Ilustrirani vodnik za piercing na popku

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

od blizu prebadanje popka

od blizu prebadanje popka

Različne vrste piercinga trebušnih gumbov

Skozi obod popka prehaja prebadanje popka (popka). Čeprav se običajno izvajajo tik nad popkom na zgornjem grebenu, lahko gredo tudi kjerkoli okoli zunanje strani popka, kjer koli je pregib ali "ustnica."

Ta vrsta piercinga je precej pogosta, zlasti med ženskami. Na tem mestu je mogoče preboditi skoraj vsak tip telesa. Edina izjema je, če linija, ki jo ustvari vaš trup, ko se sklonite, poteka neposredno skozi popk in ne navzgor okoli reber. V tem primeru bo zdravljenje zaradi nenehnega pritiska in draženja izredno težko, zato se mu je verjetno treba izogniti.

Tradicionalno jih ni najlažje pozdraviti. Osebno sem svojega dvakrat prebodel. Prvič, ko sem bil na fakulteti, sem moral odstraniti obroč zaradi okužbe, ki se je zgodila, ko sem res zbolel in se je moj imunski sistem odločil, da ne bo več pravilno deloval. Kasneje sem ga ponovno prebodel. Od vseh mojih piercingov pa bom rekel, da je to tisti, ki mi povzroča največ žalosti. Pogosto se zatakne za odeje in se razdraži vsakič, ko me prehladi.

Spodaj poiščite izčrpen vodnik o različnih vrstah prebadanja popka.

Ukrivljen piercing trebušnega gumba z mreno

Ukrivljen piercing trebušnega gumba z mreno

Ukrivljena mrena

  • Prebadanje popka se običajno izvaja z ukrivljeno mreno in lahko traja od 4 do 12 mesecev, da se popolnoma pozdravi.
  • Ko se zacelijo, jih je mogoče zamenjati in zamenjati z zarobljenimi obroči ali J-palicami (ukrivljena mrena v obliki črke J).
  • Zdi se, da je to sprememba telesa med najstnicami, vendar je treba upoštevati, da nošenje tesnih oblačil lahko draži rano in prepreči celjenje.

Nakit s trebušnim gumbom

Nakit s trebušnim gumbom

Prstan z gumbom za trebuh

Nakit je vseh oblik in velikosti in ga je mogoče kupiti praktično kjer koli. V nakupovalnem središču, pri Hot Topicu in celo ob obali na stojnicah. Številni prstani vključujejo nastavke, kot so metulji, srca ali zvezde, ki okrasijo nakit tako, da se obesijo z obroča.

Pravi piercing na popku

Pravi piercing na popku

Prebadanje pravega popka (Outie)

Če imaš outie, ne't vznemirjen. Še vedno ga je mogoče preboditi.

  • Ko je outie preboden, se imenuje pravi piercing popka.
  • Namesto da bi šel skozi kožo tik nad odprtino, pravi prebadanje popka gre skozi sam popek.

Inverzni prebadanje popka

Inverzni prebadanje popka

Inverzni piercing trebušnega gumba

Inverzno ali nižje prebadanje popka je navpično postavljeno prebadanje, ki se nahaja na spodnjem grebenu.

Piercing z dvojnim popkom

Piercing z dvojnim popkom

Piercing z dvojnim popkom

Dvojni popek je kombinirano prebadanje, ki vključuje standardni obroč na popku, povezan z inverzno.

Globoko prebadanje popka

Globoko prebadanje popka

Globoko prebadanje popka

Globok popek je podoben standardu, le da prehaja skozi veliko večjo površino kože. Navadne mrene običajno ne ustrezajo tem.

Vodoravni piercing v trebuhu

Vodoravni piercing v trebuhu

Vodoravni piercing v trebuhu

  • Vodoravno prebadanje popka je površinsko prebadanje, ki vodoravno prehaja nad grebenom, namesto da bi šlo skozi njega.
  • Ker je površinski piercing, je še posebej nagnjen k zavrnitvi. Zavrnitev se zgodi, ko telo ne vzame tuje snovi, ki je bila vstavljena. Namesto da bi ozdravelo okoli sebe, telo poskuša nakit potisniti ven. Slabo zdravje lahko prispeva tudi k zavrnitvi.

Dvojni vodoravni piercing na popku

Dvojni vodoravni piercing na popku

Dvojni vodoravni piercing na popku

Druga oblika vodoravnice je dvojna vodoravna, ki je sestavljena iz dveh ločenih prebadanja na obeh straneh popka, ki sta nato združeni z eno dolgo mreno.

Piercing z več popki

Piercing z več popki

Piercing z več popki

Vsak želodec, ki vsebuje enega ali več piercingov, lahko včasih imenujemo večpopni ali popkovni projekt. To je lahko sestavljeno iz katerega koli vzorca piercinga na popku in vrste nakita za telo.

Piercing z raztegnjenim trebušnim gumbom

Piercing z raztegnjenim trebušnim gumbom

Piercing z raztegnjenim trebušnim gumbom

Trebušne gumbe, tako kot ušesa, jezike in nos, je mogoče raztegniti (imenovane tudi merilniki). To naredite tako, da prebadanje postopoma raztezate in ga nagovarjate, da zadrži debelejši in debelejši nakit, dokler ne dosežete želene velikosti.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2007, ker živi

Komentarji

Nebo 12. aprila 2020:

Nikoli ne prebodi svojega outieja! Nikoli. To je skoraj vaša preostala emblikalna vrvica. Prebadanje lahko povzroči okužbo ali šok, ki bi lahko povzročil okužbo v krvnem obtoku. Ne stori tega

Kirstie dne 16. oktobra 2017:

Če bi mi imel trebuh narejen pred približno tremi tedni in sem ga vzel ven, ali se lahko spet popravim, če se mi popk takoj zaceli, pa še vedno imam brazgotine 🙂

KT 17. januarja 2017:

jaz'moj želodec sem imel preboden že približno eno leto in sem imel samo prvotno mreno, ker je's še ni ozdravljeno (poskusil sem intenzivno nego v mlajših fazah), v zadnjem času je koža postala precej tanka in je skoraj na trganju. To'je zavrnjen, zato mislim, da tudi če delate pravilno, bo vaše telo še vedno zavrnilo prebadanje! Škoda, ampak zabavno je bilo, dokler je trajalo

Catherine 14. februarja 2015:

Že 6 mesecev imam preboden popk. Skrbim za to, vendar se mi zdi, da zavrača, ker se zdi, da ni't toliko kože med zgornjo in spodnjo kroglo, kot je bilo, ko sem to naredil. To'ne boli in nima simptomov zavrnitve. Moj fant je nekajkrat, ko me je objel okoli pasu, po nesreči pozabil, da imam preboden trebuh in da je nekajkrat udaril v zgornjo žogico, morda pa je zgornji del celo iztegnil, ker je po nesreči potisnil zgornjo žogo navzdol, toda ali bi to lahko povzročilo tudi takšen obroč mojega popka? Edina stvar je, da je koža videti nekoliko izsušena in ima rožnato/rdeč odtenek. Ali je to samo zato, ker se zdravi ali bi lahko bila zavrnitev?

prazno dne 2. septembra 2012:

pravi, da lahko raztegneš/ izmeriš trebuh, je to res & kako bi to izgledalo?

carren 6. julija 2012:

Rekli so mi, da platišče ni'ni dovolj dobro za inverzijo in si jo še vedno želim, ali je sploh mogoče dobiti boljše platišče? Ali pa sploh še lahko dobim obratno, moj popk se nekako nagne navzdol …. prosim n hvala.

Nina 9. junija 2012:

@Jaymz ima prav, da lahko umreš od a "pravi piercing popka" ker lahko gre skozi to stvar v tebi. Lol vsi ljudje, ki pravijo, da tvoja mama ne bo ugotovila, da so tako neumni, kaj pa poleti ali če se tvoja majica zvije gor? Jaz sem svojega dobil, ko sem bil star 13 let v tretjem tednu aprila (zdaj imam 14) po obali v divjini Woodland. Toda dovoljeno mi je bilo, da me je mama vzela. Včeraj sem ga zamenjal, vendar je deloval pravilno, zato sem dal prvega nazaj. Čistil sem ga z razpršilcem H2O, vendar mi je zmanjkalo, vendar verjetno ne kupujem več,'le pomoč. Na vrhu je rdeča in krvavela, ko sem jo danes spremenila, zdaj pa je v redu, na vrhu je rožnato rožnata, na dnu pa postane skorjasta, vendar to je normalno. Toda nobeden od vas, ki to naredite, ni pameten, če se okuži in morate iti k zdravniku, ki bo v težavah

čipkasta 25. maja 2012:

okej, že približno sedem mesecev imam preboden popk in prvič sem se igral v hladni vodnjaki, zdaj pa je rana, ozdravljena, ne vem'ne razumem zakaj? ali ga moram vsakič ko plavam prikriti z zavojem. ali igrati v vodi? bi mi lahko kdo prosim poskušal čim prej pomagati, da čez dva dni odidem na tabor in mi ni treba, kaj storiti, ko grem plavat, tudi v bazen s kloridom

Bert 23. maja 2012:

prebil sem tudi globok popk! Super in seksi!!!

Malia 22. marca 2012:

Gaaah,

Pred tremi dnevi sem si prebodel popek in ko berem vse te objave o tem, da zavrača in pušča grde brazgotine, me je strah. Še posebej zato, ker ima moja mrena viseč medeninasti člen, a ne razumem'ne verjamem, da je preveč. Vsekakor je nekoliko bolelo, morda pa zato, ker sem pogledal, ko je to storil moj piercer. Fml. Sedaj mi je žal, ker sem pripravljen na te rezultate.,"/

Becci 12. marca 2012:

opazil sem tudi majhno 'udariti' kot stvar pod spodnjo luknjo .. to'je malo sijoč in nekako izgleda kot krvni pretisni omot .. tik pred tem sem poklical mojo prebodalko in rekel, naj pride, da jo lahko pravilno preveri in če se je začela okužba, jo bodo morda morali pop.'Všeč mi je, da sem prestrašen nad tem .. naredil sem vse, kar sem moral 🙁 le nekaj nasvetov vsem, ki iščejo informacije po spletu ..; VSTOPITE IN OGLEDAJTE OSEBO, KI TE JE PERCIRALA. gleda fotografije in sprašuje druge ljudje za odgovore bi lahko pomagali .. vendar je treba na to pogledati strokovno'svojega bom šel čim prej pogledat. pazi 🙂

Becci 7. marca 2012:

Iv so mi delali približno 11 tednov. iv me sploh ni bolelo. piercer je rekel, da to pršilo uporablja dvakrat na dan dva tedna in se tušira zjutraj in zvečer ter odstrani in odstrani grozne stvari, ki izhajajo iz njega. ker je iv prenehala uporabljati razpršilo, je še vedno prišlo do gnusnih gnusnih stvari, ali je to le del zdravljenja ali pa se okuži ?? to'sploh ni rdeča ali vneta. upam da mi bo kdo odgovoril na vprašanje. lol 🙂 bravo

Gggi 2. marca 2012:

Ok, pred tednom dni sem prebodel trebuh, zdaj pa ne'sploh ne boli, samo dvakrat na dan dobro očistite z antibakterijskim milom ali raztopino morske soli in vode in vse bo v redu 🙂

g 28. februarja 2012:

jaz sem svojega dobil za božič lani. jaz'imam ga že približno 2 meseca. ni se'sploh ne boli, da to naredim, le majhen ščepec. od takrat pa nisem'ni imel nobenih težav. dvakrat na dan očistite z antibakterijskim milom in/ali raztopino morske soli in vode. nič več, nič manj. vso srečo. xx

Lennie 27. februarja 2012:

Pred nekaj dnevi sem prebodel popek in končal sem v manj kot 60 sekundah. Počutil sem se rahlo ščepec, nato pa vlečenje. To je bilo to! Ni se'do včeraj ne spreminjam barve. Vrh začne rožnati. Je to normalno? Fant mi je povedal za vse tiste, ki bi radi vedeli,

1, DON'T ZA ČIŠČENJE UPORABLJAJTE VSE, ALI PROTIBAKTERIJSKO ROKO MILO.

2, Počakajte 6 tednov, preden ga spremenite v drug 316L piercing.

3, Počakajte 6 mesecev, preden zamenjate karkoli drugega kot 316L. (npr. 316, 925 srebro itd.)

Zvezna vlada je uredila nakit za nove piercinge. Uporablja se lahko SAMO 316L, ki je kirurško nerjavno jeklo, ne le kirurško iz nerjavečega jekla. The "L" pomeni nizkoogljični. Vsebuje tudi manj niklja (najpogostejši vzrok alergijskih reakcij).

Samo F.I.Y.

mee 26. februarja 2012:

Sam delam svoje, dokler veste, kaj počnete in ste sanitarni, potem ne bi smelo'ne sme biti problem. Sam sem naredil 3 otger piercinge, eden je bil moj hrustanec (z varnostnim zatičem), ki je bil popolnoma v redu, samo naj bodo vaši piercingi čisti, prihranite denar in to naredite sami (če imate prave materiale in raziskave)..

Becksta 11. februarja 2012:

jaz'mornarico so mi piertirali skoraj 5 mesecev in neverjetno je, brez težav. Malo za začetek. Čas zdravljenja je odvisen od vašega telesa. Moj je trajal 2 meseca: D

Marija 26. januarja 2012:

Torej jaz'danes delam .. ali kdo ve, kako izgleda. Kot po 30 dneh?

koolbeanz123 24. januarja 2012:

hočem, da mi bo popek naslednje leto prebodel mamico, komaj čakam, da toliko časa še naredim

zoe 19. januarja 2012:

kk, prebral sem kopico komentarjev, ki pravijo, da je koža postala tako tanka, da je prebadanje padlo, ker so're 'neumno' ker nosi težke viseče palice ali ne skrbi zanj pravilno … selitev in se zgodi pri večini površinskih piercingov, v bistvu je to neizogibno,'ni važno, kako dobro skrbite zanj

-in tudi z rdečimi izboklinami in oteklinami sem ugotovil, da lahko držanje/tečenje tople vode nad njo ali držanje nečesa toplega pomaga zmanjšati in sčasoma očistiti 🙂

upam da je to komu pomagalo 🙂 ???

Carys 15. januarja 2012:

Včeraj sem opravil, objemka se ni'ni bolelo, vendar sem lahko začutil, da je igla rahlo bolela. Zdaj skoraj ne boli

Brittany 11. januarja 2012:

jaz'razmišljam o piercingu … ali me boli in kako dolgo moram ostati brez vode

Jessi 31. decembra 2011:

Nekaj ​​predlogov iz izkušenj:

1. PREVIDNO izberite svoj piercer. Naredil sem napako, ko sem šel k nekomu, ki je imel dolgoletne izkušnje pri tem NAPAKO, in to je povzročilo veliko težav s prebadanjem, ki sem ga na koncu odstranil. Poiščite nekoga z izkušnjami z licenco. Oglejte si ocene o piercerju/mestu

2. POČAKAJTE, da ga prebodite, dokler se ne zaceli. Bolj ko ga spremenite, slabše bo lahko! Pustite ga pri miru, dokler se ne zaceli.

3. Bodite predani čiščenju. Pred kratkim so mi moj pipinirali in nisem imel težav. Morska sol in antibakterijsko milo 2x na dan mi delujeta, vendar vam bo vaš piercer dal navodila, kaj storiti.

4. Ostanite stran od bazenov, okuženi so s kemikalijami, ki bodo izsušile vašo kožo, in bakterijami, ki bodo povzročile okužbo. Če morate, ga takoj očistite z morsko soljo ali antibakterijskim milom

5. DON'Prečistite ga. Držite se 2-3 krat na dan, osebno pa mi 2x zadošča. Vaše telo mora zgraditi obrambo pred mikrobi, njegovo prečiščevanje pa ga lahko vznemirja in poslabša.

Upam, da to pomaga! 🙂

Melisa dne 30. decembra 2011:

Pepel:

Poskrbite, da imate sladkor v sistemu yur, ko to naredite, in če se onesvestite, dobite nekaj rosišča in mnt&gospa..

Melisa 29. decembra 2011:

Danes sem pred tednom dni opravil svojo mamo, moja mama misli, da bi lahko bil prijavljen na zvonec bc, saj je rdeč, vendar ne'ne boli, koža postaja skorjasta in ne'Od prvega dne, ko sem ga dobil, je postalo skorjasto … oba veva, da je to lahko ta koža "umiranje" kar se bo seveda zgodilo, ko se bo pozdravilo, vendar nobeden od nas ni prepričan, v kateri situaciji sem'm in. Zato sem ga poskušal spremeniti v plastičnega, vendar so kroglice pretesne in lahko'da jih ne odstranim, kaj naj naredim??

deegirl 26. decembra 2011:

Vsem ljudem, ki rečete kdaj'je zavrnil'tvoje telo ali kaj drugega. Ko pade ven's, ker se z odraščanjem povečuješ in koža postaja tanjša, kar pa le izskoči. To se na splošno zgodi le, če ste mlajši od šestnajst let'ni pravilno vzgojen

Cheerwhore 26. decembra 2011:

@Chloe. Svoje sem opravil v petek, naslednji četrtek pa sem imel ahd cheerleading. Ne gre'se pozdravi v enem tednu, vendar preneha boleti v 3 ali 4 dneh. Na navijaški tek nanjo nosite dihajoči mavec in vse bo v redu 🙂 in še posebej pazite, da ga ne udarite. Ampak vsekakor ne't vzemite ga ven, dokler se ne zaceli x

Kitty mačka 26. decembra 2011:

@ ames, to je kot res huda bolečina, vendar le za sekundo. Kot brez sranja je samo sekunda. In ti ne'ne vem, kdaj prihaja, tako da je za sekundo tako, potem je konec, obljubim 🙂

Vroče mi je 26. decembra 2011:

Lol. Vsem, ki pravite "omg lahko'ne plavaj z njim, dokler se ne zaceli' vsak dan se tuširaš'a ti in se tam zmoči? Jaz sem svojega naredil pred približno 5 tedni in prva dva dni me je tako bolelo, potem pa je bilo vse v redu. Delam navijačice in ne gre'ne boli ali kaj podobnega. Ni'se še ni zacelilo, ampak še vedno je v redu. jaz'jaz sem že plaval kupe'niti ni pomembno. Po moje pojdi k strokovnjaku'ko je bolje'; je punca, ki je že opravila svoje 🙂

Michelle dne 22. decembra 2011:

jaz'danes dobivam inverzni prebadanje popka. jaz'vrh sem imel približno 2 & 1/2 leta in jaz'nikoli nisem imel težav s tem. Je dno bolj nagnjeno k zavrnitvi?

ames 19. decembra 2011:

imam preboden popek v 6 dneh.

Mislim, da me največ skrbi, koliko boli. Vsi pravijo, da me ne boli, ampak sem si prebodel ušesa in ali je to podobno?

In kako dolgo traja peta?

mi lahko kdo čim prej odgovori 🙂

becauseilive (avtor) od N.J. 19. decembra 2011:

@CHLOE – Tudi če odlično skrbite za svoj piercing, se še vedno ne bo popolnoma pozdravil šele po 4-6 tednih. Ne glede na to, kaj počnete, lahko't pospešite svojega telesa'čas celjenja. Po 2 tednih bo še vedno zelo nežen in z vsem upogibanjem ter zvijanjem in obračanjem, ki pride skupaj s navijanjem, sem'Preden se tega lotim, bom zelo dobro premislil. Udariti ali udariti s komolcem na sveže prebodenem območju se NE počuti dobro!

Nya 14. decembra 2011:

v 4 mesecih ni popolnoma ozdravljen. Najinega je opravil najboljši fant v BC, preden moraš zamenjati piercing na popku, ga je treba začiniti. Z dobesednim pomenom videti vse letne čase počakaj eno leto na najboljše odpor.

animaddie dne 10. decembra 2011:

Prav, ljudje, ki pravijo, da vaš piercing popka ne zavrača, ker vi zanj skrbite…

količina oskrbe, ki jo dajete, ne't opravičite razlog za zavrnitev.

kovinsko palico v našem telesu mu je popolnoma tuje, ne'ne vem, da so ga namenoma postavili.

in če se koža tanjša, ne'ne pomeni nujno'zavrača.

in zelo ne priporočam, da si odprete popek, če ga zavrže, ne pozabite, da ne glede na to, kolikokrat ga boste izvrtali, bo vedno zavrnil in pustil številne drsalke na telesu in bo videti precej lepljivo

becauseilive (avtor) od N.J. dne 3. decembra 2011:

@arianaa1997 – Ali imate poleg bolečin še kakšne druge simptome? Je koža okoli piercinga rdeča ali iz nje izteka gnoj ali kaj podobnega? Več informacij o tem, kaj storiti, če se piercing popka okuži, najdete tukaj: https://hubpages.com/style/What-To-Do-When-Your-Na…

Upam, da pomaga!

arianaa 1997 2. decembra 2011:

ravno pred štirimi tedni sem prebodel popek in okoli popka me je začelo res boleti. se je to komu zgodilo in če je tako, kaj to pomeni ?

Amelia dne 30. novembra 2011:

jaz'm 15 let in bi rad prebodel trebuh, vendar delam gimnastiko, ki jo imam rad in se nisem pripravljen odreči. Bo gimnastika dražila/raztrgala piercing? jaz'Mene skrbijo stvari, kot je obračanje hrbta, ker toliko upognete hrbet, kar raztegne želodčno kožo. Tudi, če ga bo razdražilo, bo le med tem'je ozdravljivo (kako dolgo?) ali za vedno? Še eno vprašanje, oprostite! Prebral sem, da ne bi smel'ne nosite tesnih oblačil – je to ravno tako'je zdravilno ali kadarkoli imate trebuh? Hvala!

Krista dne 17. novembra 2011:

blahhhh- Don'Ne uporabljajte zdravila Neosporin. Pirsing morate namočiti s toplo morsko slano vodo. Morate kupiti morsko sol in jo 1 čajno žličko dati v 8 unč vode. Segrejte ga v mikrovalovni pečici približno 30 sekund in ga položite v posodo ali majhno posodo. Nagnite se naprej, posodo ali kozarec postavite na piercing in previdno ležite, da ne boste't razliti. Namočite 15 minut. Naredite to 3 -krat na dan, dokler ne ozdravi. To'To bi priporočil kateri koli piercer, saj se mi je zgodilo isto in naredil sem, da se morska sol prepoji, zdaj pa je moj piercing popolnoma ozdravljen. Nikoli ne uporabljajte zdravila Neosporin in pripomočkov za lepilo, saj bodo le podaljšali čas celjenja vašega piercinga.

blahhhh dne 16. novembra 2011:

Ok, dolgčas mi je bilo prebrati vse komentarje, vendar sem nekako debel in popki so mi prebodli približno 5 mesecev, zdaj je res rdeč, odkar sem ga dobil, zato sem ga vzel ven in nanj položil neosporain da se noč malo zaceli..kako dolgo lahko traja, preden se zapre

liz dne 15. novembra 2011:

jaz'že deset let sem imel preboden trebuh .. moram ga vzeti na operacijo (laproskopija) mi lahko kdo prosim pove, kako dolgo lahko držim luknjo, preden se zapre?

Jennemas 28. oktobra 2011:

Sprostite se in pustite pri miru ter poskrbite za to, kot vam je rekel vaš peercer. in PUSTI SAMO … Očisti in pusti.

Pandabear02 24. oktobra 2011:

Tako je moj prijatelj poskusil preboditi njen popk s konusom 14 g in to'začenja vstopiti, ne prav veliko, ampak res'delam nekoliko vdolbine. Kakšna so vaša mnenja?

alex 18. oktobra 2011:

Ali mi lahko kdo poveste …. 4 mesece po tem, ko sem ga prebodel, sem zamenjal prstan. Kakšne so možnosti, da ga zavrne? Ponavadi sem res hiter zdravilec.

alex 18. oktobra 2011:

Paige 20 ……. boš zacelil luknjo. Vsak mesec morate iti k svojemu piercerju, da vidite 1) če je dobro ozdravljeno in 2) če ga lahko znova prebodite. Predvidevam, da na zakup čakam 4 mesece, preden ga odpravim. Brazgotina bo v bistvu izginila in kaj ne't go away bo rožnate barve. Če odprete trebušni gumb, bo brazgotina prikrita, vendar bo bolela nekoliko bolj, ker je brazgotinsko tkivo bolj grobo.

emma dne 12. oktobra 2011:

Na zapestju sem imel brazgotine zaradi prebadanja, ki so sčasoma zbledele, a niso't iti, a ko sem ga dobil, nisi mogel'niti stare brazgotine ne vidim. Počakati morate le, da se zaceli, nato pa bo nov skril brazgotino. Tudi če se piercingi začnejo zavračati, pojdite k zdravniku in prosite za kremo FUCIDIN, zdi se, da jo vse moje zavrne, vendar uporabljam kremo in preneha po nekaj dneh. Im get my drugi popek, kmalu sem popolnoma zasvojen s piercingom, ki sem jih 19 naredil skupaj in zagotovo nisem pripravljen prenehati.

SavannahWilt 1. oktobra 2011:

Žal mi je, da vsakogar motim, ampak mojega delam že približno teden dni … ampak okoli njega sta ta dva rdeča madeža in ne bosta odšla? Je kaj narobe? Slabo izgleda in idk, kaj to pomeni … ?? Razen tega je super!

Veggiegirl12 14. septembra 2011:

Torej jaz'Razmišljam, da bi svoje opravil, vendar želim biti najprej v celoti obveščen, zato jih imam nekaj ?'s:

1. Koliko časa traja, da lahko upognete hrbet in zmaga'ne poškoduje območja okoli prebadanja?

2. Ali kdo, ki se prevrne ali ima gimnastiko preboden, in če je tako, ali bolijo hrbtni in hrbtni vzmeti? Ali boli sprednje prevračanje??

3. Kaj je bolje, normalno ali obratno prebadanje?

4. Koliko na splošno stane

Danielle 9. septembra 2011:

WOW, moj štirikolesnik je bil narejen in nikoli ni bil okužen ali je padel, mogoče sem imel samo srečo, toda moj pirser je vedel, kaj mu najbolj uspeva in NM, bil sem navijačica, svoj vrh sem naredil v začetku leta in Mesec dni kasneje sem šel na vadbo, zato moraš biti v redu

Collette ~ 8. septembra 2011:

Že prej sem si prebodel trebuh in ga dobro očistil in nisem'Ne igram se veliko z njim, vendar se mi je kar redčil, zato sem ga po nekaj mesecih vzela ven, preden se je popolnoma izrinil. Nekaj ​​tednov pozneje se je zacelilo, zdaj pa sta se dve luknji nekako združili in imam majhno brazgotino. Se mi zdi, da ga lahko ponovim? Tam ni veliko kože, čeprav je prsih suh in zaradi združevanja celote je bolj suh … Helppppp želim ga nazaj

Tiffani 5. septembra 2011:

Svoje sem opravil v soboto. Connie, očistiti ga moraš. Uporabi slano vodo in jo umivaj med tuširanjem (dvakrat na dan) Don'Ne dotikajte se je brez razkuženih rok, ker boste dobili okužbo. Poskusite nežno očistiti s tkivnimi brsti, ne z rokami.

In ČE MORATE SAMO TO DATI (prejšnji komentar), OČITNO NISTE ZRESLI ALI PAMETNI DOVOLJ ZA PERCING NA PRVEM MESTU.

connie dne 2. septembra 2011:

pred 2 dnevi sem imel popek in okoli njegovega zgornjega dela je posušena kri, ali naj ga odtrgam?

Carrieann 13. avgusta 2011:

Ta oktober bom imel 1 leto brskanje po popku. Trenutno imam zlato visečo ib v popku, ki je nekoliko otekel in res rdeč in me zelo boli, odkar sem ga dal noter. Help.me?

Linda 1. junija 2011:

Lepi dodatki za telo….

Alex 1. junija 2011:

Všeč mi je tvoja objava. Ali boli…????

Sarah 1. junija 2011:

Če bi le "Čuden" ljudje jih dobijo, zato mora biti velik odstotek ženske populacije čuden.

Veš, biti "Čuden" ni nujno slaba stvar. Je "Čuden" ljudje, ki pustijo svoj pečat in spremenijo potek zgodovine z napredkom v umetnosti, znanosti in filozofiji.

cait 22. maja 2011:

januarja sem prebodel popek. dobro sem skrbel zanj, spremenil sem ga kot pohod in zdaj se je okužil maja in je popolnoma ozdravljen, vendar se zdi, da se koža tanjša in zagotovo ni okužena, zato je moje telo ne more zavrniti'ne vem, kaj storiti. Ne razumem'nočem ga vzeti ven in ga popraviti, skoraj poletje je.

Jenny 8. maja 2011:

če ste debeli NE JEDITE!

Anngel 02. aprila 2011:

Seno,

Pred tremi tedni sem si prebodel trebuh in že sem zamenjal palico, sprva ni šlo'ne bodi rdeč Buht zdaj se ob preveč luknjah kupi rdeče:/.

kako lahko odpravim rdečico in jo odpeljem na hrib ?

Naj kdo odgovori 🙁 ??

chelsea. 26. marca 2011:

V redu, lahko prebijem svoj popk brez krožnega obroča? Ali lahko to najprej opravim z obročem v obliki črke J? Meni so okrogle grde. : d prosim za pomoč.

izla_16 25. januarja 2011:

Ne, všeč so mi vsi trebušni piercingi, super so ….. vsi tukaj mislijo, da ne moreš hoditi plavati približno eno leto, vendar sem šel plavat dva dni po tem, ko sem dobil svojega, ker sem šel na dopust in super je bilo dve leti zdaj je popoln in všeč mi je!!

casei 21. januarja 2011:

iskreno mislim, da je samo navaden piercing popka normalen. karkoli, kot je multi peircing ali bočno, je neprivlačno

Cynta 6. decembra 2010:

Hej, pred tremi dnevi sem si prebodel popek.

Resnično upam, da ne bo'nisem bil zavrnjen, nisem'se ne zavedam, da bi danes lahko prebral te stvari!

Moj nasvet za pierce & čiščenje je bilo čiščenje z ANTIBAKTERIJSKIM milom zjutraj, ko se tuširate & ponoči z MORSKO SOLJO ne kuhinjsko soljo, raztopljeno v topli vodi & pustite, da se namaka 5 do 10 minut. Naredite to vsak dan 2 meseca po tem, samo solite & po možnosti toplo vodo. Najbolje je, da se ne kopate, če uporabljate samo čiste plaže & v bazenih nosite nepremočljiv povoj, ker je veliko bakterij.

NE IGRAJTE SE Z NJIM, saj lahko od kjer koli do enega leta ozdravi, vsi so različni. NE MENJAJTE, dokler se ne pozdravi !!!! Če se začne okužiti, uporabite morsko sol & toplo vodo namočite enkrat na dan!

Upam, da je to komu pomagalo, če imate vprašanja, pokličite svojega piercerja, ki najbolje ve, da so profesionalci!

Ena stvar, ki jo želim vedeti, je, kako lahko ugotovite, kdaj je ozdravljena???

tayjay dne 10. novembra 2010:

mi lahko kdo prosim pove o obratnem piercingu trebuha, ki ga dobim jutri in bi bil vesel nasvetov in zgodb, če jih ima kdo od vas 🙂

x

: D 8. novembra 2010:

dobim normalno

v približno dveh tednih sem navdušen! : DDDD

Kylemotherfuckingknapp 5. novembra 2010:

Aja,

mislim, da je bilo to koristno.

imam približno okoli kože pod popkom…

5 min. JUHU!

audra dne 27. oktobra 2010:

moj gumb za b gumb je rdeč in to sem naredil pred približno 2 1/2 tednoma, ni mačke ali česa drugega, očistim ga s toplo vodo in milom, vendar potrebujem, da pordelost mine, zaradi česar je peircing videti neprivlačen , potrebujem nasvet, da bo manj rdeč in hiter!?!?!?

k 14. oktobra 2010:

Vrh popka sem prebodel pri petnajstih letih. Ni bilo't boleč piercing dobiti – it'Malo je neprijetno, če imaš objemko na trebuhu in iglo skozi kožo, kot je bilo pričakovano, a ni'pravzaprav ni boleče Po tem rahlo boli, na primer, če se ujame na oblačila ali pa se le upogiba ali pogrni, ko sedemo prvih nekaj dni, vendar'je v redu Ni se'se sploh ne okužim, vendar je trajalo eno leto, da se ozdravi! Nekateri ljudje potrebujejo dlje časa, da se ozdravijo, in mislim, da to velja zame – z njim sem imel zelo malo težav, ko se je zdravil. Če vam to uspe in gre malo (poudarek na malo) skorjice, ali pa iz nje pride malo gnoja, je to povsem normalno! Če je'je sicer veliko, potem pa je rdeče in boleče'Možno je, da je okužen, vendar je sprva malo normalno. Resda bi lahko'sem bolje skrbel za to, vendar nisem't igraj se z njim ali se ga dotakni, ne da bi si najprej očistil roke. Uporabil sem majhno količino morske soli s toplo vodo v majhni 30 ml skodelici z zdravili, da sem jo prvih nekaj mesecev čistil dvakrat na dan, nato naslednjih nekajkrat na dan in z antibakterijskim milom pod tušem, dokler ni popolnoma ozdravil, ko sem ga potreboval, naj ga operem s slano vodo. Ko me je bolelo, sem uporabil sprej za rane Savlon ali kremo Savlon – obe sta bili v pomoč pri procesu celjenja. Kar nekaj ljudi, ki jih poznam, je bilo rečeno, naj ne uporabljajo Savlona, ​​vendar mi je zelo dobro uspelo…!

Prebil sem ga s standardno mreno, vendar je bil predolg za količino kože, ki sem jo prebodel, zato je to verjetno prispevalo k času celjenja. Lovi in ​​se poslabša veliko manj, zdaj imam v sebi krajšo mreno.

Prebadanje je sicer malce nenavadno, a vseeno'ni opazno, če tega ne opozorim. jaz'kmalu dobim inverzni piercing popka in jaz'zelo sem navdušen! Vsekakor pa se ne veselim ponovnega zdravljenja ¬_¬

Na dopust sem šel mesec dni potem, ko sem ga prebodel in hotel'Bazen je bil nekega dne preveč kloriran, zaradi česar je bil piercing rahlo boleč, vendar je bil popolnoma v redu. jaz'to sem delal že dve leti in nekaj let, odkar se je pozdravil, pa s tem nisem imel nobenih težav!

Ja, pazi nanj in poskrbi, da ga prebodeš na uglednem mestu in bi moralo biti v redu!

Darcy 7. septembra 2010:

Prvič sem si prebodel trebuh pri 13 letih! Tega ne bi priporočal, saj vaše telo še raste in ko boste višji, se bo koža piercinga raztegnila! to lahko povzroči, da koža postane manjša in boleča, nato pa vaše telo zavrne piercing! (to se mi je zgodilo!) Ponovno sem jo prebodla pri 17 letih! poskusite tudi ne kupiti kirurškega jekla ali nerjavnih palic, ker te namakajo prebadanje! najboljša sta titan in srebro! zato dlje ko čakate, bolje in bodite previdni pri barih, ki jih uporabljate 🙂

Upam, da je to koristno: D

lauraleigh. 28. avgusta 2010:

ok, na vrhu sem prebodel trebušček, marca nazaj in se je brez razloga zavrnil. Očistil sem ga, vendar sem morda prehitro zamenjal palico.

to sem naredil pred približno enim tednom in je prebodel manj kože, kot je bil, ko sem to naredil, zato me skrbi, da bi jo spet zavrnil. nikomur drugemu, ki ima podobne težave, nisi ti kriv, če misliš, da ne misliš'delaš kaj narobe. imam skoraj petnajst let in če spet pade, moraš počakati do sedemnajstih, nato pa to narediti znova … spet:/

crazyyyygalxxx 23. avgusta 2010:

imel sem preboden popk in tudi outie. izgleda super in sploh ne boli, prstan pa pokriva outie del, ker so ga prebili nad kožo. torej fantje, če imate outie, ga lahko normalno prebodite, če imate dovolj kože okoli popka.

Abbie 16. avgusta 2010:

hiya erm, trebuh sem naredila pred približno 2 mesecema in šele danes sem ga spremenila v visečega, opazila sem, da je koža postajala vse tanjša in me skrbi, da če ga operem ali nalijem vode, bo popolnoma izpadite, kaj naj naredim, prestrašen sem prosim za pomoč! 🙁

kristy 6. avgusta 2010:

Pred šestimi meseci sem imel preboden popk. No, nosil sem samo običajno mreno, ne eno tistih dolgih visečih, ampak sem ležal na trebuhu na svojem fantu'postelja dela domačo nalogo na računalniku in no, odeja mi je zataknila prstan na popku in ga potegnila skoraj do konca. Odšel sem naravnost do strokovnjaka, ki mi ga je prebodel, in ga vprašal, kaj naj naredim. rekel mi je, naj ga vzamem ven in pustim, da se zaceli in oni'd ponovite. Zdaj imam zelo rdečo brazgotino. To se je zgodilo pred mesecem dni in se je'še vedno zdravi. jaz'Neosporin sem si nanašal in ga enkrat na dan čistil z raztopino za prebadanje ušes, da bi pomagal pri procesu zdravljenja. Zanima me, koliko časa bi trajalo, da se popolnoma pozdravi?

ladee 23. julija 2010:

Ali bo kajenje povzročilo počasnejše celjenje, če kadite? Mine sem naredil pred 4 dnevi in ​​zaenkrat izgleda super. Razlog, zakaj sem vprašala, je bil ta, ker sem morala ob rojstvu otroka narediti carski rez in zaradi kajenja je brazgotina izgledala grdo, namesto tanke bele črte. Kako bi vedeli tudi, kdaj je zdravljenje končano? Vem jaz'Pred menjavo bi moral počakati 4 do 6 mesecev, kaj pa, če sem ena tistih, ki mora čakati dlje?

aly 5. junija 2010:

hej poslušaj, moj piercing v popku je bil okužen 8 mesecev, preden sem slišal za h2ocean. te stvari so delale čudeže. 🙂 boste morda želeli poskusiti

Nicole. dne 30. maja 2010:

v redu. no. prebil mi je trebuh prijatelj, ki je to naredil tri ali štirikrat, in ni'Nimam ostrih stvari, ki bi držale mojo kožo, in ne drži'ne gre skozi moj popk, čeprav izgleda tako. ne razumem'ne vem, ali naj ga vzamem ali pustim, pa počakam in vprašam, ali ga lahko pozneje poklicim. jaz'15 let in bi moral počakati, to vem, zdaj pa mi je všeč, vendar si želim, da bi mi dejansko šel skozi popk, kaj naj storim?

🙂 18. maja 2010:

Pred nekaj meseci sem si pravkar potegnil popk. jaz

čistila sem ga vsak dan, a čez nekaj tednov se mi je koža začela tanjšati in prstan mi je izpadel.

Kaj naj naredim za naslednji piercing? Naj jim rečem, naj mi gredo bolj v kožo? Zdaj imam grdo brazgotinsko tkivo

na popku.

; ( 6. aprila 2010:

jaz'spet sem si naredila trebuh. Vsak dan ga čistim. Toda nekaj tednov kasneje je moja koža postala tanka in

Vidim, da mi bo popkovnik odpadel. jaz'bojim se, da bo koža, če jo očistim, postala še tanjša in da mi bo iz popka izpadel obroč. Kaj naj naredim?

J'Lo 26. marca 2010:

Dvakrat sem imel preboden popek. Prvič ga je zavrnilo po dveh tednih. Potem sem moral čakati osem mesecev, da sem ga ponovno prebodel. Zdaj je minilo več kot eno leto in se še vedno poskuša ozdraviti. Ni okužen in z njim sem razdražen, ker je prebadanje globoko navzdol in ne najdem nobenega prstana, ki bi se zdaj prilegal!

georgie 24. marca 2010:

trebuh sem imel preboden pred 7 leti, ko sem bil star 10. Pred nekaj tedni sem naredil dno. Oba sta v redu! Ne, ne gre'ne boli !! Očistite jih versko z nečim, kot je razpršilo na savlonu (protibakterijsko izpiranje ran) ali pa uporabite samo toplo slano vodo in to naredite približno 3-4 krat na dan! In beli obroč okoli njega se imenuje zdravilni obroč..to je dober znak, zato ne'ne poskušajte ga pobrati ali obrisati!!

crazygirl101 11. marca 2010:

hej, imam normalen prebadanje popka, imel sem ga približno 8 tednov, pred nekaj leti sem imel okužen slepič, imel sem ključavnico in na dnu popka je brazgotina, ko sem prebodel popek, so rekli lahko bi naredili vrh, vendar nisem't vprašam, če bi lahko naredili dno, imel sem nekaj piercingov in pri vseh so imeli res hude brazgotine, zato me je zanimalo, če lahko na dnu popka prebodim popek ?? (kje je brazgotina) ali bo to bolj boleče in podaljša čas okrevanja ?? hvala, ker ste si vzeli čas in si to prebrali, prosim, dajte mi vedeti, kaj misli1, ker res želim vedeti, hvala crazygirl 101 xxx

vick 25. februarja 2010:

napišem trebušne pikice! jaz imam 4 🙂

Brianna 22. januarja 2010:

@Celiaa

to se je zgodilo tudi meni mislim, da bodo na koncu oni'Malo se bom spustil, pa so zmagali't popolnoma izgine. moji so še vedno tam. drugič, ko sem šel na prebadanje popka, mi je gospa rekla, naj nanjo nanesem aloe vero, ker'pojedel bom brazgotinsko tkivo. [[to'je laž]] sem poskusil & zmagalo je'ne deluje. toda na tvojem mestu ne bi't spet naredi popka, ker 1, to'res bo bolelo. 2, se lahko ponovi. in 3, to'ni vredno.

Kayla 14. januarja 2010:

prebil sem spodnji in zgornji trebuh in im 14 in ni'sploh ne boli in ljubim ehh in kmalu bom dobil strani 🙂

rebecca 5. januarja 2010:

pred nekaj tedni sem imel trebuh, uporabljal sem slano vodo in vodko in kirurški špirit deluje zelo dobro

Dee 3. januarja 2010:

hej fantje..mesec dni sem vzel trebuh ven, ampak sem to naredil pred dvema letoma..ne bo šlo naravnost nazaj ali to pomeni, da je zaprto??

pričakujte 2ur odgovore!

Lela05 dne 30. decembra 2009:

Tako sem moral trikrat preboditi trebuh (s strani strokovnjaka) in vsakič, ko so piercing zavrnili. Vsakič vam lahko natančno povem, kaj sem naredil narobe. Prvič, ko se je piercing okužil, ker bi se ga ves čas dotikala, ne da bi si VEDNO najprej umila roke. Moje telo je zavrnilo mreno, dokler ni izpadlo in pustilo nekaj, kar je izgledalo kot lov … vendar je to počasi minilo in ostala mi je brazgotina. Tudi jaz sem to spremenil, preden bi moral. Čakati morate 4 do 6 mesecev (morda dlje, odvisno od vašega edinstvenega telesa). Moj prvi piercer mi je rekel, da ga lahko zamenjam v prvem mesecu! in to sem storil. Ko sem prvič naredil, sem bil star 18 let. Drugič, ko sem bil star 19 let, je moje telo zavrnilo obroč preprosto zato, ker bi nosil tesna oblačila. Glejte, ko nosite tesna oblačila, nenehno potiska zgornji del mrene navzdol, spodnji del (ki naj bi ostal v popku) pa navzgor. tako da koža, ki gre čez palico, namenjeno ohranjanju vašega prebadanja, postaja vse manjša, dokler je ne more več zadržati. Tretjič (imel sem še 19 let) sem to naredil z obročem namesto z mreno, kar je bila velika napaka. NE nosite tesnih oblačil, če imate še posebej prstan !!! zavrnitev se zgodi veliko hitreje, ker se obroč na vaši strani zmečka ob vaši koži. obroč je veliko lažje očistiti, saj imate dostop do celotnega obroča, ko zavrtite piercing, medtem ko ga čistite. Še vedno veliko bolj profesionalnih Piercerov priporoča, da to storite z mreno.

Edina napaka, ki sem jo naredil vse trikrat, je bila, da NISEM TRPEČEN! ker sem si ga zelo želela pokazati in nositi zelo lep nakit, bi ga prehitro zamenjala! Zato vsem, ki ste tam zunaj, prosim Bodite potrpežljivi s svojim telesom in vsem, kar vanj položite.

Pred kratkim (prejšnji teden) sem si že četrtič prebodel trebuh in star sem 22 let. Kupil sem nekaj lepih srajc, ki se mi ohlapno prilegajo v predelu trebuha. Svojega piercinga se ne dotikam, razen če so moje roke ČISTE. Uporabljam SALINO za umivanje ran, ki sem jo kupila v lekarni (priporočil mi jo je moj novi piercer) in jo namočim enkrat na dan. Tudi jaz enkrat na dan namočim piercing z nejodirano morsko soljo v toplo vodo. Rahla toplota je dobra za zdravljenje, saj odpira krvne žile, ki omogočajo več krvi, da pride do območja okoli vašega prebadanja. To pomeni, da celice, ki poskušajo zaceliti rano, dobijo več kisika, tako vaše telo gleda na prebadanje.

Svoj piercing si umivam tudi enkrat na dan z PROVON -om (priporočeno antibakterijsko milo, ki je narejeno za nego novih piercingov in ga priporoča Združenje profesionalnih piercingov). SATIN je še ena blagovna znamka protimikrobnega mila, ki ga priporoča Združenje. Jaz sem svojega kupil pri Ebayu, vendar obstajajo spletna mesta, ki te izdelke prodajajo tudi na spletu. Prav tako bom čakal vsaj eno leto, da ne glede na vse zamenjam piercing. NIKOLI 5 mesecev NE bom prišel v nobeno vodno telo in tudi takrat bom uporabil nepremočljiv lepilni trak. Ne pozabite, da čeprav sol v morju močno otežuje rast bakterij, so v morski vodi ribe, če pa obstajajo, obstaja kakšna ribja kaka, ki ne bo dobra za vaš prebadanje! lol Morska voda je sama po sebi dobra. Zato je namakanje vode z morsko soljo dobro za vaše rane. Ne plavajte v nobenem jezeru ali reki, ker tam cvetijo bakterije, klor v bazenih pa je kemikalija, ki je lahko preveč ostra za vaš zdravilni piercing.

Veliko vas svetujem, da opravite raziskavo. Vsak ima različne pristope, kako bi morali očistiti in skrbeti za svoj piercing … moj nasvet. Preberite vse, kar je v vaši moči, in izberite tisto, kar vam najbolj ustreza. Izbral sem stvari, ki so bile najbolj smiselne v tem, da sem hotel svoj piercing obravnavati kot rano. Rane potrebujejo kisik in morajo biti čiste, da se zacelijo. Ne pozabite, da preveč čiščenja posuši kožo.

Tokrat mislim, da bo vse ok … Srečno!

amanda dne 20. novembra 2009:

im 13 in jaz sem ravno prebil mojo na vrh, kot pred tremi urami. ne bom rekel, da ni'nič ne boli, ampak slabo, daj mi 4 \ 10 bolečine, preden sem to naredil, sem bil res prestrašen, kar je bilo huje od samega prebadanja. od svojega piercerja in don moraš dobiti ustrezne čistilne potrebščine'ne uporabljajte ničesar, kar ni na seznamu. pa ni'Čiščenje ni obvezno, samo priporočljivo. prvih 6 tednov ne morete plavati in noben ocean NE pomaga pri ozdravitvi. prvih 6 mesecev bi ga morali čistiti in to'tudi koliko časa morate čakati, preden ga spremenite. prosim ljudje'Če tega niste sami usposobili, si lahko predstavljam, da bo marsikaj narobe. če preberete nekaj komentarjev pred mano, prosim'Ne dovolite, da vas grozljive zgodbe prestrašijo. res je lepo in dokler boš skrbel zanj, bo najverjetneje v redu.

vse informacije so iz male knjižice, ki sem jo dobil od HTC -ja, kamor sem šel opraviti.

Danielle dne 20. oktobra 2009:

Zakaj traja tako dolgo, da se ozdravi? jaz'Ta teden dobivam projekt popka, ali bo res hudo bolelo?

gaby dne 13. oktobra 2009:

zgleda tako grdo, a boli?

Flora D 23. septembra 2009:

Piercing Outies je Grooossss! Žal mi je povedati. Verjetno je to vse, kar bi lahko storili…

Amanda B 23. julija 2009:

Aprila 2007. sem si prebodel popek. Pri 14 letih sem mami rekel, da si ga želim. Njen takojšen odgovor je bil ne. Vzel sem računalnik in raziskal, da bi jo prepričal. Če ti'Če poskušate prepričati starše, da vam dovolijo preboditi, morate raziskati:

-pogoste težave/nevarnosti

-kako skrbeti zanj/po oskrbi

-čas zdravljenja & kako pospešiti postopek

-lokalni piercing saloni

Ko to storite, pokličite piercing kraje, ki ste jih našli, in si zastavite naslednja vprašanja:

-Koliko bo to stalo?

-Ali to vključuje tudi nakit za telo??

-Ali jemljete kreditne kartice?

-Ali znova uporabljate svoje igle? (če rečejo pritrdilno, NE pojdite tja)

-Ali imam izbiro, da me bo prebodel moški ali ženska?

Ugotovite, kdaj so odprta mesta za piercing, in jih zapišite skupaj s Q&As.

Ko sem se približal mami z beležko Q&Ker me je vzela resneje in rekla, da me bo vzela, da to naredim.

Nekaj ​​stvari, ki sem se jih naučil in vam bodo morda v pomoč…

–Ko sem ga prebodel, je moj piercer rekel, da ga moram ob tuširanju očistiti z antibakterijskim milom za roke. Dobro ga sperite, da ne ostane mila, ker lahko draži prebadanje.

–Moj pirser je priporočil tudi Bactine. Uporabil sem Bactine, kadar koli sem se dotaknil prstana, če ga je bolelo, in enkrat zjutraj. To's pršilom, ki je brez bolečin (kot je omenjeno v prejšnjem prispevku). Ni se'ne izsušim kože, vendar nisem't O.D. z njim.

–Sonce je dobro za vaš novi piercing !! Zaradi sonca proizvedete več vitamina (mislim, da je njegov vitamin K ali D), ki telesu pomaga pri absorpciji kalcija. Kalcij je odličen za vaš imunski sistem, in če imate močan imunski sistem, je manj verjetno, da se bo vaš piercing okužil.

–V trebuhu mi je začel izhajati gnoj..ne veliko, le majhna količina, ki bi skorjila okoli kroglic obroča. Gnoj je vaše telo'način čiščenja, tako da ne'ne kaže vedno na okužbo. S temeljitejšim čiščenjem se lahko posuši. Ugotovil sem, da olje čajevca dela čudeže. Ko sem ga očistil, sem ležal na hrbtu in namazal olje okoli piercinga 5 ali 10 minut. jaz'd drsite po palici navzgor in navzdol, da se olje prebije. To je resnično pospešilo proces zdravljenja.

Moj trebuh se nikoli ne zatakne ali ujame na karkoli. Edino, ko se zatakne, je, ko nosim res dolg prstan, ki se mi zatakne za pas ali hlače, ko se usedem.

Tako me je mama odpeljala v Ravens Nest v Norwalk CT (ODLIČNO MESTO S PROFESIONALNIM PPL), da je morala izpolniti nekaj dokumentov (ker sem bila stara 14 let). Za še 10 dolarjev sem izbral prstan (za katerega sem spoznal, da je neumen, ker sem izbral 1 USD vreden trebuh iz plastičnih kroglic-samo vzemite običajno mreno, ki'je vključeno v ceno). Ko so bili izpolnjeni vsi dokumenti, je bila gospa kot "v redu pojdi z mano."

Odpeljala me je v zadnjo sobo, kjer se opravi vse prebadanje. Rekla mi je, naj vstanem naravnost, in naredila je 2 piki-kam bo šla igla & Pridi ven. Legla sem na rjav zobozdravniški stol. Izvlekla je vsa orodja, kar je bilo takrat videti grozljivo. Stisnila je, kje bo prebodla, in vprašala, če sem pripravljena … ko je prvič potisnila iglo, sem to začutil, vendar ni'ne boli Mislil sem, da ni't prebodel do konca, ker sem pričakoval pop zvok, bolečino ali NEKAJ. Pogledala sem navzdol in zagledala iglo skozi kožo. Obroč je dala na konec igle in ko je izvlekla iglo, je potisnila prstan. Nisem'nič ne čutim in izgleda super.

PO tem, ko sem ga prebodel, sem ugotovil, da lahko še vedno ležim na trebuhu, vendar se mi je zdelo čudno. Ni se'ni bolelo, zdelo se mi je, kot da ga ni'ne bi smel biti tam, ampak to'to je bil edini čas, ko sem to občutil … ni'ne boli, samo sem se čutil. Po približno 2 ali 3 mesecih, ko sem ležala, tega nisem več čutila.

Že 2 leti in pol imam preboden popek in sem'nikoli nisem imel težav. Všeč mi je in jaz'kmalu ga bom spet prebodel (tokrat na dnu).

Upam, da bo moja zgodba pomagala vsaj 1 osebi!

Lebosi 22. julija 2009:

Pred približno 10 meseci sem imel preboden trebuh in zdi se, da se je zacelil, ali naj ga še čistim ?? Že prej sem ga uporabljal za kirurško čiščenje, vendar mi je s trebuha odstranil sijaj, saj je zelo močan, zato, če želite ohraniti sijaj na trebuhu, vam svetujem, da uporabite vrelo, slano vodo. tudi uporaba tople vode je slaba, lahko je tudi hladna, vedno uporabite vrelo vodo.

rhianna 16. julija 2009:

svoje sem opravil, ko sem bil enajst. Mnogi ljudje mislijo, da je premlad, vendar mi je bilo všeč in to še vedno počnem, jaz pa jih 14 let sprva nikoli nisem očistil, okužil pa se je, zato sem to ponovil pri 12 letih , zdaj pa ga ves čas čistim- in čudovit je! rad ga pokažem

Em 15. julija 2009:

Pred štirinajstimi leti sem prebodel popek. Res me je bilo strah, ko je piercer pripravljal zaloge. Ko je prišel čas, sem se počutil, kot da bom bruhal. Zaprl sem oči in nato v 1,2,3 je bilo storjeno. Počutil se je čudno, a neboleče. Očistila sem ga 2 -krat na dan približno 2 tedna, nato sem prenehala, ker je izgledalo, kot da se je zacelil, nato pa sem ga mesec kasneje zamenjala. Kmalu po tem, ko se je okužil, ker ga nisem očistil in sem ga prehitro zamenjal. Ponovno sem ga začel čistiti še nekaj mesecev in se je lepo zacelil. Zdaj izgleda super in ves čas menjam vrstico =]

kkarina* 8. julija 2009:

ok, moj trebušni prstan je ssoooo super. to sem naredil za svoj 14. dan. oh in moj oče je še vedno'Ugotovite, da sem dobil luknjico !!!!!! hehehe. prej ali slej bo izvedel……..

Courtney 29. junija 2009:

W.O.W iM GLAD I CIGE TO THIS SiTE VZROK i MiTE ZARADI ZA MOJ 15. DESETEK NASLEDNJI MESEC IN DOBIL sem NEKAJ BRAŠČIN IN PREGLEDOV, DA BUDEM VSAK LOL POSEBNO JAY ♥ LO

cali 23. junija 2009:

ewww. ti neumni piercingi so odvratni.

Michelle Wright dne 16. junija 2009:

no, ive je imel ogromno izkušenj s prebadanjem popka, tj'to sem naredil 5 -krat!

Najprej sem imel komaj 15 let in moji starši tega niso vedeli, vendar je bilo to profesionalno, vendar bi rad rekel, da se piercing kot mladoletnik na tem področju morda ne zaceli dobro ali pa ga zavrne, ker vaše telo ni popolnoma zraslo! Veliko ljudi na osebo predlaga, da počakate do 17 let ali več'bo zrasel. obstaja pa alternativa, če ste PREBLAJI ZA PIERCING: pojdite na bodysparkle.com in "lažni trebušni prstani" nekako so všeč posnetki in imajo lepe in bleščeče in stanejo le 7 dolarjev! lahko ga prilagodite telesu!

dober način čiščenja je tudi H2Ocean sprej 10,00 USD, ki vsebuje 60 naravnih elementov, ki pomagajo pri zdravljenju

zavrnitev, moja je zavrnila 4 -krat, prvič je bila zaradi nege, rečeno mi je bilo, da je s peroksidom NI DOBRO..več pa so bili s kirurškim jeklom 14ga, zato sem tokrat poskusil s titanom, ki ne vsebuje NIKELA, samo v če sem bil občutljiv na drugo kovino, sem tudi dvignil količino na 12 g. Obstaja teorija, na primer, da vaše telo lažje potisne nekaj manjšega in vedno se lahko vrnem na 14 g in ne boste čutili razlike v velikosti. Torej, če zavrnete merilnik ur, ga uporabite eloksiranega titana … da vidite, kaj se zgodi

michelle wright dne 16. junija 2009:

potem ne moreš plavati!

Rosieee .. x 14. junija 2009:

lahko greš takoj po plavanju … najbolje je počakati nekaj dni.

About the author