25 Easy & Cute Updos za srednje lase

Mislite, da morate biti Rapunzel rock čudovit updo? Ponovno premisli! srednje dolgi lasje lahko dosežejo nove višine s temi čudovitimi, elegantnimi in preprosto čudovitimi updosi.

Ne glede na to, ali potrebujete navdih za maturantski ples, poroko, obletnico ali pa želite narediti nekaj drugačnega, bodo te fotografije popolnoma navdušile vas. Vzemite nekaj bobby zatičev in se pripravite na najboljše letošnje izboljšave za srednje dolge lase!

Twist Updo za srednje lase

Zvit updo za srednje dolge laseInstagram @mysecretavenue

Tone teksture in volumna naredijo ta preprost zvit slog pravi updo za vsako priložnost. Kosi za uokvirjanje obraza spredaj predstavljajo vaše najboljše lastnosti.

Preprosta francoska pletenica

Preprosta francoska pletenicaInstagram @lorrainecusack

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Lorraine Cusack

Samostojni frizer @ Lorraine Cusack Hair v Edenderryju na Irskem

Kako bi opisali ta videz?

Ta pletenica je zasuk klasične francoske pletenice. Združuje tradicionalne tehnike pletenja s šivanjem makrameja – nekaj, kar rad vključim v svoje delo.

Moja najljubša stvar pri tej pletenici je, da je tako vsestranska! V tem primeru sem spletel do tilnika, nato pa sem preostale lase pripletel pod pletenico, da bi dal eleganten videz, kot nalašč za delo ali posebne priložnosti. Če pa bi to pletenico nadaljeval skozi čop, bi bila videti podobna DNA pletenici, saj ima tudi naravno težnjo po “spiralnosti”.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Vsem, ki razmišljajo o tej pletenici, bi rekla, da izgleda odlično na številnih dolžinah in teksturah las. Včasih stranke mislijo, da pletenice delujejo le na dolgih laseh, vendar to ni vedno res! Če se odločite za takšne lase, potrebujete le srednje dolge lase. Če so vaši lasje dovolj dolgi za tradicionalno francosko pletenico, so dovolj dolgi tudi za to pletenico! Če pa želite to pletenico nadaljevati skozi čop, boste morda morali dodati votek ali celo trak za dodatno dolžino, da ustvarite spiralo. Tukaj sem ohranil videz elegantnega, vendar izgleda lepo tudi na teksturiranih laseh. Lahko izgleda elegantno ali ostro, odvisno od tega, kako se odločite za slog.

Teksturirano ohlapno updo

Teksturirana ohlapna pričeskaInstagram @_hairbycat

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Cathy Nguyen

Samostojni poročni in stilski frizer @Style Inc v Vancouvru, BC

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot teksturirano ohlapno updo s pletenico. Moja najljubša stvar pri tem updo-u za srednje dolge lase je dvožilna pletenica. Povezuje celoten videz!

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Za ponovno ustvarjanje tega videza sem priporočil uporabo enega izdelka, ki ustvarja teksturo, in enega, ki ima prilagodljivo držanje. Za nekoga, ki ima gladke in ravne lase, bi bila tekstura zelo potrebna, da bi ta videz dobro obdržal. Uporabljam predvsem izdelke za lase KMS in priporočam uporabo Hairplay Dry Wax, ker gradi teksturo in ima prožno držanje. Končal bi tudi z zaključnim lakom za lase, ki mu ne daje trdega in hrustljavega občutka. Priporočam KMS Hairstay Firm Finishing Hairspray.

Prav tako nisem ustvarjal las pred ustvarjanjem tega videza, saj so bili lasje te osebe naravno teksturirani, gosti in z njimi je bilo zelo enostavno delati. Nekdo z gladkimi lasmi pa bi si moral najprej kodrati lase, ker bi tako veliko bolje držala in obvladovala pletenico in zvitke. To bi preprečilo, da bi ravne pramene štrlele, zato bi celotno updo izgledalo nedokončano.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz priporočam nekomu, ki se ima za trendovskega in išče stransko prednost. Idealen je za nekoga, ki ne želi poliranega in elegantnega videza.

Priporočam tudi, da je nekdo, ki ima udoben del las, na eni strani, ker bi bil videti bolj skladen s stranjo navzgor.

Klasična peciva z nizko zvitjo

Brezčasna in elegantna pričeskaInstagram @melissaannebeauty

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Melisso Anne

Umetnica za frizuro in ličenje @Melissa Anne Beauty v Niagari, Ontario, Kanada

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta medij updo bi opisal kot brezčasen in eleganten. Moja najljubša stvar pri tem slogu je, kako se ji zdijo fini, kratki lasje videti bolj polni, kot so. Všeč mi je, kako ji je v teh vročih poletnih dneh na laskaven način laskavo.

Všeč mi je tudi zvit pogled nanjo! Zvitki so laskavi za vse starosti in vsakemu slogu dodajo toliko razsežnosti.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Izdelki, ki sem jih uporabil, so suhi šampon pred delom in lak za lase. Všeč mi je suh šampon, ker lasem doda malo teksture in hrapavosti, medtem ko absorbira vsa naravna olja v predelu korenin. Ko so lasje zelo čisti, je z njimi nekoliko težje delati, ker so tako mehki in gladki. Uporaba suhega šampona doda malo hrapavosti, da ohrani lase na mestu, ko delate z njimi. Všeč mi je, da lak za lase zaključim, ker zaklene videz na mestu, tako da lahko ta lepotica traja celo noč, ne da bi skrbela, da se ji bodo lasje odpravili. Bobby zatiči in mini elastike bodo tudi vaš najboljši prijatelj pri doseganju tega videza.

Če želite obnoviti videz, sledite tem korakom:

1. Počistite lase, nato pa po potrebi nanesite suh šampon na koreninsko območje. Ohlapno kodrajte lase.

2. korak: Dodajte volumen na vrhu glave tako, da vzamete/razdražite tri 1-palčne odseke od hrbta do hrbta okoli območja krošnje.

3. korak: Lase razdelite na dva dela, začenši na koncu hrbta, ki se počesa pod krono in naravnost navzdol po tilniku. Odseke na strani ušesa. Čisti odseki vam bodo pomagali ustvariti želeni videz, ne da bi vsi lasje preobremenili vaše delovno območje.

4. korak: Vzemite prvi odsek in začnite zvijati v smeri navzgor, pri tem pa dodajte vse več las in ostanite čim bližje liniji las. Ko pridete do zatilja in vidite črto dela, ki določa odseke, vzemite malo elastike in privežite odsek.

5. korak: Ponovite na drugi strani.

Korak 6: Povežite oba dela skupaj, da tvorite en čop.

7. korak: Z eno roko ločite vrh čopka nad elastiko, da ustvarite luknjo. Z drugo roko potegnite čop skozi luknjo in ustvarite videz žemljice ter jo pripnite na svoje mesto.

8. korak: S prsti ločite zvite in žemljice, da bodo videti bolj polne. Spredaj izvlecite nekaj pramenov las, da ustvarite laskave kose, ki uokvirjajo obraz. Za zaključek uporabite svoj najljubši lak za lase.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Družina na tej fotografiji ima fine lase srednje gostote, ki so ji padali nad rameni. Ta pogled ji je bil tako laskav.

Ta videz je mogoče ustvariti na kateri koli vrsti las, vendar se bo izgled razlikoval glede na to, na kom je. To je nočni zmenek, ženski nočni ali nočni videz. Če ga želite obleči sproščeno, odstranite hrbtni češalj in vse je v redu!

Sodobna zvita žemljica

Sodobna pričeska Twisted BunInstagram @anskevanacker

Vprašanje&A z ustvarjalko sloga, Anske Van Acker

Samostojni vizažist & Frizerka v Gentu v Belgiji

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Moja najljubša stvar pri tem updo je, da je elegantna, moderna zvita punđa. Ta pričeska je zelo očarljiva in romantična. Ustvarjanje je enostavno in brezčasno.

Lahko ga nosite tudi za skoraj vsako priložnost, ne glede na to, ali greste na poroko, večerni izhod, zabavo, večerjo itd. Idealen je za vse vrste dogodkov, na katerih želite videti resnično elegantno!

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

To je pričeska, ki ima spredaj volumen in teksturo, zadaj pa se je premaknila v zvitek.

Lase je najbolje umiti dan prej, brez balzama! Kondicioner naredi vaše lase preveč gladke in težke, zaradi česar bo težje dobiti ta videz. Na lase, posušene z brisačo, uporabite Volume Lift Mousse. Za ustvarjanje volumna iz korenin osebno uporabljam Tecni Art Volume Lift Mousse znamke L’Oreal Professionnel.

Pri oblikovanju las najprej lase razdelite na dva dela. Vsak odsek vzemite od ušesa do ušesa, tako da imate sprednji in zadnji del. V sprednjem delu uporabite suh šampon za ustvarjanje volumna in teksture ter draženje korenin. Všeč mi je Tecni Art Crepage de Chignon L’Oreal Professionnel. Pomaga ustvariti največjo glasnost s teksturiranim, razveljavljenim slogom.

Zberite lase v čop, jih zavijte in pritrdite s kravato za lase. Ovijemo ga okoli sebe, da oblikujemo žemljico. Nato izvlecite zasuk, da ustvarite več glasnosti. Uporabite zatiče, da ga držite na mestu. Ne pozabite mešati te pričeske s fiksirnim pršilom, da bo zdržala ves dan. Tu spet uporabljam L’Oreal Professionnel. Mogoče je čas, da me sponzorirajo!

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Kadar koli želite trenden in sladek videz, se morate odločiti za to pričesko!

Idealna dolžina za to updo bi bila ključna kost in daljša. Ker ima spredaj volumen, bo vaš obraz videti daljši. Če imate krajši ali okrogel obraz, lahko ustvarite ta slog in izgledate čudovito!

Romantično Faux Updo

Romantična pričeska Faux UpdoInstagram @belle_of_the_ball_by_lilyanna

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Lily Belfer

Stilist / lastnik vodilnih las in ličil @ Belle Of The Ball avtorja LilyAnna v New Yorku, NY

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Temu slogu bi rekel romantična in moderna prevara. Ta družica je imela srednje dolge fine lase. Želela je prefinjen slog z mehkim tekočim gibanjem. Da bi delovalo, sem uporabil hud stranski del, ki se je stekel v strukturirane kodre na stran in ustvaril mladosten in eleganten videz.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Mizani Styling losjon je eden mojih najljubših izdelkov za posebne priložnosti las vseh tekstur. Skozi njene lase sem prerezal količino izdelka v velikosti deset centimetrov, preden sem jih razdelil na tretjine. Nato sem Kenro’s Styling Mousse potegnila skozi en del naenkrat, da je držala lase na mestu.

Na vsakem od odsekov sem uporabil 3/4-palčni likalnik, da sem ji odvil lase od obraza, nato pa desno stran las pripnil nazaj, da bi ustvaril iluzijo popolnega updoja. Leva stran je pritrjena s Kenrinim lakom za lase #25, s katerim sem dokončal in držal celoten videz ves dan in noč.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta slog ima svežino in mladost, vendar še vedno prefinjeno. To je odličen način za ustvarjanje prehodnega updoa s finimi ali srednje dolgimi lasmi. Mislim, da je kot nalašč za vsakogar od Sweet 16 do družic ali celo za neveste vseh starosti.

Prostorna polovica navzgor

Prostorna pričeska Half UpdoInstagram @hairbymerandawalker

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Merando Walker

Stilistka / najemnica @Hair avtorice Meranda Walker v Lakevilleu, MN

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je polovica navzgor, navzdol navzgor, ki je gladka in ima veliko glasnosti. Moja najljubša stvar pri tem videzu je, da ga lahko nosite skoraj povsod. Lahko ga oblečete za popoln videz družice ali pa ga oblečete kot vsakdanji slog.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Za ustvarjanje tega videza sem v kroni uporabil Unite Expanda Dust. Veliko sem jo česal nazaj v krono njene glave in jo zgladil s česanjem grma. Uporabil sem tudi ravno likalnik za glajenje in ravnanje las ter upogibanje konic na vrhu.

Ta videz sem dopolnila s kremo za oblikovanje Unite Smooth and Shine na laseh, ki smo jih pustili, sijajnim razpršilom Unite 7 Seconds po vsem telesu in seveda lakom za lase Unite.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Updos za srednje lase so tako vsestranski. Vsakdo bi lahko nosil ta videz od super dolgih las do super kratkih las. Krajši lasje bodo videti bolj elegantno in drzno.

Klasični formalni updo

Klasična uradna pričeska UpdoInstagram @courtneypittmanbeauty

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Courtney

Frizer / vizažist @BLEU a Blowdry Bar v New Orleansu, LA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta srednje dolg updo bi opisal kot klasičen formalni poročni updo z mehkim romantičnim vidikom. Moja najljubša stvar je, kako je hkrati strukturirana in ohlapna.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Za ustvarjanje tega videza sem uporabil sprej za suho teksturo Living Proof, lak za lase Living Proof Control in sprej za zaključek las Airgel. Predhodno kodranje las z 1 do 1,25-palčnim kodralnikom ne škodi.

Namesto da bi naredil eleganten chignon, sem dodal križajoče se prekrivajoče se zvitke s sredine in vsake strani, nato pa jih nežno zrahljal.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz priporočam nekomu z rahlo do srednjo debelino las. Vsaka tekstura las bi delovala, če je pravilno pripravljena.

To išče nekoga, ki želi klasičen romantičen in formalni videz, ne da bi bil preveč strukturiran ali preveč neurejen. Zame je ta videz kot nalašč za obleko ali trobento.

Preprosto priložnostno updo

Updo pričeska brez naporaInstagram @brooke_klay

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Brooke Klay

Stilistka @Brooke Klay Artistry v Chicagu, IL

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta slog je utelešenje brez truda. Všeč mi je, da je mehak in romantičen z izrazom “pravkar sem ga vrgel”.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Všeč mi je dober sprej za teksturo. Doo.Over Kevina Murphyja je kot nalašč za ustvarjanje teksture z rahlim držanjem, hkrati pa ohranja raztrgano in lahkotno naravo sloga.

Lase hitro pomahajte s palico ali likalnikom, nato pa nekaj česanja s prsti. Lase potegnite v nizkega ponija, jih zavozlajte, nato zavarujte z zatiči. Po želji pustite okvirje obraza. Bolj ohlapno, bolje!

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je odličen za vsakogar in bi najbolj ustrezal nekomu s finimi do srednje teksturiranimi lasmi katere koli debeline. Idealen je za nepričakovano noč po službi ali poroko na prostem.

Romantični kontrast

Romantična kontrastna pričeskaInstagram @simply_gorjess_hair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Jessico Gere

Samostojni frizer @Frenchic LLC v Hopelawnu, NJ

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta updo za lase do ramen je bil ustvarjen za zelo kmečko in romantično poroko. Je mehka in dopolnjuje vsako obleko, saj je hkrati klasična in elegantna. Moje najljubše pri tem je, kako kontrast njene barve las le prispeva k teksturi in toku sloga!

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Za ustvarjanje tega sloga sem uporabil temeljni premaz za lase podjetja Scruples, da lase najprej pripravim na toploto. Uporabil sem tudi njihov lak za lase visoke ločljivosti, ker je fleksibilen in mi omogoča delo z lasmi. Za dodaten sijaj in nadzor letenja sem uporabil njihov žametni sijaj za oblikovanje Scruples, nato pa zaključil z lakom za lase Kenra Maximum Hold.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je odličen za stranke, ki imajo barvni kontrast, še posebej blondinke ali svetlejše rjavolaske. S temnimi lasmi včasih izgubimo zapletenost sloga. Najboljša je tudi srednja do gosta tekstura las. Če bi imela stranka lepše lase, bi ta slog nekoliko bolj dekonstruirala. Ta slog je dovolj mehak in dovolj eleganten, da ga lahko nosite na vsakem dogodku.

Mladinsko pleteno updo

Mladostna pletena Updo pričeskaInstagram @deidreandersonbeauty

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Deidre Anderson

Samostojni stilist / profesionalni in licencirani kozmetolog v Toledu, OH

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz smo ustvarili iz nuje. Ta dan je bilo zunaj več kot 90 stopinj in zelo vlažno, zato si je ta družica želela videz, ki bi ostal ves dan in ne bi padel ravno. Francoščino sem sprednje spredel njene lase, pri tem pa izpustil le nekaj drobnih koščkov, preostanek las pa sem potegnil v pecivo na stran. Všeč mi je, da so v tem pogledu iz vseh zornih kotov zabavne podrobnosti in tekstura.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Lase najprej zavijte. Za kodranje sem uporabil ploski likalnik, vendar bi deloval tudi kodralnik. To daje lasem več polnosti in zadrži pri ustvarjanju updopa. Vedno uporabljajte zatiče, ki ustrezajo vaši barvi las. Ne želite, da se zatiči prikažejo v vašem končnem videzu!

VEDNO zaključim z lakom za lase, odpornim proti vlagi. Moj osebni favorit je Hair Headpiece lak za lase. Je najboljši iz obeh svetov, saj daje čudovit sijaj in zadrži ves dan.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta pričeska bi lahko resnično delovala za različne ženske. To je srčkan, igriv videz, ki bi lahko bil odličen za zmenek ali poroko. Pletenica spredaj ohranja slog mladosten in zabaven, punčka pa ohranja prefinjen videz. To res dobro deluje na skoraj vsakogar z dolžino do ramen ali daljšimi lasmi.

Preprosta pletenica Updo

Preprosta pletenica UpdoInstagram @beautybyellada

Ta neurejena, a brezhibna pričeska, utkana v popolnost, je namenjena brezskrbnim in gracioznim ženskam. Veliko neverjetne teksture in globine!

Neurejena žemljica

Neurejena žemljicaInstagram @hairstyle_bynikakarp

Ta rocker updo pričeska nas zebe zaradi svoje domiselnosti! Kot nalašč za poudarjene pramene, izboljšajte definicijo vaših las s preprostim updom, okrašenim z najbolj modnimi dodatki.

Sodobna žemljica

Sodobna pričeska BunInstagram @dareyourhair_yeg

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Monico Harper

Licencirani stilist & Vizažistka @Dare Your Hair v Edmontonu, Alberta, Kanada

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot mehak, ohlapen in sodoben. Všeč mi je, da ima zelo klasičen občutek s sodobnim robom.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Vedno začnem s pripravo las z vročim orodjem. Za ta videz smo potrebovali gladko podlago brez preveč kodra, zato sem ji z gladkim likalnikom zgladila lase in jim dala rahlo kodranje.

Kar zadeva izdelke, s svojimi vročimi orodji vedno uporabljam Kenra termalni sprej za oblikovanje. To zagotavlja dolgotrajen oprijem kodrom, ki so res napeti ali zelo ohlapni. Nato uporabim Redken Quick Tease in Redken Powder Grip pri korenu, da dosežem lep volumen na krošnji. Uporabljam jih tudi kot sinonim za backcombing na vseh področjih, ki to zahtevajo. Običajno se vračam, kjer bo glavna struktura upda za moč. Med oblikovanjem sloga uporabljam razpršilo Kenra Platinum Working, za zaključek pa Sebastian Shaper Plus. Če je treba odstraniti dlake ali zgladiti, uporabim palčko Tancho pomade, da ukrotim ta območja.

Vedno začnite z majhnimi količinami izdelka. Po potrebi lahko vedno dodate še nekaj, vendar tega ne morete vzeti in če je preveč! Druga stvar, ki jo morate imeti za updos, je repni glavnik za te natančne dotike. Priporočam tudi, da stilisti nosijo vse različne velikosti zatičev. Jumbo so mi najljubši, saj resnično zagotavljajo osnovno strukturo updoa.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Mislim, da ima ta videz tako močan vpliv, da ima nekoliko daljše obrobne in obrazne plasti. Obe komponenti sta pomembni za dosego tega posebnega videza.

Pri oblikovanju poročnih poročil vedno poskušam upoštevati, da bi morali biti ti videzi brezčasni. Nihče se ne želi ozreti na poročne slike in se vprašati, kaj so mislili! Ko se posvetujem s stranko, se vedno trudim zagotoviti, da izberemo nekaj, kar bo prestalo preizkus časa.

Ta slog bi bil primeren za vsakogar, ki ima daljše lase s tistimi, ki uokvirjajo plasti in obrobje.

Romantično updo

Romantična pričeska UpdoInstagram @emilykeil.brynksalon

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Emily Keil

Stilist / tehnik za trepalnice @Salon BrynK & Barvna vrstica v Lawrenceu, KS

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Opisal bi ga kot ohlapno, romantično updo. Všeč mi je ta slog, ker je mehkejši od popolno pripetega updosa, poleg tega pa ga je tudi enostavno popraviti, če se kos ali dva popustijo čez dan.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Dan sem ji dala umiti in posušiti lase, ker se masti. Za zagotovitev teksture sem uporabil kar nekaj izdelkov (Maroški olje za suho teksturo, Puff Me itd.). Končal sem z lakom za lase in sijajem za trdno držanje, da nastavim vse.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta slog je bil kot nalašč za nekoga, kot so njeni fini lasje, malo vzdrževanja. To naredim na vseh različnih oblikah obrazov, ker je mogoče podrobnosti spredaj prilagoditi tem potrebam.

Boho Chic Updo

Boho Chic Updo pričeskaInstagram @makimakhair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Maki Mak

Frizer & Confidante @Zinc Hair v Vancouvru, Britanska Kolumbija

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je boemski šik updo in tako čudovit videz, ker je zelo vsestranski. Lahko ga nosite na uradni dogodek, nato pa preoblecite svojo obleko in si privoščite zabavo pozneje.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Uporabil sem kar nekaj Davines Texture Spray in Fresh.Hair suhega šampona Kevina Murphyja, da sem po tem, ko sem kodral lase, dobil več teksture in volumna. Vse je bilo ohlapno pripeto, ključne točke pa so kosi okoli obraza, ki mu dajejo ta brezskrben občutek.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Verjamem, da ta videz ustreza vsem tipom las, pa tudi oblikam obraza. Gre bolj za vibracijo kot za karkoli drugega.

Ta videz je kot nalašč za nekoga, ki si želi “lepih deklet” las, ne da bi bil videti pretiran. Gre za umirjeno piščančko, ki išče eleganco, a vseeno želi, da se pokaže njena brezskrbna osebnost.

Teksturirana stranska peciva

Teksturirana pričeska Side BunInstagram @chloe_bridalbar

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Chloe Fleming

Stylist za lase / Spray Tanner / Lifting Trepalnic & Extension Technician @The Bridal Bar v Caringbah, NSW

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Temu videzu bi rekel teksturirana stranska žemljica. Stranka je želela nekaj s teksturo in telesom pri korenu, želela pa je vključiti tudi pletenico.

Moja najljubša stvar pri tej pričeski je, kako je izgledala uravnoteženo in lepo iz vseh zornih kotov. Želeli smo, da bi bilo videti končano, vendar ne pretirano, in mislim, da smo to dosegli.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Lase si umivajte noč ali dve pred oblikovanjem. Ni treba, da je preveč čist, da zadrži volumen pri koreninah.

Za dosego volumna pri koreninah sem uporabila Natalie Anne S1 Powder. Uporabil sem tudi svoj dražilni glavnik, da sem pomagal doseči glasnost v kroni in pod delom. Preostale lase sem skodral z železom Ghd, da sem ustvaril teksturo.

Lase razdelite na tri dele, dva sprednja dela od ušesa naprej in en zadnji del. Osredotočil sem se najprej na zavarovanje zadnjega dela. Ko je bilo to varno, sem potegnil sprednjo stran in jo nežno pripeljal nazaj. Za pritrditev žemljice sem uporabila zatiče in obrobne zatiče ter rahlo razpršila lase, ko sem šla varovati kodre.

Na sprednji strani sem ustvarila zunanjo/nizozemsko pletenico in uporabila puder Natalie Anne S2, da sem pleteno pletenje rahlo izvlekla, da ni bila tako popolna.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To je slog, ki ustreza številnim oblikam obraza. Za nekoga s kvadratno in tršo čeljustjo lahko ta slog zmehčate tako, da kose potegnete okoli obraza in ušes.

Ta videz bi bil odličen za nevesto, družico, svatbo ali zaročno zabavo. Ta slog je bil ustvarjen za zaroko moje stranke.

Prefinjen boem

Prefinjena boemska pričeskaInstagram @aphroditesalon

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Colleen

Lastnik / mojster stilistka @ Salon Afrodita v Portlandu, ME

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz opisujem kot “prefinjenega boema”. Absolutno mi je všeč podrobnost, vendar mehkoba, ki jo daje videz. Zadnji del updoa omogoča malo podrobnejši izraz, sprednji pa daje bolj “boho”, živ videz. Zelo rad ustvarjam to sopostavo.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Za nastavitev in hlajenje kodrov uporabljam Aquage Working Spray, za zadrževanje pa Aquage Finishing Spray. Priporočam Marcel 1-palčni kodralnik za curling. Vedno strižite in ohladite svoje kodre, kar omogoča dolgotrajen updo!

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To je popoln updo za nevesto, ki išče slog, ki lahko s pridihom boema prinese eleganco in trendovskost. Dodatek cvetja daje še bolj boemski pridih. Ta dodatek dobro deluje tudi za tiste dame s srednje dolgimi lasmi, tanjšimi prameni las ali celo tiste, katerih lasje ne držijo nujno kodra. Odlično je za tiste neveste, ki upajo, da bodo imele lepe lase, ko na njihovem sprejemu plešete kraljice.

Pletenica iz ribjega repa

Pletenica iz ribjega repaInstagram @alexacouryhair

Opomba: Pletenice niso samo za Coachella. S tem zasukom popestrite formalno obleko.

Dvojna kronska pletenica

Pričeska z dvojno kronsko pletenicoInstagram @liv.hair_yyc

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Olivijo Rzewuski

Mojster stilistka @Ca Va Bien v Calgaryju v Kanadi

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je pol dvojni kronski pleteni slog z mehkimi valovi. Moja najljubša stvar je, da je tako naravna in izgleda brez napora.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Vedno pravim, da je izgradnja odličnih temeljev ključna za vsak slog, ne glede na to, ali gre navzgor, navzdol ali na pol navzgor. Glavni izdelki, ki sem jih uporabil za to, so bili Kevin Murphy Hair.Resort Spray za nastavitev in Redken Braid Aid za same pletenice. Končal sem s Kevin Murphy Session.Spray.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je odličen za vse, ki poskušajo doseči mehak in brez napora pogled od mlade deklice do družice do sprehajanja po rdeči preprogi.

Svobodomiselni valovi

Frizura Free-Spirited WavesInstagram @salon.523

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Bridget McCaskill

Frizer @ Salon 523 Reno v mestu Reno, NV

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Moja najljubša stvar pri tej pričeski je, da je ohlapna in organskega videza, še posebej z dodatkom otrokovega diha. Ta videz je trenutno priljubljen in se odlično poda k porokam/dogodkom v boemskem slogu. Ta videz je zelo eleganten in ga lahko oblečete gor ali dol.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Da bi ustvarila ta videz, sem lase kodrala z 1-palčnim kodralnikom in razpršila dele z Aquage Beyond Sealing Spray za zaščito pred vročino. Po zvijanju vsakega kosa sem ga pustila ohladiti, medtem ko sem kodrala preostale lase. Ko so vsi lasje skodrani in ohlajeni, sem potegnila s prsti in raztrgala ohlapne kodre v valove.

Po tem, ko sem lasje pripela na polovico, sem uporabila enega mojih najljubših izdelkov R+Co, imenovanega Outerspace, ki je fleksibilen lak za lase, ki zadrži dovolj kodra, da obstoji in ustvari lepo teksturo, ne da bi lasje postali hrustljavi.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta poseben videz je zelo vsestranski in odličen za svobodomiselne obiskovalce festivala. To je tudi lep, manj formalen pristop za družico. Ta slog je najboljši za fino do srednjo teksturo las in srednje dolge do dolge lase.

Trendy Topknot

Modna pričeska TopknotInstagram @sarahshultz

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Sarah shultz

Aveda Stylist @First Impressions Salon v Fort Waynu, IN

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je fantastična pričeska srednje dolžine. Ta rez je bil dosežen s topo vodoravno črto z eno dolžino. Odstranitev teže je bila dosežena z močnim drsnim rezanjem z manjšimi navpičnimi pododseki.

Za zaključek smo dodali topknot! Moja najljubša stvar pri tem kroju/slogu je veliko načinov, kako jih lahko nosite, in kako preprosto jih je doseči. Topknots lahko oblečete s seksi obleko ali oblečete s majico in kavbojkami.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Za ustvarjanje tega videza sem uporabil 1-palčni curling likalnik. Pred pihanjem sem za malce oprijema uporabil pripravo v slogu Aveda Smooth Infusion, koktajlirano z Aveda Confixorjem, pri tem pa držal kolobarje. Spuščala sem ohlapne kodre iz traku, nato pa jih rahlo raztrgala s prstom. Nazadnje sem na zgornji del razpršil malo Aveda Air Control, dvakrat potegnil elastiko do polovice in preostale dlake zavil okoli vozla z nekaj zatiči.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je idealen za številne vrste las. To je odličen slog za debele lase, ki želijo z drsnim rezanjem odstraniti težo, pri tem pa ohraniti videz tope črte brez veliko plasti. To je odlično tudi za tanjše/fine lase, saj ena dolžina ustvarja videz gostote. Rezanje drsnikov ni potrebno, v tem primeru pa sploh. Ta videz ima veliko vsestranskosti, prilagojeno posebej VAM!

Mehko tekoče updo

Mehka tekoča Updo pričeskaInstagram @metalheadshairsalon

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Meryem Tahir

Starejša stilistka / lastnica salona / direktorica frizerskega salona Metal Heads v Bromleyju v Kentu

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot mehko zvit, teče navzgor. Všeč mi je, kako se njene obrobe ukrivijo in lepo sedijo, res se zlijejo v kodre zadaj.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Vsekakor priporočam veliko laka za lase! Preden ustvarite updo, lahko dodate tudi malo zgoščevalne kreme, s katero se posuši.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz bi ustrezal vsaki obliki obraza, ker ni odtrgan od obraza. Priporočam ga damam z ramenskimi ali krajšimi lasmi ter s finimi do srednje debelimi lasmi. Je dovolj vsestranski, da ga lahko nosite za večerjo ali poroko.

Razveljavi Updo

Odpravljena pričeska UpdoInstagram @eri_hair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Eriko Fung

Frizer @ NC SALON v Torontu, ON, Kanada

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz ima bolj razveljavljen in sproščen občutek. Ni preveč narejeno in hkrati preveč ohlapno. Všeč mi je ta videz, ker so lasje videti zelo mehki, raščeni in romantični.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Priporočam uporabo izdelkov v prahu za matiranje las, da lasje dosežejo večjo teksturo in volumen. Priporočam tudi delujoč lak za lase, da ustvarite fino podrobnost.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To priporočam strankam, ki imajo raje bolj naraven videz in ne kričijo za pozornost. Idealen je za nekoga, ki ima raje bolj sproščeno in sproščeno vzdušje. Ta pričeska lepo deluje z osvetljenimi lasmi in se lahko prilega kateri koli obliki obraza, saj je obliko celotnega videza enostavno prilagoditi.

Romantični kodrasti updo

Romantična kodrasta pričeska UpdoInstagram @veronicafensel

Vprašanje&S ustvarjalko sloga, Veronico Fensel

Frizerka/vizažistka @Veronica Fensel Hair & Vizažist v okrožju Orange, CA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot romantično in ohlapno kodrasto updo. Ključ do tega videza je, da je pecivo nizko in da pustite kodre las, ko kodrate kodre.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Priporočam uporabo Joico Hair Shake za dodaten volumen in teksturo kodrom. Steklenico dobro pretresite, nato pa jo razpršite po koreninah las. To daje kodrom več oprijema pri oblikovanju.

Če želite kodrom dati bolj teksturiran volumen, jih ločite, ko jih pripnete proti zadnjem delu las. Po tem, ko ga ločite z lakom za lase, poškropite vsak kodr. Kenra Volume 25 mi je všeč za dobro držanje.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Priporočam, da si ogledate to stranko, ki želi videti glamurozno, a vendarle brez napora. To je tako romantičen videz, ki ustreza vsaki obliki obraza. Če je vaš obraz zaobljen, priporočam, da nekaj kosov pustite blizu obraza navzdol, da zmanjšate stranice. Če imate naravno kodraste lase, to deluje tudi zato, ker lahko delate samo s svojim naravnim vzorcem kodra.

About the author