Površinski piercing

Whitney je strokovnjakinja za pirsinge in tetovaže z izkušnjami v svetu telesnih sprememb.

Uporabljene so bile površinske mrene, vendar so bile prevelike.

Uporabljene so bile površinske mrene, vendar so bile prevelike.

Naredite površinski piercing

Ko dobiš piercing, ni nič drugega kot tuj predmet skozi kožo. Velikokrat bo vaše telo z nakitom ravnalo kot z drobci in ga poskušalo potisniti ven.

Površinski piercing se razlikuje od večine piercingov. Pravilno površinsko prebadanje je prebodeno z mreno v obliki sponke z dvema kotoma 90 stopinj, po enim na obeh koncih. Zaradi oblike površinske mrene postane telesu težje potiskati nakit ven. Z nepravilnim nakitom je zdravljenje težje.

Samo usposobljen piercers bi morali izvajati to vrsto prebadanja, saj je stopnja zavrnitve zelo visoka. S tem prebadanjem se lahko poškoduje veliko tkiva.

Ker so površinski piercingi tako občutljivi, ko se enkrat zacelijo, če ga udarite nekaj let po tem, lahko povabite, da se začne postopek selitve in zavrnitve. Ne želite, da bi vaš piercing začel zavračati, ker ga je težko obrniti. Če nakita ne odstranite, preden je prepozno, bo piercing le grde brazgotine.

Priljubljeni površinski piercingi

Zdravilni površinski piercing

Površinski piercing je eden od najtežjih za zdravljenje, saj je bolj zapleten. Vzame več kože kot drugi piercingi, kar povzroči več poškodb tkiv. Za pravilno zdravljenje površinskega prebadanja morate paziti, da opazujete trenje na prebadanju. Prebadanje površine postavite na območje nizkih ključev in vi'bo bolje.

Pazite na količino gibanja na izbranem območju. Marsikomu je všeč videz in videz površinskih piercingov na zapestju, pa tudi prebadanja na tilniku, vendar sta obe področji območja z visokim gibanjem. Zapestja uporabljate za različne dejavnosti, kot so pisanje, tipkanje, prehranjevanje, rokovanje itd .; vaš vrat je območje z visokim gibanjem in udarcem, ker obračate vrat v različnih smereh, si krtačite lase, ležite na hrbtu itd..

Piercing morate očistiti s slano raztopino ali blago mešanico morske soli. Odvisno od tega, kje je piercing, lahko fiziološko raztopino nalijete v majhno skodelico za diksi in skodelico obrnete na prebadanje..

To zagotavlja, da piercing popolnoma očistite.

Pazite na drenažo in ne pustite, da skorje, limfa, dolgo sedijo ob drogu. Ne odstranjujte skorje, saj bo to povzročilo še večjo poškodbo tkiva. Namočite območje in s pomočjo Q-Tip ali bombažne kroglice nežno podrgnite skorjo s prebadanja.

Poskrbite, da bo med oteklino in koncem mrene dovolj prostora za dihanje. To bo pomagalo tudi pri drenaži. To lahko dosežete z uporabo ustreznega nakita're piercer bo najbolj skrbel za to skrb.

Mnoga podjetja za nakit za telo so izdelala površinsko mreno, ki ima ravne konice v primerjavi z žogicami. To je boljša možnost, saj je manj verjetno, da bi štrlelo in prosilo za trkanje.

Znaki zavrnitve prebadanja

Vidna rdečina, oteklina in bolečina.

Vidna rdečina, oteklina in bolečina.

Vzroki migracij in zavrnitev

Obstaja več vzrokov za selitev, ki vključujejo:

 • Zgornji tlak: Kadar nakit pritiska na kožo nad njim, kar obremenjuje tkivo in delno ustavi dotok krvi v območje.
 • Splošna škoda: Poškodbe, nastale zaradi prebadanja, oslabijo tkiva okoli lukenj.
 • Gibanje: Nekatera področja telesa se bolj gibljejo kot druga, pri površinskih piercingih pa je več gibanja, večja je možnost zavrnitve zaradi dodatnega pritiska, raztezanja, zvijanja in stiskanja kože.
 • Vpliv: Ponovno je postavitev zelo pomembna za površinske piercinge. Če ga dobite na mestu, ki je nagnjeno k obrabi, se vaše možnosti za selitev znova povečajo. Vpliv ne vključuje samo udarca v prebadanje, ampak vsako trenje proti njemu, ki vključuje oblačila.
 • Nepravilna drenaža: Če prebadanje ne more odcediti odmrlih tkiv, je lahko migracija problem.

Steznik s steznimi slikami

Postopki in tehnike površinskega prebadanja

 • Tradicionalno: Preboden z ukrivljenimi mrenami ali najlonskimi palicami. Te naredi zdravijo, vendar so skoraj vsi neuspešni na dolgi rok. Površinsko prebadanje ni priporočljivo z ukrivljeno mreno.
 • Skalpel: Nakit leži pod loputo nizkega tlaka. Na žalost s to tehniko telo potegne tkiva navzdol, kar le upočasni zavrnitev, v nasprotju z njeno odpravo.
 • Tehnika brazgotin in opornikov: Nakit je nameščen pod oklepom utrjenih tkiv ali pod majhnim vsadkom v koži. Ta tehnika lahko povzroči številne druge težave, kot samo preseljevanje piercinga. Ni priporočljivo
 • Kirurški: Ustvari se kožna cev, v katero je mogoče položiti nakit.
 • Prilagodljiv nakit (Tygon): Plastične cevi so postale priljubljen material za površinsko prebadanje. Tygon zmanjšuje pritisk na kožo in je lahko odlična izbira na področjih, kjer površinskih palic ni mogoče uporabiti.
 • Površinske palice: Najboljša možnost za površinske piercinge. Površinske palice so podobne kot pri sponki, z koti 90 stopinj na obeh koncih mrene.
 • Udarec in konus: To je novejša tehnika, ki naj bi zmanjšala možnost migracije in čas zdravljenja lekcij. Zagotavlja, da je pot, ki jo naredi igla, natančna oblika površinske palice, ki jo boste uporabili.

Steznik za steznik

Stezni piercing je čudovit površinski piercing, ki posnema videz in privlačnost pravega steznika. Večina je le začasnih piercingov. Če se nakit ne izvede pravilno, se bo nakit hitro preselil in pustil grde brazgotine. Uporabite pravi nakit s posebnimi nastavki za trakove. Ti ne želite uporabiti CBR -je, razen če nameravate odstraniti nakit.

Pirsing steznika se najpogosteje izvaja na hrbtu ženske. V mnogih primerih lahko steznik teče le v dveh sklopih po 4 piercinga, včasih pa bo potekal vzdolž celotnega hrbta.

Mnoge ženske dobijo piercing pred zabavo ali posebnim izletom in nakit, v tem primeru CBR, odstranijo, preden lahko pustijo vidne brazgotine.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2007 Whitney

Komentarji

Jen dne 22. aprila 2018:

Pozdravljeni, pred 2 tednoma imam površinski piercing pod popkom, delam kot blagajna (vedno sem v gibanju) in resnično upam, da moje telo tega piercinga ne zavrne, kaj počnem????

Ann 24. aprila 2017:

Pred nekaj meseci sem si prebodel boke s površinskimi palicami, vendar je leva stran zavrnjena, zato sem jih odstranil, moj piercer je rekel, da lahko't repierce z žicami, ko se'sem ozdravel, ker so'je še bolj verjetno, da bo zavrnila, ali je to samo njena izbira ali gre za nedovoljeno? Res sem imel rad svoje pirsinge na kolkih in kar žalostno sem jih odpeljal ven 🙁 jaz'd ubil, da bi jih imel nazaj, lahko kdo pomaga?

Suzie 3. aprila 2017:

Pred dvema dnevoma sem prebodel površino prsta, jo čistil in vse ni v redu't vroče na dotik't tgrobbing ne'ne poškoduje'je le nekoliko otekel in rdeč, nič drugega ni narobe, vendar je v redu?

Anya 3. novembra 2016:

Včeraj sem na stegnu dobil nekaj površinskih piercingov in mislim, da je piercer uporabil premajhne površinske palice, ker je območje videti in se počuti nekako stisnjeno in rahlo srbi, vendar mislim, da je to lahko tudi samo proces zdravljenja. Ne razumem'nočem jih odstraniti, razen če je treba, zato je občutek normalen ali lahko kaj storim glede tega?

Frankie 11. julija 2012:

Živjo. jaz'sem 13 -letno dekle in imam sestanek, da dobim mikrodermo v prsih. Je to dobra ideja? Kaj pa če pridobim ali shujšam ?? Moj starejši brat je rekel, da se bom zredil, piercing se bo vsrkal. Če shujšam, se bo izrinil. Ne razumem'ne vem, kaj naj mu verjamem, zato potrebujem pomoč!!

jo, 11. maja 2012:

Pravzaprav sem si pred več kot letom dni prebodel kolk'ni bolelo, vendar sem ga moral vzeti po treh mesecih, ker je bilo zelo neprijetno spati, ko spim na trebuhu. Pred kratkim pa sem ga včeraj opravil in ga resno nikoli ne prebodem na istem mestu, ker bo bolelo, razen tega presenetljivega piercinga!

CiaraRosex 8. maja 2012:

Zdaj so mi boke prebadali 3 mesece in do danes so bili v redu. Opazil sem, da ima ena od kroglic modro/črn obroč okoli sebe in je tudi krvavela. Lahko bi ga razdražil ponoči, ker spim moj želodec, a to pomeni, da ga zavračam? Ali pa je to samo vzrok njegovega razdražljivosti? prosim za pomoč, res ne vem'nočem ga vzeti ven 🙁

dannie_rockd 8. aprila 2012:

Ali naj bi piercing kolka bolel, ko se najprej upognem, ali pa naj bi bolel. Sploh in kako dolgo xx

rachelcross27 31. marca 2012:

Imam 16 piercingov, od tega so 4 dermali v spodnjem delu trebuha pod trebuhom n tetovaža sem jih imela pred enim letom 5m nazaj sem enega ujela na piling za prho, ker ga je morala dermatologinja odstraniti zaradi zavrnitve, zašila ga je. Kupil sem xpensive kremo za brazgotine za zmanjšanje brazgotine, upam, da jo bom prebodel, potem ko se bo poravnala. Na bak dvorišču sem se neprevidno potil, rakin listi n so si nekaj dni drgnili po kratkih hlačah, ko sem delal na dvorišču. V njem je bila umazanija, nikoli nisem imel težav z drugim 3, zdaj pa je eden rdeč in otekel, vem vroča morska sol se trikrat na dan namoči, vendar bi morala oboževati svoje dermalne kisline! vendar priporočam, da jih odstranijo zdravstveni delavci, ki jih prebodijo bc, le da jih lahko izvlečejo, kar bo močno boleče in lahko povzroči močne brazgotine !! Vso srečo

ashflash 17. marca 2012:

Tako je bil moj površinski piercing zavrnjen pred približno 2 tednoma in spraševal sem se, ali bi ga lahko ponovil, vendar namesto z mikrodermami? Bi bil to problem?

jackiee 5. marca 2012:

v soboto sem naredila popek, da je rdeč! in boli! celota ni velika, čeprav je majhna, ali naj jo kar slečem? zato ne bom imel brazgotine ! ?

Ashflash 2. marca 2012:

Prejšnji teden so mi prebili prsnico, zdaj pa je okoli vsake mrene rjavkasto/rdečkasta barva. Je to zgodnji znak zavrnitve ali gre za okužbo? Prosim pomagajte!

Patricia 15. februarja 2012:

Želim si preboditi zapestja, a mož mi je priskrbel res drago fosilno uro, bi jo ujeli na uri? Ali obstaja način, da se izognete dotiku prebadanja?

jessica0234 12. februarja 2012:

Želim si, da bi bili moji boki prebodeni, vendar sem aktivna oseba in ne'ne vem, ali bi moral, ker ne vem'nočem, da me začne zavračati 🙁 in moje največje vprašanje je, ali boli, če to naredim, in ali ima piercing po bolečini ?

Richard Baldwin 20. januarja 2012:

Vsaj dvakrat sem naredil približno 10 piercingov, kot sem jih vzel in po nekaj letih ponovil. Moj tilnik je bil trikrat narejen ne zaradi zavrnitve, ampak zaradi dela in potrebe po odstranitvi. Tretjič je bilo to storjeno težko kot skozi brazgotinsko tkivo in je trajalo tri leta. Potem pa se je ta teden kar naenkrat začel zavračati. Zato sem ga vzel ven, da bi se izognil neprijetni brazgotini, in ga bom čez nekaj mesecev ponovil, ko bo popolnoma ozdravljen

Erica 20. januarja 2012:

Koliko običajno potrebujemo odstranitev kože v trgovini? Enega imam pod očmi in jaz'Skoraj pozitivno zavračam

br 19. januarja 2012:

jaz'm 15 in hočem si preboditi površino pod ključno kostjo, toda jaz'sem navijačica. :/ torej jaz'nisem prepričan. Če ne … Ima kdo kakšen predlog o drugih piercingih, bi lahko zmagal'naj vas to ne moti (brez ušesnih zaznav)

bsherrod05 17. januarja 2012:

Kako naj se brazgotinsko tkivo okoli moje kože spusti?

Pred približno 9 meseci sem si prebodel kolk. On in off je poskušal zavrniti, vendar z nekaj domače iznajdljivosti, sem'Zavračanje je uspelo ustaviti. V zadnjem obdobju zavrnitve se je koža začela dvigovati na eni strani in pustila brazgotino, ki je nekoliko zabuhla, vendar jasno vidna. Ni vneto, ne boli ali kaj podobnega. Okrog zatemnjenega območja sem dal kakavovo maslo, da bi poskušal olajšati rahlo obarvanje, vendar obstaja kakšen način, da se zabuhlo brazgotinsko tkivo spusti?

Britt1987 16. januarja 2012:

Pred približno 9 meseci sem si prebodel kolk. On in off je poskušal zavrniti, vendar z nekaj domače iznajdljivosti, sem'Zavračanje je uspelo ustaviti. V zadnjem obdobju zavrnitve se je koža začela dvigovati na eni strani in pustila brazgotino, ki je nekoliko zabuhla, vendar jasno vidna. Okrog zatemnjenega območja sem dal kakavovo maslo, da bi poskušal olajšati rahlo obarvanje, vendar obstaja kakšen način, da se zabuhlo brazgotinsko tkivo spusti?

Shahla 16. januarja 2012:

Ravno včeraj sem prebodel hip in nisem vedel, da so toliko zavrnili, zdaj me je strah, ker je moja mama plačala 110 za obe strani in bo zelo žalostna, če pridejo ven, vendar upam, da bodo ostali, ker nisem nagnjen k okužbe in moje telo se nagiba k mojemu toku, mislim, da bi se moral bolj ukvarjati s tem, vendar upam, da ne'ne pride ven, ker me je zelo bolelo, in vsa ta bolečina za nič

Jess 8. decembra 2011:

V redu, že približno mesec dni imam površinsko prebadanje in to ni zavračanje. Luknje so v redu in tudi jaz sem se vrnil k svojemu piercerju in rekel je, da izgleda tako'dobro zdravi, saj traja le mesec dni. Toda moja piercing rdečina ne'Zdi se, da ne gre dol. In ko rečem rdečico, mislim, da je SAMO rdeča zgoraj, kjer je pod kožo koža. In tako je bilo in ni'Zdi se, da ne gre dol. Kakšen nasvet ali vedenje, kaj je to?

"Samo Passin Thru" Piercing telesa 5. decembra 2011:

Jaz nisem'tukaj že dolgo ni bilo. Oprosti ….. Kar se tiče piercingov "izpadajo", Predvidevam, da mislite na dermale. Za ozdravitev potrebujejo čas. Obstaja odprtina, v katero sidro zdrsne, in jo vlečemo, da jo odstranimo. Oblačenje srajce je tako normalna stvar's ZELO LAKO POZABITI na svoj novi piercing. Moram reči, da je treba upoštevati dermalne in površinske prebadanja "začasno". Sčasoma bodo želeli priti ven. Poskušam odvrniti stranke od njih, razen če se zavedajo, in ne'ne zanima, kako dolgo so tam.

Jacinda 28. novembra 2011:

Oče mi je rekel, da lahko naredim boke, kar sem tudi storil'sem navdušen, ampak jaz'm odbojkar (ki ga moram veliko upogibati in potapljati) in jaz'Sem tudi del te predšolske zadeve na moji šoli, kjer ravnam z 2-5 letniki. Zdi se mi, da bi me piercing bolel zaradi odbojke in vrtca, vendar mislim, da mi to uspe. Mislim, da obstajajo načini, kako zagovarjati svoj kolk od zadetka in od dela na kolkih, vendar z malčki … ja, prav. No, še vedno si ga želim.

ohsaygee dne 07. oktobra 2011:

briana009 i'jaz sem navijačica in imam natisnjen bok ampak to'je dermalna sidra'iskreno ni tako boleče, kot se zdi! jaz's tem nisem imel težav, ampak ja'm dosegel 9. mesec in to'začenjam zavračati, iskreno ne'ne mislite'zdaj je tudi boleče'samo grdo izgleda. Ne glede na to, kaj si'vedno premikate boke tako'skoraj zavračati, a telo vsakega deluje drugače. plus če ti'pri pridobivanju ali hujšanju ne bo pomagalo. če res želite, naredite to! jaz'd bom pogledal v dermale, vendar i'vas bom opozoril, če začne izhajati, bo pustil brazgotino, včasih pa jo morajo dobiti "kirurško odstranjeno." čeprav so rudniki začeli zavračati i'kar pustim. preden to storite, pojdite v tetovažo in se o tem pogovorite z njimi'bom prijazen!

briana009 3. oktobra 2011:

jaz'rad bi prebodel boke, vendar sem navijačica in sem zelo aktiven, zato kakšen nakit bi bil priporočljiv za čim manjšo možnost zavrnitve?

Zara-Leigh 14. septembra 2011:

Trenutno imam 25 piercingov. ki vključuje 2 površinska prebadanja in kožnega potapljača, ki je manjša različica kožnega sidra. jaz'nikoli nisem imel težav z nobenim od mojih piercingov. moj piercing na zapestju je moj najnovejši in všeč mi je! jaz'imam ga že približno 6 mesecev in moj piercing na zatilju je star skoraj 2 leti in je še vedno popoln. to samo dokazuje, da če pravilno skrbite za piercing in ne'Ne igrajte se z njimi, medtem ko se zdravijo, seveda pa tudi za različne piercinge vzemite zelo resno. tudi jaz z veseljem rečem i'Tudi okužbe nikoli nismo imeli, okužba je odvisna od vrste okolja, v katerem živite'ste vedno v in svoje telo'Seveda je tudi naravna obramba pred okužbami, čeprav sta pomembna tudi čiščenje in previdnost pri novih piercingih. Ko bom imel vse piercinge, ki si jih želim'Na sebi bom imel 80-100 piercingov. vključno s prebadanjem steznika z dermalnimi vsadki na obeh straneh, dve vrsti po 8 na obeh straneh z obročnimi dermalnimi nastavki in še veliko površinskimi prebadanjem, vključno z mojim mostom. Iskreno povedano, sem odvisen od piercinga in lahko'si ne pomagam'minilo je približno 6 mesecev, odkar sem dobil piercing in me srbi več!!

Jess. 26. avgusta 2011:

Imam piercing na mostu. Sam sem naredil, kar delam večino lastnih piercingov. Kakorkoli, to sem naredil pred približno enim mesecem. Doslej je šlo odlično. Res je rdeč in krvavi, ko se z njim zapletem. Ima tudi na koncu bučke, napolnjene z izcedkom? Boli, da. Ali zavrača? Res ne razumem'nočem ga vzeti ven, imeti zelo grdo brazgotino v zelo očitnem tempu. ): POMAGAJ?

vozi 25. avgusta 2011:

Jutri so mi pred dvema tednoma prebodli tilnik. Didn'ni bolelo toliko, kot sem mislil, kajne'sploh ne krvavim, kar me je šokiralo. jaz'namakal sem ga dvakrat na dan. Imam pa rdeče kroge okoli piercinga. jaz'upam, da jih ni't znaki zavrnitve. jaz'tudi mi smo šele začeli dobivati ​​znake skorje. Torej jaz'upam, da je v redu Želim si le, da se ne bi'tako srbi XD

Hailey 21. avgusta 2011:

jaz'razmišljam o prebadanju bokov na obeh straneh. Edini problem je, da sem jaz'Nisem prepričan, kako jih odstranite. Ali lahko te pirsinge odstranite, kadar koli čutite potrebo? Ali jih lahko odstranite sami, tako kot prebadanje popka ali ušesa?

Summerbloom12 19. avgusta 2011:

Pred približno dvema mesecema sem si prebodel nos in plaval sem v kloru, ki ga nisem'Nekaj ​​časa naj bi to storil, nekajkrat mi je izpadlo in sem ga moral vstaviti nazaj, kar domnevam, da zanj ni dobro. Zdaj obstaja ta rast kože, ki praktično potisne prebadanje navzgor. to je majhna kožica kože, ki je rahlo pod mojim prebadanjem in prihaja iz spodnje polovice. čistim ga 3 -krat na dan in še vedno ni'ni odšel. imam prijatelja, ki je rekel, da se ji je zgodilo isto. vendar menite, da je okužen in ga moram odstraniti?

Summerbloom12 19. avgusta 2011:

Pred kratkim sem si prebodel nos, verjetno pred približno 2 mesecema. In nekajkrat mi je izpadlo in sem ga moral sam vstaviti, kar verjetno ni bilo'ni dobro za to in zdaj je pod piercingom rast kože. je kot majhna kožna kroglica, ki je nekako pod mojim prebadanjem in ravno prihaja iz spodnje strani. je to slabo? naj ga vzamem ven??

samantha 8. avgusta 2011:

Pod ključno kostjo imam dva dermalna piercinga, 7. mesec sem jih imela in sta'popolni smo 🙂 sprva ni bilo't globoko kot drugi razen tebe'naj bi jih pritisnili, medtem ko se zdravijo, in z njimi nisem imel težav. se jim ne'Ne zavrnite, odvisno je, kakšno kožo imate in koliko se z njo zmedejo. mislim, da se bom naslednjič vrnil z jamicami

piercer101 8. avgusta 2011:

potem ko sem prebral veliko komentarjev o nakitu, ki je izpadel …. Z vsakim prebadanjem bi morali vsako jutro/ popoldne/ pred spanjem zategovati kroglice, da zagotovite, da ostanete na mestu. Če kljub temu še vedno izpade, takoj vstavite nekaj v luknjo, ker se lahko zaprem v nekaj sekundah!!

buzzieee 4. avgusta 2011:

Pozdravljeni, pred 4 dnevi sem si prebodel vrat in zdi se, da zdravi, vendar čutim, da se mi palica nekoliko pomakne pod kožo, ko premaknem vrat. še ni rdečice ali česarkoli, kar ni storila'Ne boli me pri prebadanju, čistim ga 3 -krat na dan in zdi se, da mi gre dobro :)) Všeč mi je, kdorkoli ga bo dobil, ga očisti vsaj dvakrat na dan, ali pa boš imel večje tveganje, da ga zavrne…

Tiffany 2. avgusta 2011:

@tatoots

Okrog sebe morate ozavestiti in razširiti glas. Res bi morali raziskati učinke ponovne uporabe igel in koristi uporabe novih, sterilnih igel. Prav tako morate poiskati vse možnosti bolezni in okužb za uporabo nesterilnih igel. Izrazite, kako ogrožate ljudi, in razširite besedo. Naj bo velik posel.

Jackie 31. julija 2011:

Vsi, ki imate težave z obstoječimi piercingi in niste prepričani, ali je okužen ali zavrača ali karkoli že je, pojdite vprašati svojega piercerja !! Plačali ste jim za storitev, del tega pa je tudi odgovor na vaša vprašanja v procesu zdravljenja! Povejo vam, da se vrnete, če imate vprašanja, so profesionalci in če je kaj narobe, vam lahko pomagajo popraviti, preden izgubite piercing.

kelpar 17. julija 2011:

Pred približno tednom dni sem na boku dobil 2 mikrodermala. Dokončati jih ni bilo't neboleče, vendar zagotovo ni bilo'ni za skrbeti. Potem ni bil'sploh ni boleče. Edino, kar potem boli, je, če jih ujamete ali udarite v prvih nekaj dneh. Poskrbite, da jih bo vaš prebodalnik postavil na dobro mesto. Izberite mesto, ki je nad linijo hlač in ne na mestu, ki se med hojo močno premika.

Beth Dixon 13. aprila 2011:

Včeraj sem si naredil tilnik in palica je prevelika. to's flexy in v dveh tednih so mi povedali, da ga lahko obrežem. če pa premaknem glavo, drog zdrsne čez. To'je najmanj boleč piercing I'sem ga imel in mi je všeč, prav prestrašen sem'bom zavrnil (čeprav imam druge piercinge)

JustPassinThru 6. aprila 2011 iz Woodland Hillsa v Kaliforniji:

Da bi zmanjšali možnosti selitve ali zavrnitve, se prepričajte, da je za površinsko prebadanje uporabljen ustrezen nakit. Uporabljam upognjeno površinsko mreno. Tako dragulj prepreči pritisk na kožo in pusti več prostora, da se tkivo zaceli. Očistite 2 -krat na dan z antibakterijskim milom in morsko soljo. Don'Ne premikajte nakita in ne pozabite, da je manj več. Čisto! Posušite s krpo, saj brisače zadržujejo bakterije. Poskrbite tudi, da si po prhanju ali kopeli privoščite enega od čistilnih časov, da odstranite ostanke mila ali balzama. To'to je to! Vesel piercing! xo Barbi

Trish dne 30. marca 2011:

Pravkar sem dobil dva piercinga pod ključno kostjo. Oblekel sem si srajco in ena mi je kar padla, ni šlo'ne boli! Kaj pa to pomeni? Ali piercing ni bil narejen pravilno? nisem'ne mislim, da bi lahko prišli tako enostavno

lyndsie 25. marca 2011:

Tako imam dermalno v zapestju in pravkar sem opazil, da zgornji del ni več! Bo do jutra vse v redu! Pametno mi je!

KS 23. marca 2011:

Ravno pred tremi dnevi so mi na prsih prebili sidrno površino in zdelo se je, da se pravilno zdravi. Danes zjutraj, potem ko sem ga očistil, stojim v svoji kuhinji in samo IZPADA! sidro in vse! Brez travme, brez bolečin. Zavrnitev?

Shayne 21. marca 2011:

Pred približno 2 dnevoma sem si prebodel boke. Ko to berem, sem zelo potrt, da tako redko trajajo več kot leto ali dve. Prestrašujoči so neverjetni piercingi in želim si jih še dlje! 🙁

Louise 21. marca 2011:

Kdor ima prebadanje v zatilju ali si ga želi, naj se loti tega, obožujem svojega, če bi to naredil pred slabim mesecem, me je bolel manj kot trebuh in rad ga imam na koščke, oh, trenutno imam 8 piercingov in jih bom imel 3 rude so kmalu narejene, boki so se oglasili med enim od njih, pri čemer jih je treba defotirati x

…. 21. marca 2011:

oba boka sem preluknjala pred tremi tedni – počutim se kot, da sem prenizko in zaprta navznoter v trebuhu bc komaj nosim kavbojke; ima še kdo to težavo?

Chrissy 19. marca 2011:

Kaj točno je zavrnitev in kaj počnete, če se peircingi začnejo zavračati ?? Resnično želim preboditi boke in popek, ali popki zavračajo? Imam 15 btdubss

LJ 15. marca 2011:

na prsih imam kožno sidro, tam sem bil približno 2 leti

precej zavrača, odkar sem to naredil

izgleda nekako tako kot na sliki, čeprav je moja vedno čista…

Želim ga odstraniti, vendar nisem igra, kot sem rekel, da res boli

in nihče, kjer živim, nima izkušenj z odstranjevanjem

Govoril sem s številnimi zdravniki in vsi priporočajo, da ga izrežete in zašijete!

kar vem, da je najtežji način za to

kaj lahko storim: S

prihaja do točke, ko si ga želim izvleči sam … potem pa mi ostane še velika bigggggggger brazgotina

ahh najslabša ideja doslej

don't kdorkoli everrrrrrr dobiti dermalno, pot do veliko težav!!!!

julija 13. marca 2011:

boke sem naredil pred 3 dnevi, sam piercing pa ni'ni bolelo, potem pa je bolelo. težko je bilo hoditi za počitek noči. ampak bi rekel, da jih naredi, zgleda slabo! samo načrtujte zdravila proti bolečinam in posteljo, ko to storite. in te zdravilne stvari so zelo koristne!

hippy 8. marca 2011:

hej, zanima me če ima kdo tukaj preboden bok? če je tako, ali boli in se oprijema oblačil?

jaz'razmišljam, da bi moj naredil za rojstni dan, pa nisem prepričan,

hvala.

tetovaže 8. marca 2011:

jaz'sem pirser za telo iz Irske in za zdaj še nimamo zakonov v zvezi s tetoviranjem ali prebadanjem, kar pomeni, da je mogoče igle ponovno uporabiti !!! Nenehno spravljam ljudi, ki so bili nesramni in so dobili piercing od neobučenega piercerja, to me res moti, saj si močno prizadevam ohraniti dobro ime, potem pa še kakšnega pička, ki misli, da ve, kaj ve'ponovno počne in uničuje ljudi in jaz'Moram rešiti svoje slabo delo. Kakšne informacije o tem, kako bi lahko uveljavil te sterilne zakone?

Natalie 3. marca 2011:

Jaz sem 14 & Pravkar sem si zapestje naredil 2. & Obožujem to. Vem, da ljudje pravijo, da ne bi smel'ne uporabljam ukrivljenih palic, ampak jaz'z mojimi še nisem našel težav. Prodorne luknje se že zdravijo. (Mrežo lahko premaknem brez krvavitve) &Dezinficiram okoli luknje & očisti vso suho kri. To'še vedno boli, ampak nič več kot modrica, ampak to'je vredno. 🙂

Sabrina 2. marca 2011:

Pred šestimi meseci sem si prebodel zapestje in se je popolnoma zacelilo, pred kratkim sem prebodel srednji prst in ni'se še ni zacelilo in vse sem ujel. Priporočam, da ne delate prstov z dermali, ker'ni najlažje mesto. Ali moram preboditi vdolbine na bak? jaz'm debatiram

Nicole 10. februarja 2011:

Pred kratkim sem za svoj dan naredila spodnji del hrbta in res mi je všeč. izgleda super, vendar lahko proces celjenja traja nekaj časa. samo upam, da se bo vse dobro izteklo. Uporabljam h20cean in antibakterijsko milo za klicanje, vendar se držim h2oceana, ker sem slišal, da je neverjetno!!!!

Trini 21. januarja 2011:

Majhen spodnji del hrbta imam preboden, na vsaki strani ob jamici nad tvojo zadnjico že nekaj več kot eno leto. Mislim, da se je začela zavračati zaradi pritiska na novo žimnico, ki sem jo nedavno kupil (to je'veliko težje od tistega, ki sem ga imel prej). jaz'upam, da sem zmagal'Ni mi treba vzeti ven, ker mi je všeč, kako izgleda, ampak jaz'bojim se, da bom moral 🙁

Mala gospodična 21. januarja 2011:

jaz'Ta konec tedna imam na palcu površino, ki prebada – ne ne trakovi, to'pravzaprav na mojem palcu – in vem, da bo stopnja migracije in zavrnitve tako velika zaradi količine porabe, če pa nanjo spim ohlapno zavit povoj, ali bo to omejilo količino vznemirjenosti bi lahko bili izpostavljeni?

Ali pa je najbolje, da to pustite pri miru?

Hvala.

Whitney (avtor) iz Gruzije 20. januarja 2011:

Ker ste pravkar dobili, dvomim, da bi migracijo videli tako zgodaj. Prišlo bo

Laura 19. januarja 2011:

Včeraj sem prebodel zapestje, zaenkrat nobenih težav, niti rdečice. Imam dvakrat preboden popek, zgornji in spodnji del, ki sem ga opravil pred 10 leti, nista se preselila.

bekka dne 12. januarja 2011:

imel sem površinski piercing: proti obrazu na obrazu. Zelo sem ljubil piercing, toda ko sem se preselil iz študentskega doma v zaročenca'hiša za poletje sem začel spati na strani obraza, na kateri je bil piercing (spal sem na drugi strani v moji spalnici), pritisk spanja na piercingu pa ga je zavrnil in moral sem ga odstraniti.

če dobite površinsko prebadanje, se morate prepričati, da je na tem območju malo trenja, zato je pod oblačili slaba ideja ali če spite na tem delu telesa,'slaba ideja.

mikro dermalni piercing je morda boljša izbira

Megan dne 12. januarja 2011:

Za vsakogar, ki ima to pristanišče'ni zavrnjeno, kje ste opravili svoje? Zmagal je tip, ki tukaj izvaja Piercing'ne delam svojega, ker je rekel, da ne vem'nimam dovolj tkiv 🙁 ko pa pogledam na spletu, jih dobi veliko ljudi, ki so veliko bolj suhi kot jaz. Živim na Havajih, zato če'sem na vzhodni obali ali tam nekje daleč'mislim, da jaz'sem pripravljen potovati tako daleč….

Whitney (avtor) iz Gruzije 11. januarja 2011:

Tveganja Kristen vključujejo okužbo, draženje, zavrnitev in selitev. Glede na vašo starost in potencialno lokacijo močno dvomim, da se bodo piercingi uspešno pozdravili.

Kirsten dne 10. januarja 2011:

jaz'v nekaj dneh bom 19. januarja in jaz'razmišljal sem o tem, da bi si za darilo od staršev privoščil piercing. jaz'Poskušal sem ga poiskati, vendar to ni isto, kot če bi nekoga vprašal, kdo'to je bilo narejeno. jaz'rad bi vedel, kakšna so tveganja, priporočam nakit, kakšni so znaki ali zavrnitve in če se brazgotini ali ne, če bo zavrnjen.

DonnaRashelle dne 10. januarja 2011:

Imam ukrivljeno mreno in osebno zatočišče'ni imel nobenih težav. jaz'imam ga nekaj mesecev. jaz'Ne priporočam uporabe enega, vendar predvidevam, da ga je mogoče imeti?

laney 9. januarja 2011:

Barski zvonovi niso prava pot. Najverjetneje se zavrnejo in okužijo, saj pokrivajo veliko območje.

Dragoceni Y. 9. januarja 2011:

Pred enim tednom sem prebodel navpični tragus in moj piercer je uporabil ukrivljeno mreno. Sem pa to raziskal'slabo je imeti ukrivljeno mreno za površinsko prebadanje. Kaj naj naredim ? Naj se vrnem k prebadalcu in svojo mreno spremenim v površinsko palico ?

Whitney (avtor) iz Gruzije 8. januarja 2011:

Zelo redek

Stuart 6. januarja 2011:

jaz'imel sem 4 površinske piercinge, 3 na trebuhu in 1 na tilniku. Nape je trajal 2 leti, 2 ab sta trajali približno eno leto, toda prvi piercing, ki sem ga dobil, moj spodnji ab površinski piercing je še vedno tam po 7 letih. jaz'o tem sem povedal številnim strokovnjakom za body mod in nikoli mi ne verjamejo. To'je možno!

hana 5. januarja 2011:

trenutno delam vajeništvo za peircing in površinske pirsinge lahko zdravim. odvisno od njihovega telesa, koliko piercingov nosijo (telo se bo navadilo na tuj predmet in ga manj verjetno zavrnilo), če bodo sledili preprostim navodilom za čiščenje in zdravljenje. jaz'moj popk in hrbtenico sem imel že več kot tri leta in ti se štejejo za površinske prebadanja in še niso zrasli. Imam tudi zapestje z mikrodermalno in eno s površinsko palico, ki je lepo ozdravilo, moj tilnik in površinski tragus. edini površinski periver, ki je moral zrasti, je bil madison. vse to se je dvakrat na dan čistilo in se ni dotikalo ter pri čiščenju namakalo skorje. najboljši način, da ugotovite, ali je vaš piercing zavrnjen, je, ko se uporabljena vrstica začne kazati več. za piercing na obrazni površini pa je najboljši nakit ukrivljena mrena; ni tako težka kot rezana palica in na obrazu ni veliko mesa.

Dean 04. januarja 2011:

Zapestje sem naredil pred približno dvema mesecema in mi je všeč, ampak na eni strani sponke je postalo vse rdeče in skorjasto = \ kaj naj storim? Hvala

Andrea 3. januarja 2011:

Danes sem si prebodel kolk, kajne'malo me boli in izgleda noro!

Sam 28. decembra 2010:

Stara sem 14 let in res si želim preboditi kolčne kosti, toda jaz'malce me je strah, koliko bo bolelo in ali bo za koga mojih let to slabo videti 🙁

Indigo jones dne 27. decembra 2010:

Mislil sem si preboditi kolčne kosti, pa me je samo zanimalo, če je tako'14 letnik je v redu, da ga dobi s starševskim dogovorom?

sara dne 17. decembra 2010:

Vertikalni piercing na tragusu imam opravljen pred manj kot mesecem

Sophie dne 13. decembra 2010:

Hej, ravno danes sem si naredil nos, vendar je težko. Ali je to naravno ali je okuženo?

Hvala

ne. dne 12. decembra 2010:

Pred tednom dni sem imel preboden vrat, rdeč in imel je malo skorje, ena od kroglic pa je raztegnila luknjo. Kaj naj naredim? Res ne razumem'nočem ga vzeti!

peni dne 10. decembra 2010:

Septembra letos sem si prebodel maternico'zelo me skrbi'končno ponovno odraža. :/

V njem imam zvonec, 'sponka' ena, na kateri so ploske stvari. To'občasno je rdeče, vendar to ne gre'ne skrbi me več veliko Videti je le, da se koža med glavami tanjša, da je tanjša, jaz pa'Skrbi me, da dejansko vidim bar pod njim. Izgleda belo ob robu palice pod mojo kožo, zato morda to'zato mislim, da ga vidim?

Nameravam vstopiti prej in kasneje, da bi od tega fanta naredil še en piercing, zato bi mi lahko povedal. Mislil sem, da'upam, da bom tudi tukaj dobil kakšen nasvet. : str

Emily dne 10. decembra 2010:

jaz'že eno leto sem imel preboden vrat in je prve 4 mesece zavrnil, vendar se je s pravilnim čiščenjem zelo lepo pozdravil in izgleda, kot da bo zdržal dolgo časa.

Mandy 8. decembra 2010:

Heath: lahko ste alergični na kovino v ušesu … poskusite z različnimi kovinami, kot je zlato in podobno, in preverite, ali bo bolje … v ušesih moram imeti samo zlato, sicer se bodo res okužili in ne bodo dobili bolje, če ne uporabljam zlata.

Whitney (avtor) iz Gruzije 6. decembra 2010:

Tam'Nič 100% ne morete storiti, da preprečite zavrnitev, razen ustreznega čiščenja, vendar tudi vi'verjetno bom zavrnjen.

sabrina 5. decembra 2010:

Včeraj sem si prebodel boke & po tem, ko sem prebral vse to, me je nekako strah … kaj točno naj storim, da preprečim zavrnitev …. v njih so trenutno prožne mrene, če jih moram spremeniti v površinske?!

mackenzie 14. novembra 2010:

hej, tako da sem si pred tremi dnevi nakostral spodnji del kolka, okoli prve luknje so majhne rumene skorje in na drugi majhna črnica, ne boli in se počuti dobro, ampak ne vem, če je okužena? drugi navaja, da so rumene skorje dobre, ker je le nekaj zdravilnega, drugi pa so rekli drugače, zato želim vedeti, kakšno je vaše mnenje, ali je okuženo ali ne ??

KeeKee dne 13. novembra 2010:

Oba boka sem naredila pred približno 5 meseci in v dveh tednih sta se popolnoma zacelila! mrena, ki jo imam, je videti kot odprta sponka – moj piercer mi je rekel, da ne bo zrasla zaradi uporabljene palice – zaradi česar sem bila tako prekleto srečna, da bi jih zdaj sovražil, da sem brez njih

Amy dne 30. oktobra 2010:

Pred tednom dni sem si prebodel zapestje s plastično mreno, ki je še vedno precej rdeča okoli lukenj in kraste so videti nekoliko rumene, ne'sploh ne boli, ko pritisnete nanjo ali več, a je okužena? jaz'enkrat dnevno sem namakal s fiziološko raztopino in vmes škropil z antibakterijskim razpršilcem. x

Dee dne 29. oktobra 2010:

Resnično si želim, da bi si na vratu prebodel površino, a zdaj sem v dvomih, ko so mi povedali, da to ni dobra ideja in jo lahko tudi zavrnem. Povedali pa so tudi, da je odvisno tudi od tega, kako skrbite in skrbite zanj. Zmeden sem, ali naj ga dobim ali ne…

Mo 21. oktobra 2010:

Imam 8 dermalov in 12 -točkovni steznik s površinskimi palicami na hrbtu. Dokler imate odličnega piercierja in sledite urniku čiščenja, bi moralo biti vse v redu. Opazil sem pri nekaj svojih dermalih, če jih ne razumem'Ne čistite jih vsaj enkrat na teden, nato pa nekoliko dni pordečijo in nabreknejo. (Dermale imam že več kot eno leto in so popolnoma ozdravljeni) Poleg normalnih reakcij se vaši piercingi ne bi smeli't zavrniti, če so pravilno izvedeni in jih ustrezno vzdržujete.

m dne 16. oktobra 2010:

obožujem svoje površinske pirsinge!!!

Whitney (avtor) iz Gruzije 13. oktobra 2010:

Zavrnitev se bo najverjetneje zgodila. Verjetnost, da bodo ozdraveli do konca, je majhna.

tammy dne 13. oktobra 2010:

Načrtujem, da bom jutri pokril boke, nisem prepričan, če bi šel s tem, dve ženski, ki delata kot peercers v trgovini, me je zdelo, da me odbijata, pri čemer zavrnitev straši bolečino itd. zavrnitev .. če se pozdravijo, bodo ostali za vedno, če jih ne odstranimo. in kakšno palico naj vprašam ?

lizbet 11. oktobra 2010:

prebil sem spodnji del hrbta, odločil sem se, da dam baktin in je začelo krvaveti z obeh strani, ne ustavi, kaj naj naredim !?!

marjetica dne 04. oktobra 2010:

dermale na bokih sem dobil pred približno 5 meseci in ves čas so bili popolni in nobeden od njih ne oteče in mislim, da se okuži!

Kakšen predlog?

caish 3. oktobra 2010:

hej, pred petimi dnevi sem si prebodel bok in rdeč okoli lukenj, sicer pa dobro. imam plastično palico, ki je obuti? ali je zavrnitev verjetna? hvala

becki-nicollee 1. oktobra 2010:

hej, želim si preboditi boke in stara sem 14 let, povedano mi je, da mrena traja le do 3 mesece, ko to narediš? in vem, da dermalov ne morete vzeti ven, zato mi prosim lahko kdo pomaga in mi pove, če traja le tako dolgo in kaj priporočate ect ?? … hvala 🙂 x

Liz dne 27. septembra 2010:

Pred petimi meseci sem dobil oceno na tilniku in šele do nedavnega je začel nabrekniti. Ne razumem't

ve, če je okužen ali če je'se zavrne.

Taylor dne 27. septembra 2010:

Prebodel sem si boke in jaz'težko rečem, ali je proces zdravljenja normalen ali če'ponovno zavračate. Predrte znamenitosti so nekoliko rdeče, koža pa je skorjasta, vendar tekočine ne puščajo. To'to je samo koža'je skorja okoli luknje. Zelo srbijo, a ne'ne boli veliko. Naj jim pustim, da se bolj zdravijo? Ali pa naj jih vzamem ven, preden dobim grdo brazgotino za zavrnitev?

ashley lauren dne 27. septembra 2010:

Moj bok sem imel boksan približno 5 mesecev..ne priporočam dermalov, vanj sem dal mreno. če sem iskren, je neboleče in jokal sem, ko sem naredil trebuh, lol. mrena je najhujši del in je le 2 sekundna bolečina

če pa ima kdo površinsko luščenje, se ne bo zdravil približno 4-5 mesecev, vsaj rdečica .. dokler ni bolečine, krvi, muk ali znakov okužbe, je pordelost normalna, zato ne skrbite.

kar zadeva cleanin, simple basetracion ter milo in vodo..nič drastičnega. če ga vaše telo zavrača, odsvetujem, da to ponovite, saj lahko na tem območju ustvarite brazgotino, kar nikoli ne bi bilo dobro za drugega, ko se okužba lahko poslabša

in če imaš površino mrene in ne želiš, da bi jo peircing ne več, jo odstrani..telo se bo samo pozdravilo..to je le, če je minilo manj kot eno leto

kayla 22. septembra 2010:

Če prebijete jamice v spodnjem delu hrbta, dobite mikro dermale, ki sem jih dobil in nikoli ne bom imel težav, razen če ga udarim, potem je le razdražen nekaj dni in se vrne v normalno stanje

barbiedoll 19. septembra 2010:

Prav, pred približno 2 tednoma sem dal linijo pube navpično preboditi s sponko. zdaj pa se je palica začela potapljati vstran in pustila vtise na desni strani prebadanja. poskušal sem ga naravnost potisniti nazaj z ometi, vendar se ni nič spremenilo. kaj idej?

Madhattie dne 17. septembra 2010:

Tam'ni načina, da bi ugotovili, ali bo vaš piercing/vsadek zavrnil ali se preselil, dokler ne dobite piercinga/implantata. Najpomembneje je, da izberete izkušenega piercerja in uporabite zdravo pamet. Trgovina mora biti čista !! Tako kot dr. pisarna čista! Če ti'Na tem pogledu veste, kakšen nakit je treba uporabiti. Don'ne dovolite, da nekdo samo vrže tisto, kar ima. Če menite, da je vaš piercing okužen (oteklina, pordelost, bolečina, izcedek), morate pred odvzemom vedno poskusiti pozdraviti okužbo. Odstranitev nakita bo začela celjenje od zunaj in okužila okužbo znotraj. Vedno pazite tudi na stare piercinge. Če se zdi, da se koža nad palico tanjša, odstranite nakit, preden se potisne do konca. Prekrivanje piercinga za daljše časovno obdobje ni dobro! Niti ne bi ga namazali z mazilom! Piercing mora biti glasen za dihanje. Ujemanje bakterij pod kožo ne bo pomagalo, ampak ovira proces zdravljenja. Samo ne'ne nosite oblačil, ki bi dražila piercing. Občasno za kratek čas bi bilo v redu, vendar le kratek čas. Ko odstranite prevleko, jo morate očistiti in pustiti, da se posuši. Don'ne bojte se vrniti v trgovino in postavljati vprašanja! Če ne'Če vam odgovori niso všeč, se morate posvetovati z zdravnikom.

Whitney (avtor) iz Gruzije 10. septembra 2010:

Ali lahko posnamete sliko, jo naložite na spletno mesto za gostovanje, na primer imageshack ali photobucket, in objavite URL tukaj?

Hannah dne 10. septembra 2010:

Pred približno mesecem dni sem si prebodel boke z mikro dermali. Prvi piercing se je dobro pozdravil, brez težav. Po približno štirih dneh je drugi piercing začel drseti pod kožo, ki obdaja piercing, in ko bi ga poskusil izvleči, bi po nekaj minutah le potonil nazaj. Vrnil sem se k svojemu piercerju, ki je na koncu odstranil piercing. Ko se je luknja zacelila, sem se vrnil k njemu, da bi naredil kolk (to je bilo pred tremi dnevi), zdaj pa novi piercing počne isto, kar je bil prej. Ali moj bok zavrača prebadanje? Ker ne gre'ne izgledajo kot zavrnitve, ki sem jih'sem videl slike. Vsak nasvet bi pomagal. Hvala 🙂

savana 7. septembra 2010:

pred kratkim sem si prebodel tilnik in se tega naveličal. kako ga najbolje odstraniti?

About the author