Ilustrirani vodnik za piercing obrvi

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

Spoznajte najrazličnejše možnosti piercinga obrvi.

Spoznajte najrazličnejše možnosti piercinga obrvi.

Andriyko Podilnyk prek Unsplash

Ušesne mešičke in hrustanec niso edina mesta, ki jih je mogoče preboditi na ušesu; sredina ni edino mesto, ki ga je mogoče preboditi na jeziku; in obrv ni edino mesto, na katerem se lahko prebode, no, obrv.

Vrste piercinga obrvi

  1. Navpični piercing
  2. Horizontalni piercing
  3. Piercing mostu
  4. Pirsing proti obrvi
  5. Spiralni piercing
  6. T Piercing
  7. Več piercingov

1. Navpični piercing

Tipičen prebadanje obrvi je preboden navpično skozi obrv, kjer koli vzdolž grebena. Najpogostejši piercing obrvi je običajno pod kotom 35 stopinj od zunanjega kota očesa in postavljen nekje od zunanjega roba obrvi do tik nad očesom, lahko pa ga postavite kamor koli vzdolž obrvi.

Za celjenje potrebujejo približno 6-8 tednov in ker so površinsko prebodeni, tvegajo selitev (kar se zgodi, ko se prebadanje sčasoma postopoma premakne s prvotne lokacije ali ker telo zavrača tujek in poskuša potisnite ven). Mreže ali zarobljeni prstani iz kroglic so primeren nakit za standardni piercing obrvi.

2. Vodoravni piercing

Druga pogosta vrsta prebadanja je vodoravna obrv, ki je očitno vodoravno prebodena po zgornjem grebenu obrvi. To je treba narediti s površinsko palico, ki gre v kožo pod kotom devetdeset stopinj in potuje pod kožo na konstantni globini (kot oblika sponke), ne pa z ukrivljeno mreno.

3. Piercing mostu

Prebodni most prehaja skozi nosni prerez (mesnat del na vrhu nosu med očmi). Ko naredite z ravno mreno ali površinsko mreno, prebadanje mostu ni za vsakogar. Če je koža med očmi zelo napeta in tanka, se lahko zaceli ali pa postane glavni kandidat za selitev.

4. Prebadanje obrvi

Pirsing proti obrvi (včasih imenovan tudi solza) je v bistvu piercing na mestu, kjer bi bila vaša obrv, če bi bil vaš obraz obrnjen navzdol in bi bile obrvi pod očmi namesto nad njimi. Je tudi površinski piercing, ki se zdi, da krasi lice in ne oko. Kot taka bi morala uporabiti površinsko palico in ne mrene.

5. Spiralni piercing

Spiralna obrv je različica standardnega prebadanja obrvi, le da je namesto enega prebadanja sestavljena iz dveh ali treh zaporednih lukenj. Poseben kos nakita v obliki spirale se nato spelje skozi vsako luknjo.

T Piercing za obrvi

T Piercing za obrvi

6. T Piercing

Druga razlika pri standardnem prebadanju obrvi je T obrv, ki je v bistvu standardna navpičnica v kombinaciji z vodoravno, tako da "T" se oblikuje oblika.

Več piercingov obrvi

Več piercingov obrvi

7. Več piercingov

Končno lahko dve ali več različnih vrst piercinga združimo, da tvorimo večkratni ali kombinirani piercing.

Vrste piercinga obrvi, čas zdravljenja in nakit

PlacementHeal TimeJewelry

Navpično

6-8 tednov

mrena ali zarobljena kroglica

Vodoravno

6-8 tednov

površinska palica

Most

8-10 tednov

ravna ali površinska mrena

Proti obrvi (kapljica)

6-8 tednov

površinska palica

Spirala

6-8 tednov

poseben spiralni nakit

T obrvi

6-8 tednov

dve ploščici z ravno površino

Večkraten

6-8 tednov

odvisno od tega, katere vrste kombinirate!

Ali res tvegate poškodbe živcev in omrtvičenje s prebadanjem obrvi?

Pustiti'razjasnite enega najpogostejših mitov o piercingu obrvi – tistega, ki pravi, da vam bo polovica obraza otopela, če je nepravilno preboden. To je večinoma napačno. Da bi vaš obraz otrpnil, bi morali prizadeti živce. Snopi živcev se običajno nabirajo v bližini kosti in pod mišicami. Prebadanje obrvi je površinsko prebadanje, ki, če je pravilno izvedeno, počiva tik pod kožo; nikoli ne sme iti tako globoko, da bi prišel blizu mišic ali kosti.

Ali naj uporabim pištolo ali iglo za prebadanje obrvi?

Igla je vsekakor pot tja. Ker zahteva vbod in prebadanje, ga'amaterju ni mogoče zaupati. To naj opravi usposobljen strokovnjak, ki zna uporabljati iglo.

Oglejte si postopek prebijanja obrvi

Vir

  • bmezine.com

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Komentarji

Hannah 3. maja 2019:

Obrv imam že preluknjano, vendar sem ZALJUBLJENA s spiralno'tako lepa in edinstvena

Jeff 25. julija 2013:

Če ga vseeno preuredite, se prepričajte, da uporabljajo ndeele! Toliko studiev za piercing uporablja pištole, ki so v redu na ušesni mečki, če pa jih uporabljate na hrustancu, obstaja večje tveganje, da se razcepi in razbije. (Tupi čep sili skozi … oj!) Igle so pot naprej! Osebno jaz'd pobegnili na zgornje uho ali notranje uho, vendar mislite, da'izgledala bi ti dobro! 🙂 x

Reya dne 30. novembra 2011:

Moj bivši je naredil svoj most. Videti je bilo res lepo, vendar ga je na koncu vzel ven, ker je zaradi tega šel čez oči.

Jinx 24. novembra 2011:

Hočem proti obrvi in ​​zdaj sem'mislim na spiralno obrv. Mislim, da je fant s T obrvmi preveč obilen.

seksi diva 18. novembra 2010:

hočem piercing za brado, zelo vroče je

shylaaa dne 20. oktobra 2010:

ahah idk kako to deluje kot im14 in hočem proti obrvi res zelo slabo ampak moram prepričati očeta da mi to dovoli narediti tako dobre stvari ali nasvet kako to narediti? in koliko misliš, da bi bolelo?!?

Glitterpixiee 14. oktobra 2010:

Želim si proti obrvi. Super so vroče!

Adrienne 13. avgusta 2010:

Imam proti obrvi in ​​mi je všeč! trajalo je le 3 tedne, da se je moje zacelilo. in vsi pravijo, da so mi všeč. nisem prepričan, če je'je pa stvar, ki jo lahko vsak potegne.

Rigodon 17. julija 2010:

Všeč mi je proti obrvi *, * Če imaš takšno telo, ki ne zavrača nobenega prebadanja'super je! ; P Očistite samo 2 na dan & it'hitro se bo ozdravel! Zagotavljam vam;) OMG, jaz'm zasvojen piercing XP.

Roarr 23. junija 2010:

Piščanec s piercingom proti očesom je vroč.

jaz'z veseljem bi šel zanjo:]

Vodoravni piercingi so precej sladki. : D

la plebe dne 13. oktobra 2009:

wow bom dobil enega

Dakota 18. junija 2009:

jaz'Res nisem prepričan, zakaj tega še nihče ni rekel, toda dekle pred spiralno sliko je vroče in Anti-obrv ji izgleda neverjetno!

Ashee 29. marca 2009:

Hotel sem samo povedati, da imam rad slike! jaz'imel sem običajno obrv, most, zdaj pa imam vodoravno obrv. Res so zabavni in urejeni in vsekakor prodorni jaz'd predlagam vsakomur, ki razmišlja o tem, da bi ga dobil!

Ashley 22. marca 2009:

Prvi fant s spiralno piercingom obrvi je kul. Tudi jaz si želim takega. Jaz že imam luknje, ki jih lahko'ne najdem spirale dovolj dolge, da bi šel skozi oba. Vsaka pomoč bi bila lepa hvala! [email protected]

Shimorgazem dne 10. marca 2009:

tako srčkan

skonk 8. januarja 2009:

ja, všeč mi je sprial, ki je s svojimi storži prečkal prvega tipa, kar je super, želim narediti tudi svojega

lacey 11. decembra 2008:

všeč so mi vsi, so čedni.

volja 29. avgusta 2008:

zadnje dekle tukaj'je vroča in obožujem njen piercing

jaymz iz ZDA 30. januarja 2008:

jaz'Nisem velik oboževalec piercinga proti obrvi. jaz'sem si dvakrat iztrgal prebadanje obrvi. jaz'sem se odrekel temu.

beth merrill dne 15. novembra 2007:

wow verry zanimivo ampak všeč mi je

About the author