Vajenec tetovaže: Kaj morate vedeti

Jason Goodrow, sicer znan tudi kot "dober fant," je licenciran umetnik tetovaž, ki v svojih člankih deli svoje znanje s svetom.

Pridobitev vajeništva za tetovaže je težko delo

Svet tetoviranja in pisani posamezniki, ki jih izvajajo, so v svoji ligi. Tetoviranje ali "označevanje" telesa obstaja že odkar je človek na tem planetu in v tem dolgem času so nastali različni načini spreminjanja telesa. V našem sodobnem časovnem okviru se je veliko spremenilo; od vrst opreme, ki se uporablja za izdelavo tetovaž, do vrst umetnin, ki se zdaj proizvajajo na mesu. Če ti'Če želite nadaljevati kariero kot umetnik tetoviranja, morate imeti več kot le umetniški talent, potrebujete SREČO in DOLOČITEV!

tetovaža-vajenec-kaj-moraš vedeti

Začetek

Preden se odpravite na lov za tetovažo, morate vedeti več stvari. Ena prvih stvari, ki vam jo lahko povem, je, da se pripravite na zavrnitev. Zelo nenavadno je, da vas umetnik za tetoviranje, ki vas je pravkar spoznal, vzame pod svoje okrilje in vas začne usposabljati. Nikoli nisem srečal umetnika, ki bi mi rekel drugače, in zgodba je ponavadi ista, " Ne razumem'nimaš časa za usposabljanje" ali "Že imam vajenca, preverite naslednje leto". Obstaja način, kako se tega izogniti ali vsaj bolj praktičen pristop pri spraševanju o vajeništvu. Z umetnikom tetovaž morate vzpostaviti delovni odnos, če ste umetnik, sestavite nekaj bliskavice in se pozanimajte, če bi ga/jo želel kupiti. Pripravite se na zavrnitev, če pa tetovator vidi, da imate spretnosti, lahko z vami strelja v vetrič, čeprav je lahko prvi obisk doprsni, se znova vrnite pozneje z novim bliskom, da bodo lahko videli vašo resnost , in da izdelujete nova umetniška dela, bo to običajno navdušilo vsakega umetnika in novega šefa.

tetovaža-vajenec-kaj-moraš vedeti

Profesionalni portfelj

Zavedajte se, da je portfelj najpomembnejši dejavnik pri predstavitvi svojega dela drugim, zlasti pri iskanju tetovaže. Vzemite si čas in raziščite slog postavitve, ki jo želite predstaviti. Kot ustvarjalec lastne umetnosti boste vedeli, kateri so vaši najboljši deli, zato se prepričajte, da so spredaj, in da so popolni. Če si umetnik vzame čas za ogled, si tega ne ogleda'ne želijo izgubljati svojega dragocenega časa, ko se soočajo z nepopolno neorganizirano zmešnjavo. Spomnite se, če je v profesionalni obliki, vas bodo obravnavali bolj profesionalno, če ne, potem se ne potrudite hoditi skozi vrata.

Odobreno tetovažno vajeništvo

V redu, končno ste se izkazali kot vredni tetovaže, čestitke. Večina verodostojnih trgovin bo imela pogodbo s posebnimi podrobnostmi o tem, kaj se boste od njih naučili, in o tem, kaj se od vas pričakuje. Sovražim, da vam to povem, vendar boste verjetno očistili prvo leto svojega vajeništva. Če že imate močne umetniške sposobnosti, ste pred tem na tem oddelku pred igro, vendar bo učenje mehanike strojev za tetoviranje in razumevanje dinamike človeškega mesa le nekaj ovir, ki jih boste prestali..

Držite se tega, nekateri lastniki trgovin so šli skozi podoben postopek, kot se nanašajo na vas, čeprav se morda zdi nenavaden, se jim zdi smiseln in ne boste razočarani, ko boste končno potiskali črnilo in počeli tisto, o čemer ste vedno sanjali.

tetovaža-vajenec-kaj-moraš vedeti

Nadaljujte s prvo lekcijo

  • Vas zanima tetoviranje? Prva lekcija

© 2012 Jason Goodrow

Komentarji

Myk 22. maja 2019:

Kadarkoli sem'Vprašali so me o vajeništvu, mlade vedno poskušam opozoriti na studie, ki bi lahko ponudili vajeništvo, vendar'to počneš samo za denar. To pogosto pomeni'so kratkotrajni in ne'vam ne ponudijo službe, ko oni'končal sem s tabo. Žalostno, a pogosto res.

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 9. maja 2012:

Ja, koža je zelo elastičen in zanimiv del telesa, zato bodo umetniška dela, razvita s peresom, barvo ali svinčnikom, zelo različna, ko jih poskušate uporabiti na telesu osebe. Mnogi bi bili umetniki tetovaž zelo težko preiti na kožo kot umetniški medij in pogosto obupajo. Tetoviranje zahteva več kot le umetniški talent, zahteva tehnične spretnosti in popolno razumevanje kožnih plasti, povezanih s izdelavo kakovostne tetovaže. Hvala za komentar!!!

Ciel Clark iz ZDA 8. maja 2012:

Zelo zanimivo … Vidim, da bi bilo težko vaditi na koži tudi z odličnim portfeljem!

Jason Goodrow (avtor) iz države Washington 8. maja 2012:

Hvala za komentar in ja, prvi vtisi so v tej industriji milijon kilometrov.

Michelle Simtoco iz Cebuja, Filipini, 7. maja 2012:

Oh, to je zanimivo, vendar imate prav, ne bi vas sprejeli vsi ljudje. Če pa bi naredili vtis, bi to lahko pomagalo! 🙂

Čestitamo za nominacijo za Hubnuggets. Preberite in glasujte na ta način https://hubpages.com/community/Friday-Weekly-Round…

About the author