Kratke in valovite pričeske

Ljudje z valovitimi lasmi imajo največ sreče zaradi dejstva, da se zlahka odločijo za kodre ali za ravne lase. Tudi če se jim zahoče, lahko gredo z bolj naravnim videzom in pustijo valovite lase. Če imate kratki lasje in se nagiba k zvijanju, potem se morate prepričati, da se odločite, da ga boste oblikovali tako, da bo ugodil vašim lastnostim in dopolnil celoten videz. Da, lahko ga samo razčesate in oblikujete v lep kratek rep ponija, lahko pa tudi poskrbite, da boste uporabili malo pravega izdelka in dobili bolj zanimiv videz. Če želite biti zadovoljni s svojim videzom, preden greste iz hiše, se morate pripraviti z idejo o pričeski, ki bo ustrezala obleki in ličenju, ki ga boste imeli naslednji dan. To pomeni, da morate takoj iskati pravi videz, če želite biti pripravljeni na jutri.

Kratki valoviti lasje slavnih

To je vrsta frizure, ki jo običajno imate, ko greste s prijatelji na pijačo ali celo na dekleta. če se želite prepričati, da bo trajal ves večer, uporabite kakšen izdelek.

Celebrity Short Wavy bob - Julianne Hough

Valoviti ombre lasje

Če želite poskusiti nekaj drugačnega in ne želite čakati, da vam lasje zrastejo, potem je najbolje, da se odločite za pričesko z dvema odtenkoma. Torej, samo poskusite!

Kratki valoviti ombre lasje

Kratka valovita pričeska Bob

To je vsekakor srčkan bob, zaradi katerega bodo vaši lasje videti res dolgi, v resnici pa kratki. V vsakem primeru pa se prepričajte, da ste ga pravilno oblikovali. Lahko dobite nekaj lepih valov in izgledate super!

Candace Cameron valovit kratek bob

Kratki blond valoviti lasje

Čeprav se vam morda zdi, da ne želite, da so vaši lasje prekratki, je dobra novica, da vam jih ni treba striči na ta način. Odrežite ga dlje, vendar se prepričajte, da je narezan po plasteh, tako da je videti valovit.

Kratka blond valovita pričeska

Kratki večplastni valoviti lasje s šiškami

Če želite biti prepričani, da ne boste le videti srčkani, ampak tudi ves čas neverjetni, potem boste zagotovo poskusili valovit bob s kratkimi šiškami. Če želite biti še bolj zanimivi, se odločite za rdeče lase.

Kratki večplastni valoviti lasje s šiškami - Milla Jovovich

Kratki valoviti rdeči lasje

Zdaj je to izjemno eleganten videz, ne le zaradi dejstva, da so ave skoraj skodrane, ampak tudi zaradi volumna las in lepe oblike boba, ki jo ima. Tudi z rdečo barvo nikoli ne morete spodleteti.

Kratki valoviti rdeči lasje Bob

Kratki valoviti lasje

Čeprav se zdi, da je oblikovanje te vrste las precej naporno, premislite še enkrat. Je kratek in lepi in lepi sloji dajejo lasem veliko volumna. Uporabiti morate le malo izdelka in to je to!

Kratka valovita pričeska

Kratki valoviti lasje Pixie

Zdaj, ko je vaš pixie nekoliko daljši, kot je bil, ko ste si strigli lase, opazite, da se začne nekoliko zvijati. No, pustite ga in uporabite nekaj izdelka, da se prepričate, da ga boste malo ukrotili.

Kratka valovita pričeska Pixie 2013 - 2014

Seksi kratki valoviti lasje

Resnica je, da če želite imeti možnost oblikovanja las tako, da izgledate izjemno seksi, se prepričajte, da jih poravnate, nato pa jih do konca le nekoliko zvijte.

Najboljša pričeska za kratke valovite lase

Enostavni kratki valoviti lasje

To je vsekakor zelo preprosta frizura, ki jo je enostavno oblikovati na kakršen koli način, ki se vam zdi primeren. Na sliki lahko vidite, da je kodralnik malo uporabljen na nekaj pramenih las samo zato, da mu da obliko.

Enostavna kratka valovita pričeska

Simpatični valoviti Bob lasje

Ker je tako enostavno oblikovati, si ženska namerava izbrati različne sloge striženja bob. Ta bob je odličen, ker imate kratke šiške in kratke lase, ki jih lahko obdržite tako valovite, kot želite.

Simpatična valovita frizura Bob

Lepi kratki valoviti lasje

Ta frizura pixie ni le lepa, ampak tudi izjemno privlačna zaradi dejstva, da so lasje rahlo oblikovani in da lahko občudujete čudovit niz rdečih las. S pravimi dodatki je popoln videz!

Lepa kratka valovita frizura

Neurejeni valoviti kratki lasje

Zdaj, če ne želite, da bi si pri oblikovanju las naredili velik posel, se prepričajte, da imate svoje šiške naravnost, ostalo pa pustite takšno, kot je. Odločite se za neurejen videz za enostavnejši način oblikovanja las.

Neurejena valovita kratka frizura

Simpatični kratki valoviti lasje

Če želite videti srčkano in imeti preprosto frizuro, potem vam ni treba uporabiti kodralnika za lase ali likalnika za lase. Prepričajte se, da lase posušite s sušilcem za lase in nato nanesete malo izdelka. Izgledalo bo super!

Simpatična blondinka

Kratki temno valoviti lasje

Čeprav se vam zdi, da je ta frizura težko obvladljiva, morate vedeti, da lahko ohranite preostale lase takšne, kot so, in uporabite samo kodralnik za konice vaših daljših pramenov.

Kratka temno valovita pričeska

About the author