Kje na telesu narediti piercing

Spletna pisateljica z diplomo novinarstva, Glassvisage športni piercing v ušesih in na ustnicah.

od blizu prebadanje jezika

od blizu prebadanje jezika

"prebadanje" avtor cinezi prek stock.xchng

Ušesa

 • Uho je najbolj osnovno mesto.
 • Mehki režnji so najlažje preboditi uho, postopek pa je najmanj boleč.
 • Vrh ušes, kjer je več hrustanca, je težji in zato bolj boleč – pričakujte škrtanje, ko igla preide, in ne'ne sme biti nasičeno!
 • Časi zdravljenja so seveda različni; Ušesne mešičke običajno zacelijo približno 6-8 tednov, vendar lahko prebadanje hrustanca traja od štirih mesecev do enega leta. Moj piercing hrustanca je trajal približno eno leto.

Nos

 • Bakterije v nosu lahko povzročijo okužbe, vendar redko slišim za prebadanje okuženega nosu, ker te običajno večinoma ostanejo same.
 • Prebadanje nosu lahko traja 2-4 mesece.
 • Spreminjanje nakita pri prebadanju nosu je lahko zelo nadležno.

Obrvi

 • Pirsing obrvi je težaven, saj ga lahko med spanjem zlahka motite. Tudi ličila lahko dražijo piercing.
 • Obstaja nevarnost selitve, pri kateri se prebadanje s časom premakne in premakne.
 • Piercing na tem področju lahko traja 6-8 tednov, da se ozdravi.
 • V obrvi se nosijo mrene, ukrivljene mrene in ujetniški obročki.

Popek

 • Pirsing na popku je bolj verjetno okužen zaradi draženja tesnih oblačil. Prebodeno območje potrebuje zrak za zdravljenje.
 • Običajno traja 4-12 mesecev, da se pozdravijo.
 • Moj prijatelj pravi's nadležno je čiščenje in sterilizacija piercingov na popku, ko se'ponovno zdravljenje; morala bi vzeti skodelico čistilne tekočine in jo držati pri prebadanju, da jo očisti.
 • Običajno je trebuh preboden z mreno, ki se nosi, dokler se piercing popolnoma ne zaceli. Ko se zaceli, pa lahko večino prstanov ali nakita nosite v piercingu za popek.
 • Za popek je na voljo najrazličnejši okrasni nakit: preproste mrene na popku, palice z visečimi obeski in palice s pritrjenimi trebušnimi verigami.

Ustnica in obraz

 • Piercing na ustnici in licu je nekoliko bolj nagnjen k okužbi, vendar moja ustnica ni'ne okužim se in veliko sem se igral s piercingom.
 • To'Zdravljenje naj bi trajalo 2-3 mesece, vendar se spomnim, da se je moje celjenje dokaj hitro.
 • Med celotnim procesom zdravljenja sem moral uporabljati ustne vode. Možna je poškodba dlesni. ADA (Ameriško zobozdravstveno združenje) je v bistvu proti kakršnemu koli ustnemu piercingu.
 • Obroči in čepi se običajno nosijo na ustnicah, medtem ko imajo lica običajno čepke.

Jezik

 • Prebadanje jezika sprva močno nabrekne, vendar se hitro zaceli (približno štiri tedne), če uporabite pravo vrsto nakita.
 • Okužbe se lahko pojavijo zaradi bakterij iz ust.
 • Med zdravljenjem je priporočljivo izpiranje ust.
 • Vaši zobje se lahko poškodujejo zaradi prebadanja in drgnjenja sklenine.
 • Možne so tudi poškodbe dlesni. Ponovno ADA odsvetuje oralni piercing.
 • Prebadanje jezika je najpogosteje prebodeno z ravnim nakitom v stilu mrene.

Bradavica

 • Prebadanje bradavic lahko pri mladi ženski poškoduje nekatere žleze, ki proizvajajo mleko's prsi. To lahko kasneje povzroči okužbe ali težave, če se ženska odloči dojiti svojega otroka.
 • Zdravljenje teh piercingov traja 3-6 mesecev in lahko traja dlje, če ozka oblačila upočasnijo proces celjenja.

Genitalije

 • Joj! Poškodbe živcev so problem pri prebadanju genitalij.
 • Ljudem svetujemo, naj se med zdravljenjem vzdržijo spolnih odnosov.
 • Izguba krvi je pri teh piercingih pravzaprav tveganje.
 • Ženski spolni organi se zdravijo približno 4-10 tednov, moški pa približno 4 tedne do 6 mesecev.

Reference

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Komentarji

riana dne 27. decembra 2013:

Pred 2 dnevi sem dobil piercing v nosu, vendar vidim, da mi žebljiček na nosu začne toneti, zaradi česar je luknja videti večja. Želim ga spremeniti v prstan in jaz'Počakal bom še 3 dni in ga zamenjal, ta žrebec me straši. Kaj naj naredim? Tudi boleč dotik piercinga sem ga poskušal odstraniti sam, a je pretesno. :/

cabbieb00 24. februarja 2012:

na prsih imam dermalno sidro in prebodeno tik ob veni. ali se lahko premakne in udari v veno? ali pa se lahko zgodi kaj slabega, če se to zgodi??

taksist 24. februarja 2012:

na prsih imam dermalno sidro in prebodeno tik ob veni. ali se lahko premakne in udari v veno? ali pa se lahko zgodi kaj slabega, če se to zgodi??

Lily Kingston 1. februarja 2012:

Imam vprašanje glede ugrizov kač in ugrizov angelov, ali se hitro ali počasi zdravijo ali kaj storite, da za to poskrbite? jaz'Res se ne bojim, da bi bolelo ali ne, ampak samo želim, da se hitreje ozdravi ali ne'ne pride do okužbe ali kaj podobnega:/ im razmišljam, da bi jih dobili soo …. oh in btw prebadanje trebuha ne'sploh ne boli (zame), za prijatelja pa je rahlo bolelo, vendar je vse vredno! zdaj izgleda tako grdo: p

koolbeanz123 24. januarja 2012:

hej 12 let hočem, da se mi popk prebode, ampak me je strah, da bi se zgodilo, da se mi bo zgodila katera, ali naj to storim sam ali pa grem to narediti, pro moja mama sed naredi naslednje leto ne morem se odpovedati tako dolgi pomoči !!!!!!!!!

pepel 13. januarja 2012:

Pozdravljeni, prebodli so mi bradavice in popek, moj popek je trajal eno leto in sem opravil s 14 g ukrivljeno mreno. Moje bradavice so še v postopku, če so jih zdravili mesec in pol … Vsak piercer daje drugačen nasvet .. moj piercer pravi, da nikoli ne postavljajte otimenta na spletno mesto in namakajte sol, zato biti profesionalec ne'naj tvoja beseda ne postane zakon….

Tetovaža 02. januarja 2012:

http://www.greattattoos.net/

Amia 31. oktobra 2011:

Bree si idoit. Idfc, če ste profesionalni prebodalnik'ne pomeni sranje. Moja sestra je dvakrat dobila trebuh, oba z ukrivljeno mreno. Uporablja se lahko kot prstan ali kot ukrivljena mrena. Moja prijateljica je svojega prebodla s prstanom.

Summer Keck 18. oktobra 2011:

nimam nobenih pirsingov, bom shranil to spletno stran, želim pa še nekaj strokovnih mnenj o piercingu v nosu .. kot na nosnici. Želim si preboditi nos, vendar so moje lopatice nekoliko blizu moje kože v nosu, kar občasno povzroči krvavitev iz nosu (ne'ne zgodi se veliko) to se zgodi približno enkrat na mesec, če mi krvavi nos .. bo to kaj okužilo moje piercinge? moje opravi strokovnjak, ki je dejansko delal v trgovini. stara sem 11 let in res želim to vedeti, preden to storim, če pride do okužbe. Moja glava je napolnjena z informacijami na vseh različnih spletnih mestih. Toda nihče od njih mi tega ne bi povedal. Moji starši menijo, da je nevarno, da ga dobim, preden to preverim, moram vedeti od strokovnjaka Hvala: D

Tmims dne 27. septembra 2011:

Bree, prav tako nisem nikoli slišal, da bi bil kdo preboden za mornarico. jaz'bil sem z mamo, sestro, punco in prijateljico, da bi opravili svoje. Vse v različnih trgovinah, nobena pa ni uporabljala prstana. Vsi so uporabljali ukrivljene mrene. 14 g.

In poskusi ne biti tako nesramen 🙂

Kaylie 5. septembra 2011:

Z mamo'to je: trebuh I'premlad sem. Nos naredi ljudi kurbe in jaz se družim s fanti bolj kot dekleta to upravičuje. Hrustanec je, da bi se okužil. Kar me zelo jezi.

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 5. septembra 2011:

Živjo Kaylie. Ko sem bil mlajši, sem si želel piercinga, čeprav sem si želel samo več piercingov ušes. Moja mama ni'ni všeč, toda tudi njeni prijatelji bi rekli, da se lahko piercingi zaprejo, zato so'Za razliko od tetovaž, ki so trajnejše, to ni nič posebnega. Vso srečo!

Kaylie 4. septembra 2011:

jaz'm 13 in res si želim popka, hrustanca in prebadanja nosu. Če bi mi lahko pomagali z načini prepričevanja staršev in koristnimi nasveti, bi bilo super! Hvala 🙂

kayleigh 16. februarja 2011:

Bree: nikoli nisem videl ali slišal, da bi kdo naredil popk s prstanom, ker bo to le povečalo možnost draženja in ujetja na oblačilih itd..

oblačno iz Združenih držav 10. novembra 2010:

Dobro središče!!!!

Izmenjane informacije so neverjetno dragocene. Piercing je tako ali drugače zelo pogost pojav med množicami. Zato je skupno besedilo zelo koristno za ohranjanje dobrega zdravja.

Taylor 5. novembra 2010:

Bravo Bree! Ja, biti piercer in imeti trgovino sta popolnoma različna. Ni je sovražila, popravljala je. Ne razumem'nočem predpostavk, želim dejstev. Če jaz'bom dobil mikrokožice želim vedeti, kaj lahko pričakujem, ne kaj bi se lahko zgodilo. Hvala vsem za informacije.

kazemaru2 od ZDA 28. oktobra 2010:

lepo pesto zadnji dve piercingi sta najbolj boleči, a izgledata najbolj okusno.

kingkhan78 22. avgusta 2010:

odlične informacije in zelo informativne za skupnost strani vozlišča

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 13. avgusta 2010:

Hvala za komentarje. Dober prispevek Darcy, če pa ne bi'Temelji moje središče na informacijah celo od strokovnjaka, potem se zdi težko reči, kaj je sploh točno in kaj ni't, ker se zdi, da imajo vsi različna stališča in mnenja. Če sem iskren, če nekdo zunaj dejansko uporablja to zvezdišče ali katero koli internetno spletno stran, da se odloči, kje bo naredil luknjo v svojem telesu, potem pa! To naj bi bil le osnovni pregled, ne pa strokovni zdravstveni dokument.

Darcy 13. avgusta 2010:

Da ne bom zloben, se pa strinjam z Bree'stališče. jaz'Nisem profesionalec, vendar sem na sebi naredil nekaj piercingov. Trenutno imam 18 piercingov, vendar to ne gre'res ne naredi vse razlike. Preboditi nekaj ni'Ne gre samo za to, da so vsi drugačni, čeprav vem, da je to dejavnik. Raziskati morate ne le čas celjenja in nakit, ampak tudi igle in orodje, sterilizacijo, lokacijo in kaj'tam, ki jih želite zamuditi (vene, živci itd.), tveganje različnih okužb, oskrba, tveganje migracije itd. Ne glede na to, ali je bila zlobna ali ne, razumem, zakaj je objavila. Ona'je profesionalec in to'je malo malomarno, da nekdo objavi nekaj na podlagi ohlapnih informacij, ki jih pozna. Sočustvujem z njeno frustracijo. Enako sem se počutil, ko sem prebral to objavo. Še posebej, ker so vaši časi zdravljenja napačni. Da, vsi smo različni, vendar na splošno ne'ne traja toliko časa, da se ozdravi. Kar se tiče popka, sem svoje naredil trikrat, in to VEDNO s prstanom. To je najboljši način za čiščenje in zaceljenje. Po mojih izkušnjah in znanju (tudi jaz sem prijatelj z mnogimi profesionalnimi piercerji in sem postavil veliko vprašanj in se z njimi veliko pogovarjal) morate sprejeti vse previdnostne ukrepe. Moj piercing na bradavicah nikoli ni vplival na laktacijo in v večini primerov genitalni piercing ni't boleče. Jaz nisem't moji piercingi so bili boleči, čeprav vem, da je to odvisno tudi od vsake osebe posebej. Mislim, da če želite objaviti blog o piercing informacijah, bi morali raziskati malo več kot le to, kar so vam povedali prijatelji, ali pa samo en strokovnjak (vedno dobite drugo mnenje, ne vedo vsi strokovnjaki, kaj točno'ponovite), zato bi morali biti natančnejši.

2pretty2sweat z Long Islanda 30. julija 2010:

Imam prebodene režnje, preboden tragus in popk. Včasih sem imel preboden pregrada! Nobeden od njih se ni okužil.

melissa 22. julija 2010:

avgusta/septembra imam preboden trebuh 🙂

tobkum 8. junija 2010:

Dober članek, palec gor! jaz'sem profesionalni piercer, vesel sem, da vidim nekaj ljudi, ki ne širijo lažnih informacij;)

mic-mac dne 30. maja 2010:

hitro vprašanje, všeč mi je, kako izkušeni fantje govorite, da ste, in v to ne dvomim, vendar ste'res ni razloženo, kateri so najboljši pripravki in katere igle so priporočljive za prebadanje …. na splošno sprašujem, katero iglo uporabiti in kako jo pripraviti, da gre skozi zgornji del ustnice blizu sprednje strani in gre navzdol proti ur brado tako postaviti kot mini industrijo (zatočišče't a namig, kako se pravzaprav imenujejo) skozi to … in tu so še druge točke za prebadanje, ki bi jih radi vedeli ali poskusili … lahko kdo ponudi te majhne nasvete, ki nam bodo pomagali pri navduševanju piercerov, plz

borge_009 s Filipinov 17. marca 2010:

Nekaj ​​od tega sem že poskusil, a nikoli nisem niti poskusil preboditi bradavic in genitalij. LOL. Hvala za to vozlišče

Bree 14. januarja 2010:

Aaa dejansko Mini svoboda; nakit je drugačen. Prebadanje je narejeno skoraj enako, a nakit je popolnoma drugačen.

Tako lep poskus – kreten. Lastništvo trgovine in pravzaprav BITI OGLEDALEC TELESA so TUDI povsem različne stvari.

🙂

Mini svoboda 04. januarja 2010:

Bree,

za dodajanje k hatin'

Nekdo s tako velikimi izkušnjami bi moral vedeti, da sta sidro za kožo in mikrodermalno isto, lepo poskusite.

Tudi moja družina ima piercing trgovino. Rada se imam o sebi, kot da sem zelo dobro obveščen.

Keith Schroeder iz Wisconsina 27. decembra 2009:

Zelo informativen članek. Jaz osebno ne'ideja o piercingu mi ni všeč, ampak to sem samo jaz.

Vaš članek je odličen način, da začnete razmišljati o težavah s prebadanjem, preden se odločite.

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 17. decembra 2009:

Hvala, Lin! In hvala vsem, ki so pripravljeni dodati svoj prispevek k mojemu … Piercing je včasih težavna stvar!

Lin dne 13. decembra 2009:

Vau, medtem ko sta to vozlišče in Bree'Odgovori so bili v pomoč, oba ste pozabili upoštevati, da smo vsi različni. Bree ni'pri popravljanju stekla ni treba biti tako zloben'Zdravilni časi, saj poznam ljudi, ki'Toliko časa je trajalo, da se je zacelilo, ko ga je strokovnjak pravilno prebodel in je skrbel za prebadanje. Res je, da jih imam samo 7, moji so se zelo hitro zacelili. Z izjemo leve nosnice, ki sem jo naredil šele včeraj in to'sploh ni rdeč ali razdražen, zato na to močno upam. jaz'poznam ljudi, pri katerih je za prebadanje ušesnega hrustanca trajalo 6 mesecev do eno leto, in VSE, ki jih poznam's piercingom na popku je imel najprej ukrivljeno mreno, ne obroča.

Glassvisage je dobro našel informacije, saj je ona'se je prebadala. In Bree, jaz'M presenečen sem, da bi kdo s toliko pirsingov in usposabljanjem na tem področju'ne vem, da lahko nekateri ljudje zacelijo dlje časa in da nekateri pierce običajno uporabljajo drugačen nakit za telo po svoji metodi.

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 11. decembra 2009:

Lepo 🙂

Bree 9. decembra 2009:

Ne gre'ni važno, kako nekaj rečem, ti'vedno bom vzel kot napačno pot. Ti'sem nezrel otrok, odrasti, pojdi k pravemu piercerju, premagaj se.

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 29. novembra 2009:

Bree, hvala za dodatne informacije in nasvete, vendar bi lahko šel brez zlobnosti. Samo poskušal sem pomagati … Takšne izkušnje delajo internet precej nesrečen…

Bree – Spet. dne 25. novembra 2009:

Oprostite, pozabil sem na nekaj piercingov in nisem'se tega zavedati šele nato. Tudi jaz imam 3 -krat opravljen jezik, dvakrat mrežo pod jezikom, dvakrat ustnico na desni strani in enkrat na levi. Dvakrat imam opravljen nos, septum in meduzo ter obrvi.

Mislil sem, da'dodam, da v.

Bree dne 25. novembra 2009:

Ta stran je grozna. Najprej se odločite, da ga pokličete, "dejstva…" Ti ne't nimajo pravice navesti katerega od teh dejstev, večina je posploševanj; in se tudi motijo.

Sem profesionalni body piercer, opravil sem 3 -letni tečaj – vse vem. V svojem mestu imam lastno trgovino. jaz'moram vas opozoriti na nekaj glavnih stvari.

Najprej. Pirsing hrustanca – ne razumem'ne vem kaj si'Ugotovimo, da bi za njihovo ozdravitev potrebovali 4 mesece do eno leto. Pravilno prebadanje je prebodeno z iglo, ki je za eno merico večja od dejanskega nakita, zato je prostora v prostoru in čiščenje je mogoče ustrezno opraviti. Ker večina piercingov poteka z votlimi iglami, se s tem odstrani hrustanec (ali koža), kar skrajša proces celjenja. PRAVILNO prebodeno uho v hrustancu bi moralo zaceliti od enega meseca do treh mesecev. Če traja dlje, je najverjetneje težava. Toda hrustanec za zdravljenje nikoli ne sme vzeti skoraj enega leta.

Popek's preboden s prstanom, ne s čepom ali z ukrivljeno mreno. Za pravilno celjenje jih je treba preboditi z okroglim nakitom. Majhen madež polysporna na dnu, potisnite kroglico na vrh in spet nazaj, nato pa obrišite mazilo za dostop. To's tako notranjost prebadanja dobi tisto, kar potrebuje za zdravljenje. Kako naj to storite, če ste prebodeni z ukrivljeno mreno? Tudi ta piercing je tudi hitro zdravljenje. Nikoli ne sme trajati blizu enega leta. Na splošno se bo ozdravilo v 2 – 4 mesecih.

Zdaj bo prebadanje bradavic vplivalo na mamo'je nego? To je mit. Imam 3 otroke, vse dojene, bradavico pa imam prebodeno verjetno že 9 let. Tudi prebadanje bradavic so dokaj hitri zdravilci – na splošno okoli 2 – 4 -mesečne oznake. Dame – želite si preboditi bradavice, a prestrašene ste, ker niste imeli'še niste imeli otrok? Pojdi na to. Za vas ali vaše novorojenčke ni nevarnosti, bolečine ali kakršne koli škode.

Opomba – če je bradavica napačno prebodena, boste morda imeli dodatno mleko "izteka." Ne tako kot običajna bradavica med dojenjem, vendar vsake toliko časa kaplja. Tudi če se to zgodi, je zmagalo'ne naredi škode. Morda se bo vaš otrok malce posrečil in vi'Tako bom hitreje izgubil otroško maščobo.

Zdaj pa za strašljivo prebadanje genitalij. 4 – 10 TEDNOV ?! Ne razumem'ne mislite tako. Za moškega bo čas zdravljenja približno mesec, morda dva. Za žensko so to najhitrejši zdravilni piercing, ki bi ga lahko dobili. Večina se bo POPOLNO pozdravila v 3 dneh, do tedna !! In ni spolnih aktivnosti? Napačno. Svojega moškega lahko vržete v posteljo že naslednjo noč – če'prijetno si sam s sabo. Super zabaven piercing, kjer bolečina res ni't toliko slabše od tvojih rež.

Zdaj sem star 26 let. Imel sem več kot 75 piercingov. Imam kožna sidra na bokih, trebuhu in stegnih. Mikro dermali na moji ključni kosti, zapestjih, prsnici in zadnjem delu vratu. Imam ušesa – 27 v enem ušesu, 31 v drugem. Pod mojim mikro dermalom na prsnici imam površinsko piercing. Pa tudi obe bradavici sta mi prebodeni. Moj popk je bil narejen, 4 -krat. Imam 4 pod pasom.

Otroci, kot ste vi, ki mislijo, da veste vse o pirsingih, tetovažah, vsem, potrebujejo preverjanje resničnosti. In tudi ne bi smeli'piercinga ne delaš sam. Če katera od vaše opreme ni't sterilni, lahko dobite številne različne okužbe, nekatere pa so bile smrtno nevarne. Don'ne prebadajte jezika sami fantje. Če vas prebodejo skozi katero od glavnih žil, vas lahko ohromi.

Če imate še kakšno vprašanje, mi lahko kdo od vas pošlje e-pošto. Moj naslov je [email protected] Lahko odgovorim tudi na vse, kar morate vedeti o tetovažah, saj se profesionalno tetoviram že 3 leta. Hvala vam.

johnmce iz Brightona v Združenem kraljestvu 25. novembra 2009:

prebodi se ?! si lahko prebodeš jezik?!

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 17. novembra 2009:

Hvala fantje! To so neke nore zgodbe … To'zato se rada prebodem, da prihranim denar 🙂

Julieann dne 17. novembra 2009:

ive je imel 4 spodnje ustnice, 2 ugriza angela, septum, nos, smeška, 2 spleta, 3 površinske napite, 2 površinski ovratnici, lica, vse do ušes, 2 na straneh zgornje ustnice in eno dermalno na prsnici.

ne razumem'sploh ne želim izračunati, koliko je to in koliko stane. vsega skupaj imam le še 6 in nobeden od mojih se nikoli ni okužil. vse je odvisno od tega, kam greste, da jih opravite. svojega sem prebolel zgolj zato, ker sem si želel tetovaže.

mislim, da so bili najhujši piercingi, ki sem jih moral pozdraviti, lica, saj je bil moj obraz tako debel približno en teden, da sta druga dva, ki sem jih dobila na straneh zgornje ustnice, začela rasti in pod kožo sem jih morala odstraniti. čez nekaj časa ti zboli, ampak ne vem'ne obžalujem nobenega.

lepa blog stvar

GOSPA 6. novembra 2009:

jaz'sam imam 14 piercingov (tj'm 18). če sem iskren, mi piercing v trebuhu in nosu ni'me sploh ne boli (razen takrat, ko so mi nakit dali v nos). na spodnjem delu hrbta imam površinsko prebadanje in to je bilo verjetno najbolj boleče, čemur sledi moj samopreboden septum.

piercing septuma je psička, prvih 5 dni me je nenehno bolelo.

ciidoktor 28. avgusta 2009:

bretty kul

Kay 17. avgusta 2009:

zdravo i'imam 14 let in imam … 13 piercingov? 🙂

po mojih izkušnjah je bilo najslabše narediti rook ali industrial (prebadanje zgornjih ušes), vendar sta tragus in jezik najbolj boleča pri celjenju-trebuh in ušesne mešičke nista bila nič

Predvidevam pa, da imajo vsi različne pragove bolečine, zato nihče v resnici ne more natančno povedati, kako boleče bi bilo nekaj, lahko bi le povedali, kako 'dvakrat zanje (:

TicketyBoo 11. avgusta 2009:

jaz'm 16 in imam kar nekaj piercingov, ampak res želim, da mi bradavico naredijo prvič. Ima kdo kakšen nasvet/nasvet? Ali celo, ali se odločiti za levo ali desno!

Hvala!

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 23. julija 2009:

Hvala za izkušnje, vidva!

loopy lou 22. julija 2009:

No … do sedaj imam v omejenih (32 piercingov doslej) izkušnjah to povedati:

Najbolj boleč je bil moj jezik, vendar se je prvič ozdravil v tednu ali dveh. Od takrat sem moral to narediti sam'sem učitelj in potem traja le nekaj dni, da se vrnem v normalno stanje.

Najmanj boleča je bila tista, ki sploh ni bolela, in to spodaj! LOL! Resno, brez občutka ali bolečine, ko je bilo to storjeno, potem pa se je počutil as. Popolnoma ozdravljen v enem tednu.

Obrvi se zlahka potrkajo, potegnejo in poškodujejo. Moj je prišel ven in pustil brazgotino, kar je nadležno. Lahko'res ne priporočam, ker's smeti!

Piercing boli na eni točki, vendar dokler vas'zdravi in ​​skrbite za njih, v redu so. Moj trebuh je bil moj prvi in ​​tudi to je bilo neboleče. x

duet 10. julija 2009:

naredila sem prebadanje ušes, po devet na vsakem ušesu. tetovaže na rokah, nogah, prsih, spodnjem in zgornjem delu hrbta, vendar je čutenje boleče kot prebadanje popka. bil sem blizu kričanja lol in se držal za svoj piercer'z nenadenimi rokami, ko mi je prebodel meso, saj je bilo tako zelo boleče … kot da bi te nekdo zabodel kar v trebuh … to je bil najbolj strašen trenutek v mojem življenju, sem mislil, da ne morem'ne vzamem več. Ne razumem'po končanem se ne počutim veliko.

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 23. junija 2009:

Hvala za vaše komentarje! Ne bi imelo slabega vpliva, Jessica, a vedno sem se počutil, da so piercingi boljši od tetovaž, saj jih lahko preprosto vzameš ven in to'verjetno se bom samo zaprl in zdelo se je, kot da ni bilo nikoli 🙂

Jessica x 23. junija 2009:

imam 12 let in imam 9 piercingov- 5 na desnem ušesu, 3 na levem ušesu in tudi na popku.

res me moti, ko ljudje vedno trnejo, da sem premlad in vse, ampak mislim, da nisem in piercing predstavlja, kdo želim biti in kdo sem.

tbh, to je samo prebadanje, tako da če se bo zajebalo, bo kmalu bolje.

čudno, ker sem se zaradi piercinga v ušesih, ki sem ga naredil s pištolo, zelo enostavno okužil, potem pa sem se 2 prebodel z iglo in če sem iskren, ni'ne okužijo se tako kot tisti, ki so jih opravili strokovno. samo ne'Ne naredite tega s pištolo in po najboljših močeh pojdite v tattoo salon.

že nekaj mesecev imam popek, in to ni'niso bili okuženi. vzela sem ga le nekaj tednov po prebadanju, vendar izgleda bolje 🙂 x

odlična stran btw XD x

kappa022 16. februarja 2009 s Floride:

Pirsing obrvi se lahko zelo, zelo enostavno okuži. Vsakdo, ki razmišlja o tem, da bi ga dobil, se mora prepričati, da ga temeljito očisti vsaj trikrat na dan. Res je, to morate storiti z vsemi piercingi. =)

glassvisage (avtor) iz Severne Kalifornije 27. decembra 2008:

Hvala vsem! Se strinjam, da ne'nimam največ izkušenj s piercingom glede na število … ampak jaz'skoraj vse sem že naredil sam! : S

Niki 26. decembra 2008:

Rekel si "kot dekle z devetimi piercingi"

jaz osebno ne'ne mislite tega'To je dolgotrajna izkušnja, saj sem v 16 letih svojega življenja imel 27 piercingov…

ampak ehh … pravim, dokler občasno čistiš, oni'v redu … nobeden od mojih ni bil nikoli okužen…

svojega sem vzel zaradi čistega dolgčasa … izgubil sem zanimanje za večino svojih piercingov.

vipey 18. julija 2008:

vedno bi me jezik najbolj bolel, če bi ga prebodli, ampak ja spodaj mora biti grozno

Raye iz Seattla, WA 19. januarja 2008:

Ker se žleze, ki so odgovorne za laktacijo, ne nahajajo v bradavicah, kako bi na njih negativno vplival piercing? Ti'tukaj imam nekaj zelo slabih posploševanj…

About the author