Vodnik po različnih vrstah prebijanja ušes in njihovem položaju

jaz'imel sem nosnico, jezik, popk, več ušesnega hrustanca, & preluknjanih nekaj nepomembnih.

Ugotovite, kje so piloti tragus, anti-tragus, školjke in daith in koliko časa potrebujejo, da se zdravijo.

Ugotovite, kje so piloti tragus, anti-tragus, školjka in daith in koliko časa potrebujejo za zdravljenje.

Avtor vieux bandit, CC, prek Wikipedije

Ko sem bila stara šest mesecev, me je mama odpeljala v nakupovalni center, da sem preluknjala ušesa. Kar se je začelo, ko sta dva majhna zlata čepa v vsakem režnju pri 12 letih prerasla v drugo luknjo, hrustanec, ki se je prebodel kot najstnik, in obroč za vijačenje naprej, ko sem začela fakulteto. Nisem si predstavljal, da je pri prebadanju ušes toliko možnosti. Toda človeško telo je mogoče preboditi skoraj povsod, kjer je koža, in ušesa niso izjema od tega pravila.

Obstaja veliko vrst piercinga za ušesa. Za hiter pregled si oglejte spodnjo tabelo in za več podrobnosti o vsaki posebni vrsti preberite.

Vrste ušesnih piercingov

Ime Kaj je? Čas zdravljenja

Ušesna mečka

Ena luknja v vsakem režnju.

4-6 tednov

Merjenje

Postopoma raztezajoči se reženj za držanje uhanov od 20 do največ 0 mm.

 

Hrustanec

Prozorno tkivo na vrhu ušesa.

8-12 tednov

Industrijski ali oder (več kot eno se imenuje ušesna kletka)

Dve luknji, povezani z enim samim nakitom, običajno z mreno.

3–12 mesecev

Tragus

Ovalni hrustanec, ki štrli iz ušesa.

8–16 tednov

Anti-Tragus

Prebadanje hrustanca nasproti tragusa, običajno z mreno.

8–16 tednov

Školjka

Prebadanje hrustanca nad ušesno mečko in anti-tragus na notranji strani ušesa.

8–16 tednov

Rook

Prebadanje debele gube hrustanca na zgornji strani ušesa.

2-12 mesecev

Udobno

Prebadanje notranjega hrustanca na pol poti navzven po zunanjem robu ušesa.

8–16 tednov

Daith

Prebadanje med rokom in ušesnim kanalom.

8–16 tednov

Helix

Vsako prebadanje na zunanjem robu ušesa.

2-12 mesecev

Ušesne mečke

Standardni prebadanje enojnih ušes.

Standardni prebadanje enojnih ušes.

Standardna ušesa in nedvomno najpogostejša je ena sama luknja na sredini vsakega ušesnega režnja. To je preprost postopek, ki ga delavci v trgovini z nakitom in pripomočki v nakupovalnem središču običajno izvedejo s piercing pištolo. Nekateri se kasneje odločijo, da bodo dobili drugo ali tretjo luknjo nad prvo. Profesionalni prebodalci trdijo, da se s pištolo ne sme prebadati, vključno s preprostimi ušesnimi čepki, ker je sterilizirana igla varnejša. Prav tako menijo, da uhani (čepi s podlogo) ne prispevajo k celjenju, saj preveč tesno ujamejo reženj in preprečijo vstop zraka. Predelovanje ušesnih naramnic običajno traja le 4-6 tednov, da se popolnoma zacelijo..

Merjenje

Standardni prebadanje ušesnih školjk je merjeno na 1

Standardni prebadanje ušesne mečice s premerom 1 “.

Pogosta sprememba, ki je trenutno priljubljena, se imenuje raztezanje ali merjenje. Večina ušes je prebodenih z iglo 20 ali 18, tako da se uporabi uhan 20 ali 18. Zaradi elastičnosti kože se lahko ušesne mešičke sčasoma postopoma raztegnejo, da sčasoma zadržijo 6, 4, celo 00! (Očitno je, da je manjša številka merilnika, večji je merilec!) Merjenje se izvede tako, da se velikost nakita postopoma povečuje, pri čemer se luknja prilega, da se prilega večjim in večjim uhanom, dokler ne dosežete želene velikosti..

Hrustanec

vodniki_do_godovinskih_pogojev_diagramov__diagramov

Standardno prebadanje hrustanca je drugo najpogostejše prebadanje ušes danes. Hrustanec tvori prozorno tkivo zgornjega dela ušesa in je edino področje razen rež, ki ga lahko zakonito prebodemo s piercing pištolo. Slišanje hrustanca traja dlje kot ušesne mečke (vsaj 8–12 tednov) in ker je na tem območju omejena oskrba s krvjo, se nekateri od teh piercingov nikoli ne zacelijo pravilno.

Industrijski

vodniki_do_godovinskih_pogojev_diagramov__diagramov

Industrijski ali oderni piercing je sestavljen iz dveh lukenj, ki sta povezani z enim samim kosom nakita (običajno z dolgo mreno). Industrijski prebadanje se običajno izvaja skozi hrustanec na zgornjem ušesu, pri čemer je ena luknja blizu glave, druga pa navzdol na zunanjem robu. Dva ali več industrijskih proizvajalcev na enem ušesu včasih imenujemo ušesna kletka. Zdravljenje traja od 3 mesecev do 1 leta.

Tragus

vodniki_do_godovinskih_pogojev_diagramov__diagramov

Tragus je precej priljubljen piercing, ki vključuje debel ovalni hrustanec, ki štrli neposredno pred ušesnim kanalom. Debelina tragusa se razlikuje glede na posameznika, kar zahteva nakit od 6 mm dolžine in več. Ti piercingi se na začetku pozdravijo v 8–16 tednih in popolnoma v enem letu.

Anti-Tragus

vodniki_do_godovinskih_pogojev_diagramov__diagramov

Kot pove že ime, je anti-tragus nasproti tragusa, na zunanjem ušesu, tik nad ušesno mečko. To ni zelo običajno, da bi videli piercing, saj je anti-tragus pri večini ljudi običajno premajhen, da bi ga lahko prebodli. Če je anti-tragus v resnici dovolj velik, da se prilega mreni, bo najverjetneje treba uporabiti mikro nakit. Čas celjenja je 8–16 tednov, popolno okrevanje pa v enem letu.

Školjka

vodniki_do_godovinskih_pogojev_diagramov__diagramov

Avtor Nicor, CC, prek Wikipedije

Školjka je velika površina hrustanca, ki tvori zadnji del ušesa. Prebadanje školjk se nahaja na velikem območju hrustanca tik nad ušesnimi mečkami in proti tragu na notranjem ušesu. Na to vrsto piercinga lahko nosite prstan ali mreno. Če izbirate obroč, se prepričajte, da je dovolj velik, da obdaja zunanje uho. Obdobje okrevanja je 8–16 tednov.

Rook

vodniki_do_godovinskih_pogojev_diagramov__diagramov

Topa je debela guba hrustanca, ki se nahaja na anti-vijačnici (zgornji notranji del ušesa) tik nad tragusom. Ker je ta kos hrustanca tako debel, je lahko prebadanje precej boleče. Čas celjenja je lahko od dveh mesecev do enega leta.

Udobno

vodniki_do_godovinskih_pogojev_diagramov__diagramov

Avtor: Smial, CC, prek Wikipedije

Snug se nahaja na polovici ušesa's zunanji rob, na notranjem hrustancu, tik nad anti-tragusom. Snug je dokaj majhno, plitvo območje, kjer hrustanec ni zelo debel, kar olajša prebadanje kot tuna. Začetni čas celjenja je 8–16 tednov, popolno okrevanje pa v 12 mesecih.

Daith

vodniki_do_godovinskih_pogojev_diagramov__diagramov

Daith (običajno izgovorjen dan-th, vendar pravilno izgovori, da se rimuje z moljem) se nahaja med topom in ušesnim kanalom. Po globini in času celjenja je podoben udobnemu, kar je 8–16 tednov na začetku in do enega leta, da se popolnoma ozdravi.

Helix

vodniki_do_godovinskih_pogojev_diagramov__diagramov

Avtor BrandonEmTee (pogovor), CC, prek Wikipedije

Vijaka je vsak prebadanje, ki gre skozi hrustanec na robu ušesa. Če se nahaja na odseku, ki je najbližje glavi, se včasih imenuje sprednja vijačnica ali prebadanje ušesne glave. Popolnoma ozdravi v 2-12 mesecih.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2007, ker živi

Komentarji

Sharon 21. oktobra 2019:

Želim si preboditi tragus, vendar so mi povedali, da je zelo boleče, ko ga naredim in po njem

Em dne 30. aprila 2019:

Skupaj imam 10 piercingov. En popek, dvojno prebodene ušesne mečice, prebadanje nosu, daith in majhen (po mojem mnenju 18 g) hrustanec, ki me prebada na desnem ušesu in dvojna vijačnica na levem ušesu, ki sem jo pravkar dobil! Moja vera se je dokaj hitro zacelila, zato upam, da se bodo moji piercingi vijačnic pozdravili v 2-3 mesecih

Abby 3. januarja 2019:

Trenutno imam 2 prebadanja na obeh ušesih. Rad bi dobil vijačnico in nekaj hrustanca na levi. Na desni bi morda rad dobil tragus in še en hrustanec. Še vedno poskušam ugotoviti, koliko si jih želim in kje, vendar mislim, da je to zadostno število.

Ellie Lopez 23. septembra 2018:

Na levem ušesu imam 4 piercinge na režnju in moj tragus. Na desni strani imam samo eno vijačnico. Načrtujem, da bom na to uho dobil veliko vijačnic, da bom lahko prebodel zgornji del enega ušesa in spodnji del drugega (že precej zaključen spodnji). Kot otrok sem imel preboden oba režnja in pustil, da se zacelijo. (Torej je minilo največ 8 mesecev, včeraj sem dobil svoj 4. reženj in vijačnico)

Elis 26. avgusta 2018:

Je ploski piercing sef?

Sin Miha 13. julija 2018:

Sem moški star 20 let in imam 10 piercingov na vsakem ušesu. dva na režnju, eden na sledi, eden na školjki, tri na vijačnici, dva na hrustancu, dva na sprednjem delu ušesa in dva na nosnici.

vse to sem jih prebodel v enem letu. to se mi je zgodilo, potem sem videl večino ljudi, ki se prebadajo in poskušajo izgledati kot oni. ponavadi gledam na drugačen slog od žensk v mestu in ko sem šel domov, sem se poskušal narediti svojega. tako mi je všeč.

kdo z drugačnim slogom naj me posodobi

Penny Gillard dne 30. maja 2018:

jaz'že vrsto let sem imel piercing, odkar sem bil otrok, pa sem'nisem jim tuja. Pred kratkim pa sem imel industrijske in daith piercinge in jih ni bilo'Slabo je bilo vstopiti, a ponoči so bile precej problematične. Predvsem industrijski piercing.

Na koncu sem pobrskala in našla posebno blazino, ki mi je veliko pomagala. jaz'Verjetno ga bom še naprej uporabljal, dokler se ne odločim, da bom prešel s tega posebnega sloga piercinga. Evo, če koga zanima: https://www.thepillowwithahole.co.uk/pillow-sleepi…

O Munroe iz Michigana 12. julija 2017:

#SaveForSharingOnFB

Maddie A. 1. junija 2017:

jaz'14 let in moj rojstni dan je ta konec tedna, zato mi starši dovolijo preboditi nos in daith, jaz že imam 2 prebadanja v režnju, industrijski na desni jem in sobo na levi in ​​jaz'navdušen sem in pripravljen na še več 🙂

Jay 21. maja 2017:

Zdaj sem star 18 let, do zdaj sem dobil 6 piercingov, v naslednjih letih pa bi rad dodal še nekaj.

Imam 2 režnja v vsakem ušesu, prvi par pri 4 letih, drugi pri 15 letih. Poleg tega sem v levem ušesu dobil 2 hrustanca (imel sem 15 in 16 let), vendar želim dodati še nekaj hrustanca in/ ali vijačnice.

Vse piercinge I'Ustrelili so me in nikoli nisem imel težav z okužbami, vendar se mi zdi, da sem imel srečo, saj je morala prijateljica vzeti hrustanec, ker je pri streljanju prišlo do živca.

Za vse, ki si želite posneti hrustanec: Vprašajte tistega, ki drži pištolo, o svojem znanju. Če ne'ne zaupaj strelcu, don'ne stori tega. To sem naredil v lekarni, kjer so me prosili za splošno tveganje okužbe in mi dali nekaj za oskrbo; Počutil sem se dobro, dvakrat sem to storil in nisem imel težav.

Trenutno raztežem dva svoja režnja, vendar le za tri milimetre, ker želim imeti možnost, da se po potrebi spet skrči.

Vsi moji piercingi – ne glede na to, kako dolgo sem jih dobil – se nagibajo zapreti, če vzamem nakit, zato nosim hrustanec in kremplje 24 ur na dan, ker me stane preveč časa, da se luknje vedno zacelijo. Ker pa tega ni'ne štejem za režnje, do zdaj sem jih navajen narediti, haha. Tega pa ne bi svetoval otrokom ali drugim piercingom.

aliciawiler dne 12. marca 2017:

Najprej jaz'sem RN, zato sem moral tragus preboditi, ker moti stetoskop, ko ga uporabljam. Skupaj imam 13 piercingov. 2, ko sem bil še majhen otrok, ki ga ne uporabljam več, 3 prebadanja režnjev, pol ali pol prilegajoče, prebadanje hrustanca, prebadanje vijačnice, prebadanje nosnic in prebadanje zgornjega popka. Imela sem obe bradavički'sem naredil, vendar sem jih moral odstraniti d/t, leva je bila tako boleča, da so me bolele vse dojke! Po mojem mnenju je bil to najhujši piercing doslej kar zadeva bolečino. Prespal sem tetovažo gležnja in oba zgornjega dela hrbta Tatt's, zdelo se mi je, kot da sem na masaži !!! Lol. jaz'Upam, da bom v torek naredil desno uho z prebadanjem industrijskih odrov in komaj čakam! Kar zadeva okužbo, so nečist izcedek, pordelost, ki presega prebodeno območje, ali rdeče proge vse to znaki okužbe. Vključno s temperaturo, vendar ne vedno. jaz'Moj sem vedno čistil z antibakterijskim milom za klicanje, posušil s papirnato brisačo in nanesel bacitracin ali trojno antibakterijsko mazilo. Nikoli nobenih težav. Udarec na hrbtu, ki ga lahko dobite, je keloid; brazgotinsko tkivo, ki nastane zaradi travme. Ne menjajte nakita prehitro in postavljajte vprašanja, ko to naredite !! Pojdi k profesionalcu. Dobiš tisto, za kar plačaš!!!

Casey dne 15. januarja 2017:

Trenutno imam skupaj 17 piercingov in imela sem jih še 6, ki so jih z leti odstranili. Tukaj'je razčlenitev…

3 v vsakem ušesnem režnju in 3 na vsaki vijačnici, 2 sprednji vijačnici na desni (želel je trojno, a tretja ne bi't fit), 1 tragus na levi, moj nos in nazadnje in moj najljubši, dermal na prsnici. Naredili so mi popek (ki so mi ga iztrgali), mater in roka (zaprl se je, ko sem jih odnesel na operacijo), jezik in obe bradavički (te sem prostovoljno odstranil po približno 5 letih). Vau … jaz'nikoli nisem vsega tega napisal!

Moj najnovejši, dermalni, je bil daleč najbolj boleč! Krvavel je kot nor, vendar je tudi najhitreje ozdravil … in zdaj želim še enega nad tem, ki ga imam. jaz'tudi to bom ponovil v trenutku! To stvar rad pokažem samo zaradi reakcije samih ljudi!

Skratka, z nobenim od njih nikoli nisem imel resnih težav. Tu in tam sem moral nekaj preboditi, a nič hudega. Obožujem pirsinge in tetovaže (don'ne začni me s temi!) in nikoli ne bom obžaloval. Vsi spomini na preteklost.

Sam 8. januarja 2017:

Nikoli, nikoli, nikoli, ne naredite piercinga s pištolo! So tako nehigijenski in slabi za vas, zlasti pri prebadanju hrustanca in nosu. Oni'je ponovno invazivna in lahko povzroči veliko trajno škodo. Če ti'ste na mestu za prebadanje in izvlečete pištolo za piercing, morate od tam. Prebadajte samo strokovnjake, ki imajo ustrezno usposabljanje, certifikate in uporabljajo igle. Ne piercing pištole!!!

Kelly 5. maja 2016:

Skupaj imam osem piercingov. Večina mojih pirsingov je zelo starih, več kot 20 let. Dve vijačici na istem ušesu. Te sem dobil pred mnogimi leti s pištolo in jih je bilo ozdraviti, a zdaj so v redu. Lahko jih pustim mesece prazne in še vedno so v redu, ko ponovno vstavim piercing. Imam tri prebadanja na eni strani in dva na drugi. Pred kratkim so jih raztegnili. Desno uho 4G na spodnjem režnju, 14 zraven, 6G zraven in dve vijačici 20G. Druga stran ima 12G, ki ga nameravam razširiti na 4G in 14G. Rada imam piercinge, redki so tam, kjer živim za starejšega moškega, kot sem jaz. So pa del mojega življenja in me spominjajo na čase, ki jih predstavljajo.

Sara Marques s Portugalske 21. decembra 2014:

Zelo informativno! Hvala

Lisa Vollrath iz Eulessa v Teksasu 2. oktobra 2014:

V ušesih imam osem piercingov: sedem skozi režnje in enega skozi hrustanec. Lahko potrdim dejstvo, da piercing hrustanca boli kot dikens in traja veliko časa, da se zaceli!

Kaili Bisson iz Kanade 1. junija 2014:

Predstavljal bi si, da bi prebadajoči hrustanec hudo bolel. Informativni članek!

sarahhhhhh 5. maja 2014:

Zanima me le, če mi bo piercing s tolkom pomaknil uho in kako močno boli?

Kenneth C Agudo iz Tiwija, Filipini, 13. marca 2014:

Zanimalo me je, ko sem se spotaknil in videl, da se tukaj dogaja veliko razprav. Nikoli si nisem predstavljal, da bi to storil, saj bo to ovira pri prijavi na delo

jane 2. januarja 2014:

ali mi lahko kdo pomaga pred leti sem kupil uhan za zgornji del ušesa, to je bil majhen diamant, ki si ga dal skozi luknjo v ušesu in ga nato odprl, da je ležal tik ob ušesu in ni'ne drži se ti v glavi, ko ležeš, vendar se ne spomnim, kako se reče ali kje ga lahko dobim, hvala Jane

torrelynn 7. decembra 2013:

To je bilo res zelo koristno. Nikoli nisem vedel, da ima kdo toliko prebadanja ušes. Glasoval za

Vseeno cveti iz ZDA 13. oktobra 2013:

Au, av, av. Nisem si predstavljal, da obstaja toliko vrst piercingov. O moj bog. Au, av, av. Ko sem bil najstnik, sem dobil dvojno prebadanje malo v uho in bolelo je kot hudič, zato sem pustil, da je luknja rasla in tega nikoli več nisem storil. Au, av, av.

volčji bob iz južne Kalifornije (ZDA) 26. avgusta 2013:

V vsakem režnju imam samo en piercing. To'zame je dovolj. Prebadanje sem opravila, ko sem bila stara 8 let, s sestro (10 let starejšo od mene) že dolgo, dolgo nazaj … po staromodno, z iglo in nitjo. Le nalagal sem led na ušesno režnico, dokler nisem mogel'nisem čutil … nisem'sploh ne boli. Tistega dne je zbrala tudi dva moja prijatelja.

Adrian Cloute iz Cedartowna, GA 26. avgusta 2013:

Mislim, da je to zanimivo središče. Zame imam rad en sam piercing na uho. Mislim, da preveč ne gre'ne izgleda dobro. Zato ima vsak svoje mnenje.

Charlotte Savage 25. maja 2013:

Zakaj bi kdaj … KAJ, ljudem govoril, kako se preboditi ?! Pustiti'govorimo o MRSA ali sevih okužb, ki so odporne na zdravila Staph … in o teh'niti najhujše, kar se lahko zgodi. Don'Ne bo poceni, plačajte dodaten denar za varnost … tudi, don'pri Claire nič ne prebodem's. Varčevanje denarja ni'ni vredno Hep C..

Amaris 04. januarja 2013:

Prebral sem vse komentarje, nekateri so bili informativni in kaj ne, vendar mislim, da je vse povezano z vašo toleranco do bolečine in mentaliteto, ki se dogaja. Že od začetka sem vedel, da si želim piercinga, in to sem naredil. Trenutno imam anti tragus, daith, cnug in popk skupaj z dvema dodatnima gnojama in 1. in 3. luknjo. Vse je bilo res zabavno dobiti in komaj čakam, da dobim več. Pravzaprav imam raje piercinge z iglo kot piercing s pištolo:/

Tiffany 02. novembra 2012:

Imam preboden nos, popek so mi naredili dvakrat, vendar sem pustil, da se eno zaceli, štiri prebadanje režnja, dva hrustanca in pravkar sem opravil lopa. Moral sem vzeti loputo, ker se je preselila in razcepila (imela sem velik pritisk, verjetno vzrok). Želim si, da bi bila moja vest in tragus končana.

Sydney dne 02. oktobra 2012:

Rad bi rekel, da puške niso't slabo. Pravzaprav delam za Claire's in nikoli nisem imel težav s pištolami in zavetjem'ni imel pritožb strank. Imam 13 piercingov in 11 jih je naredila Claire's/Icings in z njimi nikoli ni imel težav. Imam 7 hrustancev in niso'ne boli in ozdravi v manj kot 8-12 tednih.

In z ljudmi, ki pravijo, da orožje ni't sterilizirane, so. In ni't celo pištolo, ki se dotika ušesa. To's predhodno sterilizirano embalažo, ki drži uhan. Če se okuži, potem morda's osebami, ki niso skrbele za prebadanje ali so alergične na uporabljeno kovino. Za prebadanje hrustanca je potrebna dodatna skrb, ker se tako enostavno okuži. To'ni pištola, ampak'je oseba.

Zoe 24. avgusta 2012:

kako to, da tja'brez orbite?

Emily King 1. julija 2012:

Im 12 in imam 3 piercinge v vsakem ušesu! Moj hrustanec narejen in 2 prebadanja režnja! Tudi popek sem naredil in vse sem naredil, ko sem bil star 11 let!: O, vendar sem naredil prve režnje, ko sem imel 4 leta. Starši mi še ne dovolijo, da bi naredil jezik, vendar to spoštujem, saj ne bi smel imeti polovice tistih, ki sem jih dobil pri svojih letih!

Ampak upam, da bom v prihodnosti dokončal jezik in industrijo ter spodnji del trebuha … čeprav nisem 100% prepričan o moji industriji, je morda le malo preveč! Tudi jaz bi rad naredil spodnji del ustnice, vendar tudi pri tem nisem prepričan! 🙂

Sodišče 24. maja 2012:

To je bilo v veliko pomoč

Jen 16. maja 2012:

Vsi izgledajo super beli, umazani. Če pa to'pogled si ti'greš za…

Cvetni list 8. maja 2012:

Pred tremi meseci sem imel topa, ko me je nekoliko zabolelo, končal sem na antibiotikih zaradi okužbe in so mi povedali, da slana voda in morska sol nista dobra za zdravljenje ali preprečevanje okužbe, da bi soli to storile. bodo potrebovali vedra stvari. Rečeno mi je bilo, da ga očistim z običajnim milom in vodo, ki deluje. Všeč mi je piercing, vendar en majhen trk in spet boli, kot da je bilo pravkar storjeno, in na koncu začneš znova 🙁 ampak všeč mi je, zato sem tole toleriral

monika p 7. maja 2012:

Imam 7 piercingov in 13 let star 14 let Imam 1. reženj, 2. reženj, oba horizontalna tragusa na obeh ušesih in mojo vijačnico na desnem ušesu. ok, tako da me moja varuška vzame, da dobim drugega na levo uho, ne vem, kaj hočem na levem ušesu, ne v školjki, ne v vijačnici ali v roki

čimprej odgovor na to, prosim za pomoč

Erin 5. maja 2012:

Hvala, zelo v pomoč 🙂

sam 29. marca 2012:

Prejšnji teden sem imel ob istem času sobo in školjko, takrat me je soba bolj bolela, zdaj pa školjka boli kot pekel. To'spanje je neznosno. Za lopužo je zelo enostavno skrbeti in je neboleča!

Lena 28. marca 2012:

Živjo, jaz'želim si preboditi školjko in topo (najverjetneje, ker se zdi, da je tolk bolj boleč in ga je težje očistiti). jaz'pravzaprav sem precej prestrašen zaradi bolečin, nisem prepričan, ali me bo preveč bolelo. Kakšen nasvet fantje? Btw na vsakem ušesu imam 2 rebra in 2 vijačniki. med prebadanjem vijačnice niso'ni bolelo, vendar sta bila v prvih 2 tednih precej moteča in boleča. To'minilo je mesec dni in moj piercer je rekel'so skoraj ozdravljeni, vendar jih bom pustil pri zaganjalnikih še en mesec (: ne'zdaj res ne boli več (; v primerjavi s vijačnico je škodljivka zelo boleča? (razumem, da je hrustanec tam debelejši)

Zoe 19. marca 2012:

Ali kdo ve, če anti-tragus boli bolj kot topa? Roka in nos imam preboden in nobeden od njiju sploh ne boli. Ali je bolečina z anti-tragusom celo primerljiva z lopovom?

Danielle 18. marca 2012:

Pred nekaj dnevi sem naredil svojo sprednjo vijačnico in bolela je bolj kot katera koli druga piercing ali tetovaža, ki sem jo dobil, skoraj sem se onesvestil. Ne morem si predstavljati, da bi dobil nekatere druge, ki so prikazane na slikah tukaj

lizika 17. marca 2012:

želim vedeti, če boli???

Katie Sue 5. marca 2012:

to spletno mesto ne vsebuje informacij, ki sem jih iskal ….. zato hvala za nič.

Chanel 3. marca 2012:

jaz'Pri 14 letih sem očeta (naredil piercing) prebodel v mojo industrijo, ko sem bil star 13 let. Mislim, da izgleda res dobro in se je pozdravilo v nekaj mesecih (precej hitro). jaz'sem precej toleranten do bolečin Ko sem dobil industrijo, ni šlo'ne boli hudo, ampak jaz'dobro sem z bolečino Rad bi dobil 2 industrijski palici v drugo uho, vendar ne'ne veš kaj bi dobil? Kakšen predlog?

Tam'nekateri so 2 ravni palici, nekateri prečni, nekateri gredo kot običajni industrijski in 2 gresta navzgor s te palice, nekateri gredo skozi, kjer je vaša školjka.

Želim si tudi školjko v obeh ušesih, kar nameravam kmalu. In hočem topa, trangusa in anti-trangusa. Bi jih to bolj prizadelo kot industrijsko ali ne?

To nima nobene zveze z ušesi, vendar želim, da se naredi tudi moj jezik (strupi) in septum. lahko'ne delam jezika, dokler ne'm 18 (ker moji starši nočejo, da bi to imel). Bo to bolelo? In koliko časa traja, da se strupi zacelijo? Staršev nisem vprašal o mojem septumu, ampak ali ga boli in koliko časa traja, da se ozdravi?

Lena 29. februarja 2012:

Hej jolyjass, pred 2 tednoma sem si naredila piercing hrustanca, zato ne vem, če se bo zacelil. Če pa se pravilno izvaja z iglo v salonu za tetoviranje, se mora seveda pozdraviti v 2 mesecih, kar pomeni, da boste morali tudi svoje nove piercinge čistiti, da se izognete okužbam in drugim zapletom. Don'ne skrbi preveč in veliko sreče!

JOly JaSs 28. februarja 2012:

hej every1 ….. em mislijo na hrustanec, da se prebodejo ….. ampak vsakič, ko grem 2 v lekarno, dobim disfobijo …. kaj pa, če se nikoli ne zaceli? n a boli ??? Prebral sem zgoraj … v nekaterih primerih CARTILAGE nikoli ne zdravi:/ ?

stacy 28. februarja 2012:

dobil sem dvojne režnje, ki so minili že 3 tedne, vendar se mi še ne zdi, da bi si odstranil hrustanec, zato se vam zahvaljujem za nasvet. mama vidi, da sem mrtev, ja, jaz sem samo 14: X n ona ne glede piercingov bla

nicki 23. februarja 2012:

Ali boli, če uporabljate ušesne čepke, ko imate piercing s točkom? kaj pa za školjko?

rhian 23. februarja 2012:

moj tragus sem že opravil in zdaj želim nekaj drugega. ali se želim antitragus ali rook ali prilegati. kakšen komentar o tem, kaj manj boli? naj ga dobim tudi na isto uho kot tragus ali drugo uho?

prosim pomagajte.

hvala.

Lena 21. februarja 2012:

Dang, pravkar sem naredil 4 prebadanja hrustanca v trgovini z nakitom in niso'ni bolelo tako, kot sem se počutil s prebadanjem režnja. Btw moj piercer je uporabil pištolo za iglo. Streljaj, pravkar sem jih dobil danes in ne vem'ne čutim ničesar, čeprav me desno uho rahlo boli. jaz'Ne bom se jih dotaknil ali se jih igral, dokler se ne zacelijo pravilno. Kupil sem tudi kirurški špirit, ki bo razkužil moje piercinge, medtem ko se zdravijo. Ali obstajajo razlogi za skrb? Nekdo prosim za odgovor, hvala.

Neera 20. februarja 2012:

Razpravljam o tem, ali bom dobil industrijo in/ali tragusa ali ne. Vem, da bo okrevanje dolgo, vendar ne vem'ne vem, če lahko prenesem bolečino. jaz'malo sem zaskrbljujoč in nekako potrebujem nekoga, ki bi me pri odločitvi potisnil čez rob. Kakšna pomoč?

Tudi če mi lahko kdo priporoči nekaj dobrih krajev za izvajanje na območjih Baltimora ali Philadelphije, jaz'd res bom hvaležen.

cholico 19. februarja 2012:

hej, pravkar so mi preluknjali ušesa, ali je normalno, da te po prebadanju boli glava

LaLaLaLoopsy 17. februarja 2012:

pred tednom dni sem naredil školjko in piercer je rekel, naj je ne zvijam. pomotoma sem ga zvil in zdaj se mi zdi porozen in čuden. pravzaprav se resnično bojim, kaj se bo zgodilo. zdaj pa ne boli več kakšen nasvet?

Stephhhhh;) 14. februarja 2012:

Pred enim tednom sem prebodel topa in ni bilo'ni tako hudo, kot sem mislil, da bo. To'boleče se je dotakniti in zaspati, ampak ne vem'ne obžalujem To'je tako srčkan, vsakdo, ki želi to narediti … NAREDI! Lol. Ta vikend dobivam svojega tragusa! 🙂 Navdušen!

kaybee 10. februarja 2012:

Pred nekaj več kot enim letom sem imel v verižni trgovini z nakitom v nakupovalnem središču hrustanec s piercing pištolo. zelo me je bolelo in imel sem izboklino na zadnji strani ušesa. jaz'd vzela bi jo za 2 uri na srečanje na progi in bi mi povzročila veliko težav, ko bi jo poskušala vstaviti. zaprla se je v 5 dneh po tekaškem srečanju, in to so mi povedali'd se v 6 mesecih popolnoma ozdravi'bilo je devet.

kileynoel 7. februarja 2012:

Hej, jaz'res želim kmalu opraviti lopužo in i'sem že vprašal sestro'prijatelj, ki je pierser za tetovažo, kamor nameravam iti, koliko bi to stalo, tj'Sprašujem se, kako močno bo bolelo, pa tudi koliko časa traja, preden lahko zamenjam nakit, in ali se ob prhanju pojavi nevarnost, da bi ga šampon poškodoval, vem, da'Nekaj ​​časa bom moral biti previden v okolici, hvala!

LYNNSI 7. februarja 2012:

Prvi in ​​drugi reženj sem dobil v dveh letih drug od drugega. 1. = pištola @ nakupovalni center 2. = igla @ tatoo salon. Ne samo, da je igla bolela MNOGO MANJ, ampak piercing pištole je bolel več tednov! Po igli ni bolečin!!!!!

cheymarie 6. februarja 2012:

ok, poznam vse o piercing pištolah, uporabi piercing igel itd. ampak nikoli nisem smel preboditi ušes, zato si naredim sam prebadanje ušes … spraševal sem se, (piercing prvega in drugega režnja sem naredil s pištolo) sem vzel prebadljive uhane iz drugega režnja in prebodel moje 3 luknje za hrustanec, tako da sem uhan z roko potisnil skozi uho … najprej sem ga očistil, vendar me je zanimalo, če je potiskanje skozi samo roko slabše, kot da bi to naredil s pištolo? moj piercing je navidez, z nooo izboklinami ali kožo, ki se mu je zataknila, a 2 trenutno tako zelo bolita, da je proces zdravljenja zanič. in imam nenaravno mehak hrustanec, tako da mi močni vijačniki omogočajo, da sem skozi njih zdrsnil različne merilne obroče … na primer, šel sem z merilnika 20 na 14 in je zdrsnil naravnost skozi…

Megan 04. februarja 2012:

Pred mesecem sem prebolela svojo vero. Težko sem to začutil in zatem je malo zakrvavelo. Deklica, ki jo je prebodla, je te palice vzela kot stvari in iztisnila nekaj krvi, kar je bolj bolelo kot celotno prebadanje. razdraženo ali kaj podobnega, odkar ga imam. pravkar sem dobil drobtine. in vicky to počneta ločeno, tako da se bo vaše uho moralo osredotočiti le na zdravljenje enega za drugim, to počnem z mojo industrijo. in sem pri merilniku 2 v ušesnih mečkah, je bolj boleče od vsakega prebadanja, ki sem ga imel, vendar so majhne velikosti najbolj bolele, ko prideš do 4 g, zame ni bilo zelo boleče. Če želite meriti ušesa, morate vedeti, da se upošteva 2 g "točka brez vrnitve" marsikdo pa gre lahko k očetu in ima ušesa raztegnjena, če pa greš na 00g in se ne vrnejo, se bodo verjetno vrnili na 14 g ali kaj podobnega, tako da ni tako slabo, dokler veš, kaj počneš , dont ne povečajte na hitro, in ko se pozdravijo, jih pustite zračiti in jih občasno očistiti, ker potem ne bodo vonjali. Upam, da to pomaga ljudem, vendar so piercingi za vsakogar drugačni, zato ne vem, koliko bi piercing ali raztezanje škodilo drugim ljudem.

Vicky 31. januarja 2012:

jaz'načrtujem prebadanje hrustanca in želim 3 luknje zapored. Ali kdo od vas predlaga, da vse naredite ob ločenem času ali vse naenkrat? Prosim za predloge!

Holly 28. januarja 2012:

Hej, hotel sem mnenje o tem, kateri pirsing je najbolj problematičen za uho?

Pravkar sem naredil industrijo in jaz'sem že slišal, da so tam zgoraj tiste, ki povzročajo največ težav, npr. brazgotinjenje, draženje okužb itd.

Ne razumem'briga me za bolečino, ker moja industrija dobesedno ni'ne boli in imam visok prag bolečine, samo želim vedeti, katere so na splošno lažje po oskrbi in katere najlažje, razen rež, saj so zelo preproste za zdravljenje.

Hvala 🙂

jan* dne 27. januarja 2012:

Vse tri piercinge hrustanca sem prebodel s pištolo in se je hitro zacelilo'tudi mene ne boli veliko'imam jih že približno 5 let in v eno sem dal 14 -metrsko mreno 🙂 zdaj TO JE bolelo kot hudič lol

Mackenzie: D 25. januarja 2012:

Zomg, imam tri prebadanja (tri na vsakem). Eden pa je 6 -merni, nato 14 -metrski, nato 18 -milimetrski. Na vsakem ušesu imam dva prebadanja hrustanca, oba sta 18 g [merilo] Nobena ni bila boleča, razen merjenja ušes. Toda čez nekaj časa so bolečine prenehale. Jaz sem svoje naredil sam, priporočam strokovno. Kmalu grem po drugi hrustanec in kmalu bom'na desno uho dobim rova, na levo pa tragus: D Zaželi mi srečo.

Rachel 18. januarja 2012:

lahko'Ne morem reči zagotovo, vendar močno sumim, da me je nostralni piercing bolj bolel kot moja vijačnica, ker je bila piščanka, ki mi je naredila nos, zelo luštna, imela je majico delno odpeto in lepo "lastnosti" in ljubek gavran, ki ji je tekel čez prsi, in piercer vijačnice je bil tip, ki, čeprav zelo prijazen in kompetenten, preprosto ni bil't as "moteče".

Bryan dne 12. januarja 2012:

Daith piercing, je še vedno zelo tvegano zaradi lokacije prebadanja. Vsaka oseba ima drugačen nabor ušes in mnogi morda niso primerni za tovrstno prebadanje. http://www.whatisall.com/fashion-and-accessories/w…

lilija 9. januarja 2012:

boli me ušesa samo, če gledam te.

Dana 9. januarja 2012:

Nadaljevanje: Da sem hotel preboditi tudi levo uho, zato sem pred dvema dnevoma prebodel hrustanec s CBR & Obožujem to! To'minila sta le dva dni, da lahko'ne govorim veliko, ampak jaz'se bom kmalu vrnil in posodobil posodobitev;)

Dana 9. januarja 2012:

Pred približno 13 meseci sem dobil industrijski piercing v desno uho, zdaj pa to'je precej ozdravljeno, všeč mi je, ampak to je'Dolga pot je bila (brazgotinjenje, udarci itd.), toda vse je bilo konec in zaceljeno, in to'res je lepa. Zdaj imam dve majhni mreni in izgleda super! Zelo mi je bilo všeč

mememoo 04. januarja 2012:

hej, včeraj sem dobil novo pirsing, ki pa ni od zgoraj navedenih. To mi je profesionalno opravil deček in zdi se, da je to zelo napeto, to je normalno. jaz sem'na ušesu sem imel piercing že približno štiri leta.

Erikaa 04. januarja 2012:

Čas zdravljenja za školjko je napačen. Moj pirser mi je rekel 9-12 mesecev. To je povedal tudi vsak drugi pirser, s katerim sem se pogovarjal.

Whendee 3. januarja 2012:

Pravkar sem dobil industrijski piercing in mi je všeč! Končano je 31. 12. 2011! Hvala Tattoo Central le 35 dolarjev!!

Hollz 3. januarja 2012:

Oktobra 2011 sem prebodel topa in moram reči, da nisem'sploh ne čutim ničesar. bilo je precej boleče po nekaj dneh, ampak razen tega je bilo v redu. Sinoči sem ga moral vzeti, saj je zrasel v samo 2 mesecih. skozi mojo kožo si lahko videl palico. to je pogosta težava s prebadanjem topa ali je to samo moje telo???

Ana 3. januarja 2012:

Pred približno štirimi dnevi sem se prav prijel. Sam piercing se ni'ne boli tako hudo. Ampak jaz'pišem vam zdaj z utripajočim ušesom, otečenim s potencialnim začetkom keloida? jaz'm namočeno, jasno protibakterijsko pranje, ne premikam se in pri tem poskušam biti zelo previden. Do pred približno 36 urami je bilo v redu. Želim si, da bi vedel, kaj za vraga sem naredil! To'super luštno je'trenutno je samo bolečina v ritku! Pred nekaj leti sem naredil industrijo in po enem letu, ko so jo prebili, mi je palica v spanju padla in se zaprla! Še vedno ni bil'ni popolnoma ozdravljeno! jaz'Imel sem več piercingov za ušesa, toda prilepljen je edini'imam prav zdaj. Očitno opravite raziskavo, preden se prebodite ali se vsaj pripravite na prihodnje vzdrževanje!

Ima kdo kaj takega'je zavrnil ali povzročil veliko težavo?

em 31. decembra 2011:

Pravkar sem dobil dva prebadanja, da bi lahko postavil oder, vendar mislim, da moje meritve niso v redu, kaj naj naredim?.

becauseilive (avtor) od N.J. 30. decembra 2011:

Ti'verjetno je v redu, če je tako'minilo je mesec dni in nimaš težav. jaz'nisem prepričan, kaj bo po vašem mnenju razpadlo? Nakit? Ne razumem'tam ne mislite'je kakršen koli razlog za tako grozen strah, sliši se tako'zdravi se v redu…?

sveti… 28. decembra 2011:

sveto sranje …

prebil sem hrustanec s piercing pištolo …

JE GONNA SHATTER ???? T.T če sem tako zajeban @_ @

vendar je že mesec dni, tako da sem vzel uhan in zdi se, da je v redu … : O

in imam vprašanje

ali so uhani hrustanca različne debeline?

ker sem poiskal nekaj uhanov iz hrustanca in nekateri so videti precej debeli .. in mine precej tanke v primerjavi s tistimi

šudve sem šel k profesionalcu po hrustanec .. šel sem v nakupovalno središče … in prebili so ga s piercing pištolo … zdaj me je strah strašnega rituala…

JanieKay 11. decembra 2011:

Torej jaz'v četrtek nameravam narediti tragus na levem ušesu in ne bom lagal, da se po vseh teh komentarjih tresem v čevljih. Na vsaki strani imam 3 prebadanja (vse narejeno s pištolo, razen ene) in 1 pištolo, ki se prebije približno do polovice levega ušesa. jaz'Nisem prestrašen zaradi bolečine pri prebadanju, ker raje prebodim ušesa z iglo nad pištolo. Vsi mi govorijo, kako grozljiva bo bolečina, tudi če tega ne storim'ne poznam nikogar, ki bi to osebno naredil. jaz'Najbolj sem zaskrbljen zaradi okužb, s svojimi prtljažniki nisem imel nobenih težav in dejansko sem lahko letel in odšel na počitnice manj kot teden dni po tem, ko sem to naredil. jaz'Skrbi me, da je tragus zmagal'da se tako zadnje ne ozdravi in ​​zmagal sem'Ne morem mirno spati ob tem novem piercingu, ob branju teh komentarjev pa me je samo bolelo, ko sem jih brala! Ekekekekekeke !! = (

Jessica 2. decembra 2011:

Ne da bi bila prasica ali kaj podobnega, očitno pa nekateri od vas niste'piercing so naredili na zelo varnem mestu. Imam 7 piercingov za ušesa in popek, jezik & Dvakrat imam ustnico. Kakor koli že, glede ušes sem pri Claire naredila oba prebadanja hrustanca's (enega od njih sem naredil dvakrat, ker sem prvega ujel na srajco, ko sem se oblekel & bolelo me je, zato sem ga samo vzel ven) in nikoli nisem imel težav z njimi. Ozdravili so v času, ko je ženska rekla, da bo & nikoli okužen ali kaj podobnega. jaz'oba sem imela opravljenih že približno 5 let & Iskreno ne razumem'ne mislite'Za njihovo izvedbo je potrebno iti na tetovažo. Imam tudi svojo školjko, ki jo je moj bratranec naredil s piercing pištolo. Ne razumem't priporočam, da se kdo sam prebode, ampak jaz'tudi v resnici nisem imel s tem težav & Absolutno mi je všeč! jaz'prav tako nisem imel res nobene bolečine pri nobenem od piercingov, ko sem jih naredil (razen ustnice me je nekoliko bolelo) & Za bolečino govorim zelo nizko.

mle dne 27. novembra 2011:

nisem'tukaj nisem prebral vseh komentarjev, vendar nisem'ne opazim, da bi kdo omenil daith piercing. Svoje sem opravil pred nekaj leti in res mi je všeč. Bilo je precej boleče in trajalo je večno, da se popolnoma pozdravi, vendar verjetno predvsem zato, ker je tako neroden in majhen prostor za prebadanje. Imam obroč, vendar na njem ni žoge in nikoli ni padel.

Imam tudi industrijsko, ki sem jo'sem že vrsto let in ne vem'Ne spomnim se, da je bilo preboleče preveč boleče, a potem ni moglo'ne spi dolgo na tej strani. Režnje imam raztegnjene na 2 g in kmalu se bom raztegnila na 0 g

pobegniti 26. novembra 2011:

Pred nekaj dnevi sem opravil industrijo in bilo je precej boleče. Spodnja luknja ni'ni hudo bolelo, toda ko je naredil zgornjo luknjo, je bilo 5x slabše. Res mi je všeč in vesel sem, da mi je uspelo. Tudi če nisem'Zadnja dva dni nisem mogel spati zaradi bolečine.

Bex dne 15. novembra 2011:

Rainie- to'pravkar imenujemo prebadanje drugega režnja, rekli boste, ali lahko prebodite moje režnje in pokažete točno tam, kjer želite, kar je bilo enostavno kjerkoli na mehkem mesnatem območju je prebadanje režnja.

Bex dne 15. novembra 2011:

Pozdravljeni Georgia-Lee, rekel bi na lestvici od 1 do 10, to je 6, jaz imam svojo in prva luknja se mi je zdela velika pod pritiskom in nisem'drugega niti ne čutim. Samo ne'ne pomislim na bolečino, ki bo minila v drugem rudniku in stane 30 funtov in všeč mi je'je dokaj edinstven piercing, ki ga izstopa'ni nič velikega don'ne skrbite, na koncu se boste spraševali, kaj vas je skrbelo veselo piercinganje: D

Georgia-lee dne 12. novembra 2011:

Za božič nameravam narediti industrijski piercing in nisem prepričan, ali imam nizko ali visoko toleranco bolečine. Kakršni koli predlogi o količini bolečine, ki nastane zaradi tega?

Nikki 7. novembra 2011:

Svojega lopa imam opravljenega in za vedno ga je treba pozdraviti. Kot da je minilo 9 mesecev in še vedno boli!

Raine dne 30. oktobra 2011:

V svojem prejšnjem komentarju sem mislil * uho * NE jem. [:

Raine dne 30. oktobra 2011:

V redu Torej želim samo navadno in preprosto luknjo za drugo prehrano's V bližini obleke si običajno kot otrok prebodite ušesa. Kako bi temu piercingu rekel?

Candy dne 27. oktobra 2011:

Moj tragus je bil preboden 4 dni in že približno 3 dni me nenehno bolijo ušesa ter čeljust in lice. Všeč mi je vedeti, da je to običajno! (: In obožujem svoj novi piercing, tako srčkan! Tudi nos in ušesa imam narejene

🙂 21. oktobra 2011:

Imam tragus, oder/industrijski, topa, 2 režnja in zgornje uho. Skupaj z drugimi moram reči, da me trebuh boli bolj !! Z vsakim prebadanjem'Najbolje je pričakovati slabše, potem pa manj boli 🙂

alexNicole 14. oktobra 2011:

nostheboss21 imam preboden tragus, vendar nikoli ni otekel. Vendar pa imam prijeten piercing, ki se rad okuži in oteče. Zato na njem uporabljam bc prah. Po nekaj dneh uporabe se zažene. Samo zmešajte z malo vode in pustite, da se posuši na tragusu, nato sperite z vodo.

nostheboss21 11. oktobra 2011:

kako oteče piercing targus? Pred 3 dnevi sem ga prebodel in danes je precej boleč in otekel, je to normalno??

Evie 3. oktobra 2011:

Joie; to'Zvijati ga ni dobro, saj lahko v hrustancu nastane kepa in zmagal je'ne odhaja več let! Naj bo čist z mlačno toplo slano vodo in kuhinjskim zvitkom (don'ne uporabljajte bombažnih kep, ker se lahko razležejo in zapletejo v vaš piercing) Po mojem mnenju uporaba pištole za prebadanje ne bi'to ne bi bila najboljša ideja, saj imate morda težave z fazo zdravljenja. Poskusite, da ne spite na njej ali se preveč igrate z njo in se mora pozdraviti v enem do dveh mesecih (:

Skupaj imam osem piercingov, po štiri na vsakem ušesu. Levo; dva režnja, vijačnica & tragus. Prav; dva režnja, školjka & rook. Imel sem svojo vijačnico & tragus je bil narejen pred približno tremi tedni in je vse v redu. Abit izcedek, kar je normalno, in majhen košček krvi na moji vijačnici, kjer sem ga pobral .. norca. Tragus se je lepo pozdravil in i'd priporočam. Imel sem svojo školjko & rook včeraj, in oni'res ni tako slabo – problem je le v tem, da je topok krvavel! jaz'imam žebljiček v školjki in obroč v bankomapu s topom, toda spraševal sem se, saj hočem obroč v školjki in dvojni čep v loputi, kaj'je najboljši tip in velikost? & kako dolgo naj počakam, da se spremenim, & če nakit kupujem s trga, kako ga potem steriliziram?

Veliko vprašanj poznam, oprosti XD

Joie 1. oktobra 2011:

ravno včeraj sem si prebodel zgornji del ušesa in ne gre'ne boli, dokler ga ne moram zasukati. koliko časa bo trajalo, da se ozdravi? To sem naredil v walmartu, zato moram vedeti, ali je bilo to s pištolo slaba ideja in najlažji način za to. Kakšen predlog?

Anna 28. septembra 2011:

Želim si preboditi lopata, a oba starša sovražita prebadanje in bi me ubili, če bi to naredil. Prav tako imam NUJNO toleranco na bolečino (neki dan sem dobila lokalno anestezijo in oči so mi solzile lol). Ušnice so mi enkrat prebodle in skoraj sem jokal, ko sem jih naredil, zato sem morda zmagal'ne dobim več piercingov 🙂

Ashleigh 1994 19. septembra 2011:

Ive sem naredil lopa in imam samo 16, ni'komaj me je bolelo in res sem za nič paničaril! naredi to je vredno !! 🙂

WB dne 16. septembra 2011:

@samo jaz:

lani sem opravil loputo in ja, nekaj dni je bilo razpisano. Tudi jaz sem začutil utripanje, a ne razumem'mislim, da je trajalo več kot teden dni. Nekaj ​​časa pa traja, da se popolnoma zaceli! Nisem pa strokovnjak. Če ti'Če ste zaskrbljeni, samo pokličite ali pojdite na kraj, kjer ste naredili piercing. Z veseljem bi to preverili.

Namig za otekanje: uporabite čisti čaj iz kamilice in namočite piercing na enak način kot morska sol. (Nikoli nisem tega naredil, vendar pri nekaterih ljudeh deluje)

Sara 13. septembra 2011:

No, imam 5 piercingov v enem ušesu, dva v drugem ušesu, jezik, bradavico in popk, najslabši je bil tragus, vendar ne bi'ne rečem, da je bila bolečina, ki je ne moreš prenesti. 3 od teh piercingov za ušesa so kartuši in res ni, da tega ne narediš s pištolo! Moj prijatelj ima pištolo za prebadanje, zato sem pomislil, kaj za vraga in ji pustil, da mi prebode vrh ušesa, ni treba posebej poudarjati, da je tako močno napihnilo in da me je tako bolelo, da sem ga zavrnil in pustil, da se zaceli, zato sem moral oditi zadnji del uhana približno teden dni, preden se mi je uho napihnilo nazaj v normalno velikost, tako da sem ga lahko spet namestil! zagotovo se bom več vrnil v svojo piercing trgovino!

Spraševal sem se, kaj si ljudje mislijo o prilegajočem se piercingu'S tem res ne vidim veliko ljudi, zato razmišljam, da bi to kmalu naredili!

Laura 13. septembra 2011:

V zgornjem levem ušesu imam prebadanje hrustanca, ki so ga naredili s pištolo. Niti malo ni bolelo. Zdelo se mi je, da se je nekdo za sekundo dotaknil mojega ušesa. Pozneje sploh ni bilo boleče in nisem imel nobenih težav z zdravljenjem ali karkoli podobnega !!! Obožujem to!!!!

Bex 7. septembra 2011:

Imel sem prebadanje vijačnice z obročem, vendar sem ga spremenil v čep, kjer je bil ozdravljen:], vendar se mi je čep vtaknil v uho in tretji dan sem moral iti k zdravnikom tri dni zapored [danes] odstranil je boleče hude injekcije krvavi obremenitve in imam povoj zdaj prekrit s krvjo in doktor je rekel, da ne morem imeti več piercinga hrustanca i'm absolueley uničen, samo da vam sporočim, kaj se lahko zgodi.

samo jaz 5. septembra 2011:

Pravkar sem prebodel topa pred 6 dnevi, všeč mi je, kako izgleda, bolelo je hudiča. Prebodalka je morala narediti izstopno luknjo nekoliko dlje od povprečnega prebadanja topa in trajalo je približno 3 minute, da je iglo prebodlo, in še 2, da sta prečka in žogice skozi in naprej, kar je dolgo za prebadanje. Kot sem rekel, všeč mi je, kako izgleda, in za to je potrebno veliko skrbi, mehka in nežna antibakterijska mila, raztopina morske soli dvakrat na dan, bolečine pri spanju na njej itd. Imam pa vprašanje za vsakogar, ki ima piercing že, ali je običajno, da je moje uho okoli prebadanja topa rdeče in oteklo? Na dotik me boli in imam nenehno utripajočo bolečino, vendar lahko jasno vidite drugačno velikost v primerjavi z drugim, neprebodenim ušesom. Vsi odgovori in/ali predlogi bi bili v pomoč, hvala x

Sarah 3. septembra 2011:

Pravkar sem pred uro dobil industrijski piercing. Če sem iskren, je to komaj bolelo. Zdaj pa boli. Večinoma utripa in mi je vroče. Tudi jaz imam oba ušesa s tragus piercingom in mislim, da me pri tem bolijo huje.

Lexx (: 3. septembra 2011:

v enem tednu si uredim hrustanec. z iglo v salonu. aha. stara sem 13 let : D

Bexi 3. septembra 2011:

Imam prebadanje hrustanca, v katerem sem imel obroč, vendar sem ga spremenil v čep, ki je bil ozdravljen, zdaj pa na čepu raste rdeča boleča izboklina. Kakšne ideje, kaj naj naredim, da ga odstranim? vsaka pomoč bi bila super hvala:]

About the author