25 slik kratkih valovitih las

Valoviti lasje sta ena najbolj elegantna in čudovita pričeska in večina žensk ali deklet rada nosi to pričesko. Valoviti lasje imajo poleg tega različne vrste in sloge, zaradi katerih so lasje bolj elegantni in modni. Tukaj je nekaj primerov 25 najboljših valovitih pričesk kar je lahko v pomoč tistim damam in dekletom, ki želijo izgledati bolj čudovito in elegantno.

Ker vsi zelo dobro vemo o kratkih laseh, ki so letos zelo priljubljeni in trendovski. Kratki lasje z lahkimi valovi dajejo eleganten videz vaši osebnosti. Rdeča barva las je zelo lepa tudi na kratkih valovitih laseh. Deklica na tej sliki z lahkimi valovi v laseh in kratko frizuro je videti lepa in rdeča barva las prav tako izgleda čudovito.

Kratki odbitki za valovite rdeče lase

Theron je znana hollywoodska zvezdnica. Je zelo elegantna in modna dama. Danes je imela kratko valovito frizuro, zaradi katere je njihova osebnost bolj elegantna, vroča in seksi. Lase si tudi pobarva v a blond barva ki tudi izgleda lepo.

Kratki valoviti lasje Charlize Theron

Kratka valovita frizura je najboljša frizura doslej. Večina deklet, ki si vedno želijo izgledati modno in elegantno, nosi to pričesko. Enostaven je za nošenje in bolj ustreza oblekam deklet.

Najboljši kratki valoviti odbitki

Marion Cotillard je hollywoodska zvezdnica. Vedno se zelo zaveda svojih stilov in videza. Letos naj spremeni svoj slog in izgleda bolj elegantno, saj nosi kratko valovito frizuro. V tej frizuri je videti bolj elegantna in trendovska dama. Ta frizura daje vašim lasem tudi neurejen videz.

Marion Cotillard kratki valoviti lasje

Je tudi znana hollywoodska zvezdnica in tudi modna dama. Leta 2013, spremenila je videz las, da je videti edinstveno in elegantno. Danes je imela kratko valovito frizuro, ki jih naredi lepše in elegantnejše.

Kratki lasje slavnih 2013

Drew Barrymore je imela kratko in elegantno frizuro. Da bi bila njena frizura edinstvena, nosi neurejen valovit slog, ki izgleda neverjetno in trendovsko.

Drew Barrymore valoviti kratki lasje

Blond barva las je ena najbolj trendovskih barv za lase tega leta. Priljubljeni so tako svetlejši kot temnejši odtenki blond barve. Da bo vaša frizura bolj elegantna in edinstvena, jo pobarvajte v kateri koli blond odtenek.

Kratke blond valovite pričeske

Znana hollywoodska zvezdnica in krasna trendovska dama. Da bi izgledala bolj elegantno, edinstveno in lepo, nosi novo trendovsko frizuro, ki je zelo kratka, z grobimi in neurejenimi valovi.

Paulina Porizkova kratki valoviti lasje

Arizona Muse je nosila najboljšo kratko frizuro z nekoliko neurejenim slogom. Lase je pobarvala tudi v temnejši odtenek blond, v katerem je videti trendovsko.

Najboljši kratki odbitki za valovite lase

Dekleta z debelimi lasmi lahko nosijo kratko valovito pričesko. To je dobro za njene lase in jih naredi tudi elegantne in modne.

Zelo kratki odbitki za goste valovite lase

Je znana in elegantna ženska. Imela je zelo lepo kratko valovito frizuro z blond barvo las.

Natalia Vodianova kratki valoviti lasje

Valovita pričeska v kratkih laseh je letošnja trendovska pričeska.

Modne pričeske za kratke valovite lase

Dekleta s kratkimi modnimi pričeskami izgledajo odlično in elegantno.

Odlični odbitki za kratke valovite lase

Slike kratkih valovitih las

Slike kratkih valovitih las

Slike kratkih valovitih las

Slike kratkih valovitih las

Slike kratkih valovitih las

Slike kratkih valovitih las

Slike kratkih valovitih las-7

Slike kratkih valovitih las-8

Slike kratkih valovitih las-9

Slike kratkih valovitih las-10

Slike kratkih valovitih las-11

About the author