Ilustrirani vodnik po piercingu vratu in trebuha

Imam trinajst tetovaž. Mislim, da so'vsi ste zelo kul (in zagotovo ne'ne izpolnjuje pogojev za "slaba kvaliteta").

Piercing za napite so tisti na hrbtu, oz

Piercing za napite so tisti na hrbtu, oz "tilnik," vratu.

Moje izkušnje

Moja nekdanja punca se je odločila, da si bo leta 2003 prebodla zadnji del vratu. To je bila odločilna odločitev, ki je bila sprejeta predvsem zato, ker je že imela nakit v jeziku in ustnici, več piercingov v ušesih in je bila odločno proti prebadanju njen popek, a še vedno hrepeni po več kovinah. To ni't piercing lahko narediš kjer koli. Prebadanje vratu in zatilja spada v obsežno kategorijo "površinski piercing," Izvajati ga mora le izkušen tehnik body modi.

Z avtomobilom smo se odpeljali v Philly, da bi šli v Infinite na 4. in South Street, kamor smo hodili na različne piercinge že od srednje šole. Tudi sam sem tam naredil prebadanje jezika (oba), skupaj s prebadanjem v popku (oba), prebadanjem ušes v sprednji vijačnici in hrustancu ter celo prebadanju genitalij – tako intimno dejanje, da bi zaupala le Infiniteju (hej … to bi lahko bil njihov novi slogan!).

Njeno prebadanje hrbta je šlo brez težav in po njenih besedah ​​je bilo manj boleče kot njeno industrijsko prebadanje ušes. Edino, česar ni storila'ni bila všeč ona "ni mogel'ne vidim tega z očmi" in ni mogel'ne čistim sama – za to se je morala zanesti name.

Pomembne informacije o površinskih piercingih

Razlika med standardnim in površinskim prebadanjem je v tem, da ima površinski prebod tako vhodne kot izstopne luknje, ki gredo skozi ravno površino kože. Glede na enciklopedijo BMEzine, "Večina površinskih piercingov ne uspe, ne zato, ker je površinsko prebadanje nemogoče, ampak zato, ker je tam veliko popolnoma nesposobnih piercingov'ne razumem, kako se telo zdravi."

Neobrazovan piercer bi lahko poskusil narediti površinsko prebadanje z ravnimi mrenami, ki se običajno uporabljajo pri običajnih piercingih. To skoraj vedno ne uspe, ker je nakit popolnoma neprilagodljiv – seli se po koži, saj ga telo zavrže, kar povzroči močno draženje in možne brazgotine. Ključ do uspešnega prebadanja vratu ali zatilja je najti uglednega piercinga, ki uporablja sponke površinska palica za prebadanje. Posebej so namenjeni površinskim prebadanjem, njihova edinstvena zasnova pa je bila ustvarjena za spodbujanje naravnega procesa zdravljenja. Razen če vas prebada izkušen piercer, bo pri prebadanju vratu skoraj vedno nevarnost zavrnitve površinskega prebadanja.

Piercing za nap

Na splošno se prebadanje v zatilju nanaša na prebadanje na zadnji strani vratu, tik pod linijo las. Položaj, velikost in oblika nakita se lahko razlikujejo in nimajo vpliva na opredelitev izraza. V tem primeru se tilnik nanaša na lokacijo, ne na vrsto piercinga ali nakita.

Piercing za vrat

Prebadanje vratu, včasih imenovano tudi Madison, je običajno nameščeno na sprednji strani vratu, pogosto v mesnatem delu tik med ključnico. Lahko se nanaša tudi na kateri koli prebadanje, ki je na sprednji strani ali na straneh celotnega vratu, od Adama'jabolko (če're moški) navzdol do ključne kosti, vse do lasišča in do ušes.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Komentarji

gt 8. junija 2019:

izgleda v redu

jessica 26. septembra 2012:

janna, morda je to samo prevelik pritisk'kaj se je zgodilo z mojim, ali namočiš sol? počakajte še nekaj dni in se nato vrnite k svojemu piercerju, da si ga ogledajo.

Janna 25. septembra 2012:

Pravkar sem opravil svoje pred tremi dnevi. Skrbi me bradavica, ko gre za piercing

Danielle Roberts 1. julija 2011:

Pravkar sem si prebodel Nape && nisem't zdrzni. To je bilo narejeno s plastično in fleksibilno palico. Malo je bolelo, a bot je res hudo.

Louise 18. maja 2011:

Niso dermali, lahko dobite piercinge na ravni površini s sponkami. Na enem od njih lahko ugotovite, da je med njima dvignjena koža; čeprav ena od njih vsebuje dermalno, tista s tremi kroglicami je očitno dermalna.

Varnadore iz 334, AL 10. januarja 2010:

Tretja in deveta slika sta mikrodermalna vsadka in ne površinski piercing. Drugi so lahko tudi mikrodermi, kar je težko reči.

Ja Mann 16. marca 2009:

Mint D: D

Don'ne sprašuj dne 27. decembra 2008:

to ni moja stvar, ampak sem užival v šolanju. Hvala

starrkissed iz Arizone 21. decembra 2008:

Čudovite slike

About the author