15 načinov nošenja frizure na jugu Francije

Frizura na jugu Francije, znana tudi kot gospodski mohawk, je ena tistih instant klasik. Poveljnik je ta kroj dosegel vrhunec priljubljenosti, ko ga je začel nositi pred skoraj desetimi leti. Hitro naprej do danes, Usher ima prebivališče v Las Vegasu in se vrača k istim lasam in izgleda tako dobro kot vedno.

Kaj je rezano južno od Francije? To je mohawk z rafalom zbledi na straneh. Od spredaj je videti kot kakršna koli fade frizura s tesnimi stranicami. Nato lasje gredo vse do zaobljenega izreza.

Jug Francije se pogosto nosi kratko, lahko pa ima tudi nekaj dolžine in volumna. Lasje so lahko ene dolžine po celem ali daljši na vrhu. Tudi zbledelost se lahko razlikuje, od temnenja do velikega rafala.

Ta kroj je priljubljen tako pri črnih moških kot pri fantih s kodrastimi lasmi. Oglejte si 15 kul načinov nošenja tega svežega sloga.

Frizura južno od Francije

Ne obstaja samo en način, kako nositi jug Francije. Odstranite striženje s teksturo, obliko las ali barvo. Evo, kako se to naredi.

Frizura južno od FrancijeCutman Mills

Ta klasični jug Francije je čist in hrustljav. Negovana brada se dobro ujema s tesno ostriženimi lasmi in zato si brado profesionalno ostrižete.

Južno od Francije je počil zbledeli mohawkThe Spa by Pretty Much

O frizurah na jugu Francije bi si lahko mislili kot o pričeski »poslovni spredaj, zabava zadaj«. Spredaj so kratki lasje z bleščanjem. S strani in zadaj lasje gredo naprej, dokler se ne končajo z zaobljenim izrezom.

Frizura južno od FrancijePat Regan

Popestrite zabavo z oblikovanjem las. Vse, kar se prilega rafalnemu izginjanju, gre od tega para poševnic do zapletenih oblik. Za kaj bolj klasičnega dodajte del. Ta trnasta tekstura je idealna za mohawk.

Frizura južno od Francije z vzorciOsvaldo Leon

In tu je poševnica v obliki črke Z skozi večjo zaporedno bledenje. Bledenje brade odraža stranice na obraznih dlakah.

Cool južno od FrancijeBrivnica Desiderio

Za nekaj malo drugačnega pustite lase na vrhu daljše. Od spredaj imate začetke visokega bleščanja, potem pa presenečenje, to je mohawk.

Kodrasti mohawk za dečkeJeremy Peoples

To je rez, ki deluje za vse starosti, tudi za tega kul otroka. Rast fade je nizka, medtem ko je „jastreb kodrast“. Zaradi dvobarvne sheme je to videti še bolj obsežno, kot je.

Tempelj zbledi mohawkPat Regan

Ta rez na jugu Francije ima veliko tempeljsko bledenje namesto pogostejšega rafala. Lasje imajo kratke zvitke iz kodraste gobice. Zmešajte svoj slog, tako da nosite naravne, kodraste ali zvite lase.

Mohawk zbledi za črnceCriztofferson

Barva las je še en način, da spremenite svoj videz. Zaradi modre barve je ta mohawk videti večji, kot je.

Frizura južno od Francije z delomCriztofferson

Podpis tega gospoda je jug Francije z brado. Ohranja pa svežino, včasih z barvo las, včasih z delom.

Terrell AnglinMab Clipup

Oblika pojenjanja opredeljuje videz juga Francije. Na levi imamo klasično zaobljeno obliko z nekaj teksture. Na desni strani bolj kotni kroj odraža daljše lase na vrhu in krajše lase navzdol. Oba izgledata odlično. Vprašanje je, katera je za vas.

Južno od Francije odrezana za kodraste lase

Tako kot mnoge druge pričeske je bila jug Francije črna pričeska, ki je postala vse bolj priljubljena. Mohawk, ki izbruhne, deluje za vse vrste kodrastih las. Tukaj je 5 kul načinov, kako priti do videza.

Curly burst fade mohawkAdriel

Ko se približuje ozemlju frohawk, ta srednje dolg rez nasprotuje kodrasti teksturi s kratkim zamegljenim bledenjem. Z glasnostjo povsod, razen na ozkih straneh, je ta videz kul iz vseh zornih kotov.

Frizura južno od Francije za kodraste laseAdriel

Z večjim bledenjem se ta rez približa bolj tradicionalnemu mohawku z kodri. Lasje so na vrhu daljši, da tvorijo resice. Če se počutite punk rock, poravnajte lase in jih nanesite z gelom za lase ali beljakom.

Južno od Francije je ostrigel kodraste laseTeš

Ta kodrasti moški nosi južno Francijo z običajnim zaobljenim izrezom. Druga možnost je izrez v obliki črke V.

Kodrasti mohawk zblediAlex Lele

Namesto obrobja so izrezi narejeni po čelju. Rafalno bledenje sledi istemu loku kot kodrasti mohawk. To je znak strokovnega brivca. Tudi brada je na mestu.

Mohawk z poševnicami brade in obrviCriztofferson

Ohlapnejši kodri ne stojijo, vendar imajo še vedno veliko volumna za mohawk. Ta kul videz vključuje robove, zbledelo brado in par poševnic obrvi.

Kako oblikovati frizuro na jugu Francije

Medtem ko teh kodrastih mohawk bledenj ni treba povečevati, obstaja nekaj stylinga. Jug Francije je še vedno pranje.

Za črne lase je vse odvisno od tega, kakšno teksturo želite. Naravni videz je odličen. Ali pa določite kodre z veliko balzama. Balzam za vlaženje v vlažne lase vtrite in drgnite, dokler se ne oblikujejo kodri. Tudi težak balzam, razredčen z vodo, lahko pomaga. Zaprite videz z gelom.

Ali pa pojdite na naslednjo stopnjo z gobo za kodranje, da ustvarite kodre, tuljave ali zvitke. Curl gobice najbolje delujejo na rahlo vlažnih laseh, zato jih najprej uporabite pod tušem ali lase razpršite z vodo.

Pred uporabo gobice lahko nanesete kremo ali balzam za lase. Sedaj s krožnimi gibi drgnite gobo po laseh, dokler ne dosežete želene teksture. To ne sme trajati več kot 5 minut. Nazadnje, ohranite videz ves dan z lahkim nanosom gela. Zalivanje gela za lase lahko pomaga prebroditi lase in preprečiti hrustljavost.

Za kodrastega mohawka uporabite izdelek, ki določa kodre, ki ima tudi nekaj oprijema. Dobre možnosti so krema za kodre, kremasta pomada ali celo gel, ki ne postane hrustljav.

Dlane pokrijte z izdelkom za lase in jih enakomerno vtrite v vlažne lase. Skrčite lase, da ustvarite kodre in določite šiške, če jih imate. Pustite, da se lasje posušijo na zraku. Če potrebujete več volumna ali oblike, suhim lasem dodajte še en dotik.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author