29 čudovitih pletenin za vsako priložnost leta 2021

V tej sezoni so v modi pletenice. Ne glede na to, ali gre za pletenico iz ribjega repa, pletenico s slapom ali samo za vašo vsakodnevno pletenico s tremi prameni, lahko ta majhen pridih pridih dodate skoraj vsakemu slogu in mu tako zagotovite posodobljen videz. Oglejte si te priljubljene pletene updos in se naučite, kako spremeniti navaden upstyle v ekstra trenden in eleganten videz!

Čudovita ohlapna pletenica Updo

Čudovita ohlapna pletenica UpdoInstagram @alexsismae

Tako osupljiva ohlapna boho pletenica si ne zasluži nič drugega, kot da jo pokažete svetu! S pravo teksturo lahko te ohlapne pletenice in zvijače, ki se končajo v ljubki žemlji, zlahka dosežete.

Dvojni nizozemski pleteni updo

Twinning pleteni updoInstagram @oliviarink

Dvojne nizozemske pletenice v preprosto ohlapno žemljico lahko zlahka preidejo iz priložnostne v formalno.

Francoska pletenica Updo

Francoska pletenica UpdoInstagram @melissa_hannon_

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Melisso Hannon

Frizer v Southamptonu v Angliji

Kako bi opisali ta videz?

Obožujem to kronsko pletenico! Je preprosta, a učinkovita in odlična, zabavna pričeska za poletje.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta slog odlično deluje na laseh ene dolžine. Za dokončanje in glajenje las uporabite lak za lase Wella.

Čudovita pletenica iz slapa Updo

Čudovita pletenica iz slapa UpdoInstagram @annabelle_radiate60

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Annabelle Znachko

Stylist @ Radiate 60 in Fishers, IN

Kako bi opisali ta videz?

Ta elegantni updo je graciozna pletenica iz slapa, zbrana v nizko ohlapno stransko žemljico, ki daje videz preproste prefinjenosti.

Osebno mi je pri tem slogu všeč, kako preprost je, a osupljiv. Verjamem v manj je več in moj najljubši videz je eleganten in sestavljen, a poln osebnosti, muhavosti in zabave.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Ta videz je najboljši pri srednje do dolgih debelih laseh, lahko pa ga naredimo tudi z dodatkom podaljškov v primeru tankih las. Potrebna orodja in potrebščine so glavnik za ribji rep, elastike in zatiči.

Pršilo za teksturo ali nastavitev lahko lasem doda pesek za boljši oprijem in vedno priporočam vsaj en dan stare lase (v nasprotju s sveže opranimi) s katerim koli slogom.

Lahka olja se lahko uporabijo za ukrotitev vseh preletnikov in seveda dober lak za lase.

Pletenice s slapom so zelo vsestranske in so lahko kot nalašč za vsak priložnostni ali svečani dogodek. So enostavni, preprosti, zabavni in združeni. Ta stranka je nosila slog z dolgo večerno obleko za letno formalno zbiranje sredstev.

Eleganten pleten poročni updo

Eleganten pleteni poročni updoInstagram @hair_by_harriet_harvey

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Harriet Harvey

Samostojni frizer @ Harriet Harvey Hair v East Midlands, UK

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je preprost, a učinkovit slog, ki je lep za poročne lase, vendar bi ga bilo primerno nositi tudi s priložnostno garderobo.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Uporabil sem sprej za zaščito pred toplotno zaščito, ko sem lase teksturiral s koreninami, da bi dodal večjo gostoto. Uporabil sem tudi teksturni prah na koreninskem območju, da bi dodal več debeline in volumna. Po oblikovanju sem končal z rahlim razpršilcem Bed Head Maxed-Out, da nastavim slog, nato pa rahlim pršenjem suhega voščenega laka za lase.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je kot nalašč za stranke, ki iščejo tako formalne kot priložnostne sloge. Še posebej je primeren za neveste in posebne priložnosti. Ustreza večini oblik obraza in bolje deluje z lasmi, ki so čez ramena ali daljše. Najboljše so srednje do debele lase.

Nizka žemlja s teksturiranimi pletenicami

Pričeska Low Bun with Textured BraidsInstagram @natashia_bristleandbones

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Natashio

Frizer / specialist za blondinke / lastnik @ ščetine & Frizerski studio Bones v Camp Hillu, QLD

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot nizko punčo z teksturiranimi pletenicami. Moja najljubša stvar pri tem je, da je vsestranski videz, ki bi bil kot nalašč za vsak formalni dogodek.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Priporočam uporabo izdelkov, ki ustvarjajo teksturo v laseh. Za pripravo las sem uporabila Sahajuan Ocean Mist za oblikovanje las in Badland Dry Shampoo Paste z R+Co za dodajanje teksture po kodranju, skupaj z lahkim in prilagodljivim lakom za lase znamke Sachajuan.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je kot nalašč za stranke z dolgimi lasmi čez ramena, da dosežejo lepo polno punčo na hrbtu. Lasje z eno dolžino so idealni v nasprotju z večplastnimi.

Drzne pletenice

Drzna pričeska s pletenicamiInstagram @mcqueens_house

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Allison Turner

Samostojni frizer @ GlamSquad DC v Spotsylvaniji, VA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

V redu, zato bi to opisal kot prefinjeno boho ali elegantno, a drzno. Moja najljubša stvar je pletenica “starburst” pod ribjim repom. Navdihnila sta ga @braids.by.anna in @solfletter.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Moji nasveti za ponovno ustvarjanje tega bi bili, da si vzamete čas, uporabite lahek in prilagodljiv vosek ali pasto ter se vsake toliko naredite korak nazaj, da si slog ogledate z različnih zornih kotov.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz priporočam za normalne do grobe lase. Tanki lasje so lahko med pletenjem bolj krhki, vendar se lasje vsakega spopadajo z različnimi stvarmi. Pletenje na stranko z nizko gostoto las je lahko izziv. Uporabite teksturni puder, kot je Sexy Hair Powder Play, da dobite trajen volumen.

Stranka, ki bi to lahko ljubila, bi bila na živčni strani ali pa bi se zabavala. Morda bi bilo kot nalašč za nekoga, ki bi rad poskusil nekaj norega, a vseeno videti poliran.

Fishtail pletena krona Updo

Fishtail pletena krona UpdoInstagram @iamcristinacolon

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Cristino Colon

Frizer @ Frizerski salon Atelier v Orlandu, FL

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta slog bi opisal kot zabaven in preprost način za popestritev vašega vsakdanjega videza! Pri tem mi je všeč, da je pravzaprav zelo preprosto in to zmore vsak.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Izdelki, ki jih priporočam za dopolnitev videza krošnje ribjega repa, so Oribe Swept Up Volume Powder za teksturo in oprijem ter Oribe Fiber Groom Elastic Texture Paste za pomoč pri širjenju pletenice ob ohranjanju nadzora.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz priporočam stranki, ki je na poti, vendar si želi, da bi imela ne glede na priložnost še vedno zbrani videz. Pri tem slogu je super, da ga lahko v bistvu naredite na vseh vrstah las, saj sta v bistvu le dve pletenici, ki ju pritrdite skupaj.

Prefinjeni vrtinci

Prefinjena pričeska SwirlsInstagram @erinstonerstylist

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Erin Stoner

Izvršni stilist @ Salon Soleil 7 & Spa v Tallahasseeju, FL

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot prefinjen in lep, vendar z malo roba. Moja najljubša stvar pri tem videzu je, kako romantični in mehki so vrtinci od zadaj, od strani pa je bolj eleganten z malo puha v kroni, ki daje bolj enostaven slog.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Obožujem svojo palico za kodranje las R Session za pripravo las, ki ji sledi Aveda Dry Shampure, ki se uporablja od konic do lasišča, da ustvari nekaj peska in volumna v čistih laseh. Nazadnje, vse nastavite z liberalno količino laka za lase Aveda Air Control. Omogoča lahek oprijem, ki bo obdržal letenje in ne obtežil vrtincev.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Mislim, da je ta videz mogoče uporabiti pri kateri koli starosti, za zabavo ali poroko, maturantski ples ali celo samo noč v mestu. Najbolje deluje, če vam je udobno, da si lase pometete in z obraza. Lasje srednje teksture, ki so vsaj do ključne kosti, so idealni za ta slog.

Asimetrični pleteni updo

Asimetrična pletena Updo pričeskaInstagram @riothairdressing

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Tori Fuller

Poroka & Specialist za frizure / stilistka sej @ Frizura Riot v Združenem kraljestvu

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je asimetrično pleteno updo z višino, teksturo in grdo pecivo, ki ustvarja mehak, a sodoben videz. Blondinka naredi ta slog resnično pop. Zdi se mi, da so pletenice najbolje videti na blond tonih, saj lahko res vidite podrobnosti. Všeč mi je tekstura in sproščen občutek. To je popoln mali zasuk klasičnega updoa.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Pršilo z morsko soljo je moj najljubši izdelek. Je vsestranski in enostaven izdelek za ustvarjanje teksture na spolzkih laseh, še posebej, če jih sušite v koreninah s sušilcem za lase. Dodajam tudi malo praška pri koreninah za pomoč pri dvigovanju.

Zelo pomembno je, da lase pravilno pripravite. Zdi se mi, da je lažje splesti z glino na dobro pripravljene lase, ki se najprej močno posušijo s sušilcem za lase. To zagotavlja, da so korenine dvignjene, sicer pletenica sedi preveč ravna.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta slog je odličen za debele in neposlušne lase, ki ustvarjajo hiter, ukročen in poliran videz. Idealen je za nočni izhod ali pametno funkcijo. Je res vsestranski za vse oblike obrazov, saj lahko temu ustrezno prilagodite glasnost. Ta slog je kot nalašč za sodobne lase družice!

Čudovit pleten updo za črne lase

Čudovit pleten updo za črne laseInstagram @rochellerandall

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Rochelle Randall

Frizer & Barber @ Hair avtorja Rochelle Randall v Costa Mesi, CA

Kako bi opisali ta videz?

Dal sem ji naravni del, enakomerno zbrane lase na obeh straneh, da sem ustvaril dve obrnjeni francoski pletenici in ju povezal zadaj. Ko sem ustvarila dve pletenici, ju počasi razmaknem in jim omogočim, da se razširijo in dajo več volumna in razsežnosti. Nato sem zbrala preostale lase in jih vse skupaj splela, tako da sem jih zvila, da bi ustvarila obliko punčke. S pomočjo zatičev sem povezal pletenico z njeno glavo in potegnil več kosov.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Če razmišljate o takšni zasnovi, vam toplo priporočam, da poskrbite za odličen izdelek, ki podpira vaš končni cilj. Za oblikovanje stilov up uporabljam styling izdelke in orodja Paul Mitchell.

Glede na teksturo vaših las od ravnih do kodrastih je izdelek vaš najboljši prijatelj in uporaba pravih orodij za ustvarjanje končnega cilja je pomembna. Če bi prišli v moj salon, bi to običajno ustvaril na suhih laseh. Traja približno 10 minut. Ta slog je hiter in enostaven slog za nekoga, ki morda ne ve, kako se dobro kodrati, saj bodo pletenice ustvarile dimenzijski zaključek.

Pometanje pletenice iz ribjega repa Updo

Pometanje pletenice iz ribjega repa UpdoInstagram @ray.voltage

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Rayom Hornbackom

Lastnik / Balayage Stylist @ Frizerski salon Voltage v Fort Collinsu, CO

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je upstyle pletenica z ribjim repom, ki sem jo naredila na družici. Všeč mi je, kako se ponese z leve strani njene glave na desno, tako da bo videti najboljše za fotografije. Prav tako ima odlično ravnovesje in pripomoček za lase izgleda popolno.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Poskrbeti morate, da znate dobro pletati, da se gladko združi. Po pletenju ga lahko dekonstruirate, če vam je všeč bolj nežen videz. Zelo rad uporabljam Kevin Murphy Easy.Rider na rokah za glajenje las med pletenjem. Prav tako rad uporabljam Kevin Murphy Doo.Over sprej za dokončanje sloga.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Mislim, da so pleteni slogi res dobri za dekleta z debelimi lasmi. To je odličen način, da vzdržujete upstyle ves dan, poleg tega pa prinaša veliko zanimanja.

Sproščena tekstura pletena žemljica Updo

Sproščena tekstura pletena žemljica UpdoInstagram @ewhairandmakeup

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Emily Williams

Frizer / vizažist @ Lasje Emily Williams & Pobotati se v britanskem Bristolu

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz je sproščena, teksturirana žemljica s pletenico.

Všeč mi je, kako izgleda zelo mehko in naravno, vendar z dodajanjem preproste pletenice na hrbtu daje navzgor tisto malenkost ekstra.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Vsekakor predlagam, da se pri ustvarjanju tega videza malce odmaknete. Lase rahlo počesajte, preden jih oblikujete, dodajo volumen in teksturo.

Priporočam tudi uporabo prahu za prah, kot je Schwarzkopf Osis Dust It. To je moj herojski izdelek za vse moje sproščene vzpone. Ne želim, da je pričeska videti preveč čista, zato ta majhen izdelek doda teksturo in volumen ter pomaga, da prameni ostanejo na mestu tudi na najbolj mehkih laseh.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To je odličen slog za nekoga, ki ima relativno debele lase. Če imate nekoliko širši/okrogel obraz, bi stranice gladko potegnil nazaj. Če imate več daljše oblike obraza, bi preprosto potegnil stranske odseke, da dodam nekaj glasnosti, preden jih pripnete nazaj.

Moja stranka je imela v laseh čudovite blond tone, ki so bile videti omamljene, ko je bila spletena. Mislim, da je ta slog popoln dnevni videz, lahko pa bi deloval tudi za neveste in družice. Če bi dodali nekaj preprostih dodatkov za lase, bi ta slog iz dneva v noč zelo lepo prešel.

Francoska stranska pletenica Updo

Francoska stranska pletenica UpdoInstagram @hairandmakeupbykaitlynrose

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Kaitlyn Rose

Frizer / vizažist @ Frizerski salon Bellamia v Billerici, MA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To opisujem kot raztrgano francosko pletenico z ohlapno stransko punđo. Všeč mi je, kako ga lahko nosimo priložnostno ali kot formalni slog.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Priporočam, da lase rahlo kodrate z lahkim lakom za lase, nato pa ustvarite globok stranski del. Ustvarite francosko pletenico na strani z več lasmi. Celotno pletenico poškropite s suhim šamponom ali razpršilom za teksturo, da ji dodate volumen. Stisnite in povlecite koščke, ki bi jih radi poudarili. Nato ustvarite nizek čop in ga razdelite na tri dele. Odseke ovijte nazaj okoli prsta in jih pritrdite okoli dna čopka, da ustvarite obliko, podobno krofu. Povlecite iz notranjosti žemljice, da jo razširite.

Ne skrbite, da pripnete vsak kos las, ki bi lahko štrlel, saj dodaja ta videz. Vse nastavite z lakom za lase z močnim oprijemom.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta updo je najboljši za srednje do dolge lase. Odlično izgleda na blond ali osvetljenih laseh, saj pletenica res kaže dimenzijsko barvo.

To priporočam za diamantne, srčaste ali ovalne obraze. To nadgradnjo je mogoče narediti zelo hitro, zato je super, če je v salonu nekdo, ki nima veliko časa za roke.

Čudovit Updo z več pletenicami

Čudovit Updo z več pletenicamiInstagram @harrietgracehair

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Harriet Grace

Stilistka @ Anthony Talbot London v Neutral Bayu, NSW

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot pleteni upstyle, ki je videti mehak in nepopravljen. Moja najljubša stvar pri tem slogu je, da res dobro deluje na krajših laseh, saj pletenice držijo vse skupaj. Všeč mi je, da lahko ustvarim nekaj, za kar se stranki ne zdi mogoče.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Ko poskušate ustvariti mehkejšo, večjo pletenico, morate narediti tričlansko pletenico kot običajno, vendar ne pletite do konca. Nato začnete od spodaj navzgor, potegnite lase navzgor in navzgor na vsakem segmentu pletenice. To daje veliko mehkejši občutek.

Ne maram pretiravati s preveč izdelki. Ko končate, uporabite lak za lase s trdnim držanjem!

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta slog je zelo primeren za nekoga, ki se udeleži poroke ali šolskega slovesnosti. Lepo deluje tudi na nevesto s tančico na dnu.

Kot sem že rekel, ta slog dobro deluje na kratkih in dolgih laseh. Je zelo vsestranski. Ustrezala bo vsem oblikam obraza, saj bo samo spreminjala, koliko višine imate na vrhu. Če so vaši lasje poudarjeni ali imajo balayage, to res naredi pletenico tudi pop!

Potegnjena narazen pletenica iz ribjih kosti

Vlečena Apart Fishbone Braid UpdoInstagram @stormarts

Vprašanje&A z ustvarjalko sloga, Tjono

Frizerka @True Style Hair v Bostonu, MA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je izvlečena ribje kost, pletena navzgor, ki je popolnoma popolna za mehko jagodno blond barvo las te stranke. Za to stranko smo se odločili za stranko, saj ima dolge, debele, svilnate lase, ki se ne bodo zvili z vročim orodjem. Ta slog nam ponuja priložnost, da vse potegnemo navzgor, ne da bi ga morali pripraviti z likalnikom.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

V pletenico sem uporabila malo teksturnega pudra (Puff Me) in preostale lase, da sem si pomagala z malo oprijema.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Pletenica ne samo, da daje updu odličen vizualni kontrast teksture od gladkosti strankinih las, temveč ponuja tudi način za ustvarjanje strukture in nadzora. Pogled sem zaključila z lakom za lase Kenra.

Preprosto pleteno updo za rjave lase

brez napora pleteni updo za rjave laseInstagram @justinandmarkhairfactory

Ta videz je teksturiran in brez napora. Nekaj ​​takega je kot nalašč za družico ali celo sproščeno nevesto, ki želi plesati celo noč brez skrbi za svoje lase!

Če želite znova ustvariti ta videz, uporabite suhe šampone ali razpršila za teksturo. Preden začnete kodranje in pripenjanje, celotno glavo pripravite s teksturnim pršilom, kot je Texturiza by Unite!

Po pripravi las ugotovite, kje želite sedeti pletenico. Po tem z 1-palčnim železom zvijte celotno glavo, da ustvarite naraven teksturiran videz. Prepričajte se, da so kodri na ožji strani, ker bolj ko jih premikate po slogu, bolj se zrahljajo in tekstura se lahko izgubi.

Po določitvi višine na kroni se vse skupaj samo pripne, navpični odseki od tilnika do krošnje ustvarijo zvit učinek.

Ta videz je kot nalašč za nekoga s krajšimi in debelejšimi lasmi. Z lahkoto se prilagodi vsaki obliki obraza s preprosto prilagoditvijo las, ki so izpuščene pred pletenico. Če pustite lase bolj ohlapne, lahko obraz zmehčate. Če lase potegnete nazaj, ustvarite bolj dramatičen videz.

Ribji rep + francoska pletenica Updo

Ribji rep + francoska pletenica UpdoInstagram @beautybyaudriana

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Audriano Yoder-Eufora

Frizerka in vizažistka @ Signature Design Salon in dnevno zdravilišče v Wyomingu, MI

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz bi opisal kot nadgradnjo, ki je odlična za dan ali noč. Prav tako bi bila dobra možnost, če bi se udeležili poroke. To je francoska pletenica z ribjim repom, ki kače okoli glave.

Moja najljubša stvar pri slogu je zapletenost. Res je privlačno! Če bi videl žensko, ki hodi po ulici s tem slogom, bi se ustavil in ji dal kompliment.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Če želite ustvariti ta videz, priporočam gel, ki se v mokrih lasih zadrži v slogu. Pomembno je, da končate s trdnim lakom za lase, ko je slog dokončan.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta slog priporočam za srednje do debele lase. Lepi lasje ne bi izgledali enako. Odlično bi izgledalo tudi na ovalni obliki obraza.

Z glavo navzdol nizozemska pletenica Updo

Z glavo navzdol nizozemska pletenica UpdoInstagram @gina.danielle.raso

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Gino Danielle Raso

Stilistka / vizažistka @ Salon A’vanti v Hammontonu, NJ

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz je eleganten, a zabaven! Nizozemsko pletenico sem vključila v neurejeno žemljico. Moj najljubši del tega videza je očitno pletenica. Pletenice so najbolj vroč trend za veliko mojega poročnega dela.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Vedno začnem z gladkim sušenjem. Za pletenico pogosto uporabljam teksturirni puder, odvisno od debeline las.

Če želite doseči ta videz, želite lase obrniti in pletenico obrniti navzdol v visok čop. Za del punčke sem uporabila kodralnik in vsak kos las oblikovala, da sem ustvarila “neurejeno, a čisto” punžo. Navzgor vedno zaključim z brizganjem za sijaj, da zgladim morebitne prelete. Trenutno sem obsedena s spalnico Kevina Murphyja. To je odličen zaključni izdelek, ki zagotavlja prožno držanje, teksturo na dotik in popolno količino sijaja, hkrati pa ne pušča mastnega!

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Zdi se mi, da lahko kdorkoli zasuka ta videz! To je bil napredek, ki sem ga ustvaril za družico. Želela je netradicionalno updo, ki je bil eleganten, a zabaven. Moja stranka je želela, da bi nekaj z višino in prostornino odvrnilo od njenega “polnejšega obraza”.

To je videz, ki ga lahko oblečete gor ali dol. Na vrhu lahko naredite tradicionalno žemljico ali celo elegantno topknot! To je preprost videz, ki ga lahko nosite v službo, na prostem s prijatelji ali celo za tisti konec tedna “Nisem si poskušal narediti las”. Vse je odvisno od tega, kako ga ustvarite!

Preprosto eleganten Updo z mikro pletenicami

Preprosto eleganten Updo z mikro pletenicamiInstagram @aheadofstylekm

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Kate

Lastnik @ Vodja sloga v Nea Smirni, Atene, Grčija

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz opisujem kot zelo ženstven in eleganten! Odlična stvar pri tem je, da združuje preprostost in eleganco.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Pred kodranjem sem uporabil Volupt sprej iz Sebastiana, ki je lasem dal malo teksture. Pomembno pri tovrstnih updosih je, da so lasje obvladljivi, da pa dosežete ta rezultat, morate uporabiti mat puder, kot je Vintage iz Alfaparfa Milana, ali suh šampon, kot je Drynamic iz Sebastiana. Za konec sem uporabil nekaj svetilnega razpršilca ​​Alfaparf Milano, da sem celotnemu videzu dal malo iskrico in jo naredil nekoliko bolj glamurozno.

Moj nasvet pri tovrstnem pletenju je, da vedno začnete od spredaj, potem pa vas bo vodila vsa stvar. Poleg tega je vaša stranka od začetka zadovoljna, ker ste jo že naredili čudovito! Ne bojte se ustvariti različnih velikosti pletenic in jih nato združiti skupaj. Zaradi tega je videz na koncu bolj naraven.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je kot nalašč za vse tipe las, če jih pravilno pripravite. Ta slog je boljši za ženske z bolj finimi lastnostmi in ovalnimi obrazi.

Prednost, ki bi jo mlada in sveža ženska lahko nosila z zaupanjem. To je resnično napredek, ki nikoli ne bo “preveč”.

Romantično pleteno updo

Romantično pleteno updoInstagram @ufirami

Vprašanje&A z ustvarjalko sloga, Galyno Poczciwinski

Višji oblikovalec @ Ulta Beauty v Milfordu, CT

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz je lahko formalni in neformalen. Izgleda enostavno in romantično.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Za takšne polne pletenice vsekakor priporočam veliko teksture. Zaradi tega je celoten slog bolj živahen. Pred stylingom sem ji skodral lase. Kodri dajejo dodaten volumen in uporabil sem tudi razpršilo za teksturo. Moj najljubši je Redken Windblown 05.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta pričeska bo odlično delovala z vsemi oblikami obraza in je odlična za srednje in dolge lase.

Pometanje pletenih Updo

Pometanje pletenih UpdoInstagram @beautyby_brittanyjean

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Brittany Lavoie

Umetnik za lase in tehnik nohtov @ Hairaholični salon v Mansfieldu, MA

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Meni se zdi ta videz zelo sproščen in ima celo malo boho vibracije. Všeč mi je nepopolna punđa in pometanje pletenice. Eleganten je, a ne preveč resen.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

S pletenico vedno začnem izgledati tako, nato pa začnem kodrati. To jamči, da od kodrov, ki bi štrleli po straneh pletenice, ne bom imel nobenih drobnih koncev.

Če želite ponovno ustvariti ta videz, priporočam, da začnete z zelo lahkim lakom za lase. Za zvijanje sem najprej uporabil Kenro #9. Potem, ko delam z lasmi, včasih na prste nanesem Kenrin škrop za sijaj ali malo maroškega olja. Ko končam videz, uporabljam trdnejši sprej za prhanje, kot je Kenra #13.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Všeč mi je, da izgleda tako za svetlejše, tanjše lase. Fini lasje ne zadržijo vedno kodra dolgo časa, zato lahko ta videz začnete z močnejšim kodranjem, kot je želeno. Odločitev za bolj stranski videz je odlična tudi za vse z bolj ovalno obliko obraza. To ustvarja malo asimetrije in mehča celoten videz.

Enostavno pleteno updo za kratke lase

Enostavno pleteno updo za kratke laseInstagram @inspired_by_ciera_leigh

Da, lahko spletete kratke lase! Poskusite to updo za dobro oblikovan videz.

Boginja Pletenica Updo

Boginja Pletenica UpdoInstagram @gracevanscoder

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Grace Vanscoder

Frizer @ Saloni in dnevni spa začetki v mestu Hartville, OH

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Opisal bi ta pogled na boho chic updo, ki je primeren za vsak poletni dogodek. Moja najljubša stvar pri tem videzu je vsestranskost in hipijevski/boemski vplivi, zaradi katerih je videti naravno in brezskrbno, hkrati pa dajejo učinek, podoben boginji.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Ponovno ustvarjanje tega videza zahteva veliko teksture (več jih je bolje). Za pletenico sem od sprednje strani spletel kos las in ga z dvema prstoma potegnil narazen s prijemalnim pudrom, da sem mu dal večji in dramatičen slog. Končal sem z lahkim lakom za lase, ki je ohranil obliko, hkrati pa mi ni izgledal trdo in cementirano.

Za tanke lase predlagam uporabo krofne punđe, saj bo tako punčka videti bolj polna in popolna. Strateško privijte kodre okoli žemljice in pustite nekaj repov ven, da dobite bolj nežen videz.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz bi priporočil nekomu z lasmi do ramen ali dlje. Vse oblike obraza izgledajo lepo s tem slogom, ker je naraven in ga lahko zategnete ali zrahljate, odvisno od oblike obraza. To je spomladanski, poletni ali jesenski videz, ki je kot nalašč za poroke. Predstavlja način življenja “Tako sem se zbudil”. Naravna lepota!

Obratna francoska pletenica Updo

Obratna francoska pletenica UpdoInstagram @belindahairstylist

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Belindo Vangelov

Mobilni frizer @ Frizerka Belinda Vangelov v Sydneyju v Avstraliji

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Obožujem to pleteno updo! Trenutno je tako priljubljen in odličen za vsako priložnost. Všeč mi je tekstura, ki jo pletenica ustvari, še posebej pri svetlejših laseh.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Pletenica se začne na sprednji strani čela in prečka okoli strani glave. Gre za obratno francosko pletenico, kjer pletenica konča na zunanji strani. Lase razdelim na dva dela, spodnjo polovico zvijem z GHD, da dobim teksturo, na strani pa ustvarim šinjon, nato pa lase speljem od čela čez in konec pletenice pripnem okrog šinjona. Spustite lase v pletenici, da ustvarite mehkejši videz.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta slog najbolje deluje z debelejšimi lasmi, saj lahko dosežete debelejšo pletenico. Lasje z ne preveč plastmi pomagajo, ko pletenico sprostite, tako da še vedno ohranja obliko. Svetlejše barve las bodo pletenico izstopile, res pa je odličen slog za vse barve las.

Čeprav najbolje deluje z debelejšimi lasmi, je to mogoče doseči pri večini tipov las. Vsestranski je tudi v tem, da lahko sprednji del spremenite tako, da vključite vse robove, ali pa pustite, da nekateri visijo. Strateško postavljeni zatiči pomenijo, da ne bo izpadel in ne potrebuje veliko laka za lase. To je vsepovsod odličen slog!

Eterična stranska pletenica Updo s cvetjem

Eterična stranska pletenica Updo s cvetjemInstagram @hairbybethany

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Bethany Duffy

Frizer @ Salon De Moda v severni Providence, RI

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

To je preprost updo, ki je kot nalašč za vsakodnevno nošenje ali dovolj eleganten za nevesto na njen poseben dan. Všeč mi je kontrast eterične teksture las proti subtilni pletenici iz ribjega repa.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Določanje prave teksture las je najpomembnejši korak pri ustvarjanju tega updo. Tekstura bo lasem omogočila, da bodo videti ohlapne, a kljub temu lasje lahko ostanejo ure. To počnem z uporabo dveh mojih najljubših izdelkov Schwarzkopf Osis Volume Up in Schwarzkopf Osis Sessions Label Powder Cloud. Naglavni trak je pomemben tudi zato, ker se z njim lase potegne in doseže valjani šinjon.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz je za vsakogar. Deluje z vsemi teksturami las (všeč mi je ta videz na kodrastih laseh!) In je dovolj preprost, da ga naredite sami in ga nosite vsak dan.

Prefinjen Updo iz pletenine Chignon

Prefinjen Updo iz pletenine ChignonInstagram @miss_nessi_stylist

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Vanesso Moran

Lasje & Stilistka za ličenje @ Gospodična Nessi v Sunshine Coast, AU

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

V praktičnem smislu bi ta slog označili kot pleteno nizkost, vendar ponavadi nekaj takega opišem nekoliko bolj ustvarjalno in navajam, da je to podcenjen, zemeljski slog, ki je prefinjen in naravnan. zemljo.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Poskrbite, da boste okoli krošnje dobili dober ‘puf’. Če želite, da je to območje polno, potrebujete spodobno količino povratnega česanja okoli krošnje. Na ta način lahko trdno povlečete vse lase, ne da bi pri tem izgubili telo. Predlagam tudi, da s kravato za lase najprej lepo in trdno zavežete spodnji del, preden ustvarite zvitek. Na ta način je veliko trdnejše in udobnejše za stranko.

Za kaj takega je potrebno zelo malo posebnih izdelkov. Prah za matiranje Dust-It zelo dobro zadrži volumen, ki je nastal s povratnim česanjem.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Ta videz odlično deluje za goste lase. Lepim lasem ponavadi primanjkuje volumna, ki je potreben za ustvarjanje teh treh elementov voluminozne krošnje, nizkosti in pletenice. Čeprav lahko po želji uporabite oblazinjenje za lase.

Ta videz je kot nalašč za dame, ki imajo radi mehak in ženstven slog, vendar ne prenesejo, da bi imeli lasje ob obrazu ali da bi naokrog leteli kakšni ohlapni koščki. Ta videz je kot nalašč za vetrovno lokacijo!

Klasičen Updo s poudarkom na pletenici

Klasičen Updo s poudarkom na pleteniciInstagram @belezafish

Vprašanje&Z ustvarjalcem sloga Cassi Bosch

Kozmetologinja/licencirana terapevtka za masažo v Salt Lake Cityju, UT

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta pričeska je eden najpogosteje zahtevanih stilov za neveste tukaj v Utahu. To je klasičen updo s poudarkom na pletenici. Najboljši del je, da izgleda odlično na večini oblik obraza!

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Uporabila sem kremo za zgoščevanje Fave4 in Big Sexy Root Pump, da sem ji dala nekaj debeline in volumna, medtem ko so bili njeni lasje še vlažni. Med oblikovanjem sem uporabila L’Oréal Next Day Hair in DesignMe Puff Me puder za teksturo in volumen. Za dokončanje sloga sem končal z lakom za lase Redken Control Addict 28.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

Idealna vrsta las za ta slog bi bila srednja dolžina s srednjo teksturo. Vendar pa je tako vsestranski slog, da bo deloval tako z dolgimi dolžinami kot tudi s finimi lasmi. Stranka na fotografiji je imela res tanke, fine lase.

Trendi pleten updo za bakrene lase

Trendi pleten updo za bakrene laseInstagram @hairbyjayne

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Jayne Fairclough

Poroka & Frizer za posebne priložnosti @ Lasje avtorja Jayne v mestu St Helens, Merseyside

Kako bi opisali ta videz in kaj vam je pri njem najljubše?

Ta videz je brez napora, trendovski in casual. Dodajte nekaj svežega cvetja ali drugega pripomočka za lase in je kot nalašč za nevesto ali družice.

Katere nasvete ali izdelke priporočate za ponovno ustvarjanje tega videza?

Priporočam uporabo volumskega pudra in laka za lase.

Kakšnemu odjemalcu bi priporočili ta pogled?

To je popoln videz za nekoga, ki je eleganten in ima morda zaposlen življenjski slog. To je hiter pogled!

About the author