21 Laskajoče srednje frizure v trendu za leto 2021

Pred naslednjim sestankom za frizuro si oglejte te fotografije pričesk na srednjem delu. Črta srednjega dela je na sredini vaših kratkih, srednjih ali dolgih las. Znano je, da srednji deli uokvirjajo obraz in poudarjajo obrazne poteze.

Do nedavnega odbitki na srednji del še nikoli niso bili del mojega oblikovanja las. Zakaj? Ker imam ultra debele, kodraste lase in sem mislil, da mi bo srednji del videti smešen. Ko pa sem videl več znanih osebnosti, ki so zibale srednji del, sem opustil vse svoje ovire in se odločil poskusiti.

Rezultat: Zaljubljen sem! Prehod s frizure na stranski del na srednji del vam lahko prinese ravno pravo količino spremembe, ki ste jo morda želeli.

Močan srednji del okvirja obraza in dolgi sloji

Močan srednji del okvirja obraza in dolgi slojiInstagram @paintitblonde

Močan srednji del okvirja obraza z dolgimi plastmi je namenjen ženskam z opredeljenimi lastnostmi. Pričeska v srednjem delu pomaga izpostaviti in poudariti močne obrazne poteze. Taki slogi ponavadi poudarjajo obrazne strukture, ki so pogosto skrite, ko se lasje ločijo na eno stran.

Enostavni valovi do ramen z osrednjim delom

lahki valovi dolžine do ramen s sredinskim delomInstagram @romeufelipe

Ta pričeska na srednjem delu ima popolne valove brez napora. To je videz, ki ga lahko nosite kjer koli, ne da bi se kdaj počutili pretirano. Zelo enostavno in hitro je oblikovati.

Za srednje dolge lase nikoli ne zvijajte ničesar pod ušesom. Pomaga preprečiti, da bi se hrbet počutil zajetno. Za dele, ki niso zviti, uporabite razpršilo z morsko soljo, kot je MARE by Reverie, in stisnite konce, da jih odrežete, in ustvarite iluzijo, da so zviti.

Če želite končati lase, uporabite kremo za oblikovanje, kot je RAKE by Reverie, da poudarite količino teksture, ki jo vnesete z valovi. Omogoča vam, da zlomite kodr in mu daste neurejen, raztrgan, razveljavljen videz.

Posodobljen Beachy Mid Part Bob

Modernizirana frizura Beachy Mid Part BobInstagram @dressresses

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Courtney Owens

Stilistka @ Razkošen salon v mestu Agoura Hills, CA

Kako bi to opisali?

To je klasična bob frizura, ki se je modernizirala s sredinskim delom in plažnimi valovi. Ta srednji del bob je vsestranski in zahteva malo vzdrževanja. Osrednji del daje umirjeno vzdušje.

Kakšen je vaš najboljši nasvet?

Ta rez je primeren za različne vrste las in oblike obraza, vendar pri odločanju o lokaciji dela upoštevajte simetrijo in značilnosti. Desni del na sredini ponavadi poudarja ravnovesje (ali njegovo pomanjkanje), zato, če nimate ovalnega obraza in/ali simetričnih lastnosti, poskusite del rahlo premakniti v levo ali desno, dokler ne najdete položaja, ki vam najbolj ustreza.

Za izdelke poskusite R+Co Atlantis šampon in kremo za izpiranje, nato pa na koncih malo R+Co High Dive za sijaj in gladkost. Uporabite kremo za styling R+Co Jackpot za rahlo zadrževanje in lahek volumen s sušilcem za lase, nato R+Co Grid za pripravo in zaščito las pred vročino in za zaklepanje kodra.

Dolge brezšivne plasti s srednjim delom

dolge brezšivne plasti s srednjim delomInstagram @yukistylist

Razmislite o obliki srednje dolžine z dolgimi, brezšivnimi plastmi in srednjim delom. Ta frizura ima tudi mehkejši obod.

Frizura na srednji del je zelo vsestranska in jo lahko oblečete na različne načine. Če želite doseči živ videz, vas prosimo, da nanesete nekaj razpršila s soljo, da prikažete naravno teksturo. Za bolj prefinjen videz uporabite 1 1/4-palčni kodralnik. Prav tako izgleda super srčkano izpihano gladko ali ravno zlikano!

Dolgo natančen srednji del Bob

Dolga natančna sredinsko razdeljena frizura BobInstagram @ashleyellenhairdesign

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Ashley Ellen

Stylist @ Whole Salon Spa v Clearwaterju, FL

Kako bi to opisali?

To je dolg natančen bob na srednji del. Rez je preprost in v kotu s sprednje strani obraza je lepa drama. Še posebej je privlačen poleg mehke in subtilne okrogle oblike, izrezane na hrbtu.

Kakšen je vaš najboljši nasvet?

Ta ločena oblika frizure bo delovala tako za ravne kot kodraste teksture, vsekakor pa jo morate posušiti s proizvodi, da dobite elegantno linijo. Dobra okrogla krtača in kakovostni izdelki so bistvenega pomena. Smooth Infusion Prep, Confixor in Air Control so trije odlični izdelki Aveda, ki vam bodo dali ta videz v sušenju.

To je dokaj nizek vzdrževalni videz, saj je nanos na zadnji strani minimalen, vendar bo za oblikovanje takšnega poliranja potreboval nekaj časa. Če imate dolgo obliko obraza, vam ta kroj morda ne ustreza, saj lahko zaradi pomanjkanja slojevitosti spredaj vaš obraz še podaljša. Če imate širši ali okrogel obraz, vam bo dolžina spredaj dala bolj linearni vtis, ki se bo zelo dopolnjeval z vašo obliko obraza.

Spogledljiv & Del ženskega središča

Spogledljiv & amp; Pričeska Feminine Center PartInstagram @lauradoesmyhair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Lauro Myers

Frizer in solastnik salona @ Salon HALO v mestu Reno, NV

Kako bi to opisali?

To je spogledljiv in ženstven osrednji del. Plasti, ki se začnejo pri čeljusti, pritegnejo oči do ustnic in ustvarijo mehak in seksi učinek. Najboljša stvar pri teh laseh, razdeljenih na sredino, so zagotovo plasti, ki uokvirjajo obraz. So zelo mehki in laskavi na različnih oblikah obrazov.

Kakšen je vaš najboljši nasvet?

Da bi podprli takšne težke plasti, bi morali imeti debele lase z nekaj dolžine. Ta videz ni idealen za kvadratno čeljust, če je to lastnost, ki bi jo radi zmanjšali, saj se plasti zadenejo tik ob čeljusti.

Če želite ustvariti ta videz, potrebujete volumsko peno, pršilo za povečanje volumna, veliko okroglo krtačo in sušilec za lase. Posušite lase po delih, pri sušenju pa lase ovijete na okroglo krtačo, da dobite poln in obsežen učinek bombe.

Ko končate pihanje, pričesko nastavite z lakom za lase in pojdite! Čeprav to ni videz pranja in nošenja, lahko s primernimi izdelki in nego poskrbite, da bo vaše pihanje trajalo več dni!

Samozavestno & Spogledljiv tup kroj s srednjim prerezom

Dolgo ostriženi lasje s srednjim delomInstagram @oladementeva

Ta tupi rez s srednjim razkosom je zelo preprost kroj, ki ga lahko nosite z naravnim videzom, sušenim na zraku, ravnim in elegantnim ali v ohlapnih kodrih na plaži.

Za zaščito pred toploto uporabite sirup ali kremo za izpiranje, da zgladite vsa kosa in lase pripravite na katero koli orodje za oblikovanje. Če uporabljate kodralnik za kodranje las (1 do 1 1/4-palčni) in delate na odsekih od enega do dveh, uporabite delovni lak za lase z rahlim do srednjim oprijemom..

Ljubke srednje razdeljene plasti

Čudovita pričeska srednjih slojevInstagram @nicoleaddamshair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Nicole Addams

Frizerka @ Salon Republic Hollywood studio 702 / The Fig v Los Angelesu, CA

Kako bi to opisali?

To je dolga sredinsko razdeljena večplastna frizura z veliko plastemi, ki uokvirjajo obraz. Taki sloji dajejo odlično gibanje, telo in volumen.

Kakšen je vaš najboljši nasvet?

Ta kroj in slog sta odlična za ženske z daljšimi lasmi, razcepljenimi po sredini. Če želite nekaj elegantnega, zabavnega in nekako seksi brez žrtvovanja dolžine, je to za vas! Odličen je tudi za ženske z debelejšimi lasmi, saj lasje počutijo svetlejše, ne da bi se počutili preveč redčene ali rahle.

Uporabite balzam, ki ga ne puščate, in toplotno zaščitno sredstvo/razpršilec za sušenje. Oblikujte okroglo krtačo po vaši izbiri, ki ni premajhna ali prevelika. Poskusite z 2 do 3-palčno keramično okroglo krtačo in vedno uporabite koncentrator na sušilniku za lase. Ko se posušite s sušilcem za lase, dodajte nekaj kapljic olja skozi konce, malo laka za lase ali razpršilo za teksturiranje in nekaj suhega šampona, da bo vaš stil daljši!

Glede na obliko obraza boste morda želeli, da se okvirjanje obraza začne višje ali nižje. Za ovalno, okroglo ali kvadratno obliko je priporočljivo, da se okvirjanje začne okoli brade, da potegne oko navzdol, da se podaljša. Za podolgovate, srčaste in diamantne oblike začnite okoli ličnic.

Teksturiran Bob s sredinskim delom in dolgimi robovi

teksturiran bob s sredinskim delom in dolgimi obrobamiInstagram @yukistylist

To je teksturiran bob s sredinskim delom in dolgimi robovi. Daljše šiške vam omogočajo, da jih nosite razkosane po sredini ali potisnjene na eno stran.

Odlična stvar te frizure je, da je res vsestranska na način, kako jo želite oblikovati. Če želite dobiti popolne seksi in spogledljive valove na plaži, lase pripravite s kozmetičnim izdelkom Shu Eumura, imenovanim Texture Wave. Nato uporabite 1-palčni kodralnik Marcel, ki deluje v treh različnih delih, in lase kodrajte v izmeničnih smereh.

Če ga nosite ločeno po sredini, je super za ženske z ovalnim ali srčastim obrazom.

Te lase z razčlenjenimi lasmi je odlično nositi tudi naravnost ali samo zato, da se zrak posuši in izboljša naravno teksturo. Izdelki so velik dejavnik za dokončan videz, zato za ženske na poti poskusite razpršiti Texture Wave na suhe lase in pretresite čudovite lase, s katerimi ste se rodili!

Bob na sredini

Bobnasta pričeska na srediniInstagram @hairbynoellepavlu

Vprašanje&A z ustvarjalko sloga, Noelle Pavlu

Frizerka @ The Hair Bar v Monroeju, NY

Kako bi to opisali?

Ta sredinsko razdeljen bob je preprost. Vse, kar morate storiti, je, da ga posušite s sušilcem za lase! Ustvarjanje tega videza ne zahteva veliko dela, saj oblika las vse naredi namesto vas.

Kakšen je vaš najboljši nasvet?

Uporabite zglajevalno kremo ali serum za lase, ki ni pretežak, da bi mu dodala sijaj in zadrževala letenje. Za ta videz poskusite Aveda negovalno kremo za oblikovanje.

Če želite bolj teksturiran videz, lahko uporabite lak za lase in ga malo zmešate, da boste lasem dali malo več telesa.

Vsestranski sredinsko razdeljen tupi lob

Vsestranska pričeska s tupim lobom na srednji delInstagram @shagsalonavon

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Faith Daudier

Starejši stilist / lastnik @ Shag Salon Avon v Avonu, NJ

Kako bi to opisali?

Ta srednji delni tupi lob je vsestranski. Lahko ga nosite s srednjim delom za mladosten videz ali s stranskim delom, če se odločite za kaj elegantnega in klasičnega.

Kakšen je vaš najboljši nasvet?

Pri feniranju las uporabite razpršilo za teksturo. Sladkorni sprej Paul Mitchell je odličen izdelek za lase. Ko lase popolnoma posušite, jih na hitro nanesite s pršilom Biosilk Shine On shine.

To posebno frizuro na srednji del lahko nosi večina žensk. Odličen je za fine do srednje lase in ga lahko nosite naravnost ali z valovi na plaži. Prav tako je kot nalašč za nov začetek z odstranitvijo suhih ali poškodovanih koncev!

Lob s srednjim delom

Pričeska Honey Balayage Lob s srednjim delomInstagram @hairbysroth

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Sav Roth

Frizer / Kolorist @ R Frizerski salon & Spa in Studio B v Tucsonu, AZ

Kako bi to opisali?

Ta lob s srednjim delom je vsestranski. Lahko se nosi naravnost za subtilne dimenzije ali pa se maha/zvija za večji kontrast.

Kakšen je vaš najboljši nasvet?

Če želite doseči in ohraniti ta srednji del, uporabite termično zaščito, sredstvo za vlaženje ali teksturo in lak za lase. Najboljši izdelki za dosego te frizure so Power DryMe za sušenje s sušilcem za lase, Neuro Protect Heatctrl za toplotno zaščito, Amika Touchable za držanje in glede na tip las Aveda Spray-On Shine za boj proti kovrčanju ALI PuffMe za volumen.

Lob (dolg bob) je odlična frizura za ženske, ki iščejo nizko vzdrževanje, a prefinjen videz. Lahko se potegne nazaj za delovne dni in se zlahka pripravi za nočni izhod. Na splošno je poudarjen balayage odličen videz za ženske s skoraj vsako vrsto las.

Dolgoplastni rez s srednjim delom

Dolgoplastni rez s srednjim delomInstagram @alexandrmaslovsky

Dolgoplastni kroj s srednjim delom je odličen za ženske z daljšim obrazom. Sicer bo dal slog in obliko sicer dolgim, dolgočasnim ključavnicam. Srednji del lahko prinese simetrijo celotnemu videzu. Lahko pa izriše tudi asimetrične lastnosti obraza. Daljši sloji bodo pomagali ublažiti videz okoli dna in ob straneh obraza.

Ljubki dolgi Bob z delom navzdol

Ljubki dolgi Bob z delom navzdolInstagram @karaloveshair

Bodite glamurni tudi v svoji coni udobja, ko oblikujete najelegantnejši lob. V kombinaciji z mehkimi, plažnimi valovi, ta srednji izrez neformalno uokvirja vaš obraz za laskavi učinek.

Kotni Bob navzgor po sredini

Kotni Bob navzgor po srediniInstagram @moguerini

Kotni bob na sredini je pravi modni videz za okrogle oblike obraza. Sredinski del po sredini omogoča, da lasje drsijo po obeh straneh obraza. Vizualno je vitke širine. Popolna dolžina je tista, ki sedi na ravni brade.

Half Up Half Down s srednjim delom

Half Up Half Down s srednjim delomInstagram @mqdesigns_

Na pol navzgor, na pol navzdol s srednjim delom je brezčasna, romantična pričeska, ki jo je enostavno doseči. “To je za neveste ali dame, ki se udeležujejo posebnih dogodkov,” pravi stilistka Marilyn Quiroga iz Teksasa.

»Lasje, ki uokvirjajo obraz, lahko prilagodimo željam katere koli ženske. Vedno lahko nosite lasnico, da temu slogu dodate še dodaten pridih, «pojasnjuje Quiroga.

Valoviti lasje po dolžini ključne kosti

Valoviti lasje po dolžini ključne kostiInstagram @painting.beachy

Ostanite elegantni in ostri z mehkimi kodri v srednje dolgih valovitih laseh! Ta luštna, živahna pričeska vam daje svež in sproščen videz in zagotovo naredi vsakogar desetkrat mlajšega.

Sodobna dolga dlaka s srednjim delom

Sodobna dolga dlaka s srednjim delomInstagram @hirohair

Sodobna dolga šiška s srednjim delom se vrača in izgleda čudovito kot kdaj koli prej! Ogrlice so bile za mnoge ženske vedno glavni slog. Če želite posodobiti videz, pustite lase razcepiti po sredini. Takoj boste videli posodobljeno preobrazbo.

Razigrani poudarki las na naravnem srednjem delu

Razigrani poudarki las na naravnem srednjem deluInstagram @colourby.nettie

Odločite se za igrivo osvetlitev las na naravnem srednjem delu, da poudarite svoje lastnosti in izboljšate simetrijo obraza. Dodajanje poudarkov, ki uokvirjajo obraz v srednjem delu, ustvarja iluzijo simetrije zaradi ravnovesja barv. Dodajanje nekaj čarobnih luči skozi spodnji del las omogoča nemoten pretok tonov v vašo naravno barvo. Delajte s svetlejšo barvo od vaše naravne, kar najbolje ustreza vašemu tonu kože.

Debeli lasje s sredinskim delom

Debeli lasje s sredinskim delomInstagram @hirohair

Debeli lasje s sredinskim delom so odlični za izločanje teže na eni strani. Veliko žensk ima na koncu neenakomerno težo las zaradi ločitve ob strani. Sredinski del omogoča več slojev uokvirjanja obraza in bolj simetričen zaključen slog. Debele lase lahko veliko obvladate, vendar lahko srednji ali srednji del pomaga izravnati celoten slog.

Dolgi kodri s srednjim delom

Dolgi kodri s srednjim delomInstagram @alyssarxs

Dolgi kodri s srednjim delom ustvarjajo obremenitve širitve. To dobro deluje za vitkejše oblike obraza. Namesto da se osredotočite na višino, zaradi katere lahko vitkejši obraz postane bolj ekstremen, se odločite za frizure na srednjem delu. Ti zapolnijo področja, ki nam manjkajo, in okrepijo obliko vaših osupljivih kodrov.

About the author