Kratki kosi za valovite lase

Izgledaš najbolje, ko imaš valoviti lasje je včasih nekoliko zahtevno zaradi dejstva, da imajo vaši lasje svoj um. To pomeni, da boste morali vedno veliko časa preživeti pred ogledalom in poskušati oblikovati en pramen las, ki se preprosto ne ustali. To ni samo frustrirajoče, ker si las ne morete oblikovati tako, kot želite, ampak tudi zaradi dejstva, da vam lahko ta osamljen dogodek preprosto pokvari dan. Resnica je, da lahko glede tega nekaj storite, če se ne želite več spopadati s slabimi lasmi. Pravi način za ravnanje z valovitimi in neurejenimi lasmi je gledanje slik kratki odbitki za ženske ki imajo valovite lase. Tako boste zagotovo vedeli, da pred ogledalom ne bo več izgubljenega časa. Z enostavnim sestankom pri stilistu lahko vse te slabe dneve las izginete!

Kratki valoviti ombre lasje

Samo poglejte čudovit bob, ki je predstavljen na sliki! Kaj bi si lahko bolj želeli kot polno lase, ki ni le valovita, ampak tudi čudovita? Tudi poudarki, ki so nekoliko podobni ombreju, dopolnjujejo videz.

Kratki valoviti ombre lasje

Vir

Svetlobni Bob

To je še en valovit bob, ki pa ga nosi slavna oseba, ki ima tudi svetle lase. Ena izmed stvari, ki jih morate vedeti o svetlejših laseh, je, da bo vaš obraz bolj sijoč. Torej, samo preizkusite celoten videz!

Lahki valoviti Bob

Vir

Blondinka Bob

Blond lasje, bolj čudovito boste videti. To je zato, ker zaradi blond barve izgledate krhki in potrebujete zaščito. Če izberete tudi pravo pričesko, boste videti neverjetno!

Blondinka Bob

Vir

Seksi kratek Bob

Valovit kratek pogled, ki ga lahko vidite tukaj, je prav čudovit. Ne gre samo za dejstvo, da so lasje svetli ali da so krajši od navadnega boba, ampak za dejstvo, da šiška pokriva polovico njenega obraza, zaradi česar je videti seksi.

Seksi kratek Bob

Vir

Rjavi Bob

Dogovor s tem valovitim bobom je dejstvo, da so le konice las valovite. Preostali lasje so ravni in rjava barva v nasprotju s svojo res svetlo kožo naredi njeno čudovito. Poskusi!

Rjavi Bob

Vir

Super valoviti lasje

To je več kot valoviti lasje, to je blizu kodrom. Ko vaši lasje pravzaprav niso kodrasti, ampak nekako valoviti, morate res najti takšno frizuro, s katero boste videti lepi. Resnica je, da lahko poskusite to!

Super valoviti lasje

Vir

Čudoviti lasje

Krajši so lasje, bolj zanimivo lahko izgledajo. Najboljša stvar pri valovitih laseh je dejstvo, da lahko nekateri prameni las izgledajo celo kodrasti, odvisno od njihove dolžine. Postrižite lase v ravni liniji!

Čudoviti lasje

Vir

Blond valoviti lasje

Ker imajo njeni lasje veliko volumna in šiške delno pokrivajo lase, je videz pravzaprav precej fantastičen. Še vedno ga boste morali nekoliko oblikovati, da se prepričate, da so vaši valoviti lasje videti dobro!

Blond valoviti lasje

Vir

Enostavno striženje las

Odlična stvar te frizure je dejstvo, da je zelo preprosta in ima odličen učinek. Fantastične šiške, ki popolnoma prekrivajo čelo manekenke in asimetrične pramene, naredijo njeno čudovito!

Enostavno striženje las

Vir

Polnjeni lasje

Zanimivost te frizure je dejstvo, da ima slavna kratko ostrižene lase, vendar so nekateri prameni las napolnjeni do točke, zaradi katere je celotna glava las videti daljša. Odličen učinek, kajne?

Polnjeni lasje

Vir

Simpatičen kratek Bob

Fantastična stvar pri tem bobu je dejstvo, da vam omogoča, da izgledate ljubko kot gumb. Ni vam treba odločiti za zapleteno updo, da izgleda odlično. Pravzaprav je preprost bob, ki popolnoma ustreza modelu!

Simpatičen kratek Bob

Vir

Umazan Bob

Zanimivost te frizure je dejstvo, da je ne opazite vsak dan. Pravzaprav je to precej pogosto, vendar je način, kako lasje izgledajo tako grdo, prvotni del sloga. Pojdi na to!

Umazan Bob

Vir

Valoviti Pixie

To je pravzaprav daljša različica pixie videza, ki smo ga vajeni. Kljub temu je zaradi fantastičnih šišk, ki pokrivajo levo stran njenega obraza, celoten videz popolnoma čudovit. Pokličite svojega stilista!

Valoviti Pixie

Vir

Večplastni lasje

Če želite svoje lase oblikovati brez preveč težav, je rešitev, da se odločite za res kratko frizuro. Če ne želite, da izgleda prekratko, se lahko odločite za nekaj plasti, za katere je popolna izbira blond lasje!

Večplastni lasje

Vir/a

About the author