vsak verodostojen umetnik tetovaže bo imel Facebook profil ali stran, Instagram, Twitter račune itd., Napolnjene s slikami dela, ki so ga ustvarili. Sami se lahko prepričate o vrsti dela, ki ga proizvajajo.
 • Don'ne bodi tesen: Tetovaža je trajna'je na tvojem telesu do konca življenja, don'Ne poskušajte prihraniti denar, če greste k nekomu ceneje'sta z razlogom cenejša.
 • Don'naj vas ocene ne zaslepijo: Pogosto boste naleteli na Facebook stran ali spletno mesto, polno ocen in priporočil s 5*, vendar ne pozabite, da ima lastnik strani možnost odstraniti vse negativne ocene, kar bodo 100% naredili. Veliko mnenj bo od družine in bližnjih prijateljev, ki jih zaslepi ljubezen. Ne pozabimo na 'ovce' ljudje, ki nimajo pojma o tetovažah, ne bi'ne vem dobrega, če bi jih udaril v obraz in si naredil prvo tetovažo in si to zamislil'je fantastično.
 • Vedno uporabite studio: Na srečo zakon končno omejuje tatoo umetnike, ki so v areni't registriran in ta tetovaža od doma. To je zelo nezakonito, pogosto nikoli niso bili vajeni, nimajo licence in si ne tetovirajo iz čistega okolja.
 • Oglejte si studio: Čistoča je ključna, poglejte okoli sebe in če studio ne'Ne zdi se, da bi se spraskal, teči v hribe. Tetovatorji nikoli ne smejo imeti hišnih ljubljenčkov v studiu, če opazite kakšno nehigienično vedenje, jih morate vedno prijaviti lokalnemu oddelku za zdravje in varnost. Morda boste rešili življenje.
 • Poskrbite, da bodo'ponovno licencirano: Vsi tetovatorji morajo imeti licenco za delo, njihova licenca mora biti na ogled, če pa je tako'ni, don'ne bojte se jih prositi, naj to vidijo. Če vam kdo ponudi tetoviranje brez licence, to prijavite policiji.
 • Preverite njihovo ozadje: Ali so dejansko preživeli vajeništvo? Bi zaupali takemu kirurgu?'nisi šel na medicinsko šolo? Ne.
 • Kako dolgo se tetovirajo? Dlje, bolje, če'še vedno delate in ne sklepate poslov, poceni tarif in ponujate brezplačnih storitev, potem se lahko umirite. Najboljši umetniki to počnejo že leta in zaračunajo 50 £+ na uro.

Pogoste napake

 • Morda boste na nekoga videli tetovažo's stran in menite, da je briljantna…
 • Ko pa razmislite, ko jo postavite poleg podobne tetovaže, začnete videti njene napake precej bolj jasne.
 • Google je vaš prijatelj, če mislite, da je določena tetovaža 'epski' nato poskusite iskati v Googlu, da bi našli podobne tetovaže, šele potem jih boste videli'je res 'epskost'.

slabe tetovaže-tetovaže so šle narobe

Kaj lahko storim glede moje slabe tetovaže?

 • Lasersko odstranjevanje tetovaže: To je draga možnost, ki traja nekaj časa, tetovažo je treba odstraniti med sejami, v določenem časovnem obdobju, odvisno od velikosti in namestitve. Lasersko odstranjevanje ni dobro za tetovaže z brazgotinami, saj bo gruda vedno tam.
 • Vrnite se k umetniku: Če ti'Če niste zadovoljni s svojo tetovažo, se morate vrniti k umetniku, z veseljem bo popravil katero koli barvo'izpadlo (pod pogojem'ni posledica vaše malomarne oskrbe)
 • Zavrnitev plačila: Zdaj ne vem'ne reci tega rahlo, če pa'ste na nesrečo, da imate res slabo tetovažo, morate oditi, ne plačati in poiskati nasveta.
 • Prijavite jih: Vsi tetovatorji morajo imeti licenco, če imajo'če ne, jim grozi velika denarna kazen in zaporna kazen. Če vaš umetnik dela v ateljeju in vam je pustil slabo tetovažo, jih prijavite odboru za licenciranje pri vaši lokalni pisarni, vključite fotografske dokaze.
 • Sodišče za majhne zahtevke: Če ti'ste na žalost dobili res slabo tetovažo, lahko umetnika odpeljete na sodišče za majhne zahtevke, da vam povrne denar in nekaj odškodnine, da poskusite popraviti svojo tetovažo.

Vedno si zapomnite, da morate svojemu umetniku dati možnost, da se po ozdravitvi popravi, preden ga odpravite in mu brez razloga, polovico časa'je vaša nega, ki lahko privede do izgube barve in vrzeli itd., nekateri ljudje poberejo kraste in se sprašujejo, zakaj so po ozdravitvi videti grozno.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2014 Central Saving Money

Komentarji

jenny 11. marca 2015:

Šel sem na tetovažo uporniške zasvojenosti, pri kateri so se umetniki odlično odrezali, dokler se ni pojavil njegov pozni termin, nato pa je v 6 dneh začel hiteti, ena barva moje tetovaže je izginila skupaj, zdaj pa imam 9 dni kasneje vdrto kožo na tetovaži. področja, ki jih je naredil, potem ko se je pojavila, sem pogledal njegovo mizo in videl sliko, skrito za nekakšnimi kozarci, če bi to najprej videl'nisem mu dovolil, da bi si tetoviral, da je bila gola, mislim popolnoma gola slika dekleta, ki je zamudila uro za sestanek. Veliko sem raziskal tetovatorja in glede na vse, kar sem videl, se bo odlično ujemal, toda Opomba je bila zavajajoča. Moram iti k drugemu, da osveži barve, zelena je popolnoma izginila, kar je bilo najslabših 120 dolarjev, kar sem jih kdaj porabil.

A in L 5. decembra 2014:

Ponujamo storitev laserskega odstranjevanja tetovaže in nekatere stvari, ki jih vidimo, so neumne !

Joe Young iz Blytha v Northumberlandu v Angliji 26. maja 2014:

Podrobnosti v sodobnih tetovažah so neverjetne, nekateri pa tudi jaz'videli smo, ki mejijo na umetnine. Toda napake se zgodijo in trajnost tetovaž pomeni, da se napake povečajo. Tam'vendar ni izgovor za slabo napisano ali napačno črkovano delo.

Odlična objava kot vedno.

Rajeev r 21. aprila 2014:

lahko'ne verjameš neumnim stvarem, ki jih ljudje počnejo v teh dneh, samo vau! lol

Kakorkoli že, obožuj svoj blog, samo tako naprej.

Rajeev R.

Luvtoo Pišite iz Chicaga, IL 20. februarja 2014:

To je zelo uporabno središče, želim si le, da bi ga hči prebrala, preden si je tetovirala. Ima strašne brazgotine in tudi če bi ji nekdo odstranil tetovažo, bo videti, kot da si je zarezala zapestje. Če pogledamo na svetlo stran, bi vsaj umetnik lahko zapisal.

Harriet tutton 20. februarja 2014:

Obred moje tetovaže je predstavljen zgoraj. Nisem zadovoljen s tem, nikoli nisem bil. Ja, takrat sem se pritoževal in ne, ne bi se vrnil, da bi to popravil, saj je to prvič zajebal. Da, dovolim si fotografijo, ki sem jo naredil'v moji hiši (zasebna lastnina), ki jo bo uporabljal ta blog o tetovažah, saj je to usrana tetovaža in ljudje se morajo zavedati tveganj

Danny jones 20. februarja 2014:

Odličen kos Claire zelo informativno, samo tako naprej 🙂

About the author