To je 10 najboljših idej za barvanje las za zimo 2021

Vas je zimski blues zmotil? Borite se proti tej počitniški zimski mračnosti s svežo novo barvo las. Od subtilnih poudarkov do krepko črne barve, najbolj modni odtenki sezone ponujajo za vsakogar nekaj. Spodaj si oglejte 10 najbolj osupljivih barv za lase te zime.

Zrnata blondinka

Zrnata blond zimska barva las 2021Instagram @biancacolour

To je še posebej odlična izbira za tiste s tankimi ali ravnimi lasmi, saj pomaga ustvariti tudi večji videz, pravi slavna barva las in ambasadorka Olaplexa Bianca Hillier. “Ne pozabite zaprositi svojega kolorista za izredno fino slikanje s balayage, da posnema učinke poudarjanja folije, ne da bi se morali ukvarjati z visokim vzdrževanjem izrastka folije,” predlaga.

Črno črna

črna črna zimska barva las 2021Instagram @colorbymattrez

“Jet črni lasje s hladnimi toni so popolnoma v tej zimi, to je celotna vibra,” pravi Hillier, čeprav ugotavlja, da je to zaveza. Kristen Fleming, barvni direktor pri Chicagu 3. obalni salon se strinja; bodite pripravljeni, da bo, ko boste šli v tej modro-črni smeri, vrnitev k naravni barvi maraton, ne sprint, dodaja. Vzdrževanje je prav tako zelo pomembno, dodaja, zato prosite svojega kolorista, da zmeša balzam za barvanje po meri, ki ga lahko uporabljate doma med obiski salona.

Cimetova čokolada

cimetova čokoladna zimska barva las 2021Instagram @kristencolorshair

“Bogata čokoladno rjava s toplimi zlatimi in rdečimi odtenki je prava in zaupanja vredna zimska najljubša,” pravi Fleming. “Dodajanje topline kateri koli osnovni barvi bo vaši koži dodalo malo sijaja.” (In res, kdo si tega ne želi sredi zime?) Predlaga, da vsake štiri tedne vstopite v salon za čist sijaj, da bo barva videti bogata in sijoča..

Jagoda Bronde

Jagodno rjava zimska barva las 2021Instagram @kristencolorshair

Zabaven odtenek vedno priljubljenega odtenka rumene barve, to je še en odličen odtenek za nekoga, ki si želi barve las, ki bo njihovi polti prinesla sijaj, pojasnjuje Fleming. Kljub temu vaša barva na obrazu ni rdeča. “Vprašajte svojega kolorista za omamljeno jagodno blondinko, nekaj globljega od blondinke z rdečimi odtenki, saj je cilj ustvariti veliko topline,” pravi.

Ledeno modra

Ledeno modra zimska barva las 2021Instagram @biancacolour

Svetlo roza odtenki so tako v zadnji sezoni. To zimo gre za drzne modre odtenke za vsakogar, ki se želi malo bolj zabavati s svojo barvo, pravi Hillier, medtem ko Fleming dodaja, da so ledeno modri toni še posebej v trendu. To je še posebej laskavi videz pri tistih z bledo kožo; le poskrbite, da bodo vaši lasje dovolj osvetljeni. “Če so lasje preveč rumeni, lahko na koncu ustvarijo bolj zelen odtenek,” opozarja Hillier.

Mat Brown

Mat rjava zimska barva las 2021Instagram @biancacolour

“Ta videz je kot nalašč za vsakogar, ki razmišlja o tem, da bi postal blondinka, saj je to prvi korak v tej smeri,” pravi Hillier. “Poskrbite, da bo vaš kolorist nad dvigi, da se izognete neželenim medeninastim tonom, in nad toni, da dobite gosto in obstojno svetlo rjavo barvo.” Če barva ostane ravna, brez veliko dimenzij, ostane v trendu in ne predstavlja sicer osnovnega odtenka rjavolaske.

Sneguljčica

Snežno bela zimska barva las 2021Instagram @kristencolorshair

Zimski belci so stvar, v tem primeru v obliki platinasto blond las. To je super dramatično in osupljivo, samo bodite pripravljeni na nekaj vzdrževanja. Načrtujte popravke vsake tri do štiri tedne, da ohranite učinek, pravi Fleming.

Karamelna karamela

Zimska barva las s karamelnim toffeejem 2021Instagram @kristencolorshair

To je odlična možnost za blondinke ali rjavolaske, ki si želijo nekaj drugačnega, vendar se ne želijo preveč oddaljiti od tega, kar običajno počnejo, pravi Fleming. Dimenzijski poudarki so dostopni in zahtevajo malo vzdrževanja, dodaja.

Kremasta blondinka

Kremno blond zimska barva las 2021Instagram @kalliekaiser

Ta odtenek je idealen za naravne blondinke: “Te vrste maslene, kremaste blondinke preprosto ne morete doseči, če delate z naravno podlogo za rjavolasko,” pravi Hillier. Tudi Fleming je ljubitelj sence, pri čemer ugotavlja, da je še posebej laskava tistim s porcelansko kožo. Kar zadeva vzdrževanje, je to stvar osebnih želja. “Naravna blondinka bi se lahko izognila barvnim sestankom vsakih osem tednov ali celo 12 do 14 tednov, če je ne moti malce odrasel videz,” pojasnjuje Fleming. Njen drugi top nasvet? Ohranite hladne tone z uporabo vijoličnega šampona tedensko, da nevtralizirate neželeno medenino ali toploto.

Ton na Tone Balayage

Ton on tone balagae zimska barva las 2021Instagram @colorbygabby

Tukaj je možnost za tiste, ki iščejo super subtilen in naraven videz. Cilj je, da so poudarki v eni odtenki svetlobe ali samo v enem tonu drugačni, kar je dovolj, da ustvari zelo nizko vzdrževalno, komajda razsežnost, ugotavlja Fleming. Deluje na kateri koli osnovni barvi, čeprav je najboljša za tiste, ki so vajeni športa v enem samem odtenku in imajo zelo malo do minimalno sive barve, dodaja.

About the author