Blowout Haircut: klasičen videz

Prvič, kaj je pihajoča frizura? Izpuščaj je sestavljen iz nizkega zbledela ob straneh in na hrbtu z daljšimi lasmi na vrhu, ki so oblikovane in včasih izpadle. Cilj je videti, kot da ste zataknili prst v vtičnico, od tod tudi ime.

Pihana pričeska, znana tudi kot tempeljna zbledelost ali zožitev, je prvič postala priljubljena v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, a se je dve desetletji pozneje vrnila. Pauly D od Jersey Shore. Še vedno je kul pričeska za fante, ki raje izstopajo iz množice.

Ta zbledeča pričeska deluje za različne tipe las, zlasti za tiste z volumnom, kot so kodrasti ali črni lasje, ki jih lahko nosite naravno, v zvijanju ali jih oblikujete z gobo. Fantje z ravnimi lasmi se morajo še malo potruditi.

Pauly D je slovel po svoji izdelavi sušenje, gel in lak za lase vendar bi moral delovati vsak močan izdelek. Sušenje las med sušenjem med usposabljanjem za vstajanje bo pripomoglo k temu, da se vaše izpihovanje dvigne višje, traja dlje in dobi videz z najmanj izdelka.

Tukaj je vrsta različnih načinov nošenja pihanja z različnimi dolžinami in slogi na vrhu in bledi na dnu.

Odsevna frizura za fante

puhasta frizura za fanteBodeguitina brivnicaHiram MunizDave brivecPat Regan

Blowout Taper Haircut

pihana koničasta frizuraTravis Hill

To je konusna frizura, ki hitro izgine v templjih in na izrezu. Lasje so na krajši strani, vendar učinek izpiranja še vedno obstaja.

Blowout Fade pričeska

fout fade frizuraEddied Up

Odpadna frizura zbledi ob straneh in nazaj. Na kul način spremeni silhueto pihanja.

Teksturirano izpadanje las

moška frizuraBrivci Jarreds

Če ste namenjeni stylingu, bo pričeska za vsakogar uspela. Tekstura je izboljšana, medtem ko običajne konice gredo tudi vstran za ta naelektriziran videz.

Blowout Haircut za črne fante

pihana frizura za črne fanteCuttboss

Izpuščaj je tradicionalno frizura za črne moške in očitno je, zakaj. Kinky tekstura ima veliko volumna na vsaki dolžini.

Frizura z nizko pihanostjo

frizura z nizkim bledenjemBriški brivec

Nizko bledenje kože ustvarja laskavo novo linijo las, ki na vrhu poudari tudi goste lase. Tendril kodri, ki se zrahljajo proti koncem, naredijo vrhunsko elektrificirano pričesko.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author