Če želite veliko ušesnih piercingov, morate vedeti

Raye ima številne modifikacije telesa, usposabljanje SFSI, nekdanje kredite CFR-D in desetletje dolg čas kot BellaOnline'urednica body arta pod pasom.

Vam je všeč videz ušesa, naloženega z nakitom? Jaz tudi. Imam 16 piercingov v ušesu in tam'dovolj prostora za več. Tukaj delim svoje izkušnje z vami in odgovarjam na vaša vprašanja o več piercingih.

Uho z mnogimi uhani: 2 g, 4 g in 6 g piercinga ter veliko zarobljenih obročev iz kroglic.

Uho z mnogimi uhani: 2 g, 4 g in 6 g piercinga ter veliko zarobljenih prstanov.

fotografija Relache/Rae Schwarz

Stvari Tebe'll želite vedeti, preden dobite več piercingov

 • Koliko mest na ušesu je mogoče preboditi? Kakšne vrste piercinga za ušesa so možne in kako se imenujejo različni piercingi?
 • Kakšne so velikosti nakita (v merilnikih, palcih in milimetrih) in kaj pomenijo? Kaj pa cevi in ​​raztegnjeni režnjiči?
 • Ali se pirsing kdaj skrči ali zapre?
 • Industrijski vs orbitalni piercing: kaj'razlika je?
 • Koliko boli vsaka umestitev?

Na vsa ta vprašanja je odgovor spodaj.

Različne vrste ušesnih piercingov

Zdaj, ko se je mainstream piercing močno premaknil čez spodnjo ušesno mečko, pri ljudeh vidite veliko različnih vrst ušesnih prebadanj'ušesa. Tu je nekaj najbolj priljubljenih.

 • Reženj: To območje mehkega tkiva na dnu ušesa je najpogosteje prebodeno območje in ga je najlažje zaceliti. Ta postavitev je edino mesto za eno različico, ki jo v teh dneh pogosteje vidite: raztegnjene režnje, kjer so bile prebode povečane, da omogočajo veliko debelejši nakit. To'je edino mesto na ušesu brez hrustanca, zato je'je edini piercing, ki ga je mogoče enostavno raztegniti. (Hrustanec se lahko raztegne, vendar ni lahko.)
 • Tragus: Ta majhen kos hrustanca je tik pred odprtino ušesa in precej dobro prebija piercing. Vendar pa je težko spati pri stranskih spalcih in uporabnikih slušalk v slogu ušesnih čepkov.
 • Anti-Tragus: To'je še vedno precej redek, vendar so nekateri ljudje prebodli ta poseben kos hrustanca, ki meji na tragus. (Preberite več o tragusu in anti-tragusu.)
 • Daith: Ta je ob ušesu's najglobljo hrustančevo gubo, znano tudi na drobcu vijačnice. Ime tega nenavadno postavljenega prebadanja izvira iz hebrejske besede za »modrost." (Tukaj preberite, kako zdraviti okuženo maternico.)
 • Školjka: Školjka je najgloblja skodelica ušesa. Zgornji del te oblike lupine se imenuje notranja školjka, spodnji pa zunanji. Piercing je tukaj lahko zapleten in zahteva napredno piercing/medicinsko usposabljanje.
 • Rook: To gre skozi notranji rob zgornjega grebena hrustanca v ušesu. To ime se posebej nanaša na piercing v tem enem ušesnem grebenu. Ljudje brez te gube v ušesih lahko'ne dobim tega prebadanja.
 • Vijaka: Ta izraz se nanaša na prebadanje obroča v hrustancu na zgornjem zunanjem robu ušesa. Piercing vzdolž ušesa's platiščem je v zahodni kulturi postalo vse bolj priljubljeno. Če želite izvedeti več o tej uvrstitvi, preberite Kako skrbeti za vijačnico ali piercing naprej.

Če želite izvedeti več in si ogledati fotografije posameznih vrst, preberite Vodnik po različnih vrstah piercinga ušes in njihovih položajih.

Lokacije za prebadanje ušes

Piercing za ušesa je v teh dneh skoraj povsod na ušesu. H = Helix, R = Rook, C = Conch, D = Daith, T = Tragus, A = Antitragus, L = Lobe.

Piercing za ušesa je v teh dneh skoraj povsod na ušesu. H = Helix, R = Rook, C = Conch, D = Daith, T = Tragus, A = Antitragus, L = Lobe.

fotografija Relache/Rae Schwarz

Nakitna žica & Tabela pretvorbe velikosti merilnika

Nekoč so bili uhani kakršne koli velikosti. Vendar pa z novim odkritjem in priljubljenostjo prebadanja ušes velikih premerov uhani zdaj prihajajo v različnih velikostih.

Kaj je a "standard" merilnik uhana?

Standardni uhani, ki jih kupite z majhnimi žičnimi zankami, trnki ali stebri, so ponavadi veliki od 20 g do 18 g.

Kaj pomeni številka merilnika?

Manjše kot je število, večja je velikost žice. Ko tehtate več kot 000 g, se uhani ponavadi poimenujejo z uporabo njihovih angleških/standardnih mer, to je 1/2", 3/4", itd.

Kako raztegnem piercing?

Številni TatRing'Strokovnjaki so na to vprašanje odgovorili nekoliko drugače. Tukaj je nekaj odličnih člankov na to temo.

 • Kako iztegniti piercing ušesa na večji profil
 • Kako varno raztegniti ušesa: Popoln vodnik po merilniku
 • Vodnik po raztezanju ušes: pogosta vprašanja
 • Kako varno iztegniti ušesa z merilniki
 • Kako raztegniti ali izmeriti ušesa: navodila po korakih

Kateri materiali ali kovine so najboljši?

Če imate občutljiva ušesa, za več informacij preberite Kako izbrati uhane za občutljiva prebodena ušesa.

Merilniki / palci / milimetri

Merilnik nakita, palci, milimetri

20 g

.032"

0,8 mm

18 g

.040"

1,0 mm

16 g

.061"

1,3 mm

14 g

.064"

1,6 mm

12 g

.081"

2,1 mm

10 g

.102"

2,6 mm

8 g

.128"

3,3 mm

6 g

.162"

4,1 mm

4 g

.204"

5,2 mm

2 g

.257"

6,5 mm

0 g

.324"

8,2 mm

00 g

.364"

9,2 mm

000 g

.364"

10,0 mm

x

7/16"

11,1 mm

x

1/2"

12,7 mm

x

9./16"

14,2 mm

x

5/8"

15,8 mm

x

3/4"

19,0 mm

x

7/8"

22,2 mm

x

1"

25,4 mm

Krčenje ali zapiranje ušesnih piercingov

Večinoma se neraztegnjeni ušesni piercing običajne velikosti le skrči in zapre, če nehate nositi nakit … vendar ne vedno. Prebadanje hrustanca se ponavadi zapre hitreje kot v režnju, vendar je lahko prekinitev postopka vsakega prebadanja ušesa – se pravi zmanjšanje ali zapiranje luknje v ušesu – včasih zapleten in/ali drag postopek.

Koliko se bo luknja skrčila, je odvisno od treh stvari:

 • kako velike so bile luknje raztegnjene,
 • kako dolgo je obstajala sprememba telesa,
 • in kako elastična je vaša koža in ušesno tkivo.

Ljudje z neelastičnim ušesnim tkivom včasih ugotovijo, da večji piercing ne drži't zapreti do konca in ostati precej velik, ne glede na to, koliko časa so prazni.

Ušesno tkivo se nekoliko razlikuje od druge kože. Solze ali razpoke vzdolž robov ušesa se ne zacelijo skupaj, ne da bi jih popravil plastični kirurg. Torej, če je uhan slučajno iztrgan ali če imate zelo velike raztegnjene piercinge, boste morda morali poiskati kirurško pomoč, če želite, da je vaša ušesna mešanica videti tako, kot je bila pred prebadanjem. Pri nečem, kot je skalpiranje ušes, kjer je bil izrezan velik kos, je edini ukrep plastična kirurgija s kožno rekonstrukcijo. Če želite izvedeti več o zdravljenju piercinga ušes, preberite The Dos and Don'Skrb za nove piercinge v ušesih.

Predori in vtiči

2g tunel, 4g vtič iz titana, 2 g plastični vtič

2g tunel, 4g vtič iz titana, 2 g plastični vtič

fotografija Relache/Rae Schwarz

Industrijske in orbitale

Kaj je industrija?

An "industrijski" prebadanje sta pravzaprav dva prebadanja, postavljena in razporejena tako, da je mogoče skozi obe luknji nositi eno samo mreno. Ta dva prebadanja lahko naredite ločeno ali hkrati, vendar je poravnava razdalje med in kotom lukenj ključna za udobje in zmanjšanje zdravilnega stresa (zato nakit ni't navor).

Kaj je orbitalni piercing?

Ko se ta isti slog industrijskega prebadanja izvede tako, da ujet ali pritrjen obroč iz kroglic preide skozi oba prebadanja namesto palice, jih pogosto imenujemo "orbitale." Toda v resnici sta lahko orbita tudi katera koli dva prebadanja, ki držita en sam kos nakita.

Oglejte si industrijski piercing

O bolečini ušesnega piercinga

Upoštevajte, da ne morem odgovoriti na vprašanja o tem, koliko lahko piercing v ušesih škodi ali ne. Bolečina je subjektivna, kar pomeni, da se vsakemu posamezniku zdi drugačna. Nekaterim se zdi, da je prebadanje ušes boleče, nekaterim ne'mislim, da sploh niso zelo boleče.

Ena stvar, ki jo zagotovo vem o bolečini: Če se tega bojite'preveč me bo bolelo, DON'T PREBODI SE!

Zavedajte se, da jemanje aspirina ne bo manj bolelo, vendar bo razredčilo kri, zaradi česar boste krvaveli veliko bolj. Enako se zgodi, ko ste pijani. Biti v kakršnem koli stanju zastrupljen med postopki spreminjanja telesa je izredno slaba ideja.

Oglejte si Tragus Piercing

Anketa za uhane

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2008 Raye

Pustiti's 'Uho od tebe!

TetaDeb 15. marca 2020:

Mislim, da imam občutljivost za nikelj, a tudi moja ušesna luknja za Rt je manjša od lev. Zanima me, da jo “spremenim”, da bi se prilegala tradicionalnemu ušesnemu nakitu. Mi lahko pomagate pri tem??

TetaDeb 12. marca 2020:

Eden od piercingov v ušesih mi je rahlo smrdel. Kakšen predlog, da bi ga raztegnili nazaj? Mislim, da imam občutljivost na nikelj. Stara sem 67 let & leta 1968 so mi preluknjali ušesa. Rad bi samo nosil pare sl. večji objavljeni uhani brez bolečin & draženje! Hvala

alyssa dne 13. oktobra 2017:

hej, nameravam si tretjič preboditi režnjeve in samo sprašujem se, ali uporabljajo pištolo ali ne. Hvala

Jessie 3. novembra 2016:

Na vsakem ušesu imam samo običajen, a želim več. Kaj bi bilo bolje, nekaj več na ušesih ali eno na nosu??

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 26. junija 2013:

Josie, če bi bila jaz in moje uho, me v Walmartu ne bi prebodli, razen če mi oseba, ki izvaja piercing, ne pokaže dokaza, da je hodila v šolo piercinga in ve, kaj počne. Tudi pri svojih letih boste potrebovali starša (svojega dejanskega starša in ne prijatelja)'s), da se prebodete, da bi vam morda mama ali oče lahko pomagali najti boljše mesto za prebadanje ušes.

Josie 25. junija 2013:

ok, enkrat sem si prebodel uho in to naredim drugič in nekako sem prestrašen, ker sem slišal slabe stvari, ko to narediš v walmartu, bo moja prijateljica tam in ona dobiva ušesa dobra ideja je, da si na walmartu prebodim ušesa in naj naredim prijatelja, da gre prvi btw i 9 moj prijatelj 7 zato ne'ne uporabljaj lepih besed lol

Raye (avtor) iz Seattla, WA 28. avgusta 2012:

Eva, stvari, kot so živci in krvne žile, se lahko od osebe do osebe nekoliko razlikujejo. Izkušen piercer bo dejansko uporabil svetilko za pregled in preslikavo ušesa, preden se bo natančno odločil, kje bo piercing nameščen, da se izogne ​​kakršni koli notranji anatomiji, ki bi lahko bila poškodovana. Če vaš prebodalnik ne'Če ne veste, kako to storiti, poiščite tistega, ki to počne.

Eva 28. avgusta 2012:

Hej, nameravam preboditi svojo Helix, pa vendar'od nekaj ljudi, vključno z mojo sestrično, ki je certificirana medicinska sestra, sem slišal, da vijačnica vsebuje živce in da bo, če bo preboden, oslepel. Moj bratranec je že obravnaval tak primer. Kje je natančna lokacija živca in katero področje naj prebodem, ker nameravam dobiti 2 prebadanja v Helixu

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 26. junija 2012:

Anna, s to solzo se ti uho vrne na pravo mesto zdravljenja. Ti'Želel bom počakati, da se to pozdravi, nato pa pustiti, da se uho ustali in utrdi nekaj mesecev, preden se poskusite znova raztegniti. Ime te igre je "kako počasi lahko greš?"

Anna 23. junija 2012:

Hej, potrebujem nasvet, brez težav sem razširil desni uho na 12 mm in sinoči sem neumno razširil z 10 na 12 s čepom s trakom na hrbtu, ker nisem mogel'ne najdem svojega zoženega 12. Danes zjutraj sem ga vzel, ker se ni'ne počutim se precej, bledelo je in na dnu se mi je malo raztrgalo in mislim, da je bil del mojega ušesnega režnja v gozdičku s trakom in se mi je globoko zarezal v uho, desetko sem dal nazaj in očistil ali moram še kaj narediti ali paziti?

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 26. marca 2012:

akashera, prebadanja ušes NE smete izvajati s kakršnimi koli sponkami (kirurškimi ali kako drugače). To'Najverjetneje je, zakaj imate težave, zato morate odstraniti piercing in pustiti, da se pozdravi, nato pa ga ustrezno popraviti.

akashera 18. marca 2012:

jaz sem v prvih nekaj dneh dobil sponko, nato pa je nabreklo, počutim se kot quazymotto, na to sem položil led, vendar ne vem'ne čutim oteklin, ki bi zapustile mojo situacijo, sem tako razdražljiva, kako naj pride do otekline, da me pusti pri miru!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 15. marca 2012:

uh ,,, umijte si ušesa, preprosto in preprosto. To pomeni odvzem nakita in umivanje znotraj prebadanja. Osušite jih (bombažne palčke dobro delujejo) in nakit očistite, preden ga vstavite nazaj.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 12. marca 2012:

Povezava, ti se imenujejo piercing v zgornjem robu ušesa.

Povezava 5. marca 2012:

Zanimalo me je, če mi lahko pomagate pri prepoznavanju piercingov o. Zgornji rob ušesa na tej sliki: http://animediet.net/wp-content/uploads/2009/02/vl…

Tee 15. februarja 2012:

na vsakem ušesu imam 3 piercinge za režnje in jih obožujem! ušesa sem namočila v topli slani vodi & odlično so ozdraveli!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 30. januarja 2012:

Raquel, če se tvoje telo in um bojijo, to pomeni don'tega ne storite v tem času. Počakajte, izvedejte več o tem, premislite in preverite, ali se vaše mnenje sčasoma spremeni.

uh,,, dne 27. januarja 2012:

Kako preprečim, da bi moji čepi dišali po gnilem truplo?

raquel 15. januarja 2012:

Rad bi se prebodel, a sem nekako nervozen zaradi bolečine. Moški v salonu za tetovaže je rekel, da ne gre'ne boli huje kot preboditi ragusa (kar pa ni'zame ne boli). Resnično želim to narediti, zdaj pa me je kar strah. 🙁 Vsak nasvet?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 14. januarja 2012:

Lucy, imam šestnajst piercingov na ušesih, ki segajo popolnoma vse do zunanjega dela enega ušesa in nihče mi ni nikoli nič rekel "pretresljivo" niti se kaj takega ni zgodilo. Prebadanje hrustanca je lahko zelo občutljivo za celjenje, saj je tkivo manj fleksibilno in zaradi položaja piercingov zlahka zatakne, razen če ste posebej pozorni. Ujemati jih je zelo boleče.

Lucy 29. decembra 2011:

Živjo, želim si preboditi hrustanec s pištolo, vendar je veliko ljudi to govorilo'Res slaba ideja iz enega od teh razlogov je, da bi se mi hrustanec zdrobil.

1: Je zagotovo, da bi se mi hrustanec zdrobil?

2: Če je tako, bi bilo res boleče in neprijetno?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 27. decembra 2011:

Kat, ti'To vprašanje boste morali postaviti piercerju, ki vam vidi uho.

Kat 26. decembra 2011:

Hej, na režnju imam 2 prebadanja ušesa, želim pa prebadanje tretjega ušesa. Edino kar sem jaz'strah me je, da bi si ga vstavila na hrustanec, zato bi na moj reženj prilegel prebadanje tretjega ušesa???

Raye (avtor) iz Seattla, WA 23. decembra 2011:

HdPerry, okužbe so najpogosteje posledica prebadanja in pooperativne oskrbe, ne pa same vrste prebadanja. Želite se prepričati, da vaš piercer uporablja dobro sterilno tehniko, in se prepričajte, da se pogovorite z njimi, preden se prebodite, in se prepričajte, da razumete vso potrebno oskrbo.

HdPerry dne 22. decembra 2011:

Kako pogoste so torej okužbe s topom in daithom? Oba sem prebodla in dobila sem okužbo. jaz'Poskušam se odločiti, ali bom poskusil znova ali ne.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 21. decembra 2011:

Lourdes, imate okužbo, ki je posledica prebadanja nekoga, ki nima usposabljanja za nadzor okužbe ali sterilno tehniko. To'Zdravljenje bo trajalo dlje kot običajno in nanj morate dati antibiotik.

Lurd dne 10. decembra 2011:

Hej, pred tremi dnevi sem dobil tretji piercing na desnem ušesu in zdaj'je vse oteklo in resno boli! Ravnokar sem preveril in iz njega je prihajalo gnoj in kri. S prijateljem sem v trgovini prebodel uho in gospa je uporabila pištolo, vendar preden je prebodla namesto nas, ni očistila uhanov in ko mi je prebodla uho, je izpadla zadnja matica uhana in jo je pobrala dvignil od tal, ne da bi ga obrisal, in ga položil nazaj na uho. Priznam, da sem po prebodanju pojedel nekaj morskih sadežev in oreščkov. Danes pa sem ga poskusil očistiti z blago morsko slano vodo in vodikovim peroksidom, vendar se mi zdi, da nič ne deluje'Naslednji četrtek grem v taborišče, kako ga čim hitreje pozdraviti??

Raye (avtor) iz Seattla, WA 30. novembra 2011:

Jay, to'je povsem normalno.

Jay dne 30. novembra 2011:

Uho sem naredil na režnju'je zelo boleče, je to normalno, to sem naredil pred približno 3 dnevi

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. novembra 2011:

vimala, če je prebadanje ušes nekoliko novo, bo nošenje manjšega nakita omogočilo, da se nekoliko skrčijo. Če imate že dolgo preluknjana ušesa, se lahko luknje včasih povečajo zaradi nošenja težkega nakita ali samo zato, ker imate tanko/raztegljivo kožo ušes. V teh primerih tam'Ničesar ni mogoče storiti zunaj obiska plastičnega kirurga, ki bi kirurško malo zašil luknje.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. novembra 2011:

Me..missy T, bolj v ušesu, ki ga prebadaš, manj je velikodušen pretok krvi in ​​trše je ušesno tkivo. Zaradi tega je bolj nežen in težje zdravljiv.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. novembra 2011:

Ashley, imam eno uho, ki ima uhane po celotnem robu, tako spodnji kot zgornji. Ne glede na to, kje vas bodo prebodili'je nežen in težko spi, dokler se ne zaceli.

vimala dne 10. novembra 2011:

moja ušesna luknja je postala velika zaradi ušesnih čepkov.

Prijazni nasveti za zmanjšanje lukenj.

Jaz..missy T. dne 25. oktobra 2011:

jaz'eno sem imel prebodeno na vrhu, drugo pa na strani, tako v trdem hrustancu. Moje uho je res oteklo in boli, ali je to normalno in kako dolgo mislite, da bo tako ostalo? jaz'sem že imel prebodena ušesa, saj imam dvakrat prebodene režnje in tragus naredil, vendar lahko'ne spomnim se, da je bila ta bolečina polna!

Ashley dne 20. oktobra 2011:

V vsakem ušesu imam tri prebadanja režnja in jaz'razmišljal sem o tem, da bi dobil še enega. Mislim, da mi je zmanjkalo prostora na režnju, zato bi se temu, če bi šel višje ob strani ušesa, reklo piercing vijačnice? In tudi ljudje so mi povedali, če zmagate na zgornjem delu ušesa'Ne bi mogel nekaj časa spati na tej strani, toda kaj, če bi enega spustil nižje na začetku hrustanca, bi se moral s tem še vedno spoprijeti?

mariten dne 15. oktobra 2011:

pravkar sem dobil svoj tretji piercing in mi je popolnoma všeč!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 13. septembra 2011:

Tricia, če začneš na dnu ščipati ušesno režnjo in se počasi počutiš navzgor po ušesu, ti'Našel bom mesto, kjer gre od popolnoma mehkega do tršega in manj prilagodljivega. To'hrustanca in večina vašega ušesa je to (tak je tudi konec nosu). Kako boleče je biti preboden skozi to, je odvisno od tega, kako ljudje dojemajo bolečino.

Tricia 6. septembra 2011:

Želim si narediti 3. par piercingov (Lobe), vendar berem vse o tem, da je hrustančni del vašega ušesa najbolj boleč, kje se hrustanec začne na vašem ušesu? ker nočem preboditi tega lola, samo želim ga nad 2. piercingom.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 28. avgusta 2011:

Sandy, večina ljudi, ki imajo uhane't prilegajte se takšnim ali pa rahlo raztegnite luknje, da se prilegajo večjemu nakitu. Ti lahko'ne odstranjujte, razen če imate luknje, ki so popolnoma zaceljene, in pri mnogih ljudeh je dolgoletni prebadanje ušes preveč uveljavljeno, da bi to storili.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 22. avgusta 2011:

Anne Manson, večina mojih ušesnih piercingov je že starih dve do tri desetletja, toda občasno sem'imam enega, ki je nesrečen. Nikoli ne morem ugotoviti, ali sem na tem spal narobe ali je to'poskušam povedati, da nekaj ni v ravnovesju z mojim imunskim sistemom ali kaj. To, kar doživljate, zveni nekako tako.

Sandy 21. avgusta 2011:

Ušesa imam že dolgo preluknjane in pravkar sem kupila nekaj uhanov z zatiči za nit, v resnici so preveliki, da lahko'ne dobim jih v ušesa. Ali jih lahko spet prebodem na istem mestu?

Anne Manson 19. avgusta 2011:

Že 8 let imam vrhunski piercing za ušesa z obročem 18c. Pred približno 3-4 meseci je začelo boleti – rdeče, jezno, malo oteklo in pride in gre, a ni'postaja vse bolje !! Ali lahko prosim za komentar.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 21. julija 2011:

Marie, bolečina je subjektivna, kar pomeni, da se za vsakogar počuti drugače. Nihče vam ne more povedati, koliko vas bo piercing škodoval.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 21. julija 2011:

Dasha, samo če vidiš eno stran piercinga, je jasen znak, da se je prebadanje delno ali v celoti zacelilo in bi ga bilo treba preboditi.

marie 20. julija 2011:

ali me res boli 11 in res želim, da mi pikica piri na zgornjem ušesu

Raye (avtor) iz Seattla, WA 12. julija 2011:

Jackie, več piercingov je lahko travmatično za uho, poleg tega pa, če oboje naredite večkrat naenkrat, boste imeli zelo boleča ušesa in brez strani za spanje ali govorjenje po telefonu s tem isn't boleče in bolj dovzetne za okužbo zaradi stika. Ne razumem'ne priporočam.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 12. julija 2011:

Dell, sam imam precej debel hrustanec trag in jih prebodel z iglo. Kar zadeva stroške, ti'Moral se bom pogovoriti s prebodalci in videti, koliko bodo zaračunali.

Daša 9. julija 2011:

Aprila sem dobil oba tragusa' preboden, jaz pa sem zanje versko skrbel, ker se potem nisem hotel okužiti. Konec junija sem šel na dopust v Evropo, zato me ni bilo'Ne morem ohraniti svojega režima, vendar sem mislil, da bo v redu, saj je minilo nekaj mesecev. Žal so se okužili, eden slabši od drugega. Drugega sem zastrl v brst, preden se je poslabšal in to'zdaj je v redu A drugega sem moral vzeti ven. To'zunaj je že teden in pol in zdi se, da se je ozdravilo'je le malo brazgotin. Ali naj poskrbim za brazgotinjenje ali lahko uhan spet vstavim? jaz'tudi mene skrbi'ga moram popraviti. Od zadaj vidim luknjo, spredaj pa ne. Vaš nasvet bo zelo cenjen!

Jackie 3. julija 2011:

Ali predlagate tri piercing naenkrat na uho!?

Dell dne 27. junija 2011:

Rad bi prebil svojega tragusa. Ne razumem'nimam veliko sreče s piercingom, ker imam debela ušesa. Bolečine me ne motijo ​​toliko, kolikor moram plačati, da jih ponovim. Čeprav i'preboden sem bil le s pištolo. Je uspešnejši z iglo. Je dražje iti po tej poti?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 3. maja 2011:

Kari, jaz'Žal mi je za to slabo izkušnjo s prebadanjem. Podplutbe se bodo premaknile od mesta poškodbe in šle navzdol vzdolž mišic okoli ušesa. Jemanje več vitaminov z dodatkom vitamina C in cinka lahko pomaga pri ozdravitvi. Očitno bodite pozorni na znake okužbe ali nastanek brazgotinskega tkiva.

Kari 3. maja 2011:

Zdravo,

Moji hčerki so v nedeljo prebodli topa. Prebodalka je izvlekla iglo, preden je nakit vnesla skozi, nato pa je poskušala nakit potisniti skozi luknjo. Na koncu je ponovno prebodel topa, igla je šla skozi prvotno luknjo na dnu in ustvarila novo luknjo na vrhu. Tokrat je nakit napolnil, ko je odstranil iglo. Skrbi me, da je celoten hrbet njenega ušesa popolnoma črno -modr, ugibam, da ga je povzročil, ko je prvič poskušal vsiliti nakit. Ali moramo na to med zdravljenjem biti pozorni? Hvala vam!!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 13. aprila 2011:

becca, če naredite več piercingov hkrati, je lahko res stresno za uho. Ugotovil sem, da je celo dejanje dveh naenkrat med zdravljenjem postalo veliko bolj nežno in neprijetno kot samo z enim prebadanjem.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 13. aprila 2011:

Kay, večina "tkanje" palice so debelejše od standardnega 18 g prebadanja ušes, vendar se morate pogovoriti s svojim prebadalcem in videti, kakšne možnosti nakita so na voljo. Hrustanec se ne razteza, zato se vi'd moram prebiti večje luknje.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 11. aprila 2011:

Meghan, bodisi je treba bolj očistiti uho, da limfa in druge tekočine ne zadržujejo't ne povzroči, da se podloga zalepi, ali pa nosite pretesen uhan.

becca dne 10. aprila 2011:

ok, zato sem nameraval dobiti še 3 peircinge v tretji vrsti samo na režnju in 1 hrustancu, ali bi predlagali, da jih naredite vse hkrati ali v različnih časih, da bi imeli čas, da se zacelijo?

Kay dne 10. aprila 2011:

Hej, imam 2 piercinga za uho in nameravam dobiti še enega. Želim postaviti tkalsko palico, vendar bodo raztegnili moje trenutne piercinge ali pa so palice standardne velikosti uhanov?

Meghan 7. aprila 2011:

Pred kratkim sem prebodel hrustanec in konec metulja se mi zatakne. Kaj naj naredim>

Raye (avtor) iz Seattla, WA 5. aprila 2011:

Dani, redni piercing za ušesa je najmanjši, kar ga lahko dobiš. Uhani so velikosti kot žice: manjše je število, večja je luknja.

Dani 5. aprila 2011:

Živjo, imam običajna prebodena ušesa in se želim premakniti do najmanjših merilnikov. Ali lahko to storim sam ali moram iti k nekomu in to opraviti profesionalno? Ne razumem'o tem sploh ne vem veliko. Pa tudi, kateri so najmanjši merilniki, ki jih lahko dobite?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 27. marca 2011:

Sierra, jaz'sem ga našel'Najbolje je, da si privoščite preprost obroč za nove prebadanje ušes in ko se piercing pozdravi, preklopite na domišljijski nakit po vaši izbiri.

Sierra 25. marca 2011:

Živjo 🙂 Desno uho sem si želel preboditi v hrustanec s krožno mreno/podkovo. Moj hrustanec levega ušesa z zarezano palico. Spraševal sem se, če lahko dobim enako velikost merilnika, ali lahko na levi nosim okroglo mreno/podkevico, na desni pa zarezovano palico? V bistvu, ki jih okoli. Ali bi lahko v obe vstavil spiralno palico? Torej, če je velikost merilnika enaka, je pomembno, če po prebodu nosim spiralno palico, zarezano palico, krožno mreno ali palico, na kateri nekaj visi?

-Sierra

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. marca 2011:

Danielle, absolutno vam ne predlagam, da sami naredite katerega od teh piercingov. Predlagam, da poiščete način, da prihranite denar za plačilo, da to opravite profesionalno (in varno).

Danielle 23. marca 2011:

Sama si prebodem ušesa in jih imam šest na enem in tri na drugem. Želim si preboditi tragus, daith ali školjko, vendar lahko'si tega ne privoščim in moji starši nočejo plačati. Naj ga torej samo prebodem ali ne?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 8. marca 2011:

Nat, izbira je popolnoma tvoja.

nat 8. marca 2011:

Nameravam si ušesa preboditi na hrustancu s čepi. jaz'delam eno uho naenkrat, ker spim na bokih. želim si narediti 3 piercinge in spraševal sem se, ali naj naredim vse tri naenkrat ali enega naenkrat?

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 4. marca 2011:

Emma, ​​to'odvisno od velikosti vaših ušes, namestitve piercinga, kaj nosite v njih in kako dobro vam ali ne ustrezajo Apple slušalke. Prebadanje lahko naredi stvari neizvedljive.

Emma 3. marca 2011:

Moja mama pravi, da si lahko prebodim školjko ali pa dobim palico v hrustancu. Želim si preboditi školjko, vendar ali bodo to motile iPod slušalke (standardne bele, ki so priložene iPodu)? Jaz imam samo prebodene režnje in niso'se ne okužim, čeprav sem jih redko čistil. Torej bodo slušalke vplivale na prebadanje?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 26. februarja 2011:

Megan, ki bi govorila kot nekdo, ki ima tragus piercing, ne bi'ne priporočam dvojnega dela na enem ušesu. To'je preveč gneča.

Megan 26. februarja 2011:

Živjo. 🙂

Pisala sem samo, da bi vas vprašala, ali lahko na istem ušesu na istem prehodu do piercerov dobite dvojni tragus, ali morate enega preboditi, nato pa drugega v drugem trenutku?

Hvala za vašo pomoč!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. februarja 2011:

Rebecca, zdravljenje več piercingov, združenih z enim kosom nakita, je lahko zelo težko. Ti'če tega ne storite, boste imeli več možnosti za uspeh'Ne delajte združenega nakita, dokler se vse ne zaceli.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 22. februarja 2011:

Gospa Mathews, oboje je v redu. To'res estetska in cenovna odločitev.

Rebecca 21. februarja 2011:

Relache,

Star sem 17 let in res si želim, da bi se tkanje prebodlo malo nad pinno. Mislim, da je tako'se kliče, vendar želim, da se mi za tkanje dvakrat prebode uho, ne pa večkrat. Je to sploh možno ali naj dobim samo dva ločena prebadanja hrustanca?

ms matematika 18. februarja 2011:

Moja hči, stara 6 let, si želi preboditi ušesa. Mojega nikoli nisem prebodel, zato lahko'ne ponuja veliko vpogleda. Ali lahko predlagate, kaj je bolje za otroka's prvim prebadanjem – stebri iz nerjavečega jekla ali zlati stebrički?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 11. februarja 2011:

Lisa, nihče ti ne more povedati, koliko te bo nekaj prizadelo, saj vsak subjektivno čuti bolečino.

lisa 11. februarja 2011:

imam precej majhen uho. bolj sem si želela antitragus ali rook na strani ušesa ali školjko.

moj prijatelj je dobil antitragus in rekel, da je "absolutni pekel"… moja toleranca bolečine je zmerna…

ki najmanj boli?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 7. februarja 2011:

Tea, mislim, da tam'verjetno je prav tako velika verjetnost, da bo kaj narobe ali ozdravilo funky pri kateri koli metodi.

Thea 6. februarja 2011:

Hej, jaz'm 13 let in trenutno imam 6 piercingov za ušesa, po 3 v vsakem režnju. Razmišljal sem, da bi dobil industrijo, vendar jo želim preboditi z dvema obročema, nato pa jo, ko se popolnoma zaceli, občasno izklopiti s palico. Ali je to v redu, ali je to bolj varno narediti s palico?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 2. februarja 2011:

David, seveda imaš lahko začetni obroč. To'vseeno je za tvoje uho veliko boljše. Don'ne bojte se zapustiti piercing trgovine, ki je zmagala't vam dam obroč/prstan in poiščite tistega, ki bo.

David 2. februarja 2011:

Želim si samo osnovnega prebadanja režnja, vendar ne'ne vem veliko o tem. Slišim, da potrebujem a "zaganjalnik" za začetek, ampak ne razumem'ne maram čepkov. Želim pravi uhan. Ali obstaja kakšen način, da dobim a "zaganjalni obroč" namesto čepka? Hvala!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 2. februarja 2011:

Miranda, upoštevaj, če tvoj piercing ni't ozdravilo je, da bi ga lahko, če ga vzamete za kratek čas, dovolj zaprto, da nakita ne boste mogli vstaviti nazaj, s čimer boste izgubili piercing. Ukrivljene mrene pa odstranimo tako, da odstranimo kroglo, ki jo privijemo. Kako ne bi vedeli, kako deluje nakit, če bi ga izbrali za nošenje?

Miranda 1. februarja 2011:

Živjo, pred kratkim sem naredil pihanje tragusa in spraševal sem se, kako ga odstranim? Želim ga odstraniti le kakšno uro. Morda celo manj. jaz'imam ukrivljeno mreno. Naj ga samo zasukam ali kaj podobnega?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 30. januarja 2011:

Hayley, s piercerjem se pogovori o svoji občutljivosti, poglej, katere možnosti ponujajo, in izberi nekaj, kar ti je všeč, kar ustreza tudi tvojemu proračunu

Hayley dne 30. januarja 2011:

Hej, kmalu bom prebodel uho (samo splošni prebadanje ušesnega režnja)

Mi lahko poveste, katera najboljša vrsta čepkov za ušesa bi morala dobiti?

Imam zelo občutljivo kožo itd

Hvala!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 28. januarja 2011:

Alexander, to je razdelek za ponovno branje, https://tatring.com/piercing-types/every-ear-pierc…

Aleksander dne 27. januarja 2011:

Živjo Relache,

V režnju imam piercing 12 gauge. Spraševal sem se, če lahko to luknjo še bolj skrčim 'normalno' velikost luknje za ušesa? 16 ali 18 merilnikov? Predvidevam, da se mi bo uho začelo prilegati, če le vstavim navaden nakit?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 22. januarja 2011:

Kieron, najboljši način za izboljšanje zdravilnih pogojev je, da ste zdravi. Zdrava prehrana, ustrezen spanec itd. Je tisto, zaradi česar telo najbolje deluje in s tem pride do najhitrejšega zdravljenja. Dve stvari, ki tanjšata kri, ki bi se ji morali izogibati nekaj dni pred prebadanjem, sta alkohol in aspirin.

Kieron 22. januarja 2011:

jaz'm 17 in razmišljam o piercingu Helix (na najvišji točki mojega ušesa). Zanimalo me je, ali imate kakšne načine za hitrejše celjenje? To bi bil moj prvi piercing in to'nekaj, kar sem si želel narediti v zadnjih dveh letih, a me je bilo zelo strah. Kar me pripelje do naslednjega vprašanja. To'je nekako, vendar ni povezano s prebadanjem.

Ali veste, kako narediti kri gostejšo? jaz'V redu sem z malo krvi, a ko vidim veliko, se onesvestim in to je zadnje, kar moram storiti, ko sem si šele prebodel uho. Hvala

Raye (avtor) iz Seattla, WA 18. januarja 2011:

Samantha V, bolečina je subjektivna, kar pomeni, da jo vsi čutijo nekoliko drugače glede na lastne tolerance. In jaz'Nikoli nisem imel prebodene školjke, zato ne vem'nimam niti osebnih izkušenj.

Samantha V.. 17. januarja 2011:

Živjo, ime mi je Samantha. Star sem 15 let in želim si tako močno preboditi školjko. Že imam prvo in drugo luknjo na ušesnih režnjah, prebodel pa sem tudi tragus. In spraševal sem se, kako slabo je preboditi tvojo školjko? jaz'ponavadi sem dober z bolečino. In kako dolgo običajno traja proces zdravljenja? Hvala.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 16. januarja 2011:

AmberD, piercing hrustanca je lahko veliko bolj boleč in se veliko počasneje zdravi kot prebadanje ušes v mehkih tkivih.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 16. januarja 2011:

Lindsey, jaz'Nikoli nisem videl takšne prodorne mrene's tanjša od 14 g verjetno zato, ker tanjša žica ni't dovolj močan za izdelavo te vrste nakita.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 16. januarja 2011:

Emily, lahko't predvideti, kako dolgo določena oseba'Ušesa se lahko zacelijo, toda ljudje, ki mi pišejo in imajo piercing za ušesne pištole, imajo ponavadi več težav. Ti'Hočem ugotoviti, kaj je v tem posebnem losjonu za nego, na katerega se odzovete, ali pa bi vam lahko drugi izdelki povzročali težave.

AmberD dne 16. januarja 2011:

Topa sem prebodel in to naredil pred približno 8 tedni.

ali je normalno, da še vedno trpiš. To'je res občutljiv na dotik in še vedno otekel

Lindsey dne 12. januarja 2011:

Kako velika je luknja za industrijsko palico? Popravil sem hrustanec in režnje. ali bo luknja enake velikosti? Gledal sem zgoraj in videl, da je nekdo objavil 14g, če pa imam prav, je velikost mojega popka, ki je prebodel, 12g. nočem tako velike luknje v ušesu Ker če ne želim uporabljati industrijske palice, bi rad uporabil čepke, kot so drugi deli ušesa.

Emily 11. januarja 2011:

Zdravo relache. jaz'bom dvakrat prebodel ušesne mešičke. Živim v Angliji in ne'ni nikjer, ki bi to naredil z iglo. Ali bo trajalo veliko dlje, če se ozdravim s pištolo? Kako dolgo naj obdržim uhane? Pravijo, da 6 tednov, vendar sem po 7 tednih odstranil druge uhane, ki so se zaprli in sem jih moral ponovno preboditi. In tudi, s čim naj jih očistim? The "losjon po negi" zaradi tega mi ušesa nabreknejo. Hvala xxxxx luv urno spletno mesto 🙂

Raye (avtor) iz Seattla, WA 29. decembra 2010:

Jakob, lokacije in pomeni prebadanja ušes so danes zahvaljujoč sodobnemu gibanju za prebadanje telesa urbani mit. Prebodi kar hočeš.

Jakoba dne 29. decembra 2010:

razmišljam o piercingu ušes, vendar so mi rekli, da mora fant preboditi določeno uho zaradi sporočila, ki ga pošlje. Ali je to res in če je tako, za katero uho gre?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 12. decembra 2010:

Shannon, slana voda ne "sterilizirati" piercing, saj nima protimikrobnih ali protibakterijskih lastnosti. To'je samo blago izpiranje. Če imate okužbo, morate uporabiti nekaj, kar bo pomagalo ubiti klice. Vsak dan priporočam majhen kap protibiotičnega mazila.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 11. decembra 2010:

Evangel, ko sem govoril kot nekdo, ki je v preteklih letih veliko prebodel ušesa, sem ugotovil, da imam veliko boljše zdravljenje, ko sem pustil niz svežih pirsingov, da se popolnoma zacelijo, preden sem dobil kakšen nov.

About the author