13 najboljših tetovaž na svetu

Tetovaže obstajajo že stoletja. Vsaka kultura, tradicija in prepričanje so jih videli kot obliko telesne spremembe, ki jih opredeljuje in ločuje. Ne glede na to, ali so tetovaže narisane, da označujejo pozitivnost ali obup, so v zgodovini pustile velik pečat. Res je, da se je stigma, ki se je povečala s tetovažami in spremembami telesa, počasi odmikala in je zdaj veliko bolj udobno razmetavati tetovažo, kot je bila nekoč.

V nekaterih kulturah so tetovaže vedno ostale bistveni del njihove identitete. Obstajajo različice in slogi tetovaž, ki so služile kot “žigi” ali identifikacija, ki uporabnika veže na določeno pleme ali prepričanje.

Drugi so tetovaže uporabljali kot talismane za zaščito pred poškodbami in zlom. Obstajajo stoletni dokazi, ki so bili povezani s čarovnijami, ki so jih opevali nad tetovažami za zaščito uporabnika.

V svetu obstajajo kulture, ki so tradicijo tetoviranja prenesle do danes in jo imajo za del svojega bitja. Tehnike, ki se uporabljajo za jedkanje teh tetovaž, so se od države do države razlikovale od starih nohtov; bambusove palice, naostrene v nože, kot so predmeti in celo barakudne zobe.

Tetovaže so urezane, da upodobijo zgodbe na koži, prazno platno. Ljubitelji tetovaže so posneli različice tetovaž z vsega sveta. Ženske Tofi tattoo vrtinčijo vzorce na obrazu, ki označujejo njihov rod. Kambodžanski menihi so na prsi vtisnili temno obarvane vzorce, ki so simbol njihove vere.

V Los Angelesu boste videli člane določenega združenja, ki nosijo podobne modele, da pokažejo svojo pripadnost. Ljudje iz plemena Maori na Novi Zelandiji imajo vtisnjene vzorce, ki so podrobno in teksturirani tako, da prikazujejo različne pomene. Tudi ena sama oznaka v njihovih tetovažah ima pomen in njihove tehnike so edinstvene zanje. Čeprav lahko sodobni umetnik tetoviranja ustvari podobne modele, velja, da se je nujno vsaj naučiti osnovnih tehnik in pomenov tetovaž..

Tatoo ima na Japonskem veliko zgodovino, določene skupine pa uporabljajo tetovaže kot oznako, da objavijo svojo pripadnost. Obstaja tudi nekaj tradicionalnih japonskih tetovažnih umetnosti, ki so potovali celo v druge države, na primer v ZDA, in so navdušeni nad tatoo navdušenci.

V zahodni kulturi so tetovaže ohranile podobo kot znak upora. Ta podoba je ostala nedotaknjena, vendar so se interpretacije spremenile. Zdaj je tetovaža opomin na odpor proti žalostnim časom; so pokazatelj novega rojstva, ljubezni in veselja.

Vsak dizajn, postavitev in navdih zanj imajo za uporabnika globok pomen. Oblikovanje tetovaž je začelo kulti, ki izhajajo iz izbire umetnika ali slavne osebe do posameznikov, ki trdijo, da so pravi oboževalci.

Ta trend se ni le zataknil meja Hollywooda, ampak je prevzel celo številne druge panoge. Večinoma so tetovaže izbrane kot opomnik moči in razširjenosti glede na okoliščine.

Poleg tega tetovaže opredeljujejo pripadnost uporabnika katoliški veri. Rožni venci, Sveta Devica Marija in samo Sveto pismo so vtisnjeni po koži, da predstavijo nove začetke in vero uporabnika. Ves svet je tako ali drugače spreminjal telo in tetovaže kot obliko umetnosti.

V zadnjih nekaj letih so modeli, ki jih navdihuje tradicionalna Hina, vstopili v svet tetovaž. Z razširitvijo tehnologije ljudje po vsem svetu preizkušajo medkulturne zasnove, ki so oblikovane kot spoštovanje določenega jezika, spoštovanje druge kulture ali kot opomnik uporabnikov, ki obiščejo kakšen odročen del sveta.

Zakaj je pomembno najti dobrega tetovatorja

Salon za tetoviranje ne pomeni nič, če tatoo umetniki niso dobri. Ko iščete pravo mesto za tetoviranje, poskrbite, da boste naredili domačo nalogo.

Ne morete se samo pojaviti na mestu in začeti s postopkom tetoviranja, ne da bi poznali stopnjo spretnosti umetnikov, ki jih zaposlujejo. To je potrebno, ker je tetovaža dodatek za vse življenje, ki ga boste nosili tudi, če ga odstranite z laserjem.

Vsaka oseba je edinstvena; tudi če dobiš dizajn, ki ga je na telo natisnilo že na tisoče drugih ljudi, bo tvoja tetovaža ostala edinstvena.

To je zato, ker je ta tetovaža vaša zgodba in dojemanje, povezano z njo. Poleg tega je izbira pravega mesta ključnega pomena za preprečevanje kakršnih koli finančnih napak, saj lahko nekateri modeli stanejo več kot tisoč dolarjev.

Seveda boste našli kraje, ki ponujajo tetovaže za delček cene, ki jo ponuja priznani salon. Ampak, je vredno? Črnilo se skozi kožno tkivo vnese v kožo, igla pa lahko v vaš krvni obtok vnese različne kronične bolezni. Ni mogoče zagotoviti, ali salon po znižanih cenah sploh očisti njihove instrumente.

Tetoviranje je občutljiva zadeva in za nekaj sto dolarjev ne morete tvegati svojega zdravja. Najbolje je, da imate v ta namen precejšen znesek, preden se zavežete oblikovanju.

Tetovaže je treba jedkati v sterilnem okolju s čisto in opremo za enkratno uporabo. To je potrebno, da se prepreči vdor okužbe ali bolezni v rano.

Najbolje je, da se posvetujete bližje svojemu prebivališču, saj so nekateri modeli enoletni proces. Poskrbite, da bo mesto, kamor boste odšli, dobro ocenjeno in da je registrirano.

Ker so tetovaže vse večji trend po vsem svetu, najti primerno mesto za tetoviranje v vaši državi morda ne bo problem. Nekatere znane osebnosti se odločijo za potovanje v druge države samo zato, da pridobijo strokovne ali nišne storitve tamkajšnjih umetnikov.

Poleg tega boste ugotovili, da so tradicionalne metode veliko bolj zanesljive kot sodobna tehnologija. Vendar pa higiene ni mogoče ogroziti.

Najboljše tetovažne trgovine na svetu

Če iščete določeno vrsto tetovažne umetnosti in ste pripravljeni odleteti na določeno destinacijo, da to storite, ali iščete kraj v bližini svojega bivališča, da si naredite tetovažo, potem je tukaj naš seznam najboljših tetovažnih trgovin po vsem svetu..

1. Tetovaže sreče

Ta salon za tetoviranje se nahaja v mestu Portland ZDA. Zaradi česar je ta lokacija ena najboljših je dejstvo, da so si prislužili ime, čeprav se nahajajo v mestu, kjer je stopnja tetovirnih salonov izjemno visoka. Lastnica gospa Mikki je 1. aprila 2010 odprla trgovino tukaj. Fortune tattoo je eden najbolj uglednih in vodilnih salonov za tetoviranje na tem območju. Lastnica je bila sama predstavljena v več revijah; Severozahodna tetovaža, koža in črnilo ter revija Tatowier.

Tatoo bogastva je najboljše mesto za tetovažo, če iščete trgovino v Portlandu. Ponujajo tudi nekaj stilov in modelov, med katerimi lahko izbirate.

2. TinTin Tatouages

Govorite o izkušenem umetniku, ki ve, kaj počne. Tin Tatouages ​​se nahaja v Parizu, Francija. Ta trgovina obstaja že desetletja in je zaznamovala svet mode. TinTin je prvič začel tetovirati tukaj leta 1999. Tin tayouages ​​je prejel priznanje v revijah, kot sta Elle in Q. Njihova umetnost tetoviranja je bila uporabljena tudi za trženje velikanskih blagovnih znamk, kot so Givenchy, Philippe Starck in Marc Jacobs.

3. Bostonska tetovaža

The Podjetje Boston Tattoo se nahaja v Bostonu v ZDA. Odprla je svoja vrata leta 2010, od takrat pa je le napredovala. Njihove storitve so brezhibne, pozornost do detajlov pa opredeljuje ta salon. Ponudili so različne sloge tetoviranja in do leta 2011 prejeli najboljšo nagrado bralca v Bostonu. Lastnik Jason Zube je z leti močno vplival na tatu -industrijo.

4. Tempelj tetovaž

Tattoo Temple je svetovno znani salon za tetoviranje, ki se nahaja v Hong Kongu na Kitajskem. Lastnik Joey Pang je kot nobena druga razvil tehniko tetovažne umetnosti, ki je zelo podobna kitajski kaligrafiji. Ta tehnika se imenuje tehnika poteze s čopičem, čakalna lista za ta salon za tetoviranje pa je približno dve leti. Delo umetnika govori zase in tukaj se tetovirajo ljudje z vsega sveta. Tetovaže, narejene v templju za tetovaže, so dobile značilnosti na CNN, CBS in celo potovalnih kanalih.

5. Črno -modre tetovaže

Če iščete posebne sloge tetovažne umetnosti, potem je to pravi kraj za vas. Idexa-Stern je ta salon za tetovaže, ki se nahaja v San Franciscu, odprl leta 1996. Idexa-Stern je od rojstva v Nemčiji zaposlila približno šest ljudi, ki pripadajo različnim državam in govorijo različne jezike. Specializirani so tudi za geometrijske vzorce, posnetke, realizem in črno delo. Skrbniki zaliva San Francisco so jih dve leti zapored v letih 2009 in 2010 razglasili za najboljšega umetnika tetoviranja.

6. Črnilo Toronto

Ta salon se nahaja v Torontu, Ontario, Kanada. Mark Njihov tattoo umetnik je delal kot oblikovalec tetovaž za serijo Break Out kings na MTV. Bil je tatoo umetnik v letu 2007 na MTV.

7. Caio Tattoo

Ta salon za tetoviranje se nahaja v Rio de Janeiru v Braziliji; prvič so začeli z operacijo ročno po tradicionalnih metodah tetoviranja pred več kot 40 leti. Caio se spominja časov, ko je bila umetnost tetoviranja omejena le na uporabo prostitutk, mornarjev in razbojnikov. Caios shop se nahaja v Arpoadorju med plažama Ipanema in Copacabana.

8. Shranjena tetovaža

Ta trgovina se nahaja v Brooklynu v New Yorku. Ta trgovina se je prvič odprla leta 2005 in je bila ideja Scotta Campbella. Od leta 2005 je ta trgovina zaposlila približno osem najboljših umetnikov v ZDA, njihov seznam strank pa je znan. Njihove stranke so znane osebnosti, kot so Heath Ledger, Robert Downy, Orlando Bloom, Sting itd. Njihove storitve so vrhunske in znani navdušenci nad tetoviranjem so jih pogosto hvalili.

9. Galerija Kaze in studio za tetoviranje

Sam kraj je umetniško delo, saj deluje kot galerija najbolj briljantne tetovažne umetnosti, na katero boste kdaj naleteli. Ta trgovina se nahaja v Denverju in je specializirana za ustvarjanje modelov po meri. Umetnik Sandi Calistro in William Thiemann sta strokovnjaka, ki ponujata izvrstna umetniška dela. Delujejo tudi kot gostitelji umetnosti na nacionalni in lokalni ravni.

10. Angel Art studio za tetoviranje

Tajska, ki se nahaja v Bangkoku, je mesto, znano po svojem dobro opevanem umetniku. Gospod Tung, ki je lastnik te trgovine, je strokovnjak za svojo obrt in ne raje dela s šablonami ali osnutki. Njegove risbe so ročno narisane naravnost na kožo, nato pa v edinstveno umetnost tetoviranja. Ponaša se z ustvarjanjem izvirnih umetnin, ki so edinstvene za uporabnika in jih ni mogoče ponoviti ne glede na vse.

11. Shanghai Tattoo

Ta trgovina v Šanghaju na Kitajskem si je prislužila ime v svetu tetovaž. Njihovi deli so si prislužili vrhunske medije, kot so CNN, dnevni časopis Addidas Shanghai, revija Inked in celo sueddeutsche.de. Svojo lokacijo so preselili na večji prostor v Maoming Nan Lu.

12. Tetovaže apokalipse

Apokalipsa, ki se nahaja v Seattlu v ameriški zvezni državi ZDA, je bila v nekaterih lokalnih in nacionalnih revijah predstavljena kot eno najboljših krajev za tetoviranje. Slavo so si prislužili tudi v državah, kot so Japonska, Italija, Tattoo Society (ZDA), Skin deep in UK in Tattoo Arte v Mehiki. Njihovo delo je navdihnilo nekatere umetnike tetovaž po vsem svetu, zlasti v državah, kjer je bilo njihovo delo objavljeno. Poleg tega ponujajo različne sloge in celo prilagajajo svojo umetnost tetoviranja, kot zahteva stranka.

13. AKA

Ta trgovina se nahaja v Berlinu v Nemčiji. AKA si prizadeva ustvariti popoln prostor, vključno s kavarno, studijem za predstave in domom za potepuške mačke. Tu lahko najdete tudi različne vrste tetovažnih umetnosti ali pa se udeležite tudi umetniške razstave.

About the author