Vrste moških odbitkov: Najbolj priljubljeni slogi

Moški lasje so veliko več kot kratki, srednji in dolgi. Dolžina je ključni del frizure, vendar tudi del, šiška in konica zbledijo ob straneh in nazaj. Mnoge od teh vrst moških odbitkov so klasičnega videza, druge pa so novejši trendi. Obstajajo tudi sodobni načini nošenja tradicionalnega klasičnega videza.

Ta seznam zajema večino vrst moških odbitkov, vendar obstaja tudi veliko različnih načinov nošenja vsakega odbitkov. Prilagodite vsak videz z različnimi vrstami bleščanja, različnimi izrezi in obritimi linijami ali lasmi.

Poleg tega je lahko vsaka frizura kratka, srednja ali dolga oblikovana tudi na različne načine. In nenazadnje, isti kosi izgledajo drugače pri različnih vrstah las, od drobnih do gostih in ravnih do valovitih do kodrastih.

Ne skrbite, da boste pri obisku frizerja ali stilista uporabili pravo terminologijo. Vsi ne uporabljajo istega jezika, zato je najbolje, da s seboj vzamete sliko, kar želite.

Vrste odbitkov za moške - najboljši vodnik po trendih moških pričesk

Buzz Cut

Vrste odbitkov za moškeJavi frizer

Imenovan po brenčečem zvoku, ki ga oddajajo strižniki, je to najkrajša moška frizura. To je običajna vojaška frizura (brez oblikovanja las), a tudi odlična izbira za aktiven življenjski slog ali težko obvladljive vrste las. Prerežite in končali ste, styling ni potreben.

To je edini rez, ki bi ga predlagali sami. Vendar pa bodo domači šumi vse bolj dolgi. Zabrisano bledenje in postavitev na čelu dodata ultra kratki videz čiste rezane robove in nekaj stila. Zaobljena črta, ki se nadaljuje v obrv, onemogoči, da ne bi opazili tega rezanja.

Zmanjšanje osebja

Moška frizura za posadkoJavi frizer

Posadni rez je daljša vrsta rezanja z večjo dolžino spredaj, ki se zoži nazaj. Lahko ga oblikujete z lasmi v kratko pomp, počesate na eno stran ali pustite, kot je. To je zelo kratek kroj, vendar jih je mogoče nositi dlje, vendar še vedno kratke. Druge vrste kosov posadke so ploski vrhovi in ​​Ivy Leagues. Klasična moška frizura.

Ivy League

Moška frizura Ivy LeagueStric Rocco

Še ena daljša vrsta posadke, Ivy League je dovolj dolga, da se razide na eni strani. Lase na čelu je mogoče oblikovati tudi v kratek pomf ali naribati ali pa jih počešljati na stran. Ta moška frizura je tradicionalno precej kratka, lahko pa jo nosite tudi dlje.

Frizura Cezar

Moška frizura CaesarKolton

Frizura Cezar je kratek moški kroj, ki sega v čas Julija Cezarja in koledarja pred našim štetjem. Kratka frizura ima kratke teksturirane šiške. Deluje pri številnih vrstah las, vključno z debelimi in kodrastimi lasmi. To je tudi dober rez, da so tanki ali tanki lasje videti gostejši.

Podobno kot Ivy League ali posadka, je Caesar kratka frizura z malo več dolžine za oblikovanje.

Odrezana tekstura

Teksturirana frizura za moškeKaijeva brivnica

Ta kratka moška frizura z resicami, ki jo včasih imenujejo tudi francoski pridelek, je daljša od Cezarjeve. Ta teksturiran pridelek je glavni trend moških las, ki ga lahko nosite na različne načine, ki ustreza različnim tipom in stilom las.

Vse različice tega videza so izrezane in oblikovane, da pokažejo teksturo. Fantje z debelimi, valovitimi in kodrastimi lasmi imajo začetek. Teksturizirajoč izdelek za lase dobi videz ravnih las.

Faux Hawk/špičasti lasje

Moška frizura Faux HawkJavi frizer

Priljubljenost teksturiranih pridelkov je prinesla sodobno različico špičastih las. Namesto majhnih hrustljavih geliranih konic uporabite mat izdelek in stisnite dele las skupaj, da ustvarite manj debelejših konic. To preveliko teksturo lahko nosite povsod, navzdol po sredini v umetnem jastrebu ali v piflo z višino, koncentrirano na čelu.

Odbitki z resicami

Frizurna frizuraCorey Powell

Moške pričeske z resicami prihajajo in izhajajo iz mode. Če naštejemo le nekaj, so bili mopi, modni odbitki, goba, Johnny Depp iz devetdesetih, emo lasje in Zac Efron. Trenutno se šiška vrača. Nosite jih kratke, dolge, tope, kotne, debele ali nazobčane.

To pa še ni vse. Vsak rez z daljšimi lasmi na vrhu, ki ga lahko oblikujete navzgor ali nazaj, lahko nosite tudi z resicami. Ta večplastni kroj, dolg do brade, navdihuje Kelsa v zgodnji sezoni oddaje That 70’s in izgleda kul z veliko šiška in rahlo od središča.

Odbitki srednje dolžine

Moška frizura srednje dolžineAndrew Hair Hair

Nekje vmes kratki in dolgi, srednje dolgi odbitki so za marsikoga ravno pravšnji. Poleg klasičnih pričesk s pompadourjem in stranskimi deli so na tej dolžini videti tudi ohlapnejši slogi z teksturo, volumnom in tokom.

Pompadour

pompadour pričeskaMatthew Conrad

Pompadour, znan tudi kot pomp, je ena najbolj vzdržljivih moških pričesk. Moške frizure s kratkimi stranicami, dolgimi zgornjimi moškimi lahko nosite z bleščanjem ali zožitvijo ter s kratkimi do dolgimi lasmi na vrhu.

Klasičen slog s prilepljenim hrbtom je še vedno priljubljen, zlasti z renesanso pomad na osnovi olja. Obstajajo tudi sodobni pompadurji, kot je zgornji z naravnim zaključkom. Drug trenden videz je dodati teksturo klasični obliki pompe.

Quiff

Quiff frizura za fanteJōvan Reyne Figueroa

Kosa frizura je daljša na liniji las, zato jo je mogoče oblikovati. To je še en klasičen moški videz, ki ostaja priljubljen, saj izgleda dobro na skoraj vseh, podobno pompu. Ta sodoben quiff ima nekaj teksturiranega volumna in je odličen način za povečanje tankih ali tankih las.

Za kratke lase do srednje dolžine pa obstaja veliko drugih načinov. Gre za poteg dolgih las na čelu. Delajte v konice, videz z navdihom ali celo samo navpično teksturo.

Stranski del

Moška frizura na stranskem deluTariq Castillo

Pričeska na stranskem delu je točno takšna, kot se sliši, pričeska s stranskim delom. Razen tega je mogoče lase oblikovati na vse načine. Gladek ali umazan, kratek ali dolg, visoko ali levo nizko na glavi. Ista frizura je lahko oblikovana v pomp, quiff ali stranski del.

Glavnik čez je podoben pričeski na stranskem delu. Strani so ponavadi zbledele ali podrezane, z daljšimi lasmi na vrhu, pomešanimi na eno stran in brez dela, vendar obstaja veliko načinov, kako priti do videza.

Končna frizura

Končna frizuraArielle Cuyugan ali Boss Baby

Končni odbitki so po celotni dolžini škarje. Klasična različica ima običajno kratke stranice z daljšimi lasmi na vrhu, ki so oblikovane v pometanje nazaj, pompadour ali stranski del. Ta srednja pričeska ima nekoliko več dolžine, ki je še vedno čista, vendar ima veliko gibanja in pretoka. Še ena izmed tistih vrst moških odbitkov, ki nikoli ne bodo izginile.

Mohawk

Mohawk frizuraArielle Cuyugan ali Boss Baby

Mohawk je ikonična moška pričeska. Mnogi ljudje, ko slišijo to besedo, pomislijo na punk, a pričeska izvira iz Indijancev Mohawk. Ta slog je še vedno priljubljen med bojevniki, zlasti športniki.

Opredelitev mohawka je trak las od spredaj nazaj. Strani se lahko obrijejo ali zbledijo. Mohawk je lahko ozek ali širok, kratek ali dolg, raven ali kodrast. Priljubljen način, kako priti do videza, je rafalo ob straneh. Napnite ali obrabite, ni napačnega načina, da dobite videz.

Frizura iz cipela

Frizura iz cipelaWes Staucet

Karkoli mislite o ciplji, je drzen videz. Pričeska “zabava zadaj” nikoli ni popolnoma izginila, odkar so jo sprejeli v sedemdesetih letih. Nekaj ​​znanih mulet je David Bowie, Sonny Crocket, Wayne Gretzky in Charlie Blackmon.

Frizura za ciple ni za vsakogar, vendar menimo, da je kratek ali dolg tok zadaj kul videz. Nekaj ​​dolžine na vratu je mogoče dodati vsem vrstam pričesk, vključno z mohawki, pompami, gladkimi hrbti in drugimi.

Kratke strani, dolg vrh

Vrste odbitkov za moške: kratka stran na dolgi vrhuRuger Barber

Kratke stranice, dolga frizura na vrhu je priljubljena kombinacija. Poleg zapečenega sloga je videti kul tudi, ko je oblečen. Lasje na vrhu so lahko srednje dolge ali daljše.

Podrezana frizura za moške

Podrezana frizura za moškeVictor Hugo

Podrezanost je zelo visoka. Lasje lahko razrežemo na zbledelo kožo, zbledijo na senci ali pa vse po eni dolžini. Podrezano podlago lahko nosite s kratkimi lasmi, vendar je najbolj dramatična s srednje dolgimi ali celo daljšimi prameni.

Lasje lahko oblikujete navzgor, nazaj ali na eno stran. Ali pustite lase ohlapne za nepovezano pričesko. Podrezane stranice prav tako naredijo vlečenje las v moško punčo zelo enostavno in elegantno. To je ena od vrst odbitkov za moške, ki je že dolgo priljubljena.

Dolžina brade Moški Bob

moški srednje dolgi lasjeRoddy Colón

Ta moška frizura do brade, včasih imenovana tudi moški bob, je ena od zadnjih pričesk Davida Beckhama. Dolgi lasje ne izvirajo iz preskakovanja obiskov pri frizerju. Pravzaprav so redni obiski brivcev bistveni del rasti las. Ta dolga pričeska izgleda odlično, če jo obrišete s pridihom izdelka, jo zataknete nazaj ali potegnete v moško punčo.

Dolgi moški lasje

Vrste odbitkov: dolgi lasjeLane Dorsey

Tudi z naraščajočo priljubljenostjo imajo dolge moške frizure vedno kontrakulten občutek. Pazite, da ne boste videti kot omamljeni hipi, tako da za lase skrbite z minimalnim šamponom, dnevnim balzamom in rednimi oblogami, da odstranite poškodovane konce. Lase do ramen lahko porežete po vsej dolžini, kot je opisano zgoraj, ali pa jih nekoliko položite, da povečate volumen in odstranite težo.

Evo, vse različne vrste odbitkov za moške, ki jih lahko dobite zdaj. Ostani miren.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author