Vse o piercingu bradavic

Raye ima številne modifikacije telesa, usposabljanje SFSI, nekdanje kredite CFR-D in desetletje dolg čas kot BellaOnline'urednica body arta pod pasom.

Piercing za bradavice

Piercing za bradavice

Joe Love prek Wikimedia Commons

Obroči in stvari za bradavice

Žensko, ki je letela iz Teksasa, je TSA prisilila, da je s kleščami odstranila obročke za bradavice. Tudi 20+ let po tem, ko je piercing bradavic postal mainstream, se mnogim še vedno ne zdi'ne veš nič o njih. Pravzaprav je največ, kar povprečen človek ve o piercingu bradavic, verjetno le nejasen spomin na nekaj iskrivega na Janet Jackson's prsi med njeno nesrečno "okvara garderobe" med Super Bowlom leta 2004.

Prebadanje bradavic ni naključna sprememba telesa. To'ni tako, da bi si preluknjali ušesa. Za zdravljenje in odstranjevanje nakita potrebujejo mesece in pogosto zahtevajo uporabo posebnih klešč za odpiranje in zapiranje debelih obročev.

Spodaj opisujem postopek prebadanja in odgovarjam na nekaj pogosto zastavljenih vprašanj. Delim tudi nasvete o letenju ali skeniranju ali dajanju skozi detektor kovin. Če imate vprašanja, jih lahko postavite v komentarjih na dnu članka.

Piercing za bradavice korak za korakom

Kako so prebodene bradavice?

Prebadanje bradavic je dokaj preprost in enostaven postopek spreminjanja telesa. Ne uporabljajo se anestetiki (ker je njihova uporaba urejena in omejena na zdravnike), zato je za telesne piercere uporaba anestetikov dejansko nezakonita. Sam prebadanje traja le nekaj sekund.

  1. Najprej se območje bradavic očisti in označi tako, da so vhodne in izstopne luknje za obroč pravilno nameščene in poravnane. Ti piercingi so najpogosteje nastavljeni na dnu bradavice, kjer se pridruži aureoli.
  2. Nato na bradavico nanesemo medicinsko sponko, imenovano Penningtonova pinceta, ki trdno drži tkivo in čim bolj tesno poravna dve piki za luknje.
  3. Ko držite zamašek na eni strani, da ujame iglo, piercer hitro naredi dejansko prebadanje z votlo iglo s poševno konico. Piercing za bradavice mora biti debel vsaj 14 g, da se prepreči trganje tkiva.
  4. Objemka je odstranjena in igla je skoraj do konca skozi prebadanje. Nato je obroč pritrjen ob konec igle in se uporablja za potiskanje igle ven, kar omogoča, da obroč gladko zdrsne na svoje mesto.
  5. Zajet obroč iz kroglic je nato na svojem mestu in je pripravljen, da se kroglica vstavi med oba konca in jo zapre.

Skupna izkušnja s piercingom bradavic

Nega za piercing bradavic & Nakit

Kakšen nakit je najboljši za novo prebadanje bradavic?

Ko so bradavice prvič prebodene, je najboljši nakit za ujet prstan iz kroglic. To omogoča najlažjo nego in čiščenje za zdravilni piercing.

Koliko časa traja, da se ozdravi?

Pri moških lahko prebodena bradavica v povprečju traja tri do šest mesecev. Pri ženskah lahko traja šest mesecev do enega leta. Vsi'Telo je drugačno, zato se o vsakem posebnem pomisleku pogovorite s svojim prebadalcem PRED prebadanjem.

Kakšen velikost nakita se uporablja pri prebadanju bradavic?

Bradavičasti nakit naj bo 14 g za začetek, saj se lahko tanjša žica odseli ali tvega, da se ujame in raztrga tkivo bradavice.

Ali lahko povečate ali izmerite prebadanje bradavic?

Če želite povečati oz "merilec" vaš piercing bradavic, to'Najbolje je, da se obrnete na profesionalnega piercerja za telo in naredite prebadanje po enem merilniku naenkrat, pri čemer mora biti razširitve vsaj mesec dni. Dvignite se prehitro in tvegate, da boste raztrgali tkivo in morali preživeti daljše obdobje ponovnega celjenja.

Kdaj lahko zamenjam nakit?

Ko se nakit zaceli, ga lahko spremenite, pri bradavicah pa obstaja veliko možnosti. Najbolj priljubljene možnosti po zarobljenih kroglicah so ravne in krožne mrene. Z ravnimi palicami se prepričajte, da je nakit približno 1/16" daljši od premera bradavice za udobje in tako, da se žogica konča don'ne kopati v tkivo. Z mrenami je mogoče nositi viseče ščitnike in ščitnike za bradavice. Oboje je kos nakita, ki visi ali ga drži dejanska mrena, torej vi'Če imate v mislih kaj od tega, si boste želeli nekaj dodatne dolžine.

Kako odstranim nakit iz bradavic?

Če nosite ujete prstane iz kroglic, obvezno si priskrbite posebne prstane za prstane (obliko klešč) in klešče za zapiranje kroglic, da lahko sami zamenjate nakit. To zagotavlja, da se nakit lahko varno odpira in zapira za uporabnika ter preprečuje, da bi se nakit deformiral ali poškodoval s postopkom odstranjevanja.

Ali bo nakit iz bradavic problem, če želim leteti na letalu?

Polemike glede obročev za bradavice in varnosti letalskih prevoznikov so nastale zaradi incidenta leta 2008, ko so varnostni pregledovalci TSA v Teksasu prisilili žensko, da odstrani obročke za bradavice, in ji povedali, da ji bo prepovedan let, če ne bo't.

Nihče ni bil prepričan, zakaj so bili samo piercingi bradavic nevarnost za zračno varnost, ko ni bilo prebadanja nosu, popka ali genitalij'To ni problem, vendar je TSA podprla njihove zastopnike in se ni hotela opravičiti popotniku.

Ali bo moj obroč za bradavice sprožil detektor kovin?

Pirsing za telo't zaznati z detektorji kovin v vratih, vendar se bo registriral, če je oseba skenirana z ročno palico. To pomeni, da stotine prebadanja bradavic na dan letijo, ne da bi jih odkrili, vendar bodo morali prebodeni ljudje, ki so naključno izbrani za dodatno pregledovanje, prenašati prebodene dele. Ne pozabite, da morajo inšpekcijske preglede opravljati istospolni varnostni agenti (fantje preverjajo fante, ženske preverjajo ženske) in od vas naj zahtevajo, da se slečete le toliko, da pokažete prebadanje bradavic. Ne bi smeli'se vam ni treba dotikati telesa.

O bradavicah

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2008 Raye

Piercing za bradavice Q&A – tudi komentarji in povratne informacije

Raye (avtor) iz Seattla, WA 15. marca 2012:

JJ, ali nosiš prstan ali mrene, je tvoja izbira. Priporočam obroče za začetno celjenje, saj vam omogoča, da jih lažje očistite, a ko se enkrat pozdravijo, ga'kar hočeš.

JJ 13. marca 2012:

Je pomembno, kakšne prstane nositi? Ali je bolje ena vrsta kot druga, na primer ukrivljena ali ravna?

Simplicity4All iz Rhode Islanda, ZDA, 7. februarja 2012:

To je odlično! Jaz imam svojega prebodenega in vesel sem, da vidim nekaj dobrih informacij o njih. Hvala tudi za povezave, ki bi jih rad kmalu dobil in jih ni bilo'Nisem prepričan, kje bi lahko naročil nekaj, mislim, da bom naročil tiste ključne, ki ste jih dali, čeprav sem nervozen, da to storim sam, in bom morda šel v trgovino. Prvotno sem jih dal narediti pred dvema letoma, po enem letu pa se je pojavila ena in nisem mogel'ne dobim nazaj, zato ko sem jih naredil drugič pred približno 9 meseci, sem bil malo nervozen, ker me ne morejo tretjič zaboditi haha..

Raye (avtor) iz Seattla, WA 7. februarja 2012:

tcmarie, nihče ne more predvideti, kako bo druga oseba čutila bolečino ali intenzivnost. Vedno rečem, če te je strah, koliko je to'bo bolelo, potem samo ne'ne dobim tega prebadanja.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 30. januarja 2012:

erin, uporaba sponk je sredstvo za umirjanje tkiva in poravnavo prebadanja. Včasih je'je stvar anatomije, včasih tudi'je vprašanje, kako se piercer odloči za prebadanje. Zakaj mislite, da je uporaba sponk pravna zadeva? Vaš najboljši odgovor bi bil, če bi piercerja vprašali, zakaj so storili to, kar so storili.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 30. januarja 2012:

JadezHunter, ja, lahko traja do enega leta, da se ozdravi. Da, lahko izgubite občutek, lahko pa postanete tudi preveč občutljivi, ali pa bi lahko bilo vse v redu. Ljudem, ki jih resnično skrbi, naj počakajo, se naučijo več in zaupajo svojim instinktom. Konec koncev, piercing ni't za vsakogar. Prebodalca, ki vas užali, ker postavljate vprašanja o postopku ali njegovih sposobnostih, ne morete podpreti.

tcmarie 26. januarja 2012:

Živjo, grem noter, da bi si prebodli bradavice navdušeni, a prestrašeni … pple so mi povedali grozljivke !! Bolečina ne more biti hujša kot pri kristjanu ?? PRAV?? Ali pa lahko

erin 26. januarja 2012:

bradavice sem si prebodel na mestu za tetoviranje in prebadanje in niso't da jih prebodete s sponkami, ali je to nezakonito v Michiganu.

JadezHunter 17. januarja 2012:

Že leta sem si želel preboditi. Ampak jaz'sem zaskrbljen zaradi dolžine celjenja. Ali res lahko traja do enega leta, da se popolnoma ozdravi ?? Prav tako so mi povedali, da obstaja možnost, da izgubim VSE občutke in morda zmožnost obdržati pokončno bradavico. Je to res ali naključje? Ali bi morali piercerja vprašati o njihovi spretnosti ali sposobnosti? Mislite, da so'bom užaljen?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 10. januarja 2012:

Sarah Sells, ko ste vsi ozdravljeni, ne bi smeli imeti težav s spreminjanjem svojega nakita. Vsaj to'to so bile moje lastne izkušnje.

Sarah prodaja dne 10. januarja 2012:

Ali lahko sam zamenjam obročke za bradavice? Prijatelj mi je rekel, da se moram vrniti k piercerju, če jih želim spremeniti. Je to res? Naredil sem jih šele pred enim tednom, zato jih ne nameravam kadar koli spremeniti.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 8. januarja 2012:

akoulelo, I'priporočam, da obiščete piercer, da ugotovite, ali so vaši piercingi sploh odprti ali ne (verjetno so'sem ozdravil) in ne samo raziskujte sami.

akoulelo 04. januarja 2012:

Bradavice so mi prebodle februarja 2001 in avgusta 2001 sem jih vzela zaradi nosečnosti, zdaj pa bi rada vrnila obroče, če bi se morala poklicati s strani strokovnjaka ali bi morala poskušati obroče postaviti vase?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 15. decembra 2011:

nick, lahko samo ugibam po internetu, bolje bi bilo, da se vrneš k svojemu piercerju in jih osebno pogledata.

nick dne 10. decembra 2011:

prejšnji teden sem naredila bradavico in zdaj se zdi, da je ena stran palice globlje v koži, druga stran pa je videti v redu .. mislim, da zaradi otekline, vendar nisem povsem prepričana.

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 9. decembra 2011:

Rebecca, kot jaz'Nisem profesionalni piercer, lahko'ne odgovorim na vaše vprašanje.

Rebecca 8. decembra 2011:

Če je bradavica prebodena z iglo 14 g, ali morate vanjo vstaviti 14 g piercinga? Ali pa ga prebodite z 12 g in vanj vstavite 14 g?

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 4. decembra 2011:

Melinda, nikoli ne nosi uhanov na nobenem piercingu razen ušes. Uhani so preveč tanki in kovina pogosto ni dobra za piercing. Verjetnost je, da se je vaš piercing zmanjšal zaradi nošenja neustreznega nakita, kar vam je povzročilo težave pri postavitvi novega nakita. Tam'obstaja možnost, da bi raztrgali notranjost prebadanja, tako da si resnično želite ogledati prebadalca za pomoč.

Melinda 2. decembra 2011:

Bradavice so mi preluknjali leta 2003, vendar so mi jih odstranili med nujno operacijo leta 2009. Brez težav sem lahko vstavil običajne ušesne obroče, saj so luknje še popolnoma odprte. Vedno sem nosil prstane, vendar imam nov nakit, ki je palice in ko sem poskušal vstaviti prvega, ga nisem mogel vstaviti, ne da bi ga moral na silo vstaviti. Ni me hudo prizadelo, samo nisem bil'nisem prepričan, če bi se poškodoval. Ali bom s silo povzročil škodo? Ali obstaja kakšen način, da to storim sam, ne da bi jih morali ponovno preboditi? Užival sem, ko sem jih prebodel, in tako zelo želim, da bi mi dragulji spet prišli nazaj. Vaša pomoč je zelo cenjena … hvala

Raye (avtor) iz Seattla, WA 30. novembra 2011:

novi, bradavični ščitniki napenjajo piercinge in to v času zdravljenja popolnoma ni priporočljivo, saj lahko dejansko spodbudite prebadanje ali zavrnitev.

nov dne 27. novembra 2011:

pravkar so mi prebodli bradavice in mislim, da je navadna mrena grda in hočem eno od majhnih ščitnic … ali jih lahko oblečem, preden se zaceli?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. novembra 2011:

karen, svoj nakit za merilnik (debelino) in dolžino bi morali dobiti v trgovini za prebadanje telesa. Nato lahko pri njih kupite nov nakit ali pa pojdite na internet in poiščite tisto, kar želite.

karen dne 10. novembra 2011:

Pozdravljeni, junija sem bil preboden, obožujem jih in dobro se zdravijo, ravne palice bi rad spremenil v stremena, vendar me zanima, kako izberete pravo velikost?

Hvala vnaprej.

Vera 18. oktobra 2011:

ko razmišljam, se vse bolj navezujem na idejo. prej sem imel več piercingov. štirikrat prebodene ustnice, dvakrat obrvi, jezik in merilniki v ušesih. Običajno se ne bojim bolečin, ampak samo nervozen glede na območje.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 18. oktobra 2011:

Vera, številka ena, nihče se ne sme nikoli preboditi, če kdo drug želi, da to storijo, človek mora biti preboden le, če si sam resnično želi preboditi. Kar se tiče bolečine, to'To je subjektivno, toda ljudem, ki so resnično zaskrbljeni, povem, če je tako'Bo bolelo, da se ne smejo preboditi'je tako velik strah ali skrb, ker obstaja'brez izogibanja bolečini. Kot pri vseh piercingih obstaja nevarnost okužbe in spet, če vas to res skrbi, je edini zanesljiv način, da zagotovite zmago'Nikoli se ne okužite s piercingom, da ne prebodite.

Vera dne 17. oktobra 2011:

Moje bradavice niso tako občutljive in moj fant želi, da mi prebodejo. Strah me je, ker so mi povedali, da je bolečina neznosna in tveganje okužbe. Sem samo hudič? Ali bi bilo vredno?

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 9. oktobra 2011:

rebelgurl10002003, človeška usta so eno izmed najbolj obremenjenih okolij na planetu in razen če'če bi slučajno dobil okužbo, mora fant prvih šest mesecev zadržati usta zase.

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 9. oktobra 2011:

Lorraine, jaz'preboden sem že več kot dvajset let in na prstanih se mi še vedno nabira nekaj limfne tekočine. Ugotovil sem, da so imeli obroči manjšega premera veliko slabše, čeprav so imeli občutek, da se dobro prilegajo. Prehod na nekoliko večjo velikost je res zmanjšal "skorje."

rebelgurl10002003 8. oktobra 2011:

že 5 dni imam preboden jezik in spoznal sem, da traja nekaj mesecev, da se popolnoma pozdravi, poskušam ugotoviti, ali je to dobra ideja ali ne dovolim, da jih moj fant po 2 tednih liže/sesa počakam, da se popolnoma zacelijo, uporabljam baktin 3 ali 4 -krat na dan in nisem obrnil obročev za bradavice, kot bi jih zavrtel, kot pravijo ljudje pod tušem, ali naj to storim, mislim, da jih potisnem od strani do strani in jih razpršim baktin na strani, ki ga potisnem ven in ga potisnem nazaj v bradavico, da bo šel v notranjost, če jih še vedno zavrtim, in ali veste kaj o prebadanju jezika?

Lorraine dne 07. oktobra 2011:

Bradavice so mi bile preluknjane približno 3 leta in še vedno tečejo vsak dan. Stvari, ki tečejo, se strdijo in prstan mi je prilepljen na bradavico, kar boli. Odšel sem na resnično ugledno mesto, ki že leta posluje. Ali naj grem nazaj in naj jih pregledajo ali je to del procesa zdravljenja.

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 6. oktobra 2011:

Greg, jaz'že več kot dvajset let imam prebodene bradavice in ugotovim, da se lahko, če zbolim, moji piercingi vnamejo in delujejo, čeprav so popolnoma ozdravljeni.

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 6. oktobra 2011:

ba, očitno ima drugi piercing bradavic nekaj težav z nakitom in celjenjem. Moje najboljše priporočilo je, da obiščete uglednega piercerja in ga ocenite'se dogaja.

Greg 4. oktobra 2011:

30. maja sem prebodel obe bradavici. Ravno zvečer sem odstranil levo piercing, ker se je zacelila veliko bolje kot desna in sem jo želel preizkusiti. (Nekoliko neenakomerno so bili prebodeni, desna pa skozi malo več mesa).

Nimam pojma zakaj, ampak to me je prestrašilo. Lol. Moj želodec je bil celo razburjen, potem ko sem ga dal nazaj. Mislim, da sem'sem samo bedak. : P

Kakorkoli že, ko sem jih prvič prebodel, sem moral spati na boku in s srajco. Toda po oh, ne vem … kakšen teden sem spala brez srajce (kot sem običajno) brez težav. V vsakem primeru sta bila skrajno občutljiva približno dva tedna. Zatem so bili občutljivi le naključno. Tudi zdaj so'En trenutek bom zelo občutljiv ali pa takšen, kot so bili, preden sem ga naslednjič prebodel.

Nenavadna stvar je, da so'bom dobil "okužen" tako pogosto. Vsak drugi teden, nič hudega. Na koncu le majhne izbokline, malo uhajanja in kanček krvi. To'bom odšel po dnevu ali dveh, največ tri.

Smešna zgodba, čeprav. Brat je bil hkrati preboden, to smo storili za njegov 18. rojstni dan. Domov smo imeli 40 minut vožnje in bilo je zelo čudno. Takrat so bili več kot občutljivi; karkoli se je drgnilo ob njih, je bilo neprijetno. Zunaj je bilo vroče in imeli smo prižgano klimatsko napravo. Ko smo se pripeljali do poti, sem nenadoma zavpil "A/C!" Oba sva se ustavila in se nasmejala, ker sva ugotovila, da prižgana klima, usmerjena v prsi, verjetno ni pomagala pri vožnji domov. To nam je utrdilo bradavice in … no, jaz'Prepričan sem, da se spomnite mraza, ko ste prvič opravili svojega.

Ah, smešno je bilo. Vesel sem, da sem jih prebodel!

ba 1. oktobra 2011:

bradavice so mi prebodli lanskega decembra. moja leva se je čudovito zacelila, desna pa ne toliko. na vsaki strani izgleda kot "notranjosti" moje bradavice izstopajo iz koncev prebadanja na vsaki strani. boli in krvavi, vendar lahko'ne obrišite, ker's kožo. kaj'To povzroča .. ali naj vzamem prstan ven?'nočem, ampak to'ne zdravi 🙁

Raye (avtor) iz Seattla, WA 30. septembra 2011:

jill, to'je mešanica ne le odmrlih belih krvnih celic, ampak tudi kožnih celic, ki so se odcepile v prebodnem kanalu. Ker je znotraj teh kanalov zdaj zaceljena zunanja koža in stvari lahko'Ne odpirajte, kot se lahko, na površino, kot je roka ali noga, najverjetneje se bo postopek nadaljeval.

jill 29. septembra 2011:

Bradavice sem dvakrat prebodel na levi in ​​enkrat na desni. Mislil sem, da ga bom preizkusil na enem, preden bom vstopil! To'minilo je 6 let, odkar sem vzela nakit in si lahko na bradavico potisnem kot zit in pride ven bela snov. Tudi ko sem dojila, bi se to zgodilo. jaz'sem slišal's samo odmrle bele krvne celice b/c včasih mi to počnejo tudi prebadanja ušes. Ali bo to kdaj izginilo?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 29. septembra 2011:

nickey, ker so vaši piercingi še tako novi, da so se komaj začeli zdraviti, je nekaj rahle krvavitve povsem normalno. Bodite le nežni in ne poskušajte zlagati nakita.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 29. septembra 2011:

Marni, ne bi smel'ni treba vsiliti nobenega novega nakita v piercing. Ker je tkivo telesa prožno, bi se morali zaceljeni piercing prilagoditi rahli spremembi oblike.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 29. septembra 2011:

Emma, ​​piercing na telesu NE sme iti skozi žile'je resna napaka in lahko povzroči grozljivo krvavitev. Zato upam, da greš k izkušenemu piercerju in se izogneš takšnim zapletom.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 28. septembra 2011:

Liza, ti'za nekaj časa bom imel nežnost, bil sem želodec, ki se je moral veliko premetavati, ko sem se prvič prebodel, vendar bodo stvari sčasoma postale manj občutljive.

Liza 28. septembra 2011:

Pred 5 dnevi sem si prebodel bradavico. Nekaj ​​ur me je bolelo kot biot in prve dve noči je bilo grozno … spat sem moral na hrbtu, ko običajno spim na boku/trebuhu. Pirsing sem pustil pri miru … samo nežno se umival z milom pod tušem in namakal 2x dnevno z raztopino morske soli. Ampak zaenkrat tako dobro! Upam, da bo to trajalo!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 20. septembra 2011:

Skye, to'Težko je reči, kdaj so se prebodene bradavice zacelile v notranjosti, saj gre za globoke vbode tkiva. Večina ljudi se s tem strinja'Zagotovo je približno šest do devet mesecev.

Skye 14. septembra 2011:

Tako da … imel sem vajenec, ki mi je bradavičke naredil, eden pa je bil mrčast, drugi pa se je začel seliti (čeprav je to lahko posledica moje intenzivne telesne aktivnosti s športom in podobno), zato sem jih vzel ven in jih nameravam ponovno preboditi takoj ko so'ponovno ozdravel. Koliko časa v povprečju traja, da se popolnoma pozdravijo?

nickey 13. septembra 2011:

Pred tednom sem si prebodel bradavičke in ena je začela krvaveti, to je normalno

Marni dne 12. septembra 2011:

Imam prebodene bradavice in ukrivljene palice. res si želim šilte, ampak te palice so naravnost. jih lahko še vedno uporabljam in jih vsilim ?? brez poškodb bradavic??

Raye (avtor) iz Seattla, WA 19. avgusta 2011:

Gospa Mo, to sem že rekel, jaz'bom ponovil … nihče ne more povedati, če je tako'vas bo bolj ali manj bolelo ali karkoli drugega. Velikost je lahko faktor ali ne, vendar spet'je le ena od tistih izkušenj, kjer lahko'ne predvidevam, kako bo'bo pred časom.

Gospa Mo 17. avgusta 2011:

Ko sem prebral komentarje, razumem, da so bolečine pri vseh drugačne, vendar me je zanimalo, ali je velikost oprsja pomembna. Če bi večje prsi bolele manj kot manjše prsi. Nos imam preboden že približno 7 let in "imel" obrva mi je prebodena. Vedno sem trd in prestrašen, da to storim, vendar vem, da mi bo všeč, ko bo to storjeno. Kakšne misli???

Steve 10. avgusta 2011:

Posodobitev – na mestu, kjer sem prvotno prebodel bradavice, sem dal nekaj CBR -jev. nisem'Ne bi rad spreminjal nakita, saj sem imel vedno iste palice.

Zadovoljen sem s tem, kako izgledajo in nimajo'mi sploh ni delal težav. Kmalu sem se jih navadil in sedla sta ravno. Pričakoval sem, da se bodo počutili nekoliko težke, a zatočišče'jih nisem opazil.

Moja žena je prišla z mano in pomagala pri izbiri prstanov. Medtem ko smo bili tam, so ji naredili odprtino nosu. Skozi univerzo je imela zaboden nos, vendar ga je vzela pred tremi leti, ko se je zaposlila in je zamudila. Pred kratkim se je v njeno družbo pridružila gospa, ki ima žebljiček za nos, zato se je moja žena odločila, da se ji zdi, da bi jo spet dobila. Zdaj ima v nosu okusen mali diamant, ki izgleda odlično in njeno delo je bilo glede tega popolnoma v redu.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 30. junija 2011:

Steve, da odgovorim na vaša vprašanja:

1) Morda bo trajalo malo, a ja, prilagodili se bodo in ležali.

2) to'vaš klic, če vam je všeč, če to storite sami ali ne

3) mogoče. nekateri ljudje postanejo boleči, ko zamenjajo nakit, nekateri ne't.

Emma 18. junija 2011:

Res razmišljam, da bi si prebodli bradavice. Občudoval sem območje, da bi ugotovil, kaj se bo vse dogajalo, in zdelo se je, da je neposredno pod bradavico nekakšen predmet, podoben žilam. Ali bi piercing šel skozi to? In če veste, kaj je to?

Steve dne 17. junija 2011:

Bradavice sem preluknjala pred 5 leti in še vedno imam iste ravne mrene, ki sem jih dala, ko sem jih naredila.

Že dolgo sem jih želel zamenjati za CBR.

Ali bo CBR sedel ravno, ko bo vstavljen? Sem vodja podružnice v banki, zato si ne želim, da bi se to očitno pokazalo skozi mojo majico. jaz'Nisem imel resnih težav s prikazovanjem mrež, čeprav osebje ve za njih, zato se malo pokažejo. Ponavadi nosim majice s sprednjimi žepi!

Ali naj vzamem nakit in ga dam vase, ali bi bilo bolje, da ga vstavim??

Ali me bo kaj bolelo ali bom moral poskrbeti zanje?

jaz'čez mesec dni grem na dopust z ženo in jih želim za to pripeljati, da jih bom lahko pokazal, ko bom'm stran od dolgočasne staid banke!!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 29. marca 2011:

Mo, lahko'ne morem reči zagotovo, ampak jaz'Pripravljen sem staviti, da prebadanje ne bi pomagalo pri boljšem počutju, med PMS pa imate veliko nelagodja, medtem ko se je piercing zacelil. Tam'obstaja tudi velika verjetnost, da bi bili še kar dobri "razburljiv" tudi po ozdravitvi. jaz'preboden sem že več kot dvajset let in še vedno se lahko popolnoma zaceljeni piercing razjezi, ko zbolim.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. marca 2011:

KATIE, bradavice so globoka tkivna rana in lahko zacelijo do enega leta, zato poskusite biti potrpežljivi in ​​nežni z njimi.

KATIE 24. marca 2011:

Že 4 mesece imam prebodene bradavice, še vedno so boleče, vendar jih imam zelo rada. po oskrbi boli huje kot dejansko prebadanje.

Moe 19. marca 2011:

Želim si preboditi bradavice, vendar me dojke, vključno z bradavicami, bolijo tik pred menstruacijo in jaz'Sprašujem se, ali bo zaradi prebadanja neznosno neprijetno?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 1. marca 2011:

Nana, nihče ti ne more povedati, koliko bi lahko kaj bolelo. Moj nasvet je vedno, če vas je res strah, potem to pomeni, da se ne bi smeli'ne prebodem.

NANA 1. marca 2011:

GOVORIM SE NA JEZIK, NOS, BAR IN TRBUH! Resnično želim dobiti svoje bradavičke, ampak zelo me je strah, kako slabo jih to boli

trikricich 16. februarja 2011:

mojega sem opravil pred dvema mesecema (cbr) brez težav s punco. ljubila jih je in tudi moja nova punca. ni me rahlo bolelo in od tega, kar se spomnim, mi je prebadanje v ušesih najbolj bolelo in je krvavelo………

micheal 6. februarja 2011:

jaz'sem moški s prebodenimi bradavicami, prebil sem jih pred 10 leti na stavo. Nikoli nisem vedel, kakšen obrat bodo imeli, od takrat sem'Raztegnili smo jih dovolj, da so lahko prilagodili 2g palice in jih zadnji dve leti stregli na 0g. Moškost nima nič s tem'pomembna je toleranca do bolečine.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. januarja 2011:

Tudi jaz sem začel z mrenami in prešel na obroče, da sem manj udarjal. Pogosto pride do nelagodja, saj spremeni pot zdravljenja iz naravne v ukrivljeno. In veliko ljudi ugotovi, da traja približno eno leto, da se bradavice zdravijo, zato dejstvo, da še vedno skorjajo, ni'nič nenavadnega. Predvidevam, da ne'nočem slišati, da se mi po 20 letih s prebodenimi bradavicami še vedno zdi, da se lahko skorjijo po dnevu nošenja oprijetega nedrčka…

Pritgurl022 24. januarja 2011:

Bradavice imam prebodene že 7 mesecev. Sem skodelica B, vendar so moje bradavice naravno pokončne. Začel sem z zelo dolgimi mrenami, ki so bile po šestih mesecih zelo neprijetne. Neprestano sem jih lovil po stvareh in spal sem lahko le na hrbtu in jaz'm stranski spalnik. Pravkar sem se preoblekel v obroče z 1 žogico in zdaj me bradavice nenehno bolijo. Je to del procesa zdravljenja, ker sem spremenil nakit, ali naj se pripravim na zavrnitev ?? Res so mi všeč in bi jih raje obdržal, toda ta bolečina ni moja skodelica čaja. Prav tako so še vedno skorji 🙁 Prosim za pomoč!!!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 29. decembra 2010:

DAS, merjenje prebadanja lahko tanjša količino kože med tem, kjer je prebadanje, in površino, zato je v vašem primeru to lahko odgovornost. Kar se tiče moškosti, pa to'bo moral biti tvoj klic. Misliš, da jaz'sem bolj moška kot ženska, ker imam 10 g obročev?

DAS 28. decembra 2010:

Sem fant in trenutno imam 14 piercingov na bradavicah. Razmišljam, da bi šel na merilnik 12, vendar me skrbi. Ko so mi prebili eno bradavico, se ni't skozi naravnost (od baze do baze). Prebadanje se nekoliko približa vrhu bradavice na eni strani. Moje vprašanje je, kaj se zgodi, ko gre večji profil. Bo mogoče luknjo raztrgati ali kaj? Pa tudi, ali je več "moško" imeti 12 -palčni Vs. vseeno 14 -metrski? Hvala za povratne informacije!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 12. decembra 2010:

KaTeRz, da odgovorim na vaša vprašanja: 1) bolečina je subjektivna, vsak jo čuti drugače glede na lastno strpnost, 2) ne in 3) odvisno od tega, kaj jim narediš.

KaTeRz 9. decembra 2010:

Resnično si želim preboditi bradavico, vendar me skrbi nekaj. Kako močno boli? Ali jih ne morate odstraniti, če greste skozi varnost letališča? Ali obstaja veliko tveganje, da jih bodo iztrgali? Rad bi nekaj odgovorov.

DAS 1. decembra 2010:

jaz'sem fant in pred tednom sem si prebodel obe bradavici. Svoje sem opravil, ker je žena rekla, da je vedno imela kaj za obročke za bradavice. Bil sem prestrašen, toda če so ji všeč, bi jih lahko poskusil. Po prvem tednu moram reči, da osebno uživam v občutku, ki mi ga dajejo ves dan. Prav tako je super, če gledam, kako se žena odzove, ko slečem srajco po hiši; da o spalnici sploh ne govorim!

Raye (avtor) iz Seattla, WA 14. novembra 2010:

Marir, pojdi po pomoč k profesionalnemu piercerju. Ugotovili bodo lahko, ali so piercingi zaprti ali ne, in če ne, bodo nakit vrnili na svoje mesto.

Marir 14. novembra 2010:

Bradavice sem imel preboden 8 let, vzel sem jih 6 dni in zdaj jih ne morem vrniti brez poškodb. Ali moram ponoviti? in se tako hitro zaprejo po 8 letih?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 27. oktobra 2010:

Tresjure, lahko'ne komentirajte svojega spolnega življenja. To boste morali ugotoviti.

tresjure dne 24. oktobra 2010:

bodo ščiti ovirali spol?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 16. septembra 2010:

Auburn, nekateri ljudje ugotovijo, da piercing poveča občutek, nekateri pa ga zmanjšajo. Nihče ne more predvideti, kaj se bo zgodilo z vami.

Auburn dne 13. septembra 2010:

Resnično si želim preboditi bradavice, ampak jaz'bojim se .. želim jih narediti, ker med "odnosi" Moj mož jih mora skoraj ugrizniti, da dobim pravi občutek. mi bo pri tem pomagalo prebadanje bradavic? LOL

Raye (avtor) iz Seattla, WA 11. septembra 2010:

J, veliko piercingov bradavic traja 6 mesecev do enega leta, da se pozdravi. Zavrnitev je, ko telo začne prisiliti obroč na površino kože, in to'je res očitno, ko se to zgodi.

J 1. septembra 2010:

Sem 18 -letni moški in pred tremi meseci sem s prijateljico prebodel levo bradavico in začel sem z mreno, tako kot pri njej. Zelo mi je všeč, saj je moja bradavica postala zelo občutljiva in se občasno počuti neverjetno. Začel sem opažati, da je začelo povzročati kraterje in da so se konice mrene potisnile v luknjo, zato sem žogice preusmeril na večje, upam, da bo to pomagalo, vendar sem na koncu popolnoma preklopil na obroč, da bi mu dal prostora zdraviti. Ves čas, ko sem ga imela, me večino časa boli in zdi se, kot da se ne zaceli niti z obročem. Vse nasvete, ki mi jih lahko date, če je to normalno v procesu zdravljenja ali če ga moja telesa zavračajo in bi morala samo vzemi ven. Zdelo se je, da se moji prijatelji s piercingom dobro pozdravijo z mreno (ženska je z veliko daljšo palico od moje). Ampak zelo mi je všeč, da ga želim vzeti ven in pasati denar, ki sem ga porabil. Čistil sem ga, kolikor je bilo mogoče, v upanju, da se bo pozdravil, ampak boli.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 24. avgusta 2010:

Mary-Jane, to'je povsem normalno. Najprej boste morda še ozdraveli. Drugič, veliko ljudi doživlja trajno povečano občutljivost, zato se veliko ljudi odloči za prebadanje..

Mary Jane 16. avgusta 2010:

To'že štiri mesece sem preluknjala bradavice. Obe dojki sta zdaj zelo občutljivi. Je to normalno?

Raye (avtor) iz Seattla, WA 23. julija 2010:

Kari, poišči uglednega piercerja na svojem območju in se o tem pogovori z njimi. Oni'bom vedel več kot jaz.

Kari 22. julija 2010:

Živjo, imam majhne bradavice, ki so skoraj ravne, razen če so pokončne. Ali jih je sploh mogoče preboditi? Resnično si jih želim preboditi! Hvala vam!

Han dne 16. junija 2010:

Svoje sem opravil pred tremi dnevi. Res me je bilo strah, ampak komaj je bolelo, samo hiter ščepec in to je bilo to, bolelo me je šele približno 2 uri in to je bilo to, zdaj mi je všeč.

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 9. junija 2010:

Maria, zavrnitev je najpogosteje IZJEMNO boleča, telo pa dobesedno potisne obroče na površino kože in se jih poskuša znebiti.

marija333 16. maja 2010:

Svoje sem opravil nekaj mesecev nazaj in to je bila najboljša odločitev've made 🙂 Ječmen je bolel, kar je bilo nasprotno od tega, kar so vsi govorili. Tudi moj fant jih ima zelo rad …. Ampak jaz'res se bojim, da bi jih zavrnili kot mene'sem imel težave z prebadanjem ušes, kako lahko ugotovite, da so zavrnjeni?

JR 18. aprila 2010:

Ta vikend so mi ravno prebodli in bilo je čudovito. Zelo malo bolečine in lahko't počakajte, da jih lahko zamenjate za različne vrste nakita, ki so na voljo. Če ste kdaj razmišljali o tem-NAREDITE!

Mary Krenz iz Floride's Vesoljska obala 16. decembra 2009:

To je odličen članek, ampak vse kar si lahko zamislim je wow. Jaz sem velik piščanec! Obožujem tetovaže, a zatočišče'Nisem ga dobil zaradi igel.

Ken 5. decembra 2009:

Imam 6 -milimetrsko bradavico CBR in 0 g PA. Leta 2006 smo na poti nazaj iz Kona HI zamujali in nakita nisem odstranil, kar je sprožilo detektor. Ups !!! Bil sem prestrašen, a noben ni hotel videti.

Phil 14. oktobra 2009:

Pred približno dvema letoma so mi bradavice prebodeli z zarobljenimi obročki iz kroglic, ena stran se je celila, druga pa ne in se je okužila kljub temu, da se sol prepoji. Približno leto kasneje sem tokrat spet prebodel le desno bradavico z 12 -metrsko mreno pod kotom, ki se je lepo zacelil, pravzaprav toliko, in odločil sem se, da bom spet naredil tudi levo. , Bi rekel zame, da so bile mrene boljše za celjenje in se jih ne zlahka ujamejo kot prstani.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 5. oktobra 2009:

Caleb, zakoni o prebadanju so na državni ravni, zato se razlikujejo. Vendar pa je večina držav za mladoletnike prepovedala kakršno koli prebadanje pod vratom.

caleb dne 04. oktobra 2009:

Hvala za informacije, Relaša! Kdaj je zakon začel veljati? Ker ko sem opravil svoje, so mi rekli, da moram imeti samo starša ali skrbnika. No, lahko'ne storite ničesar glede tega zdaj! 😉

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 3. oktobra 2009:

Caleb, nekateri ljudje'S piercingom traja 1-2 leti, da se ozdravi, in lahko'ne povej zakaj. Različna telesa se zdravijo z različno hitrostjo. Če jih vzamete ven in ponovno prebodite, vas'začela bom od prvega dne. jaz'presenečen sem, da ste jih naredili tako mlade, saj je prebadanje bradavic mlajšim od 18 let v ZDA zdaj nezakonito. Dejstvo, da se vaše telo še razvija in vi'sredi pubertete je lahko dejavnik vašega počasnega celjenja.

caleb 3. oktobra 2009:

jaz'Moj piercing sem imel nekaj več kot eno leto (od svojega sedemnajstega leta) in še vedno se skrivajo't popolnoma ozdravel. Zakaj? Ali jih moram vzeti ven in jih preboditi? jaz'sem jih vzdrževal čiste, kot mi je povedal moj strokovnjak za piercerje. Mi lahko kdo pomaga?

Anamika S Jain iz Mumbaja – Maharaštra, Indija, 15. junija 2009:

Imam prebodena ušesa in celo nos. Ampak lahko'ne pomislite, da bi kdaj naredili piercing bradavic.

Robert dne 24. aprila 2009:

Sem fant in februarja sem si prebodel bradavice. Vesel sem, da sem naredil tako, kot mi je všeč. Sem profesionalec in ne stero tip, ki bi naredil piercing, čeprav me spodbuja na več načinov. Všeč mi je njihov občutek in všeč mi je dejstvo, da je tako'ni norma, še posebej zame. Zdi se, da se ženske, s katerimi sem bil, prilagodijo in mislijo, da je to fant. Vsak od njih lahko'zdi se, da jim ne držijo rok. Kar se tiče javnosti brez slečene majice, mislim, da to še prihaja in bom izvedel, ko bom kmalu prišel na plažo. Zame to ni pomembno, saj sem star 43 let in sem to naredil zase. To bi ponovil brez težav. Proces zdravljenja poteka dobro in danes brez absurda brez konfliktov.

Rebecca Furtado iz A Cornfied na srednjem zahodu 5. aprila 2009:

Ravnokar so mojega predelali. Čas celjenja je bistveno krajši, če imate luknje, ki se niso zaprle. Moram reči, da je izbira nakita precej razočaranje, menjava prstanov pa je draga in zamudna. Kljub temu, da je piercing vaša stvar, bradavic ne smete zanemariti.

Raye (avtor) iz Seattla, WA 5. aprila 2009:

Ljudje'Fizične reakcije ali kakršne koli spremembe zaradi prebadanja so lahko zelo individualne. Zmagal si'dejansko ne ugotovite, ali piericng naredi vaše bradavice bolj ali manj občutljive, dokler niso prebodene in zaceljene. Ker ta postopek lahko traja do enega leta ali več, ste zmagali't do takrat izvedeti za kakršne koli spremembe občutljivosti, I'Moram reči, da je želja po spremembi občutljivosti verjetno eden manjših razlogov, zaradi katerih si ljudje želijo preboditi. Ali vsaj to'je moja izkušnja kot prebodena oseba'sva se v zadnjih 20 letih pogovarjala z veliko prebodenimi ljudmi.

Če želite izvedeti, zakaj si moški prebadajo bradavice, vi'Nekaj ​​jih bom moral vprašati neposredno, potem pa ne'Ne pričakujte, da bodo govorili v imenu koga drugega kot sami.

Gary Anderson iz Las Vegasa, Nevada, 5. aprila 2009:

Mnogi moški niso navdušeni nad stimulacijo bradavic. Ni'za večino moških enako kot za ženske. Torej, zakaj moški to počnejo?

jjrubio 04. aprila 2009:

UH …. Samo pri misli na piercing bradavic me boli !! LOL

Julianna od SomeWhere Out There 04. aprila 2009:

relache, najlepša hvala za pojasnilo, zdaj popolnoma razumem in se veselim izkušnje. 🙂

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 4. aprila 2009:

jaz'že nekaj več kot dvajset let imam prebodene bradavice in po mojih izkušnjah mislim, da vsi'Individualne izkušnje pridejo v poštev celo bolj kot razlike med spoloma. Če se pogovarjamo z ljudmi, nikoli nista imela popolnoma enakih občutkov ali integracije življenjskega sloga.

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 4. aprila 2009:

jaz'že nekaj več kot dvajset let imam prebodene bradavice in po mojih izkušnjah mislim, da vsi'Individualne izkušnje pridejo v poštev celo bolj kot razlike med spoloma. Če se pogovarjamo z ljudmi, nikoli nista imela popolnoma enakih občutkov ali integracije življenjskega sloga.

Gary Anderson iz Las Vegasa, Nevada, 4. aprila 2009:

Vau, Relache, to je neverjetno doživetje, kajne? Sprašujem se, ali se pri ženskah počuti enako kot pri moških. Zmoti me, da se samo premišljujem. Vem, da ljudje prebodejo še bolj zasebne dele kot bradavice. lahko'ne predstavljam si. Joj.

Raye (avtor) iz Seattla, WA, 4. aprila 2009:

AEvans, mislim, da je največji razlog, da ljudje začnejo z zaganjalnimi obroči in jih nato kasneje zamenjajo, posledica velikosti. Ti lahko'res se ne odločite, kateri merilnik in premer obroča sta vam najbolj všeč, dokler vas ne prebodeta, večina ljudi pa si želi začeti nekaj osnovnega nakita in potem, ko se piercingi zacelijo, potem vlagajo v posebno kovino, velikost in dekoracijo, ki so jim najbolj všeč.

About the author