Kratki slogi za valovite lase

Ko se morate ukvarjati valovit bob, oborožiti se morate z veliko potrpljenja in kodralnikom. Lase lahko naredite kodraste ali pa jih pustite takšne, kot so. Vendar pa je težave z valovitimi lasmi je, da vam ne uspe vedno narediti čudovitega videza. Dobra stvar je, da se vam ni treba navaditi na slabe dni za lase, ampak raje poiščite odbitke, s katerimi bodo vaši lasje videti lepi, ne glede na to, kako se boste odločili za oblikovanje las. Tudi če ga ne želite oblikovati, obstajajo odbitki, zaradi katerih bodo vaši lasje videti fantastično. Le brskati morate po različnih slikah čudovite pričeske. Ko imate ravne ali kodraste lase, točno veste, s čim se ukvarjate vsako jutro. To pa ne velja, če imate valovite lase. Morda se boste zbudili z nekaj kodri in voluminoznimi lasmi. Izberite pravi slog!

Valovit Bob

To je očitno ena najbolj ljubkih pričesk, ki bi jih lahko izbrali, če bi imeli valovite lase. Zaradi načina striženja bo vaš videz glamurozen. Poleg tega bodo vaši lasje videti veliko dlje, kot so v resnici.

Simpatični kratki valoviti lasje

Vir

Straight Line Cut

To je pričeska, ki bi jo morali imeti raje, če so vaši lasje kodrasti in blond. Učinek bo fantastičen. Dobiti morate samo ravno črto, ki pokriva ušesa in ni tako kratka. Pojdi na to!

Blond kratke valovite pričeske

Vir

Eleganten Bob

Ko razmišljate o frizuri bob, že veste, da govorite o kratkih laseh. Torej, če želite imeti kratke lase in še vedno videti čudovito, bi bilo najbolje, če bi se odločili za takšno frizuro bob.

Kratke valovite pričeske slavnih

Vir

Umazana Pixie

Čeprav so lasje kratki in videz neurejen, bi lahko na ta način ukrotili svoje valovite lase. Torej, če se odločite za to vrsto frizure, imate možnost, da lase oblikujete na zanimiv način.

Kratka Pixie valovita pričeska

Vir

Blondinka Bob

To je vrsta pričeske, ki bo videti fantastično, ne glede na dejavnost, ki jo imate v mislih. Ali želite iti na rojstni dan? Ste pripravljeni na nočni izhod s prijatelji ali na zmenek? To je popolna izbira.

Blond Valovita Bob pričeska

Vir

Asimetrični Bob

Ko se ne želite počutiti, kot da imate res kratke lase, se lahko odločite za bob frizuro, zaradi katere se boste zagotovo počutili drugače. Vaši lasje bodo kratki, a način, kako jih boste videli v ogledalu, je dolg in čudovit!

Kratka valovita frizura Bob

Vir

Simpatična valovita

To je vsekakor prikupna pixie pričeska, ki ima vse vrste odličnih elementov skupaj. Imate kratke lase, asimetrične šiške in koničaste konice zadaj. Samo delovati moraš. Torej poglej!

Najboljše pričeske za kratke valovite lase

Vir

Zanimiv Bob

Ko pogledate to frizuro bob, najprej opazite dejstvo, da imate veliko možnosti oblikovanja. Lahko dovolite, da se vaši valoviti lasje obnašajo neprimerno, ali pa jih rahlo zvijete, da bodo videti tako. Krasen je!

Kul kratke valovite pričeske

Vir

Fantovski slog

Prva stvar, ki jo opazite pri tem videzu, je dejstvo, da so lasje zelo kratki, valoviti in izgledajo res lepo. Če ste samozavestni, bi bila izbira tega fantovskega sloga prava izbira za vas!

Modne kratke valovite pričeske

Vir

Blond valoviti lasje

Če ste se odločili, da je čas za bob videz, izberite tega. Lase boste lahko oblikovali tako, da bodo videti točno tako kot na sliki. Ne pozabite si skrajšati las za boljši učinek.

Odbitki za kratke valovite lase in okrogel obraz

Vir

Preprost Bob

Ni se vam treba odločiti za zapleten videz, ko lahko naredite svoj rez, tako da je videti kot bob. Da bi bilo videti dobro, vam ga niti ni treba oblikovati. Pravzaprav je lažje pustiti, da je čim bolj valovit.

Slike pričeske s kratkimi valovitimi lasmi

Vir

Dva blond odtenka

Če želite spektakularen videz, odločitev za striženje bob morda ne bo dovolj. Takrat se lahko igrate s svojo barvo. Lahko se odločite za dva odtenka blondinke, tako da boste ves čas videti fantastično!

Dva blond odtenka

Vir

Neurejen Ombre

To očitno ni vaš običajni ombre videz zaradi dejstva, da so lasje veliko krajši od tistega, kar običajno vidite. Odločitev za kratki bob, ki je valovit in ima ombre, je prava stvar!

Kratke pričeske za temno valovite lase

Vir

Kul valovit Bob

Ja, to je zelo kul videz, ki bi si ga lahko ogledali, če ste pripravljeni na kratek bob videz. Resnica je, da je za valovite lase frizura bob popolna izbira. Tako boste videti fantastično in vam dali prednost!

Kul valovit Bob

Vir

Blonde Delight

Najbolj fantastično pri tem slogu je dejstvo, da je preprost, a hkrati eleganten. Ni vam treba preveč oblikovati las, da bodo videti tako čudovito. Naj bo čim bolj valovit in uživajte v občudujočem videzu!

Super kratki valoviti lasje

Vir

About the author