15 najboljših kratkih valovitih odbitkov Bob

Iščete kratko valovito bob odbitki? Oglejte si asimetrične valove na dolgih bobovih, ravne valove na srednje valovitih bob pričeskah, polne valove na starih bob odbitkih in enostavne kratke pričeske z le nekaj ljubkimi krivuljami!

Tukaj jih je 20+ kratki valoviti odbitki bob da vam da navdih za vaš slog!

1. Kratka valovita frizura Bob

Tukaj je pameten pametno-priložnostni videz, ki je bil razvit v dveh ločenih plasteh. Spodnjo plast je enostavno oblikovati in razrezati na enako dolžino z zaključki, ukrivljenimi pod. V vsakem primeru ima zgornja plast skrbno določene valove, ki ležijo na kontrastni gladki podlagi. S precej blond ombrejem na teksturiranih nasvetih, to elegantna valovita bob pričeska prevzame sproščeno eleganco!

Kratki valoviti odbitki Bob

2. Debel valovit Bob Cut

Bob frizure z dolžino čeljusti za tanke/srednje lase so nedvomno ena izmed najbolj priljubljenih letošnjih pričesk! Ta različica je nekoliko daljša, zaradi česar je še bolj laskavo prilagajanje/srce/ovalni obrazi. To je elegantna, enostavna izbira kratkih pričesk z dodatnim robom ostrih konic in nakostranimi “ločenimi plastmi” pod čeljustjo! Primerno za vse starosti.

Valovit Bob odreže

3. Kratka do srednje valovita pričeska Bob

Neurejena bob pričeska za srednji lasje. Navdih za pletenje košar, ta izredna valovita bob frizura prekrivajoče se ploske, zvite valove, razporejene v skrbno določene pramene okoli glave.

Kratke valovite Bob pričeske

4. Kratka valovita pričeska Bob

Lepi lasje potrebuje dodaten valovit volumen in teksturo, da bi preprečil svojo nagnjenost k ravnosti! Dolgi ravni fini lasje s telesno oblogo na velikih kodralnikih za trajne lase prinašajo polne postave, kot je ta. Z razkuhanimi valovi, ki odbijajo svetlobo, so lasje v tem ločenem notranjosti videti veliko debelejši bob odbitki‘Ideja za ovalne obraze.

Valovite Bob pričeske

5. Blondinka Kratek valovit Bob Cut

Kratke pričeske so zelo vsestranski in kosmati bob odbitki z ravnimi valovi in ​​konicami, ki se lahko končajo že po nekaj minutah. Valovite bob pričeske s šiškami, podobne tej zanosni, briljantni bob frizura so idealni za kratke odbitke za mehke kotne, kvadratne/dolge obraze ali trdno čeljust.

Kratki valoviti Bob odreže

6. Debel tip las

Valoviti Bob odreže-6

7. Dolgo obrnjeni Bob

Valovit Bob odreže-7

8. Topla blondinka

Valovit Bob odreže-8

9. Preprost slog

Valoviti Bob odreže-9

10. Asimetrični obrnjeni Bob

Valoviti Bob odreže-10

11.

Valoviti Bob odreže-11

12.

Valovit Bob odreže-12

13.

Valoviti Bob odreže-13

14.

Valoviti Bob odreže-14

15.

Valoviti Bob odreže-15

About the author