17 Odbitki obrito stranjo

Odbitki z obritimi stranicami so hladni, čisti in jih je enostavno nositi. Ne glede na to, ali gre za podrezano ali zbledelo, obrijane stranice poudarjajo lase na vrhu in naredijo lase gostejše.

Fade odbitki se zožijo od kratkih do krajših ali do kože. Ti obrijani stranski odbitki imajo srednje do visoke bledenje. Podrezi so podobni visokim bledenjem, ker si britje las od vrha templjev navzdol, vendar je vse eno dolžine.

Na vrhu so lahko lasje kratki ali dolgi, oblikovani ali ohlapni, kodrasti ali ravni. Res, vse gre. Za daljše sloge ali zahtevnejše vrste las obrijane stranice olajšajo nošenje las.

Oglejte si teh 18 ostriženih stranskih odbitkov za vse vrste las.

1. Kratka frizura + izpadanje na sredini

Ostriženi stranski odbitki

Stephen J.

Ta kul in enostavna frizura za debele lase ima srednje bledenje, ki se spusti za ušesa. Oblikovan je z nekaj teksture in neurejenim pridihom na lasišču.

2. Umazana pompa + obrito stran

neurejen pompadour z obritimi stranicami

Mekhruz Jalilov

Še ena srednja fade frizura, ta različica pusti lase težje na vrhu. Temni lasje, oblikovani v razkuštrano pompo, so v nasprotju s plešasto in obrito linijo.

3. Mid Fade + Line Up

Angel Raws

Fade odbitki se pogosto kombinirajo s postavami, zlasti za črne lase. Ta oster videz je kratek visok vrh z ukrivljenim zaključkom.

4. Kodrasti lasje + zbledi koža

Zach Ramsey

Ostriženi stranski odbitki resnično delujejo s kodrastimi lasmi in daljšimi kosi. Ta kul pridelek pusti na vrhu obilo debelih kodrov, ki se zožijo do kože in sredi kapljice zbledijo.

5. Kratek teksturiran pridelek

Cena za brivca Kierona

Ta krajša različica priljubljenega pridelka ima večjo bleščanje. Eden od ključev za odlično obrito frizuro ob straneh in kako veste, da je vaš brivec odličen, je način, kako sledi obliki glave in deluje z vijakom krošnje. Par obrijanih linij

6. Skin Fade + Crop za kodraste lase

Alessio Bolognesi

To je ista frizura in oblikovanje las za kodraste lase. Obrito stran se strokovno spusti navzdol, da se prilega krošnji. Dodajte par obrijanih linij in dobili boste kul, brez vzdrževanja.

7. Burst Fade Mohawk

Ruben Cisneros

Mohawk je eden najbolj znanih odbitkov na britju ob straneh. Za razliko od drugih videzov tukaj so obrito le stranice. Ta pravokotna rafalna zbledelost je prečrtana s kirurško črto.

8. Visoka fade frizura

Brivniki iz Brooklyna Glanmire

Ta visoka fade frizura, ki obrije stranice in nazaj do templja, dobro deluje z visoko krono.

9. Posneti lasje + obrito stran

Grk

Čelava zbledelost lahko razkrije kožo ali tetovaže, če je tam vaše črnilo. Na vrhu je to posodobljena različica frizure Steve McQueen, oblikovane s teksturo.

10. Textured Crop + High Fade

Ryan Cullen

Vsi teksturirani odbitki so tudi zbledeli. Ta težka rastlina ima visoko bledenje, ki razteza lasišče na čelu izven templjev.

11. Špičasti lasje

Brivci Jarreds

Zašiljeni lasje so se spet vrnili. Posodobite videz s trgovanjem z gelom za pomado, navpičnimi konicami za diagonalno teksturo in kratkimi stranicami za obrito stranico.

12. High Fade Haircut za kodraste lase

Emilio Guerrero

Ta visoka plešavost za kodraste lase pušča kodre vse do vrha z obritimi lasmi po vseh straneh in nazaj. Vrstica nadaljuje čiste robove.

13. Undercut Fade

Rosalia R. Diaz

Ta kul videz prevzame podrezano obliko in doda zbledelost. Spuščene lase nosite na eno stran ali jih potegnite nazaj v visoko pompe.

14. Glavnik čez bledi za valovite lase

Phillip Rosado

Ta glavnik čez zbledelo je priljubljena moška pričeska, ker izgleda odlično in ga je enostavno nositi. Mnogi fantje nosijo glavnik v gladkem slogu, vendar ima ta različica za daljše valovite lase veliko trendovske teksture in pretoka.

15. Visoko in tesno

Aleksander Vasiljev

Visoka in tesna je najkrajša moška frizura z obritimi stranicami. Ta različica, navdihnjena z mohawkom, s hitrim zoženjem na zadnji strani zamenja bleščanje za določene robove.

16. Podčrtana pričeska

Sergio

Nerezani lasje zelo visoko brijejo lase na glavi. Ta glavnik nad slogom ima tudi obrit del za poudarjanje.

17. Undercut + kodrasti lasje

Talley McIntire

Podrezovanje deluje zelo dobro tudi za daljše kodraste lase. Za zadržanje in definicijo uporabite izdelek, ki določa kodre.

18. Sweep Back + Undercut Fade

Russ frizer

Prirezane pričeske so pogosto dolge, vendar ni nujno, da so. Ta kul rez se koncentrira po dolžini na glavo in jo potegne nazaj z ohlapno, mat površino. To je način, kako zdaj nositi zalizane lase.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author