Piercing za ustnice: Labret, Lowbret in Madonna Pictures

Imam trinajst tetovaž in več piercingov in mislim, da so'vsi ste zelo kul.

Piercing spodnjih ustnic

Piercing spodnjih ustnic

David Fanuel prek programa Unsplash

Pirsing ustnic je starodavna telesna sprememba, ki je še vedno pogosta pri nekaterih afriških plemenih, ki raztegnejo spodnje ustnice, da se prilegajo velikim ustnicam v obliki diska. Morda ste mislili, da imajo ljudje samo en sklop ustnic, zato so možnosti prebadanja omejene, vendar piercing za ustnice dejansko spada v osem ločenih kategorij:

  1. Osnovni piercing za ustnice
  2. Labret Piercing
  3. Navpični Labret Piercing
  4. Lowbret Piercing
  5. Navpični Lowbret Piercing
  6. Horizontalni piercing za ustnice
  7. Madonna Piercings
  8. Piercing za ustnice Medusa (navzgor ali razcep)

Dva najpogostejša piercinga se izvedeta na ustnici in labretu.

Osnovno prebadanje spodnjih ustnic s obročem

Osnovno prebadanje spodnjih ustnic s obročem

Brezplačne zaloge prek programa Unsplash

Prebijanje ustnic zunaj središča s obročem

Prebijanje ustnic zunaj središča s obročem

Sandy Millar preko Unsplash

1. Osnovni piercing za ustnice

The osnovni piercing za ustnice opisuje vsak prebadanje, ki prodre v območje, ki neposredno obdaja ustnice, običajno vzdolž spodnje ustnice, včasih pa tudi ob zgornji ustnici. Piercing za ustnice je preboden z obročem za ustnice bodisi neposredno na sredini ustnice bodisi tik ob strani. Skoraj vedno bo na začetku preboden z obročem v ujetniškem kroglici, čeprav se lahko po popolnem zaceljenju rane (kar lahko traja tudi do 4-6 tednov) pozneje spremenite v čep, če se tako odločite.

2. Labret Piercing

Če pa ga spremenite v čep, potem postane a labretni piercing (izgovorjeno "la-brett", ne "la-bray"). Vem, da je zmedeno, vendar poskušajte slediti. Ker gre za oralni piercing, je nega na obeh koncih pomembna: na notranji strani ust in na zunanji strani. Vaš pirser bi vas moral poučiti o ustreznih metodah nege, ki običajno vključujejo pogosto izpiranje Listerina znotraj ust in nežno umivanje z antibakterijskim milom na zunanji strani, največ dvakrat na dan.

Navpični labretni piercing

Navpični labretni piercing

Gorilla Warfare prek Wikimedia Commons

3. Navpični Labret Piercing

A navpični labret prehaja skozi neposredno središče spodnje ustnice. Od standardnega labretnega piercinga se razlikuje po tem, da je vstavljena ukrivljena mrena in vidna oba konca nakita – eden pod spodnjo ustnico, drugi v ustih med ustnicami.

4. Lowbret Piercing

A lowbret je vodoravni labret, ki je postavljen čim nižje v ustnico, tik pred začetkom hrustanca brade.

Navpični piercing Lowbret

Navpični piercing Lowbret

5. Navpični piercing Lowbret

A navpični nizki breg je nameščen navpično v ustih, prebija se skozi lice in izhaja blizu linije čeljusti. Šipka, ki se uporablja za to vrsto prebadanja, mora biti vsaj 1,5" po dolžini.

Horizontalni piercing za ustnice

Horizontalni piercing za ustnice

Daisy Romwall prek Wikimedia Commons

6. Vodoravni piercing za ustnice

A vodoravna ustnica prebadanje, kot pove že ime, neposredno skozi obe ustnici pod vodoravnim kotom.

Vodoravni labret

Vodoravni labret

A vodoravni labret piercing pa poteka vodoravno tik pod ustnico.

Madonna in vertikalno prebadanje ustnic s obročem

Madonna in vertikalno prebadanje ustnic s obročem

SuicideGirls prek Wikimedia

7. Pierce Madone

The Madona piercing (da, po njej dobi piercing) se včasih imenuje Monroe piercing, imenovan po prvotni kraljici lepotnih oznak, Marilyn Monroe. Monroe se nahaja v zgornji ustnici, nekoliko od središča, da posnema videz lepotnega znaka ali madeža.

Piercing Medusa: Kobilec v središču zgornje ustnice

Piercing Medusa: Kobilec v središču zgornje ustnice

Timothy Paul Smith prek Unsplash

8. Piercing za ustnice Medusa (navzgor ali razcep)

A Meduza piercing je nasprotje labretnega piercinga, ki se nahaja v neposrednem središču zgornje ustnice. Včasih se imenuje tudi an "upbret" ali "razcep" prebadanje.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Komentarji

Mandy 7. decembra 2016:

Resnično želim navpični labret in meduzo, toda jaz'preveč me je strah, da bi jih zavrnili. jaz'm je tudi pomislil na možnosti okužbe zaradi večje vsebnosti bakterij v ustih.

mešana lepota 18. februarja 2012:

Pred 4 dnevi sem prebodel Monroe, ali lahko zamenjam palico? To'je nekoliko rdeč in otekel, vendar ne'sploh ne boli. Hvala vam!!

Ps. OBOŽUJEM TO!!!

Cassie 7. januarja 2012:

Pravkar sem naredil svoj navpični labret 🙂

Rea 3. januarja 2012:

Labret imam na levi. Bolečina je bila le ščepec'Po oskrbi morate skrbeti, da tega ne storite. To je bil moj prvi piercing in v kratkem nameravam dobiti ugriz kač 🙂

Miriam dne 27. decembra 2011:

Ali je pomembno, na čem boste dobili piercing za ustnice ?

britanski dne 20. decembra 2011:

hej, nervozna sem

ta noč (x dne 17. decembra 2011:

Želim si narediti piercing na spodnji levi strani ustnice, to moram le skriti pred mamo. Verjetno bi moral najti jasnega zadrževalca in se za nekaj dni izogniti stiku z njo. haha samo upam da ne'nimam za vedno debelih ustnic … oktobra sem začela raztegovati ušesa in to'zdaj je december. samo 3 mesece in jaz'm pri 000 g ali 7/16". in moja mama še vedno misli'ponovno ponarejen. prekleto smh. jaz'Navdušen sem nad prstanom za ustnice, upam, da ga obdržim (:

Kaelighh. dne 16. decembra 2011:

Imam most, ugrize kač in septum.

Deanna 4. decembra 2011:

Pravkar sem naredil navpični labret in me je bolelo, ko sem ga dobil, ampak to'minilo je 3 dni in ne gre'ne boli več'Še vedno je otekel, a mi je všeč in ko se prvič zbudiš, bi lahko bolelo, ker'je oteklo ampak to'gre za to, zato, če želite to narediti, upam, da se boste spopadli z bolečino, ki jo je treba opraviti, in dan po tem, potem pa bi morali biti brez bolečin

ali 3. decembra 2011:

Ravnokar sem pred nekaj tedni opravil labret-tehnično izraz ne izhaja iz francoskega jezika, zato ga je treba izgovarjati lai-bret, ne luh-bray, ampak … o dobro. To'je lepo ozdravljeno v samo 6 tednih, pristanišče'ga še nisem spremenil- želim mu dati vsaj 2 meseca, preden v njem vstavim kaj novega. Enostavna nega- popivanje ustne vodice na osnovi alkohola po jedi, pitju itd. Umijte se z osnovnim antibakterijskim milom 1x dnevno in namočite s toplo vodo z morsko soljo, da pomirite tako v ustih kot zunaj (zavrem filtrirano vodo in dodam pravo morje sol in takoj ko'je dovolj kul, da ga prenesem, ga zamahnem v usta in nanj stisnem nasičene bombažne kroglice). Moj originalni nakit je dolg, da omogoča prostor za dihanje/otekanje, vendar nameravam preiti na kaj krajšega, da bi se manj ujemal. Vseeno se mi ujame na spodnji dlesni in zobe'Nisem previden, ko jem ali govorim, še bolj, ko je bil piercing svež. Sprva sem imel željo, da bi ga iztrgal, kar je normalna reakcija, ko imaš tujek vstavljen v kateri koli del telesa, vendar je po nekaj tednih oteklina padla in sem'sem se tega že bolj navadil. Imam tudi trebuh, levo školjko in desno nosnico. jaz'sem že razpravljal o tem, da bi naredil svoj septum ali most, vendar bi se verjetno moral najprej samozaposliti … meh. Obožujem piercinge, ki so dobro postavljeni! Moj fant in mama to sovražita. Moti me, da ljudje delujejo tako šokirani, ko to vidijo, na primer pri mojem delu'je samo piercing in veliko ljudi jih ima, in oni'niso stalne. Preboli. Dokler zanje dobro skrbite in se jih komaj dotaknete, razen da jih očistite, se bo lepo zacelilo, če bo vaš piercer dobro opravil svoje delo. Oh, in spi na čistih prevlekah za vzglavnike, da se izogneš temu, da bi vanje vnesli klice.

Liz 2. decembra 2011:

jaz'danes dobivam lowbret na obeh straneh ^^

Doslej imam svoj most, nos, septum, kibernetske ugrize, morske pse, angelbite.

Takoj, ko dobim ta 2, sem'Imel bom 13 piercingov ^^

jaz'čakam na podobne; Rupice, obrvi [2 na eni strani], ugrizi strupov, ugrizi nosnic, boki, trebuh [spet], & morda proti obrvi na obeh straneh

Kym dne 15. novembra 2011:

Veliko res dobrih informacij tukaj! tako sem navdušen, da spravim labreta spodaj desno desno !! bolj sem navdušen in nervozen in pripravljen na to!!

Larisa 6. novembra 2011:

Komentar za Cheyja (pred 5 dnevi) Jaz imam svoje že eno leto, nabrekanje bi moralo iti naravnost navzdol, vendar je zelo razdraženo zaradi vzroka, da se ujamem na stvari, kot je moja na mojo trenirko (pogovor o bolečini) in skoraj raztrgali, zato bodite previdni (oblecite srajce, zaspite ali si celo umijte obraz. 🙂

"Samo Passin Thru" Piercing telesa 1. novembra 2011:

Pridi k meni "Samo Passin Thru" Body Piecing v Woodland Hills, CA Poišči me na Facebooku! xo Barbi

Cheyenne 1. novembra 2011:

Monroe sem naredil pred 2 dnevoma in všeč mi je, kako izgleda. Edina težava je, da se je res močno napihnil in je palica prekratka, zato moram v to vstaviti daljšo palico.

Rebecca dne 13. oktobra 2011:

vsi imajo tako lepe nosove!!!

Vrba dne 12. oktobra 2011:

Želel sem samo odgovoriti na nekaj vprašanj o nekaterih piercingih ustnic, natančneje o ugrizih kač. jaz'dvakrat sem imel ugrize kač, moje delo mi ni dovolilo uporabljati čistega nakita, zato sem jim moral pustiti, da se pozdravijo, ko sem dobil novo službo, šef pa mi je dovolil, da sem dobil piercing. Vprašanje o "Ali hkrati dobiš kačji ugriz" Da, hkrati ugriznejo kačji ugriz'da jih ne dobite hkrati, bo proces celjenja veliko daljši in večja je možnost, da bodo vaši kačji ugrizi neenakomerni. Čas zdravljenja je bil pri meni že skoraj mesec dni, vendar je vse odvisno od tega, kako dobro oseba skrbi za prebadanje. Prav tako "Ali pirsing na ustnicah boli" moja ni'niti čas, ampak to'Ker imam relativno visoko toleranco proti bolečinam, mislim, da če je pravilno opravljeno'je prehitro, da bi človek začutil bolečino, vendar se lahko motim. Starost brez staršev je odvisna od vsake države, zato bi morali poklicati svoje lokalne trgovine in jih vprašati o njihovi starosti brez soglasja staršev. Prav tako ne uporabljajte alkohola pri piercingu, to je zelo slabo'je tako, kot da bi na ogenj polil plin'slaba ideja. Za zmanjšanje otekline in/ali rdečice uporabite tople namakane morske soli. NE UPORABLJAJTE NORMALNE SOLI, ki se bo opekla in bi bila slaba ideja lol. Nekatere trgovine imajo tudi komplet, ki ga lahko kupite v času, ko dobite piercing, in vsebuje vse, kar je potrebno, da se piercing hitro in brez težav zaceli. Trenutno imam 7 piercingov, zato se počutim'sem precej izkušen s to temo. Vso srečo pri piercingu vam želim.

lina dne 07. oktobra 2011:

Resno fantje? Monroe je na levi strani && na desni je Madonna. Ljudje, ki so to naredili, vedo, o čem govorijo.

mrtev 21. septembra 2011:

hindi naman masakit ee,,

ne boli me, tako zelo ok :))

Buggy 20. septembra 2011:

Trenutno imam svojega angela, ki si je ugriznil jezik v nos in v ušesa sem trikrat imel popek, dokler mama ni izvedela, upam, da mi dvakrat naredi spodnjo ustnico

Leslie 18. septembra 2011:

Pred nekaj tedni sem dobil preprost labret, ne'ne boli, ko je'je končano, toda tisti teden, ko je'je otekel in boli (: Tako sem vesel, da sem dobil!

chanel dne 16. septembra 2011:

Danes sem prebodel labret (16.9.2011). Ni se'sploh ni bolelo, počutil sem se precej neprijetno! NE Bodite neumni in na njem ne uporabljajte nobene oblike alkohola, razen če želite upočasniti proces celjenja! Kemik) jaz'Tudi nosnice so mi narejene in prebodene so s pištolo. Didn'sploh ne boli. Pravkar so mi solze tekle po obrazu, ko ti je nekaj stisnilo v nosu in ti zasuzilo oči, ne da bi vedel, kako se mu pravzaprav reče, moj nasvet je, da če hočeš, naj gre tako kot ti'samo enkrat si mlad !! : D x

NeverMindFoo' 9. septembra 2011:

Hočem piercing labret, vendar sem prestrašen, saj čutim vse to meso, skozi katerega morajo iti igle:'(

stasharra 4. avgusta 2011:

letos sem dobil mojo ustnico, prebodeno in sem se spraševal, ali obenem kačje ugrizneš ali počakaš, da se prva zaceli? če da, kako dolgo traja zdravljenje?

miranda 25. julija 2011:

Nizko sem prebodel in to sem naredil doma, res je bilo hudo vstopiti, vendar je bilo vredno

Alexa 19. julija 2011:

Sam sem kačjo ugriznil in obožujem jih't boleče; nekaj časa so se nekoliko zamajali. Moj prijatelj, ki je to profesionalno opravil, je rekel, da boli.

Vee 16. julija 2011:

to niso zelo dobri podatki o čiščenju. NE UPORABLJAJTE LISTERINE. NIKOLI. Za notranjost ust uporabite tekočino za izpiranje ust, kot je Biotene, in raztopino za izpiranje ran s fiziološko raztopino (iz kovinske pločevinke, ne iz stiskalnega vrha ali zgornjega dela vijaka, ker lahko bakterije vstopijo in postanejo nehigienične) za čiščenje zunaj. don'Ne uporabljajte antibakterijskega mila, ker je prestrogo in povzroči umiranje pozitivnih mikrobov, ki se borijo proti okužbi, ter slabih bakterij, zato podaljša proces celjenja. Prav tako ne uporabljajte Bactine.

kako vem? profesionalno piercing že 8 let.

Zora dne 30. marca 2011:

Labret sem naredil na spodnji desni ustnici navzgor. Bolelo je, a ni'ni škodilo temu hudemu's

Zelo hiter postopek. Ti'V naslednjih nekaj urah bom čutil bolečino v živcu. Opravila sem svoje okoli 18. ure. Odšla sem domov, se sprostila in zaspala naslednjič, ko je lastovka izginila in ne gre'ne boli več. Druga stvar je, da za to dobro poskrbite. Priporočam kozarec vode s ščepcem morske soli. Uporabite ga kot izpiranje ust in trgovina vam bo dala vodo'je tudi morska sol, to bi vzel in poškropil od zunaj. Ampak ne'če stvari ne boste naredili preveč, bo to povzročilo nekaj draženja. Priporočam, da ne kadite in ne pijete alkohola. Ne bi'ne želim, da se tvoja ustnica okuži, hudo .. Srečno, srečen piercing vsem !! :)'

30. marec 2011

Eash 23. marca 2011:

Imam navpični labret, ugriz kač in meduzo. Vse je zelo enostavno narediti, don'res ne boli in poglej KILLER!!

Monica 19. marca 2011:

Vsekakor se mi prebode ustnice! Vseeno me skrbi, imam službo, kjer se po cele dneve pogovarjam po telefonu, ali bo to sploh vplivalo na moj govor z oteklino? Če da, koliko dni bi potreboval, da se ozdravi, preden sem poskušal z njim sodelovati? Prav tako bom ZELO kmalu odšel na plažo in bi jo rad dobil takrat, lahko'z njim ne pijete alkohola! Kako dolgo moram čakati, preden spijem alkohol !? Tudi slana voda na plaži in voda v bazenu? Ali bi res vplivalo na to, če bi se malo ukvarjal s tem? Na dopustu se želim zabavati, hkrati pa želim prebadanje ustnic!

Michelle 8. marca 2011:

ustnico sem si prebodla in ko bi jo spremenila, me je zelo zbodlo. zdaj hočem preboditi zapestje; D

žica 7 8. marca 2011:

Poskrbite za vse svoje piercinge! Ne morem dovolj poudariti. Lahko se okužijo, ne glede na to, kako dober je vaš pirser. Očistite 3-krat na dan s Q-tip in antibakterijskim milom. Posušite s krpo. Brisače hranijo bakterije. Pustite, da se posuši. don't zavrtite piercinga ali uporabite karkoli na njem. Ozdraviti mora okoli nakita. z nenehnim premikanjem ali uporabo vazelina ali drugih topikalnih krem ​​bo rana ostala odprta, zato jo pustite pri miru. očisti, pusti. Najboljši nasvet. Oh, in uživaj!

trol 7. marca 2011:

lol madonna? to je monroe. naučite se svojih stvari

aison 5. marca 2011:

torej bi lahko bil star 14 let in si prebil ustnice, če imaš dovoljenje za odrasle? ja ali ne?

Jaz 9. februarja 2011:

Torej jaz'jaz 40-letnik in jaz sem dobil piercing IN tat! Bot izgleda super ODLIČNO! Monroe sem zamenjal iz srebrne kroglice v diamant … 16 -palčni čevelj je ostal daljši, ker lahko rečem, da se mora v notranjosti še malo pozdraviti … Bilo me je strah zamenjati in srebrna kroglica je bila super tesno! Vzel sem celo dolg del in moral sem ugotoviti, kako ga vstaviti nazaj! Ves čas sem si umival roke in nakit! Kako tukaj objavljamo slike?

Jagger 8. februarja 2011:

Torej jaz'zanima me piercing za ustnice, samo en, z obročem. jaz'sem fant in naravnost, ali je pomembno, na kateri strani bom to naredil?

calsifer 5. februarja 2011:

in jezik ne boli toliko, da bodisi id pravijo, da padanje na rit boli bolj kot piercing

calsifer 5. februarja 2011:

nič od tega me ni bolelo v primerjavi s prebadanjem jezika lol jaz sem to naredil prejšnjo sredo na poklicnem mestu sam in imam od šestnajstega januarja šestnajst

Jaz 19. januarja 2011:

Ko sem dopolnil 40 let in sem zelo navdušen nad tem, da bom prebodel mojo Monroe (morda Madonna – še vedno se odloča) in čudovito tetovažo z mojim hubbyjem 'n otrok' imena na njem … zakaj hubby? B/c ne glede na vse, on'moji otroci' Oče…

Emilija 6. januarja 2011:

Ali Gettinqq The Lowbret boli? ?

mačka brez zalivov 2. januarja 2011:

si lahko ustnico na eni strani prebodeš 3 -krat ali je to zdravstveni problem

karrie dne 20. decembra 2010:

jaz imam obrvi pobodene in popek preboden, potem pa spet vsaka 1 in jaz sem imela te 4 dolgo časa, ki jih definitivno ne'ne boli, ko jih dobiš in sem imel spiderbites4 že eno leto, ampak im bout2 bi bil 3studs namesto 2 idk wat bi to klical n idc samo rad dobivam peircings haha ​​ampak komaj čakam

amy cx dne 10. decembra 2010:

Lowbret in madonna ju moram dobiti

michael dne 02. decembra 2010:

imel sem ugrize kač in imam kmalu ugrize pajka: D

B 29. novembra 2010:

K, piercing labret + ugrizi angelov? kako to?????? mislim, da sem'jih bom dobil

Brianne dne 22. novembra 2010:

Prejšnji teden sem dobil ugriz kače (jaz'm 19) in obožujem jih. Zanje morate skrbno skrbeti in po njej prebrati.

Izvajanje tega ni bilo'preveč boleče Zdelo se mi je, kot da bi me dvakrat ustrelili v ustnico. Bilo je veliko manj boleče od odrevenelih posnetkov, ki jih dobite med zobozdravstvenim delom!

Kar se tiče staršev, so bili moji starši v redu. "Ti'ste odrasli in se lahko zdaj sami odločite". Čeprav je moja mama mislila, da so čudni. To'vse osebne preference.

Dimples Girl dne 17. novembra 2010:

pozabil na obratno vertikalno labret

Becky dne 17. novembra 2010:

monroe piercingi rahlo bolijo po vstavitvi čepka … potem boste na notranji strani dlesni dobili grudo za približno 3 mesece, kar je lahko boleče, če se igrate s čepom ali ga potegnete

Sojealous dne 13. novembra 2010:

Vsekakor bom dobil navpični labret! rad jih imam!

suzzanne dne 10. novembra 2010:

sredino spodnje ustnice sem dobil pred tremi tedni, bolelo me je le nekaj ur, še slabše je debela ustnica za nekaj časa …….. lol

kristalna morala 6. novembra 2010:

Imam 1 mesec s svojim piercingom in me je malo bolelo, ne mucg

zobo 88 3. novembra 2010:

tako iskrena lestvica 1 – 10 hw boleča je madonna??

Saša dne 2. novembra 2010:

naredila sem tik pod spodnjo levo ustnico in super je !!! vse sem naredil sam z ledom in ušesom, ko sem si prebil mojo kartušo

kiki dne 30. oktobra 2010:

moja mama je tako hroma, da mi niti osnovnega ne bo dovolila !! jezi me

sassie 14. oktobra 2010:

Pred dvema tednoma sem si prebodel ustnico. To sem naredil na levi strani, ker imam na desni preboden nos in nisem'nočem si preveč na eni strani obraza. Resnično rada imam prebodeno ustnico, ker imam majhne ustnice in nisem'mislim, da ne bi bilo videti dobro s tem, ampak mislim, da je tako. zdaj je moj drugi najljubši piercing ustnica, prvi pa dotik.

dom 8. oktobra 2010:

jaz imam jezik dvojno preboden in kačji ugrizi, ki so merjeni na 8 plus labret piercing premerjen na 12 če u wana glej pošlji mi FB zahtevo na dominique runyan moja profilna slika sem jaz s klobukom in ravne rjave lase

Phillip dne 07.10.2010:

11. maja 2010 sem opravil ugriz kač s 14 merilniki, kar je trajalo približno mesec dni, da so se pozdravili. Iskreno, najhujši del je bila oteklina, za začetek imam debele ustnice, zato sem imela nekaj časa veliko debelo ustnico. Prva igla ni'ni bolelo, drugo pa, kopičenje bolečine. Še vedno jih imam in oni'nikoli nisem bil okužen. Čeblji so zame najlažji za nošenje, ujeti na zobeh, ko sem jedel, dokler se jih nisem navadil, 1/2" obroči so nekako preveč veliki, vendar 3/8" obročki so za nekatere morda premajhni, a kot sem rekel, imam debele ustnice in jih lahko nosim 3/8" udobno zvoni. Obroči ne'Ne počutim se tako čudovito, ko ješ z njimi. (Vseeno zame.) Ko vzamem prstane, lahko vidiš luknje, ja. Skozi luknje, ne. Skozi luknje ne pade nič (brez sline, pijače, hrane) (pri merilu 14)

Kače sem naredil tako, da so se poravnale z robovi nosnic, namesto kotičkov oči so se mi ugrizi nekoliko približali. Prav tako sem jih (moj umetnik) pomaknila za majhen del navzgor, tako da sedijo neposredno na robu moje ustnice namesto bližje bradi, tako da čepke držim v standardnem sproščenem položaju, so čepi usmerjeni navzdol. Mislim, da je videti precej bolno, če tako rečem.

Na svojem facebooku imam svoje slike; Večino svojih slik sem izbrisal iz MySpacea, tako da sem zmagal'ne objavi.

facebook.com/DarkSwagger poglej, prijateljica ali karkoli, če želiš.

sassie 21. septembra 2010:

moj najljubši piercing je moj dotik, drugi pa nos. Če obožuješ piercinge, bi ti ga zelo priporočil, da narediš piko na i.'Sploh me ni bolelo in moje sem imel približno tri mesece.

Tabitha dne 15. septembra 2010:

Včeraj sem dobil svoj lowbret 🙂 zame je bolelo ab 6 na lestvici od 1-10. Sovražim dejstvo, ki mi je dalo dolgo vzrok za oteklino, vendar ga moram odstraniti v treh tednih.

Shealin dne 13. septembra 2010:

Tako imam ugrize kač. ko moj zadnji ozdravi'm gunna je vanj dala majhne diamante, da ni tako velik. BUTTTT Hočem vodoravni labret. Težava je v tem, kako bi to izgledalo z ugrizi bita. =)

anon dne 12. septembra 2010:

To'ni la-brett, it's an "eh" konec … to's francoščina

Jasmin Lair dne 10. septembra 2010:

jaz'razmišljam o tem, da bi ta vikend dobil labrett .. jaz'res sem sam prebodel kačje ugrize .. zato sem'verjetno bom naredil tudi labett:] Obožujem svoje kačje ugrize … ko so jih prebodli, so rahlo prizadeli, a so'super ste (:

katherine 6. septembra 2010:

imam navpični labret in mi je všeč, pravzaprav ni'niti ne boli tako zelo.

chi 1. septembra 2010:

V petek mi gre na glavo, ljudje mi govorijo, naj namesto pajkov ugrizem kačo. osebno pa menim, da so ugrizi kač boljši, kar bolj boli?

Kaytlyn. : 3 28. avgusta 2010:

LOOOL,

Imam vse 4: oni'se imenujejo pasji ugrizi.

2 na vrhu: ugriz angela

+

zgoraj na dnu: kačji ugrizi.

jaz'kmalu bom naredil labret za vertikle. : D

Sčasoma jaz'kmalu bom imel meduzo, jaz'skozi njih bom postavil verigo in naredil nekaj smešnega. ; D

… Obožujem piercing. : 3

taytay 19. avgusta 2010:

im get my done tomoro im get snake ugriz moj Monroe in moja medusa bo b sladka

Jay 19. avgusta 2010:

Naredil sem svoj piercing (1 labret, 2earpiercings in 1brow ring), nikoli se nisem okužil ali kaj podobnega. Imam jih že 5 mesecev in ljudje želijo vedeti, od kod sem jih dobil …. morda je to sreča'ne vidim potrebe po tem, da bi toliko plačal, da bi to storil strokovnjak, ko sem vse naredil samo GOOGLE za navodila 🙂

rhiannon 18. avgusta 2010:

Vertikalni labret imam opravljen. Čeprav ne vem''ne maram ga pripisati labretu. Labrets don'res ne ustreza veliko ljudem…

blee 14. avgusta 2010:

khhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Chaiticus 8. avgusta 2010:

O moški. Francoskim izrazom ni mogoče nasprotovati, če se ne zavedate, kako uporabljati proppppper ENGLESKI.

Prvič. Uporabiti je treba več informacij.

Ugrizi so bili večinoma izključeni, čeprav so zaprta vrata razčistila nekaj stvari.

Kar se tiče Monroeja. Nahaja se na levi strani. Tako kot njen madež. In nekateri pravijo, da je tako'Vzdevek je Madonna, vendar to ni pravilno. Vzdevek, ne. Sosed, ja. Madonna ali (Cindy) Crawford se nahaja na istem mestu, vendar na desni.

Chaiticus 8. avgusta 2010:

Čeprav je nekaj od tega v pomoč..I'sem ugotovil, da je kar nekaj narobe. Skupaj s komentarji.

Podatke bi lahko dodali. Kot kombinacija Dolphin.

In dejstvo, da sta monroe in madona nenadoma drugačna. imata podobnosti, vendar nista popolnoma enaka. Monroe je na levi. Tako kot njen madež. Madonna ali (cindy) crawford je v istem položaju, vendar na desni strani.

Kar se tiče labreta … 80% ljudi gre za izgovorjavo z LAH-BREY.

blahblahblah… 1. avgusta 2010:

Tradicionalna izgovorjava labreta v antropologiji je /? Le? Br? T / LAY-br? T. Izvira iz latinskega labrum "ustnica" in pomanjševalna končnica -et. Vendar pa ga mnogi v industriji piercinga napačno dajo "Francoski" izgovorjava / l ?? bre? / l? -siv, čeprav to ni francoska beseda. (citirano iz Wikipedije)

Jimmy 28. julija 2010:

To je treba reči, ni izrazito "La-BRAY" ker ni francoskega izvora.

Bambi 26. julija 2010:

Pred enim tednom sem dobil osnovni piercing za ustnice in ali je normalno, da ti zadnjica zareže ustnico?

Hvala (=

kiana 21. julija 2010:

lmaaooo im gettn pajkov ugriz v ah nekaj dneh in 13 yay meh ……………… buh im ah lil prestrašen lol

Yaneesha 11. julija 2010:

Zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ли Želil …

zmagala je mama'ne dovoli, da jih dobim, ker jaz'm 14

WTF ji je mar … To'moje krvavo telo !

Emily 8. julija 2010:

Pirsingi, ki jih imam trenutno na obrazu, so ugrizi in septum. Kačji ugrizi niso'sploh ne boli. Za vse pa je vedno drugače. Vse je odvisno od tega, ali je piercer zelo dober in izkušen. Vse kar sem čutil je bilo malo ščepec in potem nič več. Medtem ko je bil septum izjemno boleč, kačji ugrizi niso bili nič v primerjavi z njim.

Erika 6. julija 2010:

Kaj pa ugrizi kač?!

Sofs 28. junija 2010:

Resnično si želim, da bi se ustnice prešle, ampak ja'tudi mene je res strah in ne vem'ne vem, kako bi z njim izgledal na: | kako hudo boli? Kako dolgo traja?

x33 dne 27. junija 2010:

jaz'm štirinajst let in pravkar sem naredil ugriz pajkov. želela sem jih eno leto, vendar sem morala počakati do poletja, ker sem'plesalec sem potreboval celoten čas zdravljenja, da sem jih lahko peljal na pouk. prva, ki sem jo naredil, ni'me sploh ni bolelo, drugo pa zelo. to je bilo zato, ker je bilo na moji liniji ustnic. to'še ni popolnoma ozdravljen, zato ko se zbudim'še vedno nabrekne. ampak všeč mi je. jaz'vesel sem, da mi je uspelo. c:

Justin 23. junija 2010:

Torej, razmišljam o tem, da bi dobil navpični labret, vendar nisem prepričan, saj stopnja bolečine vidi, kako gre skozi vrh ustnice.

isaac ka'ai 21. junija 2010:

kako se reče, če imaš osnovni piercing za ustnice in monroe na nasprotnih straneh?

Aimee 21. junija 2010:

Labret sem naredil na rojstni dan, pred 4 dnevi. Ni se'Pri tem me ni preveč bolelo, moji prebadanje na ušesih v ušesu me je še bolj bolelo. Zdaj pa hudičevo boli. Pred približno dvema urama sem lahko spet začel jesti trdno hrano, pred tem sem moral jesti otroško hrano, ker je bilo skoraj nemogoče žvečiti. jaz'res si želim, da bi namesto tega naredila obrvi.

Steven dne 17. junija 2010:

Tako sem imel preboden tonque, odkar sem bil v 8. razredu, zdaj sem starejši v šoli Hiqh lol. Ni se'sploh ne boli, čeprav je nabrekanje nadležno. Zadnji četrtek (6-10-10) sem prebodel svoj labret ali labray, kakor koli je pravilno, (6-10-10) Didn'sploh ne boli, samo mislim, da postopek po oskrbi in celjenju traja predolgo. Sovražim krutost med procesom zdravljenja, kako dolgo traja, da se ustavi odvajanje skorje okoli prebadanja?

Nishy Noo dne 10. junija 2010:

Na desni sem si prebodla ustnico, kajne'ne boli in če imaš polne spodnje ustnice, lahko izgleda zelo privlačno za dekleta! želim vstaviti diamant. toda sijaj za ustnice deklet naredi prstane bolj privlačne!

Victoria 7. junija 2010:

jaz'svoj trojni labret imam že 5 mesecev in zelo mi je všeč. Najbolje sem opisal občutek, ko je igla vstopila, … hrustljav, haha. To'je pa smešno. Veliko ljudi dobi ugriz kač. jaz'sem edini na mojem območju s trojnim labretom. To'Žalostno je videti, da vsi posnemajo drug drugega. Predvsem s spremembami karoserije.

vanessa 7. junija 2010:

lepo tole' super mi je všeč: p

Claire dne 30. maja 2010:

Bal sem se, da je moj novi lowbret previsok. Toda ta na sliki je videti tako kot moja. Počutim se veliko bolje!

Kira 26. maja 2010:

Labret sem delal več kot 7 let. To je povzročilo umik dlesni, zato sem ga bil prisiljen vzeti ven. jaz'v naslednjem tednu ga bom zamenjal z navpičnim labretom! ^-^

danielle x 22. maja 2010:

pravkar sem naredil zgornjo ustnico in ne gre'sploh ne boli, tako kot, da imaš urejen nos in ušesa, všeč mi je, zdaj ne bom imel jezika in to bom naredil v 2 tednih.

alys 7. maja 2010:

ali prebadanje monroe ali madone pusti brazgotino, ko jo odstranite? in če bo, bo slabo?

Leah 2. maja 2010:

Hej fantje kaj'je piercing pod tvojim očesom'to ne pomeni, da je dermalna stvar mahoosy =] toda tista, ki ti sedi nekoliko višje na lični kosti … ali tukaj govorim o isti stvari ali sta dve različni? veliko ljubezni in podobnega in bi bil zelo hvaležen za odgovor, če mi lahko pomagate!

Jackie 2. maja 2010:

Jaz sem pred nekaj dnevi naredila svojo Madonno, vendar ji še vedno pravim Monroe lol. Šel sem v nakupovanje za krajši labret, a nisem bil'Nisem prepričan, kako je bil izrazit, zato sem samo pokazal v obraz, ko so me vprašali, kaj potrebujem za pomoč haaha 🙂

toodlepip dne 22. aprila 2010:

V redu, če sprašujejo ljudje "ali je boleče" Njegove različne poteze itd … La-bray ali La-brett ?? ali je res pomembno, kako to rečeš? piercer bo tako ali tako vedel, o čem govoriš, in najboljši način, da izveš o pravilnem piercingu, je tvoj prijazen lokalni piercer: D

jannette dne 12. aprila 2010:

Resnično kot vertikalni piercing razmišljam o tem, da bi to dobil, vendar mi je hudo, da zraste, to je res?

megan 11. aprila 2010:

nisem't mislim, da monroe sploh ne boli; Uspelo mi je. V nekaj tednih me ugriznejo kače. Tako sem vznemirjen!

Wolfman ™ dne 27. marca 2010:

Dobil sem The "Angel Bittes" in "Snake Bittes"!! : D

serah dne 27. marca 2010:

septum sem si naredil ne tako dolgo nazaj in jaz'm le šestnajst.

na veliko razočaranje moje mame.

iščem sidrne dermale v bokih in jezik kmalu. (:

mogoče bi dobil 'pajkov ugriz' tudi.

zaprta vrata iz Round Rocka v Teksasu 17. marca 2010:

Vau fantje kaj za vraga lol

becauseilive: izpustili ste več piercingov in tisti, ki ste jih naredili, so imeli nekaj netočnosti. SOOOOOOO

Spiderbites sta dva piercinga na spodnji ustnici blizu skupaj. Angelbites so v bistvu monroe na vsaki strani ust. Monroe je na levi strani. Madona'je na desni. Kačji ugrizi so preprost piercing na sredini ustnic na vsaki strani ust. Angelbites so obratna stran kačjih ugrizov. Medusa je hrbtna stran navpičnega labreta. Izgovorjen la-BRAY. Ne la-brett.

jaz'Ta teden dobivam madonco in sem zelo navdušen, vendar imam polnizko toleranco bolečine. Upam, da ne razumem't zdrzni >.

Sarah 16. marca 2010:

""ok, imel sem veliko piercingov.

kot naprimer:

pajkov ugriz (monroe na obeh straneh)…""

emily tisti arend pajkov ugriz xD oni'spet angelski ugrizi 🙂

pajkov ugriz sta dva prebadanja blizu skupaj na spodnji ustnici 🙂 moj prijatelj jih ima ^^

About the author