21 načinov nošenja frizure s trakom

Začnimo z odgovorom na vprašanje “kaj je striženje s trakom?” Tape up je drugo ime za zožitev, znano tudi kot taper fade. Ta vrsta bledenja se ustavi za ušesom, z izbledelimi lasmi na templjih in izrezu.

Če ste obrnjeni proti traku navzgor in zbledi, se bledenje nadaljuje za ušesom, medtem ko trak navzgor pušča lok las. V tej bitki ni poraženca, ker oba izgledata odlično.

V imenih frizur obstajajo regionalne razlike, zato frizerju vedno pokažite sliko, da boste prepričani, da boste dobili tisto, kar želite. Ni treba vedeti vseh imen in številk strižnikov. Kot pravijo, je slika vredna tisoč besed.

Nekaj ​​priljubljenih vrst striženja las je 360 ​​valov, afro, pihanje in brenčanje, vendar to še ni vse. Tako kot zbledelo se tudi zoženje zgladi s katero koli frizuro. Drugi stili frizure na trak vključujejo kodraste lase, dolge lase, klasične sloge in pletenice. Preverite jih.

1. Striženje s trakom

Striženje s trakomSeeCut Hairstylizh

Ta visok konus ohranja lase kratke približno centimeter nad linijo las s hitrim izginotjem v templjih in na zadnji strani vratu. Lok za ušesom odmeva krivuljo tega kratkega afra. To so tiste podrobnosti, ki ločijo velike brivce od ostalih.

Frizura Tape Up Black ManSeeCut Hairstylizh

Tukaj je tisti kul rez od spredaj/ob strani. Ta konus prinaša izrez, tako da afro lahko nadaljuje črto čela vse do konca.

2. Striženje s trakom za črne moške

Nicole Renae

Lepilni trak je najboljši način, da ohranite vseh 360 stopinj valov s hrustljavim izrezom. Naj bo svež ob pogostih obiskih brivcev. Nekatere fante obrezujejo vsak teden, vendar tudi vsak drugi teden deluje.

3. Tape Up Fade

Christian Inductivo

Ponovno je bledenje traku enako kot bledenje konusa. Ta vrsta izreza izgleda enako dobro s sodobnimi slogi kot ta klasičen videz. Ta kul teksturiran pompadour izgine v zamegljenosti.

4. Tape Up + dolgi lasje

Brivnica Visionz

Konus in dolgi lasje, zakaj ne? Ta trak se dviga in moška punčka nikoli ni izgledala bolje. To ima podoben učinek kot spodrezano, vendar ohranja nekoliko več las.

5. High Tape Up + kodrasti lasje

Favela Cortes

Kodrasta zbledelost je priljubljena, vendar ta visoka konica prinaša tudi linijo las, hkrati pa zadržuje lok za ušesom. Ta trak bi bil odličen pod retro pasom.

6. Frizura z nizkim trakom

Frizura z nizkim trakomChristian Inductivo

Višina traku se spreminja. Ta nizka različica odstrani najmanj dlačic na bočnicah in izrezu za čist zaključek tega srednje dolgega videza.

7. Nizek kožni trak navzgor

Nizek kožni trak navzgorEddie Rosado

Obstajata dve vrsti bledenja. Bled senčenja striže lase od kratkih do krajših, medtem ko zbledelost razkrije kožo. Ni prave ali napačne izbire, vendar je to odličen videz. Ta oblika brade nadaljuje krivuljo templja z prekinitvijo pri bočnici, ki pritegne več pozornosti na valove in lepo brado.

8. Skin Tape Up

Striženje s trakom za kožo navzgorBrivci Marquinhos

Konus kože je lahko nizek ali višji, na primer ta hladen afro z bledenjem brade. Bledenje, ki se spusti nižje v brado, dobro deluje pri fantih z neenakomerno rastjo na licih ali želijo koncentrirati lase vzdolž čeljusti.

9. Tape Up + Line Up pričeska

Tape Up + Line up pričeskaBrivci Marquinhos

Poravnava je tista definirana črta vzdolž čela. Ravna črta je v nasprotju z zamegljenimi robovi konusa. Ta linija izgleda odlično s srednje dolgimi zvitki, deluje pa tudi s katero koli pričesko, ki vam je všeč

10. Shape Up + Tape Up pričeska

Shape Up + Tape Up pričeskaTK Brivec

Oblika navzgor in lepljenje je enaka kot postavitev in lepljenje, vendar je bolj zabavno povedati. Tukaj je s kratkimi kodri. Ta kombinacija deluje tudi s krajšimi in daljšimi lasmi.

11. High Tape Up + Box pletenice

Pletenice z zoženim bledenjemCriztofferson

Pletenice in fade so zmagovalna kombinacija. Ta trak dobro deluje s temi škatlicami, da ustvari laskavo obliko za dolge in kratke lase. To je kul videz z majhnimi francoskimi pletenicami, spletenimi v par večjih pletenic.

12. Erickson Lubin

Priljubljeni odbitki za črne moške Erickson Lubin lasjePat Regan

Tukaj je boksar Erickson Lubin s kratkimi stranicami, daljšo frizuro na vrhu, ki odlično izgleda v obroču in zunaj njega. Videz se konča z nizko konico kože, ki se brezhibno zlije z brado.

13. Več striženja s trakom

Trak je priljubljen dodatek k številnim priljubljenim odbitkom za črnce. Prvi in ​​drugi sta dva načina nošenja izpuha, srednje dolgega kroja z veliko višine.

Če gremo malo dlje, nizko ali zoženo bledenje ohrani kratke stranice pod vsemi dolžinami dredov.

Nazaj na krajše reze, trak navzgor ohranja največjo pokritost za rezanje buzza. Izjemno nizek konus odstrani samo stranske bobice in kanček las po izrezu.

1. Pionirski rezi 2. Kenny Blend 3. Travis Hill 4. Spremenljivka 5. Anthony Blendz 6. Lauren Legenda 7. Kutz Unlimited Studio 8. Anthony Blendz

Odbitki s trakom pomagajo ustvariti tudi to podpisno zaobljeno obliko za afro in druge kratke odbitke.

Ne obstaja samo en način, kako nositi trak. Nizek konus menja naravne robove za kratek zbledek na templjih in izrezu ter popoln lok za ušesom. Ta videz ohranja vse širine las ob straneh.

14. Zlepite + polna brada

Konus zbledi s črno bradoAmerican Crew

Konice se lahko tudi dvignejo, podobno kot bledenje srednje sence, vendar obdrži črto za ušesom. Ta videz drži stranice tesne in je še posebej priljubljen pri daljših laseh, pletenicah in strahu.

Še zadnja razlika med striženjem trakov, koliko kože se razkrije. Nekateri konusi so plešasti, le s tem podpisanim lokom las. Ali pa pojdite na zbledelo senčenje, ki sega od kratkega do krajšega.

Nazadnje, zoženje z zožanjem dobro deluje kot bledenje brade, da loči vašo pričesko od obraznih dlak. Deluje z vsem, od ščetkaste brade do polnih dlak na obrazu.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author