25 sodobnih ženskih pričesk leta 2021

Nimamo robotov za služabnike, ne letimo naokoli v avtomobilih in kolo ni bilo znova izumljeno. Vem, vem, “moderna” družba zveni nekoliko razočarano, kajne? Vendar pa imamo aparate, ki nam pripravijo eno skodelico kave, avtomobile, ki delujejo izključno na elektriko, kolo pa se je sčasoma izpopolnilo za številne različne uporabe. Torej, kje to zapusti našo coif v teh sodobnih časih?

Klasične pričeske in odbitki za ženske so z razlogom klasični – brezčasni. Kako so bile te “klasične coif” sčasoma redefinirane tako, da ustrezajo našemu futurističnemu jazu? Ena beseda – TEKSTURA. To je ena mojih najljubših besed! Ne glede na to, ali je napisana ali govorjena, ima celo beseda sama teksturo. Ne glede na to, ali uporabljamo keratinsko obdelavo, barvno storitev ali trajno, ustvarjamo teksturo v svojem videzu. Ti sodobni ženski odbitki so osupljivi preobrati v klasičnem videzu, saj preprosto vključijo (uganili ste) teksturo! Pripravite se na ogled slik neverjetnih odbitkov, ki vam bodo pomagali (in vašim lasem), da se počutite mlajše in s časom.

Shaggy Pixie Cut s stranskimi šiškami

Shaggy Pixie Cut s stranskimi šiškamiInstagram @hannatayhair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Hanno Taylor

Frizerka @ DNa Lab Organic Chemistry Hair in Frederick, MD

Kako bi opisali ta videz?

Ta rez je sodoben kosmat pixie. Z lasmi, ki so se vrnile v slog, sem želela ustvariti podoben oster občutek za krajše lase. Moja najljubša stvar pri tem kroju je dejstvo, da je vsestransko uporaben – svoj ločitev lahko spremeni na poljuben način in jo lahko oblikuje kosmato in razdraženo ali še bolj nadzorovano.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta kosmat pixie je zabavna frizura, vendar zahteva več vzdrževanja kot daljši odbitki. Za vse, ki razmišljate o pixieju, bi bil pripravljen vsakih 4-6 tednov priti v salon na vzdrževalno frizuro.

Izdelek bo vaš najboljši prijatelj, zato poiščite izdelek, ki vam je všeč. Izdelek, s katerim sem trenutno obseden, je teksturirana pasta, imenovana Sandcastle iz podjetja R+Co. Vzamem količino graha, ga podrgnem v roke in nanesem izdelek skozi podlago las. Daje toliko volumna, nadzora in teksture ter je odličen izdelek za tako kratko frizuro.

Edgy Undercut z oblikovanjem las

Edgy Undercut z oblikovanjem lasInstagram @mckenzie.pmts

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Mckenzie Roy

Future Professional @ Paul Mitchell School in Farmington Hills, MI

Kako bi opisali ta videz?

Ta rez opisujem kot nenavaden in sodoben. Mislim, da je drugače in privlačno, ne da bi bil v tvojem obrazu super in avantgarden. Všeč mi je, da povežem razburljiv kroj z naravno barvo, tako da lahko rez resnično sije.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Pojdi! Kratki lasje vam lahko zjutraj prihranijo čas in denar za izdelke. Za oblikovanje tega videza sem uporabil Paul Mitchell Invisible Wear Pump Me Up Texture Powder in Undone Texture Spray. Edina možna pomanjkljivost takšnega reza je, da ga je mogoče veliko vzdrževati. Odvisno od tega, kako kratke so vam lasi ob strani, se boste morda morali striči vsake 3 tedne ali več.

Beachy Messy Hair

Beachy Messy HairInstagram @christiandomingos

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Christianom Domingosom

Hair Artist @ Salon B v Dartmouthu, MA

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je nekaj zelo nizkega vzdrževanja, teksturirano in plažno! Rez je zelo dolg in tekoč, zato je manj vzdrževanja, hkrati pa ohranja vse na eni dolžini, kar mu daje boho slog! Tudi barvo sem naredil. Všeč mi je, kako utišane so korenine in kako ima to barvo okoli obraza in koncev. Videti je bilo, kot da bi ga poljubilo sonce. Všeč mi je tudi slog. Ohranite ves zavoj skozi sredino, tako da so ti konci lepi in ravni. Moja najljubša stvar pri vsem je, da je brezčasna! Potopljeni lasje so nekaj, kar bo vedno v trendu! V kar se mi zdi super vlagati.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Vedno prosite za nekaj nizkega vzdrževanja, bivalnega in teksturiranega. Lepo in svetlo okoli obraza in koncev ter utišano pri korenu. Lahka tekstura je najboljša za izdelke ali suhe šampone. Po zvijanju glave obrnite glavo na glavo, da dobite učinek vetra. Tudi dotikanje kosov na umazanih laseh drugega dne je najboljše! Še en odličen trik je, če svoje konce popeljete s suhim likalnikom, če se vam zdi preveč kodrast! Takšen videz je kot nalašč za vsakogar, saj svojim strankam ponavadi rečem, naj si predstavljajo, da dan preživijo na plaži in kako rad bi posnemal vaše lase zaradi sonca!

Kratki platinasti kotni Bob

Kratki platinasti kotni BobInstagram @kalrissa.luxesalon

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Kalrisso Taylor

Lastnik @ Luxe Salon v Sycamoreju, IL

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je kul, dimenzionalna platinasta blondinka z mehkim teksturiranim bobom. Všeč mi je ravnovesje ostre barve in mehke frizure. Ta slog vas izstopa, vendar na konzervativen način, kar mi je všeč!

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Menim, da je ta barva nekoliko vzdrževalna, da ohrani svetle in hladne tone, ki jih vidite tukaj. Ko dosežete želeno raven blondinke (upoštevajte, da se to ne bo zgodilo naenkrat, razen če ste že blondinka), priporočam babylight vsakih 12 tednov in osvežitev tona vsake štiri tedne, da ne boste nikoli videti dolgočasni.

Krepitev garderobe izdelkov je nujna za ohranjanje zdravih blond las! Moje priporočilo je linija Eufora Beautifying Elixirs, ki hkrati zdravi in ​​oblikuje.

Ta frizura je kot nalašč za vse vrste las! Zaradi tega bodo fini lasje videti debelejši in jih lahko postrižete, da bodo gosti, košati lasje mehkejši. Izdelek za odstranjevanje korenin in gladka krema sta nujna izdelka. Moja najljubša sta Eufora Boost in Behave!

Sodoben neurejen Bob za starejše ženske

Sodoben neurejen Bob za starejše ženskeInstagram @hannah.at.virtue

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Hannah

Frizerka @ Veranski salon Virtue v Columbusu, OH

Kako bi opisali ta videz?

To je raztrgan neurejen bob. Všeč mi je obrobje s kosom v kombinaciji z močno obliko boba. Ti elementi zelo dobro delujejo z njeno fino, valovito teksturo las.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Za ta bob smo izrezali črto brez plasti ali stopnjevanja. Ta metoda dobro deluje za tanjše lase. Če imate srednjo do debelo gostoto, priporočam teksturiranje ali dodajanje “notranjih plasti”.

Oblikovanje je ključnega pomena za razbarvan videz, še posebej, če imate naravno ravne lase. Ključna je uporaba ploščatega likalnika ali kodralnika za ustvarjanje valov in zaključna obdelava s teksturnim prahom ali razpršilcem.

Ta videz je zelo nizek za vzdrževanje, če imate naravno valovite lase. Najbolje deluje na daljših ali ožjih obrazih zaradi teže celotnega reza in širitvenega učinka, ki ga ima rob na obraz. Ob tem pravi slog in odnos vedno prevladata nad “treba” in “ne bi smelo”, ko gre za obliko obraza. Z drugimi besedami, če ste lastnik reza, ga lahko zibate!

Dolgi trendovski plažni valovi

Dolgi trendovski plažni valoviInstagram @tg_hairstudio

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Tinom Gabaldonom

Lastnik / frizer @ T.G. Frizerski studio v San Diegu, CA

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je sodoben zasuk srednje dolge frizure z vedno tako trendovskimi valovi na plaži. Vem, da veliko strank pravi, da ne želijo videti nogometne mame, zato svojim strankam vedno pokažem, kako ustvariti ohlapne kodre, ki lahko trajajo nekaj dni. Mislim, da je celo videti zelo elegantno, ravno zlikano, samo ne na zraku, če se želite izogniti videzu nogometne mame.

Všeč mi je način, kako njena barva sije in naredi njene lase zelo zdrave, pa tudi videz njenih kodrov.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta videz deluje skoraj vsem, ne glede na njihov življenjski slog. Še posebej dobro deluje za tiste, ki si ne umivate las vsak dan, ker vse, kar naredite, je, da nanesete nekaj teksturnega ali dnevnega pršila za plažo (eno mojih najljubših je UNITE Hair) in se odvijte z 1-palčnim kodralnikom ali palica. Kodri so lahko prvi dan nekoliko bolj zategnjeni, drugi dan pa vedno izgledajo najbolje, ker so nekoliko bolj ohlapni in bolj naravnega videza.

Kar se tiče barve, smo dejansko naredili črno stopnjo 1, ki zagotovo ne izgleda dobro na vseh tonih kože, vendar je odlično delovala za njen ton. Na splošno so barva, kroj in slog za to posebno stranko odlično delovali. Kroj in oblikovanje bi lahko delovalo za veliko različnih strank.

Mladinski šik & Teksturiran tupi rez

Mladinski šik & amp; Teksturiran tupi rezInstagram @longhairswagg

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Reaganom Kaalekahijem

Pedagog & Senior Stylist @ Chromatique Salon v Bellevueju, WA

Kako bi opisali ta videz?

Ta frizura je moderna, elegantna in teksturirana. Če še niste imeli kratkih las, se pripravite, da se boste počutili seksi in drzno, saj boste s tem videzom obrnili glavo!

To je zelo podroben slog z lomljenim obrisom in zelo teksturiranimi plastmi za maksimalno gibanje.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Če ste vajeni čopka, te trakove za lase brcnite do robnika, ker jih ne boste več potrebovali. To je velika dolžina. Čeprav se vam bo na začetku morda zdelo nekoliko kratko, vam bo hitro naraslo in vam bo všeč.

Tekstura srednje dolžine

Tekstura srednje dolžineInstagram @hairby_nicole

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Nicole Jansen

Stilist / kolorist @ Frizerski salon za lase v Kirkwoodu, MO

Kako bi opisali ta videz?

Moja najljubša stvar pri tej sodobni pričeski je vsa vgrajena tekstura in njena raznolikost.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta rez mi je zelo všeč pri strankah z naravnimi ravnimi ali valovitimi lasmi, ker v trenutku da lase toliko oblike in teksture. Mislim, da je za večino ljudi velika dolžina. Je dovolj kratek, da dopolnjuje in pritegne nekaj pozornosti na obraz, vendar ima še vedno dovolj dolžine, da se lahko stranke igrajo z njim in zibajo različne sloge.

Teksturiran Shag

Teksturiran ShagInstagram @godiegogordon

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Diegom Gordonom

Hair Artist @ Chris McMillan Salon v Los Angelesu, CA

Kako bi opisali ta videz?

Ta slog bi opisal kot teksturiran rov. Pri rezanju sem uporabil kombinacijo točkovnega rezanja, drsnega rezanja in škarj za teksturiranje. Moja stranka ima zelo debele, grobe in ravne lase, zato sem moral vzeti veliko teže, da sem ustvaril rez, ki bo dobro deloval naravnost ali mahal, kot prikazuje slika.

Moja najljubša stvar pri tem slogu so šiške. Na tej dolžini so videti, kot da ste morda imeli kratke šiške in so nekako zrasle do te popolne dolžine “okoli oči”.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ko sem oblikovala ta rez, sem mokre lase pripravila z Unite Lazer Straight, pomešano s kremo za oblikovanje SachaJuan. Sušim s sušilcem za lase z okroglo krtačo in čopič potegnem navzgor okoli krošnje, da ustvarim volumen. Zvil sem se z 1 1/2-palčnim sodom Marcel železa, izmenično smer, da sem ustvaril ločitve znotraj kodrov. Ko sem pomahal z lasmi, sem ji s prsti tekel po laseh, da sem ustvaril bolj nepoliran videz.

Raje imam, da so lasje videti drugi dan. Za krepitev teksture sem uporabil Oribe sprej za teksturo in Keving Murphy Powder. Puff vzdolž korenin. Ta dva izdelka skupaj ustvarjata izjemen volumen, teksturo in pesek, tako da lahko vaša stranka odide ven, kot da je brez napora, a divja.

Ta videz je za stranko, ki želi ohraniti nekaj dolžine in se hkrati zabavati z volumnom, teksturo in plastmi. Če boste to frizuro razgibali s svojo naravno teksturo in imate valovite lase do srednje kodrastih las, bodo izdelki vaš najboljši prijatelj. Na mokre lase nanesite kremo za oblikovanje SachaJuan skupaj z Unite Hair Mousse Medium Hold in L’Oréal Mythic Oil. Pomembno je, da kodrov ne česate ali prste speljete skozi lase.

Stranke spodbujam, da se zabavajo in se poigrajo z dolžino vaših šišk, da dodajo slog in prilagodijo vaš videz.

Platinum Blonde Pixie Cut

Platinum Blonde Pixie CutInstagram @zane.frizerski salon

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Zanéjem Zvinklejem

Samostojni frizer @ La Coco Beauty Salon v Ramsgateu v Veliki Britaniji

Kako bi opisali ta videz?

Ta videz je ustvarjalen, zabaven in vsekakor bolj eleganten. Resnično kaže na močno osebnost stranke.

Moja najljubša stvar pri tem videzu je, da je, ko je vaš življenjski slog tako zaposlen in aktiven, preprost, hiter in enostaven za oblikovanje in vam daje tudi tisti videz slavnih.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta pričeska bi ustrezala strankam, ki živijo zasedeno, vendar še vedno radi izgledajo elegantno. Kratka obroba okvirja daje ta eleganten videz in odlično deluje za daljše oblike obraza. Odlično deluje z lepimi in ravnimi lasmi, pa tudi z lasmi s teksturo.

Začnite z mokrimi lasmi in jih posušite s sušilcem za lase, da položite tako, kot želite. Ko se posuši, se igrajte z nekaj teksturirajoče paste in stila. Nered ali gladko, vse gre!

Eleganten kratki Bob na liniji

Eleganten kratki Bob na linijiInstagram @hair_byalexandra

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Alexandra Grace Bellerby

Umetniški direktor @ Tara Rose Hair & Kozmetični salon v Abu Dhabiju

Kako bi opisali ta videz?

Ta zlahka dosegljiv in lep bob je nastal z daljšim rezom spredaj, ki se ostro zoži proti zadnjemu delu. To je, z malo besedami, elegantno dolg bob s črto z graduiranimi stranskimi šiškami.

Blondinka Cafe Au Lait z naključno postavljenimi rezinami pastelne lile ustvarja nekoliko bolj oster videz, vendar ima še vedno nevtralen ton, ki ga lahko nosi skoraj vsak. To je popolna kombinacija med krojem in barvo, zato mi je ta tehnika najbolj všeč.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta videz je odličen za tiste, ki imajo lepše, naravno ravne lase. Ko imate lase v redu, lahko temnejše korenine dajo videz dodatne polnosti in volumna. Če imate okrogel obraz, lahko stranske šiške dodate ostrini obliki obraza.

To barvo bi priporočal le strankam, ki se lahko redno obiskujejo v salonu zaradi vzdrževanja. To barvo bi priporočal tudi strankam z zdravimi lasmi, ker morate za doseganje pastelnih tonov imeti skoraj belo platno, ki ga prebarvate. Barva ni zasnovana tako dolgo, vendar se pastelna barvila običajno pomešajo z zelo nizkim peroksidom, zato jih je varno pogosto nanašati.

Med sestanki doma uporabljajte profesionalne izdelke za nego las. Nežen šampon brez sulfatov bo dovolj. Redkin ali Kevin Murphy sta moja absolutna favorita!

Kvadratni dolg do vratu blondinka Bob

Kvadratni dolg do vratu blondinka BobInstagram @ashleyatimmortal

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Ashley Geesaman

Rezalka za lase @ Immortal Beloved v Washingtonu, DC

Kako bi opisali ta videz?

Preprosto povedano, to je zelo sodoben, kvadratni bob z rahlo teksturo. Takšen koncept navdihuje futurističen videz, v bistvu vse, kar je povezano s vesoljem.

Vedno pomislim na obliko Scarjovega roza boba v Lost in Translation ali na Milinega svetlo oranžnega boba iz Petega elementa. Všeč mi je, kako bi lahko vsako leto obstajala kakšna različica te frizure in bi delovala.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Glede na teksturo se bodo izdelki zagotovo razlikovali. Ta model ima le čudovite lase in potrebuje le malo Oribe Straight Away. Če ima nekdo veliko lepše lase, bi predlagal izdelek za zgoščevanje, kot je pršilo za zgoščevanje Oribe, pa tudi nekaj z gladko kakovostjo.

To je vsekakor izrazit videz, a vseeno precej vsestranski za vrsto ljudi. Odvisno od tega, kaj delate z barvo, bi lahko bila nekoliko bolj konzervativna. Kvadratni bob ustreza večini oblik obraza, saj ni okrogel, zato v resnici ne povzroča težav, ko se nekdo počuti polnega v obrazu.

Očitno je tekstura las najbolj kritična pri tej obliki, saj se želite izogniti trikotnim lasem, razen če si stranka tega želi. To je lahko tudi kul videz!

Cool Boho Braids Ponytail

Cool Boho Braids PonytailInstagram @_hairbycara_

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Cara Curti

Kolorist @ Feathers II v Berkeley Heights, NJ

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Mislim, da ima ta videz kul boho vibracijo, vendar je moj najljubši del, da ga lahko nosite na različne načine. To je odličen, spogledljiv festivalski slog, ki ga lahko tudi zategnete z nekaj rož ali draguljev za čudovit slog družice.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Vse, kar potrebujete za ustvarjanje in vzdrževanje tega sloga, je malo teksturnega pršila ali lahkega laka za lase, kot je MaroccanOil, srednji premaz.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz najbolje deluje pri osebah z daljšimi, debelejšimi lasmi, vendar si lahko res privoščite ta ribji rep, če imate manj las za delo.

Bright Beachy Look

Bright Beachy LookInstagram @hairbymand

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Amando Yuhas

Manager / Stylist @ Anna’s Salon Elite v Pittsburghu, PA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To posebno pričesko bi opisal kot živahen, svetel in plažen videz. Moja najljubša stvar pri tem slogu je, da je zelo nizko vzdrževan, a hkrati eleganten! To je odlična dnevna pot ne glede na priložnost.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Za ohranitev tega videza priporočam, da šampon Unite Blonda (vijolično) operete enkrat na teden, da ohranite svetlo, ledeno blond barvo. Za ponovno ustvarjanje kodrov priporočam uporabo 1 1/4-palčnega likalnika. Za zaključek rahlega, dekonstruiranega videza uporabite razpršilo za teksturo!

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta vrsta barve in sloga je za stranko, ki ljubi sodoben, trendovski slog z zelo malo vzdrževanja. Odličen je za vse oblike obraza. Vsak, ki ima zaposlen življenjski slog, bi se odlično prilegal!

Barva las samorog

Barva las samorogInstagram @hairbykaylavee

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Kaylo Valerio

Stilist & Lastnik @ Studio V v Attleborou, MA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Nič mi ni ljubše od pisanih las samorogov! Resnično sem se želel poigrati z neoni Pulp Riot in nato dodati še malo srebrnega tonerja.

Ko sem ustvarjal ta videz, sem poučeval razred in odločili smo se, da nas spominja na Lizo Frank v 90. letih, in naj vam povem. Obožujem 90. leta!

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje in poustvarjanje tega videza?

Ustvarjanje tega natančnega videza bo težko, ker je vsak pramen las drugačne barve. Priporočam ustvarjalnost in ustvarjanje lastne mojstrovine! Uporabil sem vse barve Pulp Riot, ker jih je tako enostavno mešati in so tako živahne in lepe. Pri eksperimentiranju z živimi slikami ni napačnega načina!

Kar se tiče vzdrževanja, svojim strankam rečem, naj uporabljajo šampon brez sulfatov/parabenov, sperejo s hladno vodo in uporabljajo veliko SUHEGA ŠAMPONA! Manj ko si umivate lase, bolj živahni bodo ostali.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je za nekoga, ki resnično želi izstopati, in verjetno za nekoga z bolj nekonvencionalno službo in življenjskim slogom. Lahko pa ima kdorkoli enorogove lase ali pa se jih vsaj dotakne s peekabooji namesto po celotni glavi. Tukaj sem, da naredim svet nekoliko bolj barvit za eno glavo naenkrat!

Krepko Kratek modri pridelek

Krepko Kratek modri pridelekInstagram @becs_mk

Objemite svojo notranjo rock zvezdo s to neustrašno pričesko. Funky poudarki dopolnjujejo ta edinstven in zabaven videz!

Srednji lasje z dolgimi plastmi

Srednji lasje z dolgimi plastmiInstagram @donnadstylistsalon

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Donno

Lastnica salona / frizerka / koloristka @ Donna D ’Stylist Salon v MB, Kanada

Kako bi opisali ta videz?

To je šiška, frizura, ki ima od zgoraj do dna več plasti, na vrhu pa krajše, spodaj pa daljše. Pri tej pričeski mi je všeč, da je odlična za vse. Pri debelih laseh s plastjo las odstranjujete njihovo nasičenost. Srednjim do tankim lasem lasje dodajo nekaj volumna. Lasje izgledajo seksi in jih je enostavno upravljati. Za barvanje sem ji naredil delno osvetlitev in polno barvo, da sem dodal nekaj dimenzij in gibanja. Za toplejši videz, ki je kot nalašč za poletje, smo izbrali karamelne tone.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Tekstura las moje stranke je valovita, gosta in groba. Dala sem ji veliko slojev in veliko teksturiranja, da bi dosegla polnost na vrhu in ustvarila mehke plasti na koncih.

Njena oblika obraza je okrogla, zato je dajanje stranskih šišk in slojev, ki uokvirjajo obraz spredaj, odpravilo zaobljenost oblike obraza.

Svetoval sem ji, naj si ne umiva las vsak dan, zato sem priporočil Goldwell suh šampon. Za oblikovanje las vedno suši in suši lase, zato priporočam Kerasilk Bodifying Mousse za volumen. Že ima toplotno zaščito in je eleganten sprej za uporabo s likalnikom. Za zaključek priporočam volumiziran lak za lase za rahlo zadrževanje in Kerasilk poudarjajočo zaključno kremo za definiranje koncev. Zadnji izdelek je bil Goldwell parfum za lase, ki ohranja lase sveže dišeče ves dan.

Barva dolgih ombre las

sodobna dolga ombre pričeska z valoviInstagram @tricia_caton

Nič ne kriči novo in sveže kot ombre! Če bi mi rekli, naj zaprem oči in najprej opišem najnovejši trend las, bi bilo ombre. To je jasen primer, kako barva sama ustvari teksturo.

Undercut Mohawk

Undercut Mohawk

Drug trend, ki je preplavil vzletno -pristajalne steze in nas vse osvojil, je “punk” gibanje. Nič ne gre bolje s to novo torbico s čevlji kot ta slab fant! Všeč mi je, kako je mehko teksturiran vrh postavljen skupaj s čistimi, obrobljenimi črtami ob strani.

Kako oblikovati:

 1. Začnite z voluminoznim izdelkom na čistih, vlažnih laseh.
 2. Od leve proti desni zavijte z odzračevalno krtačo, da ustvarite dvig.
 3. S svojim gladkim, gladkim vodoravnim odsekom se premikajte proti obrazu. Ko pridete do konic las, se rahlo upognite nazaj, da ustvarite ta udarec.
 4. Za ločevanje in sijaj nanesite zaključni vosek ali pomado.

Oblika obraza in tip las:

Ta kroj je idealen za nekoga, ki ima bolj pravokotno obliko obraza. Dolžina, usmerjena navzgor in navzdol na vrhu glave, podaljša obliko obraza. Tekstura v resnici ni pomembna, saj bo vsaka druga vrsta teksture temu videzu preprosto dala svoj značaj.

Priporočeni izdelki:

Odvisno od vaše teksture bi kot delovni izdelek uporabili gel ali volumizer. Gel za bolj neposlušne, debele lase in pena za penjenje za fine lase. Ko gre za gel, rad uporabljam Alphaparfov Semi di Lino gel. Za ženske z bolj finimi lasmi (kot sem jaz), Body.Builder Kevina Murphyja je prava pot, ko gre za peno za mousse/peno. Kar zadeva vosek, uporabite Kevin Murphy’s Night.Rider za močnejši, mat oprijem ali Osmos Shaper za mehkejši, sijoč videz.

Pixie kroj s stranskimi šiškami

pixie kroj s stranskimi šiškiInstagram @ruteboazhair

Močna, a mehka, me je pixie vedno pomela z nog. Novo vrtenje pri tem modelu je prekinitev med krajšimi stranicami in daljšim vrhom. Ne želimo več, da bi naši piksi ležali ravno, ampak da bi se ob tej priložnosti dvignili!

Ovalne oblike obraza lahko odvrnejo vsak pogled, vendar so resnično najbolj primerne za pixie. Običajno je za ta videz priporočljiva tudi srednja do fina tekstura. Če imate kodraste lase, boste morda želeli razmisliti o tretmaju teksture, ki bi sprostil te dragocene kodre, preden jih skrajšate.

Bob raztrgan do brade

Bob raztrgan do brade

Klasični bob ima toliko različic in ta je neverjeten. Samo poglejte gibanje in teksturo, ki sta nastala tukaj. Mehka, pometajoča resica resnično sladi ta klasičen videz.

 Kako oblikovati:

 1. Začnite z delovnim izdelkom na čistih vlažnih laseh.
 2. Od leve proti desni zavijte s ščetko za odzračevanje.
 3. Ko so lasje suhi, uporabite okroglo krtačo v navpičnih delih za večjo konturo proti obrazu.
 4. Notranjost razkosajte z voskom ali pomado, da ustvarite razdrobljen učinek.

 Oblika obraza in tip las:

Počutim se, kot da vsako obliko obraza dopolnjuje ta videz. Mehke črte razpršijo vse kvadratne ali srčaste obraze, obrobje pa zapolni vse trikotne oblike.

Priporočeni izdelki:

Osmos Shaper je kot nalašč za ta mehak videz.

Shag Cut s stranskimi pometanimi šiškami

Shag Cut s stranskimi pometanimi šiškami

Kratke, debele plasti, ki drsijo v dolge mehke obročke – ta videz ima vse! Zdi se mi, da ta slog lahko veliko ponudi. Lahko bi potegnili dolžino navzgor za učinek »kratke frizure« ali pa razpihali konce za dolg in poln videz. Za to sodobno frizuro obstajata dve besedi – tekstura in vsestranskost!

Kako oblikovati:

 1. Nanesite delovni izdelek na lase.
 2. Od leve proti desni zavijte z veliko okroglo krtačo.
 3. Ko se posuši, delajte navpično okoli glave proti obrazu.
 4. Potegnite krtačo po dolžini in navpično navite lase okoli krtače. Pustite, da se lasje za trenutek ohladijo, nato odvijte krtačo. Delajte stran od obraza na obeh straneh in okoli glave.
 5. Poljski z rahlo pomado.

Oblika obraza in tip las:

Za ta videz je potrebna srednje do gosta gostota las. Če je po gostoti prefina, ne bo imela dovolj močne dolžine. Če imate kodrasto teksturo, razmislite o keratinskem tretmaju, da se večina razbije.

Priporočeni izdelki:

Glede na teksturo las uporabite gel z oljnim koktajlom za bolj grobe teksture in volumizer za bolj fine lase. Osmos Shaper je odličen kot lak na koncih za ločitev in sijaj.

Diplomirani Bob s šiškami

Diplomirani Bob s šiškami

Tu je še ena bob različica, ki redefinira eno od klasik. Graduirani bob prikazuje toliko teksture. Ta frizura v spremstvu trendovskega nihajnega roba poudarja toliko osrednjih točk, da bo pohvalila skoraj vsakogar!

Kako oblikovati:

 1. Nanesite delovni izdelek na lase.
 2. Od leve proti desni zavijte s krtačo ali zračno krtačo.
 3. Če so vaši lasje bolj grobe teksture, potem ravna železna navpična ločitev naprej.
 4. Za ločevanje in sijaj nanesite vosek ali pomado.

Oblika obraza & Tekstura las:

Graduirani bob je boljši za trikotne in ovalne oblike obraza. Na žalost bi lahko tisti, ki imajo kvadratne ali srčaste obraze, razširili čeljust. Običajno je namen takšnega boba pridobivanje teže na hrbtu. Zato predlagam ta kroj za dame s ključavnicami, ki se nagibajo proti srednji do tanjši strani.

Priporočeni izdelki:

Ko so vaši lasje na lepi strani, priporočam Kevin Murphy Anti.Gravity. To ni samo volumizer, ampak tudi losjon za oblikovanje. Osmos Shaper je kot nalašč za lažje ločevanje in sijaj.

Super kratka večplastna pixie

super kratek večplastni pixie krojInstagram @cropped2perfection

Ta kratek, večplastni pixie cut vsebuje velik udarec v oddelku za teksturo! Toliko gibanja poudarja vse prave lastnosti.

Ta slog je odličen za ovalne, trikotne in srčaste obraze. Težji vrh uravnava ozka čela in široke čeljusti. Srednje do fine gostote najbolje delujejo v tem slogu, saj se debeli lasje zlahka spremenijo v grozljiv videz “gob”.

Veliki naravni lasje

Veliki naravni lasje

Ne nazadnje imamo naravno stanje. Te dni je osvežujoče videti vse več afroameriških žensk, ki sprejemajo svojo naravno teksturo. Po letih sproščanja, tkanja in stiskanja njihove naravne teksture v oblikovano obliko, je skrajni čas, da njihov kodra dobi svoj dan!

Kako oblikovati:

 1. Šampon in stanje z vašim najljubšim vlažilnim kompletom.
 2. Sredstvo za lase prečešite s širokim zobnim glavnikom in sperite.
 3. Počistite lase suho, saj zavijanje po metodi »turban« preveč vleče strukturo kodra in ovira njeno odbijanje.
 4. Nanesite zadostno količino smetane in oljnega koktajla.
 5. Stisnite izdelek in posušite na zraku.

Priporočeni izdelki:

Ko gre za neposlušne ključavnice, imam raje linijo Sarya Key. Narejen je iz karitejevega masla vrhunske kakovosti. Ne samo, da tehta grobo obnohtno kožico, ampak dejansko “nahrani” tudi lase. Njihov šampon in balzam sta kot nalašč za najzahtevnejše ključavnice!

Oblika obraza & Tekstura las:

To velja za vse afroameriške ženske. Ne glede na dolžino ali obliko obraza je prijetno iti “naravnost”!

About the author