20 kratkih odbitkov za valovite debele lase

Vse pričeske ne delujejo za vsakogar. Da bi pričeska delovala, mora izpolnjevati več pogojev. Eden glavnih pogojev, ki jih mora izpolnjevati, je tekstura vaših las. Tanki lasje morda ne podpirajo nekaj stilov, debeli lasje pa se jim odlično podajo. Podobno ravni lasje ali kodrasti lasje ne bi podpirali nekaj pričesk, ampak valoviti lasje. Zato je pred začetkom oblikovanja bistveno razumeti teksturo las. Ko ga prepoznate, lahko preprosto zožite pričeske, ki vam bodo dale eleganten videz. Če ste to storili in ugotovili, da imate goste valovite lase, je to pravi kraj za vas.

Debeli valoviti lasje izgledajo res srčkano. Ves čas je občutek nereda, ki daje le lep videz. Debeli valoviti lasje so še posebej hladni, če imate lase do ramen. Daje čeden videz. Ko debelim valovitim lasem dodate plasti, vašemu slogu doda teksturo in gibanje. Morda pa ste še vedno skeptični glede pričeske, ki jo želite izbrati, in se lahko odločite za najboljšo z nekaj spodaj navedenimi pričeskami.

Za tiste z debeli valoviti lasje, neurejena frizura do ramen je idealna frizura. Toda valovom je ob pravilni izbiri barve mogoče dati dodaten trend. Priljubljena možnost je, da greste v bež blond barvo. Bež blond je odlična izbira barv, še posebej, če želite skriti medenino. Barva daje hladen zlato/bež ton, ki poudarja vaše čudovite lase kot nobena druga. Če imate naravno svetlo barvo las, je ta barva za vas najbolj idealna. Predvajal vas bo kot modnega, trendovskega in najbolj seksi. To je izbira, ki jo lahko poskusite brez pomislekov.

Gosti valoviti lasje ne pomenijo, da lahko ljudi le pritegnete s svojimi valovi. Lahko pa celo zmešate kodre in naredite svojo pričesko izstopajočo. Debela kodrasta valoviti kratki lasje je ena izmed priljubljenih pričesk vseh časov. Mnogi modeli z debelimi valovitimi lasmi pogosto nosijo ta slog zaradi svoje edinstvenosti. Kodri in valovi dodajo igrivost tudi vašemu videzu. Dolžina in barva pričeske sta odvisna od vas. Toda pričeska izgleda odlično na večini dolžin in barv las. Barvanje samo kodrov je še ena odlična možnost, da izgledate elegantno in hladneje.

Vintage pričeske so znane po tem, da se vračajo. Ena tako čudovitih vintage pričesk, ki je danes v trendu med ženskami z debelimi valovitimi lasmi, je podrezana. Undercut je eden izmed priljubljenih kosov 20. stoletja. Spodnji del las ima spredaj dlake, stranice in hrbet pa sta popolnoma obrezana. Sprednji lasje so razmaknjeni ob straneh, kar daje hladen videz. Barvanje le delov vaših las je še en odličen način, da to pričesko sprejmete in izgledate še bolj kul. Obstaja veliko drugih pričesk, ki jih lahko poskusite iz spodnjih odbitkov:

1-kratka frizura za valovite goste lase

Kratka frizura za valovite debele lase, rjava balayage kratka dlaka

2-bež blondinka

Bež blondinka, barva las kratka blondinka

3-debeli kodrasti valoviti lasje

Debeli kodrasti valoviti lasje, lasje Diana kratki debeli

4-podrezana Hairtyle

Undercut Hairtyle, Pixie Hair Cut Layered

5-valoviti lasje z Balayage

Valoviti lasje z balayage, lasje kratki valoviti

6-

Vijolični Bob lasje valoviti

7-

Kodrasti lasje sivi debeli

8-

Pixie lasje kratki valoviti

9-

Bob Thick Inverted Choppy

10-

Lasje po dolžini valoviti

11-

Bob Choppy Razored Layered

12-

Valovito kodrasto srednje dolžine

13-

Valovit srednji Bob slojevit

14-

Kodrasti lasje kratki

15-

Blondinka Balayage Choppy Bob

16-

Bob Wavy Coppy Hair

17-

Lasje kratki valoviti

18-

Lasje kratki valoviti Bob

19-

Ljudje z valovitimi debelimi lasmi

20-

Kodrasti rjavolaski valoviti lasje

About the author